کسی میدونه شکلکا و استیکرای تلگرام کجای حافظه گوشی ذخیره میشن؟
راهی برای اضافه کردن شکلک و استیکر بدون استفاده از برنامه جانبی هست؟
Printable View
کسی میدونه شکلکا و استیکرای تلگرام کجای حافظه گوشی ذخیره میشن؟
راهی برای اضافه کردن شکلک و استیکر بدون استفاده از برنامه جانبی هست؟
سلام
اینو توی تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم به نظرم اومد این جا هم بذارم بیشتر دیده بشه
نقل قول:
من شنیده بودم تو نسخه جدید استیکرهایی که یکی برامون میفرسته اگه روش بزنیم میتونیم سیوش کنیم ! ولی من هر چی میزنم گزینه سیوشو نمیاره ! آخرین ورژن رو هم دارم ، مشکل از چیه ؟
به نظر میرسه اخیراً با آشنایی و اتصال بیشتر کاربران برنامه های دیگه به سرویس تلگرام ، برخی از این سرویس ها در بعضی از شرکت های سرویس دهنده فیلتر شده !!! یا به کندی عمل میکنه !
برای دسترسی سریعتر در نسخه ی دسکتاپ از نسخه تحت وب استفاده کنید!
تو پی سی یا گوشی؟نقل قول:
تو پی سی منم ندارم ولی تو گوشی وقتی استیکر رو لمس میکنیم گذینه ی Add Sticker هست از همونجا ادد میشه.
-------
با این روند که استیکر ها دارن ساخته میشن (از نظر محتوایی) صد در صد در آینده دسترسی به تلگرام به مشکل میخوریم.
نه تو گوشینقل قول:
وقتی روش میزنم گزینه Add Sticker نمیاد !
وژن هم 2.9.1 هست
به نظرتون مشکل از چیه ؟
فیلترش کردن لعنتیا تو آسیاتک خاک تو سر این مملکت دو ساعت پیش که کلا قطع شده بود حالا هم پی ام به سختی رد و بدل میشه و جالبه دلیوری هم از کار افتاده
چی میتونه بگه آدم به کجا داریم میریم ما !!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
مطمئنین اون استیکر رو ندارین یا قبلا ادد نکردینش؟نقل قول:
چون فقط در حالتی که استیکر رو داشته باشین گذینه ی ادد نمیاره - (شاید قبلا یه گروه استیکر ادد کرده باشین و اون استیکر خودش ادد شده باشه.
درست شد ! نه اتفاقا نداشتمش ! شاید بعضی های خاص رو نمیشه اد کرد !نقل قول:
دوستان انتخاب یوزرنیم تو تلگرام مال چیه؟
من برای تلگرامم یوزرنیم انتخاب نکردم. میخواستم ببینم تو گروه های عمومی برای اونایی که شمارمو ندارن چی میاد؟ اسم و فامیلمو وارد کردم ولی یوزرنیم ندارم. خواستم ببینم برای دیگرانی که شماره مو سیو نکردن تو پیام هام اسم و فامیلم میاد یا فقط شماره میاد؟اگه یوزرنیم انتخاب کنم چطور میشه؟
اقا کسی خبر نداره فیلتر داره میشه یا نه
برای من که هر 5 دقیقه یک پیام میاد الان تازه داره پیام های دیشبم میاد:n03:
درودنقل قول:
اگه اسم رو وارد کرده باشید همون اسم رو میزنه شماره رو فقط زمانی نشون میده که طرف مقابل شماره شمارو داشته باشد.
نام کاربری داشته باشید میتونید جای اینکه شماره بدید با نام کاربری کار کنید. پیشنهاد میکنم نام کاربری رو وارد کنید.چ
دیشب اختلال داشت ولی الان مشکلی نیست!نقل قول:
اقا کسی خبر نداره فیلتر داره میشه یا نه
برای من که هر 5 دقیقه یک پیام میاد الان تازه داره پیام های دیشبم میاد
احتمالش هست فیلتر کنن مخصوصا سر استیکر هایی که ساختن.
از ایرانی جماعت توقعی نیست ، هر جا می ره ، اونجا رو به گند می کشونه . این هم از تلگرام
سلام
من به تازگی نسخه دسکتاپ تلگرام رو نصب کردم.
مشکلی که هست اینه که کانتکت های گوشی مو نمیاره
یوزرنیم چند نفر رو هم دارم ولی نمیتونم یه یه گروهی اد شون کنم.
ممنون میشم کمک کنید.
:n16::n16:
درودنقل قول:
جست و جوی عمومی رو دو سه روزی انگار بسته تلگرام ، فقط توی دوستانی که دارید جست و جو رو انجام میده.
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ تون اما دیگه چرا Contact های گوشی مو نمیاره؟
خواهش میکنمنقل قول:
شما اگر تلگرام و روی گوشی نصب داشته باشید و فعال باشد بدون مشکل Contactهارو سینک میکنه با ورژن دسگتاپ!
ورژن وب رو امتحان کنید ببینید اونجا هم به همین شکل است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من تلگرام رو فقط روی PC نصب کردم و شماره موبایل رو وارد کردم یه کد برام SMS شد که وارد کردم و نسخه PC فعال شد.نقل قول:
+
تو ورژن وب هم تست کردم و بازم Contact ها موجود نبودن ...
فکر کنم حتما باید روی گوشی هم Run کنم ...
