:n20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
در ارتباط با حوش اشتها بودن : همیشه بین دوستان سر غذا با من دعوا دارند ! میگن هروقت پیش من سر سفره میشینن استرس دارند :n02: کلا غذا که تدارک میبینن برای یک نفر اضافه بیشتر تدارک میبینن !نقل قول:
و در مورد قذ : به طور عجیبی دقیق حدس زدی .
در ارتباط با سایر موارد : ممکنه درست یا غلط باشند ! ( ببینیم حدس بقیه چیه ! )
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( چون مثل خودم این موقع صبح بیدار بود گفتم :n09: )
به نظر آدم قد بلندی میاد و همیشه از تیپ های جدید خوشش میاد . تیشرت هم آبی میپوشه . لاغز و عینکی. . کفش هم کفش چرم میپوشه و کم با کفش اسپورت میره بیرون . شلوار هم حتما جین
عجب...نقل قول:
قد ... اگر مثلا بلند رو 180 به بالا حساب کنیم، خیر... یعنی 180 به زیر هستم :n01:
تیپ: خیر
تیشرت کلا خیر :n02:
لاغر اگر مردنی باشه، خیر
عینک خیر
کفش خیر
شلوار هم حتما خیر... :n02:
عحب... فقط سن رو میتونی حدس بزنی همسن :n02:
آقا ما هرچی حدس بزنیم رو شما برعکس فرض کنین میشه خود طرف !
خوب تیپ جدید میشه این :نقل قول:
شلوار خیر ؟ :n13:
دیشداشه ( از این لباس عربی ها ) و دمپایی عربی !
یعنی جین خیر :دینقل قول:
دشداشه دوست دارم بپوشم ولی میگن ضایعه اینجا خانواده رد میشه :دی
شلوار سالهاس کتون میپوشم.
کفش اکثرا اسپرت.
از اون دسته افرادیم که حس میکنن با تیشرت انگار تو خونه ان، همیشه پیرهن میپوشم.
تقریبا میشه گفت اصلا تیپ و مثلا این مدل لباس با اون مدل کفش میاد و ... برام مهم نیست، اگر قشنگ و راحت بود، میخرم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
بخشی از پاسخ در نقل قول.نقل قول:
فکر کنم 20 سالته :n05:
و فکر می کنم هیچی دیگه از تو پروفایلت نمی شه درآورد.:n02:
احتمالا عضو سازمان CIA هستی که هیچ اطلاعات دیگه ای ازت مشخص نیست :n23:
آقا قبول نیست. قرار نیست بری توی پروفایل طرف اطلاعات بگیری. باید همین جوری بگی . من همین جوری پست شما رو دیدم گفتم.نقل قول:
عجب بابا:n02:یه روز نبودم تاپیک چقدر جلو رفته......همیشه فکر میکردم فقط اینجوریم...که ظاهر دوستان رو حدس میزنم:n02:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حقیقتن شبیه خانم دکترا نیستم اصن:n02:169.5 رو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...یه 4 سانت بیا پایین تر:n02:
حالا منم ظاهرت رو حدس بزنم:n02: قدت 180 ....پوست سفید...موهات کوتاهه ولی پرپشت..ریش و اینام نداری...اثرن تیشرت می پوشی...دیگه همین:n02:شاید لاغرم باشی...خخخخ
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا دیگه ببخشید همین در توانم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا مگه هر کی قدش کوتاه...معتاده آیا؟:n02:
حدس میزنم زمانی که میخنده کلا دندوناش معلومه ! احتمالا هم قصد رفتن به دندانپزشکی برای اصلاح دندون هاشو داره !
از نظر ظاهری از اون دختر هایی باید باشه که از بچگی تا همین چند دقیقه پیش دائم در حال کشیدن لپ هاشون هستن !!! چندین بار هم با مشکل گاز گرفتی لپ مواجه شده که متاسفانه جون سالم به در برده !
