اقا مام یه اعتراف در مورد@[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بکنیم:دی
منم مث اون هفصد هشصد هزار نفر دیگه فک میکردم اسمش سیروسه ولی نمیدونم چرا همه ش اسم کاربریشو سیرُسی (sirosi ) میخوندم :دی
Printable View
اقا مام یه اعتراف در مورد@[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بکنیم:دی
منم مث اون هفصد هشصد هزار نفر دیگه فک میکردم اسمش سیروسه ولی نمیدونم چرا همه ش اسم کاربریشو سیرُسی (sirosi ) میخوندم :دی
من اعتراف میکنم....:n37:
اعتراف میکنم که هر بار پستی رو ارسال میکنم باید یه دو سه بار بشینم بخونمش و غلط املایی ها و کم و کاستی هاشو رو بگیرم.
من چون خیلی تایپ میکنم و قبلا یک کیبورد مخصوص داشتم و باهاش تایپ میکردم ٬و دستم عادت کرده به تایپ سریع ولی از وقتی لب تاپ گرفتم نمیتونم با کیبوردش تند تایپ کنم واسه همین بعد از ارسال پست هام باید ۴۳ بار :n02: پست هام رو ویرایش کنم یا قبل ارسال یه چند بار بخونمشون و اشتباهاتش رو بگیرم.
اعتراف خیلی سنگین بود.:n09:
اعتراف نامه من به این صورته که بعضی از اونا هم به قول دوستمون دارای فرومایه طنز هستن :دی
- اعتراف می کنم تاپیکای این انجمن خیلی زیاد شدن و بعضی از اونا رو باز نکرده می بندم!
- اعتراف می کنم یه زمانی حدودا 4-5 سال پیش با منچستری ها به خصوص حسین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بحث می کردیم و حتی با وجود رئالی بودن یه دفعه یادمه حاضر بودم طرف بارسا رو بگیرم تا با اونا سر منچستر کل کل و بحث کنیم که البته الان کاملا قضیه فرق کرده و همه با هم رفیقیم :دی
- اعتراف می کنم علاقه زیادی به تاپ 10 انجمن موسیقی داشتم و با اینکه سه بار توی اون شرکت کردم و تاپ 10 گذاشتم اگه بازم وجود داشته باشه دوباره شرکت می کنم!
- اعتراف می کنم زمان های قدیم خیلی بیکار بودم که این همه توی قسمت گروه های اجتماعی پی 30 وقت می ذاشتم و درسته بعضی هاشون مفید بودن ولی همه شون به این صورت نبودن و وقتی که برای بعضی از این گروه ها گذاشته بودم رو توی هر مهارتی گذاشته بودم الان متخصص و پروفسور اون شده بودم! :دی
- اعتراف می کنم که چند سال پیش سروش @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه کاربر فعال شده بود فکرشو نمی کردم یه روزی مدیر و اینا بشه چون اون موقع هم ازش شناخت نداشتم هم اینکه پستاش به صد تا هم نمی رسید و فک کنم اکثر پستاش توی انجمن هایی بودش که پستا شمارش نمی شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اعتراف می کنم سر بحث و کل کل فوتبالی مسعود @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چه توی فروم چه خارج از فروم خیلی اذیت کردم:دی
- اعتراف می کنم اون اوایل که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی انجمن بازی زیاد میومد من به شدت احساس می کردم یوزر دیگه ای از کاربر معروف یعنی orochi هستش چون به شدت فعالیتش و نوع پست دادنش شبیه اون بود و توی یه تاپیک خاص پست می داد تا اینکه دیگه از انجمن بازی رفت و شکی که نسبت بهش داشتم از بین رفت :دی
ولی شاید باید یه اعترافی کنه چرا اون موقع اینقدر شبیه اون کاربر پست می داده :n24:
- اعتراف می کنم خیلی سال پیش یه ایمیل جدید می خواستم بسازم ایده نداشتم به خاطر همین pcforlife رو انتخاب کردم که البته بعدها رفتم به خود حسین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم و کپی رایت رو کاملا رعایت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اعتراف می کنم برای آهنگا و پستای زیبای بعضی دوستان مثل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... توی انجمن موسیقی دلم تنگ شده :n27:
-اعتراف می کنم در مورد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک می کردم اسم واقعیش اتقیاست و سنش هم کمتره و یه زمانی هم که تقریبا یه سال و نیم پیش که تازه توی سایت دیده بودش یادمه برای یه تاپیک انجمن ادبیات به نام داستان نویسی از من دعوت کرد توی اون تیم مورد نظر داستان نویسی که Atghia هم بودش برم که وقت نشد بیام و حتی یه کلمه از اون داستان رو بنویسم! حتی چند بار دوباره بهم پیغام داد که به اون تاپیک بیام ولی نیومودم و بعدش ازم خیلی شاکی شد و حتی چند بار تهدید جدی به مرگ هم شدم که اگه نیام عواقب بعدی اون پای خودمه :دی (البته این قسمت آخرش دیگه تخیلی بودش :n33:)
- و آخرین اعتراف هم همون اعتراف بقیه دوستان یعنی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا قبل اینکه خودشون توی یه پست اشاره کنن که دخترن من فکرشو نمی کردم(اعتراف می کنم هر کاری کردم نشد که برای نام کاربری ملا نصرالدین از منشن استفاده کنم و فک نکنم بشه! :دی)
پ.ن:
کلا اعتراف چیز خوبیه به خصوص اگه به قول دوستمون فرومایه طنز هم داشته باشه و شاید بازم از این اعترافات داشته باشم :دی
نقل قول:
اعتراف میکنم زمانی که عضو شدم, orochi اخراج شده بود و اصلا اونو نمیشناختم و هرگونه شباهت کاملا تصادفی بوده. :n09:
پ.ن:
تیکه میندازی؟ :n24:
فرومایه چیه؟!