ببخشین آیا امکانی هست که عکس پروفایلم فقط برای اشحاص و گروههایی که خودم مایل هستم قابل رؤیت باشه؟
از پری شب تلگرام محدودیتهایی گذاشته ! لیست استیکرهای تلگرام به 21 پک استیکر محدود شده . با پاک کردن استیکرها ، استیکرهای قبلی دوباره برمیگردند من تو نت هم متوجه شدم خیلیها همین مشکل را دارند .
(هم ios هم Android)
سلام دوستان، چجوری میشه کانتکت رو پاک کرد؟ از کانتکت گوشی هم ک پاک میکنی همچنان میمونه :|
بله باید روی گوشی نصب کتید.نقل قول:
فعلا خیر به صورت Public هست ولی درخواتست زیاد شده احتمالا توی آپدیت های بعدی قرار بدن.نقل قول:
برای پاک کردن Contact در تلگرام مخاطب را انتخاب کنید در صفحه ای که پیام ارسال میکنید روی اسم یا عکسش را لمس کنید تا وارد Info پروفایلش بشید سپس روی گزینه Edit کلیک کنید ( در اندروید سمت راست بالا سه نقطه رو بزنید و Delete را انتخاب کنید) در در ios در قسمت Edit گزینه Delete Contact را لمس کنید.نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم در مورد استیکرها
روشی هست این استیکرهای رو که به تلگرام اضافه کردیم رو کلا تو کامپیوتر بتونیم ذخیره کنیم
دوستان این صحت داره؟؟؟
نکته مهم تلگرامی
دوستانی که احیانا توی هر گروهی left group میکنند در جریان باشن: جدیدا تلگرام چنین قرار داده است:
زمانی که در تلگرام گروهی را ترک میکنیم حتما قبلش کمی تامل کنیم
چون جدیدا به این صورت شده که دیگر نمیتوانید توسط مدیر یا دوستان مجدادا به گروهی که رفته اید بر گردید.
متاسفانه جدیدا برای تلگرام قانون شده است .
در ورژن جدید تلگرام کسی که گروه رو ترک میکنه
تلگرام اون رو صاحب حق میدونه و فرض رو بر این میزاره که این شخص علاقه ای به حضور در این گروه و نداره و اد شدن دوباره اش رو مزاحمتی دوباره برای اون شخص میدونه
به همین دلیل کسی که خودش گروه رو ترک کنه امکان اد کردنش دیگه وجود نداره
این مطلب رو تو گروههاتون بگین که اگه کسی قصد ترک کردن و دوباره برگشت به گروه رو داره حتما بگه تا ریمووش کنن که بتونه دوباره برگرده به گروه
والا با همون خط اصلا قابلیت برگشت به گروهها نخواهد بود
مگر اینکه کلا خطش رو عوض کنه
ببخشید چجوری می تونم یک نفر رو نه از طریق شماره بلکه از طریق آیدی ادش کنم؟
قسمت سرچ آیدی کجاست؟
سلام
یکسری شماره های گوشیمو پاک کرده بودم ولی وقتی اون شماره ها میومدن تو تلگرام میزد فلانی join تلگرام،و تو لیست تلگرامم اضافه میشن در حالی که من اونارو از contact های گوشیم پاک کرده بودم!
من قبلا از طریق سرچ یوزر طرفنقل قول:
پیداش می کردم
درودنقل قول:
در حال حاضر سرچ پاپلیک رو تلگرام بسته و محدود به Contact و کسانی که باهاشون چت کردید کرده.
درود
نسخه دسکتاپ با نسخه گوشی سینک نمیشن . هر وقت با یکی وصل میشم اون یکی مشکل پیدا میکنه!
راه خاصی یا تنظیمی برا سینک کردنش هست؟
ممنون
طرفدارای فیلم و سریال Join بشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آیا راهی هست که در تلگرام بشه نمایش استیکر ها رو غیرفعال کرد ؟
تو تلگرام وقتی تو یه گروه عضو میشیم شمارمونو بقیه اعضا می بینن؟تو چه برنامه هایی شماره دیده نمیشه؟
سوال دوم اینکه در تلگرام میشه کاری کرد طرف مقابل نفهمه آنلاین هستی در واقع اینویزیبل بشیم؟
خیلی عالیه بهترین مسنجره فعلا
فقط کاش این فوتوکامنت های فیسبوک که شدن استیکر تلگرام باعث نشن به باد بره :-(
سلام
اقا من یه مدته دچار خود درگیری شدم ! میخام از توی دسکتاپ از روی کانتکت های تلگرام بکاپ بگیرم ولی نمیدونم چجوری ! راهی هست؟
سلام
این تلگرام داره روز به روز جالب تر میشه، خدا کنه همین طور آزاد بمونه !!
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ندیدین یه نگاه بندازین
میشه یکجوری عضو تلگرام شد(با همون شماره خودمون) که وقتی عضو شدیم واسه کسایی که شمارمون رو دارن اطلاعیه نره که ما عضو شدیم؟ یعنی گزینه ای چیزی نداره موقع ثبت نام که بزنیم و دیگه اطلاعیه نفرسته واسه اونا؟
دوستان تازگیا نسخه دسکتاپم فقط با قندشکن وصل میشه بهش ولی گوشیم با همون اینترنت بدون مشکل!
مشکل از چیه؟
من از نسخه دسکتاپ استفاده می کنم و بدون قند شکن بدون مشکل استفاده می کنم.نقل قول:
من هم استفاده می کنم،بدون مشکلنقل قول:
Sent from my C5303 using Tapatalk
دوستان وقت بخیر
اگه در گروه تلگرام کسی از طریق لینک دعوت شده باشه ، چطور می شه از گروه ریموو شه ؟