آره میخندم دندونام معلومه:n02:ولی نیاز به اصلاح نداره..میشه برای تبلیغ خمیردندون استفاده کرد ازش:n09:نقل قول:
آره بچه بودم زیاد لپ م رو می کشیدن...مخصوصا خواهرم:|...خیلی بدم میاد:|
یعنی انتظار داشتی میمردم؟:n02:
نه انتظار نداشتم ولی حداقل ممکن بود به خاطر همین اتفاق اسمت تو کتاب رکورد های گینس ثبت میشد و تعداد ایرانی های ثبت شده در کتاب گینس بیشتر میشد!نقل قول:
هرچند این تاپیک مبحثش راجع به شخصیت انسان ها نیست ، ولی فکر می کنم مثل این شکلک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ثابت نگه داشتنت باید دست و پات رو بست !
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قد متوسط، پوست سبزه، تقریبا وزن بالا، خیلی مغرور :n02:، دوست نداری رییس داشته باشی و ...، سه چهار جفت کفش داری :n10:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سن حول و حوش 27 تا 31، پوست سفید، خیلی زیاد آرایش دوس نداری :n02:، یه حیوون خونگی داری، یه بار شکست عشقی خوردی، قد متوسط، سایز کفش 36، شیک پسندی ولی هر کاری میکنی خودت خودتو شیک نمیبینی :n13:، رنگ مورد علاقه سبز، اندام هم تقریبا متوسط یکم توپولی بخصوص صورت و قد کمی تا قسمتی کوتاه :n36:
آره اگه بخوام شیطون باشم...کسی نمی تونه جلو دارم باشه:n02:نقل قول:
سن 24 هست:n02:پوست و آرایش درسته....حیوون خونگی ندارم...ولی تو کوچه 7 تا گربه دارم:n02:بهشون غذا میدم...راجع به شکست عشقی نظری ندارم:n02:سایز کفشم 39 هست...قدم 165-6.......نمی دونم شاید...زیاد سخت گیر نیستم رو تیپ و اینا...سبزم دوست دارم:n02:ولی بنفش رو بیشتر...ره صورتمم تپله..خخخخ:n02:..آورین....میزان حدسیات درست بالا بود..همچین زیاد سیم تصورتونم بریده نیست:n02:نقل قول:
@[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سن حول و حوش 27 تا 31، پوست سفید، خیلی زیاد آرایش دوس نداری :n02:، یه حیوون خونگی داری، یه بار شکست عشقی خوردی، قد متوسط، سایز کفش 36، شیک پسندی ولی هر کاری میکنی خودت خودتو شیک نمیبینی :n13:، رنگ مورد علاقه سبز، اندام هم تقریبا متوسط یکم توپولی بخصوص صورت و قد کمی تا قسمتی کوتاه :n36:
چه کار سختی ...:n02:
اومدم از لیست دوستانم شروع کنم دیدم از 14 نفر ، 7-8 تاشون رو یا خودشون رو دیدم یا عکسشون رو :n02:
ولی خوب میشه اگه یکی داوطلب شه همه راجع بهش نظر بدیم ...
مثل صندلی داغ و ... نشه که یه هفته نوبت یه نفر باشه فقط. مثلا هر کسی یک ساعت :n02:
من داوطلب!
البته اصلا ربطی به عکس پروفایلم ندارم
خخخخ
همه منو تشبیه کنن ببینم چطوره:n19:
سلام.
اگه خواستید میتونید یه سری اشتباهات رو هم در موردم بگید.:n08::n02:
دوست عزیزم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قد:176
وزن:فکر کنم 65 کیلو اگه لاغر نشده باشه :n02:
تیپ:فک کنم اسپرت باشه.
به عینک دودی هم علاقه بسیار خاصی داره.
90 درصد چیزایی که گفتم درست بود.نه؟:n02::n09:
من گفتم خانوم دکتر که یه حالت کلی رو گفته باشم و کار خودمو راحت کرده باشم وگرنه خانم دکترها مگه یه شکل خاصی دارن؟ :دینقل قول:
در مورد حدس ها هم نسبتا خوب بود ولی قد با این فاصله داره :دی
به نظرم بهتره نگید چیا درسته تا نفرات بعدی هم باز حدس بزنن
خب منم یه پیش بینی کنم شاید درست باشه :دینقل قول:
موها تقریبا شبیه همین بندیکت توی آواتارت
بدون ریش
قد 175 و وزن 65
صورت نسبتا لاغر
شوخی می کنه ولی بیشتر وقتا صورت نسبتا جدی داره
لباس هم اکثر رنگ ها رو می پوشه ولی رنگ قرمز رو خیلی دوس داره
دیگه همینا بسه بیشتر از این نمی تونم حدس بزنم :دی
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08::n08::n08:نقل قول:
نقل قول:
عزیز من شما نمیدونی قضیه از چه قراره پس پست نزاری بهتره:n07:
این حدس من درباره ی clau بود.
پاک کن پستت رو بی احترامیه:n34:
والا من تقریبا عکس تمام دوستامو تو نت دیدم... حالا اونایی که فقط سلامو علیک داریم به کنار
ولی یکی از دوستان که ندیدمش و برام جالبه بدونم چه شکلیه آقا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش :31:
من زیاد قوی نیستم تو حدس زدن همینطوری فقط اون چیزی که تو ذهنمه میگم
قد 175-180
پوست نه روشن نه سبزه... متوسط
موها رو هم شاید بده عقب که اونم اندازش متوسطه شاید یه خورده بیشتر از متوسط
صورت هم متوسطه یا یه خورده..یه اپسیلون رو به لاغری باشه بیشتر
معمولا پیرهن میپوشه ساده یا چهار خونه... شلوار هم یا کتون مشکی یا پارچه ای
دیگـــه...عرضم به حضور شما این که.... کفش میپوشه به نظرم کتونی کم پیش میاد بپوشه
چپ دسته ( :31: ) و ساعت هم دست میکنه... تن صدا هم آرومه... ریش هم (البته ریش رو معمولا آقایون هی تغییر میدن :31: ) ولی گمونم میذاره ته ریش درمیاد یه مدت بعد میزنه
حدس میزنم که حدست درسته:n02:
الکی مثلا منم بلدم حدس بزنم:n19:
قدم 176ـه، میگید بلند و متوسط یا کوتاه و اینا، نسبی هستن... البته از نظر خودم متوسط :n02:نقل قول:
پوست سبزه نیست.
وزن 65 :n39: اصلا چاق نیستم. مناسبه وزنم
اتفاقا اصلا آدمی نیستم که دوست نداشته باشم بم کسی دستور بده... از اونجایی که وقتی دستور میگیری، کار راحتتره و مسئولیتش پای خودت نیست، ترجیح میدم تو کارهای بزرگ و مسئولیت دار، بیشتر دستور بگیرم تا دستور بدم. البته این یکمش هم برمیگرده به این که تقریبا باور کردم که کاری رو که به بقیه بگم، کاملا ناقص و با اکراه انجام میدن.
فقط دو جفت کفش دارم، یکیش مجلسیه و نو فقط برای عروسی میپوشم، اون یکیش یه اسپرت خیلی محکم هست که از عید پدرش رو درآوردم، هنوز مث اولشه :n02:
خودت:
قد طرفای 180
وزن شاید 75 کمی بیشتر یا کمتر
ریش پرپشت ولی کوتاه میکنی همیشه، ته ریش احتمالا
عینک نداری
تیپ میزنی میری بیرون
استخوان بندی معمولی، نه درشت.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قد حدود 162 - سفید - چشم های قهوه ای روشن - تو پر حوالی 65 وزن - کلا تم دختر شمالی
قد: 175
وزن : 80
سبیل هم داره :دی
درسته میلاد؟؟؟