:n02:
قابل توجه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اعتراف میکنم که از سال 2005 با یه یوزر دیگه تو پیسی میچرخیدم، ولی بعد از یه مدت دوری تصمیم گرفتم با یوزر کوروش به فعالیتم ادامه بدم :دی
+
اعتراف میکنم که اون اوایل فکر میکردم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دور از جون نابیناست :دی
اگه اشتباه نکنم تو بیوگرافیش نوشته بود روشندل یا یه همچین چیزی : دی
بعد چون میدونستم که معلم زبانه، همیشه در عجب بودم که آدم نابینا چه جوری زبان تدریس میکنه :27: :دی
به خودش هم گفتم البته این قضیه رو : دی
+
اعتراف میکنم که یه مدت دوست داشتم مثل امین ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و مژگان ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آواتارم عکس آل پاچینو باشه در حال مسواک زدن :دی
+
اعتراف میکنم که اوایل فکر میکردم احمد ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دختره :دیکه از همین جا ازش عذرخواهی می کنم : دی
+
اعتراف میکنم که دلم واسه شبنشینیهای ماه رمضونی با علی ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو یاهو و انجمن موسیقی تنگ شده ...
واسه حمید ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، واسه اون روزای انجمن موسیقی و پستای محمد ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، میلاد ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، سپیده ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، جعفر ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، مهیار ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، گیتا ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، مهرداد ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و خیلیای دیگه که عذر می خوام اگه فراموش کردم اسمشونو بیارم ...
+
اعتراف میکنم که دلم واسه چند ماه فعالیت گروه Mouse Potatoes و روزایی که با بچهها میگذروندیم تنگ شده ... @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
+
اعتراف میکنم که فعالیت تو این انجمن لعنتی (:دی) یه دورهای به زندگیم لطمه وارد میکرد، ولی بیخیالش نمیشدم ... با این حال:
اعتراف میکنم که 50 درصد General Knowledge من که خیلی تو زندگی به دردم خورده به همین چند سال فعالیت تو پیسی و ارتباط با دوستان برمی گرده ...
+
اعتراف میکنم روزایی که انحمن موسیقی تعطیل شد و گروه موقت رو زدیم، از سخت ترین روزای زندگی مجازیم بود ؛ تنها دلخوشیم این بود که چهار تا آهنگ خوب تو تاپیک "معرفی موسیقی" اون گروه معرفی کنم یه ذره دلتنگیم کم شه ...
بماند باقی اعترافات، تا بعد که باز فرصت کنم بنویسم ...
اعتراف میکنم که در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جدول ترسناکترین اعضای پی سی وجود داره:n02:
اعتراف میکنم که الان دارم از منشن کردن بالایی ها میترسم:n02:
اعتیراف میکنم که همیشه به پروفایل رنگی دستیار ادمین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسادت کرده ام ، میکنم و خواهم کرد :n28:
===================================
بنده به صورت خودجوش از ادامه ی این رقابت انصراف میدم :n31:نقل قول:
اعتراف میکنم که منم دلم واسه همینا تنگ شده. ممنون کوروش جان.نقل قول:
:n12::n12::n12::n12::n12:
اعتراف میکنم خیلی دوس دارم توی انجمن دوست پیدا کنم ولی تا الان نشده
حرف ِ دلمو زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اعتراف میکنم که هنوز نفهمیدم Sir0c0 همون Soroush قبلیه یا نه. سر هم نزدم به تاپیک تغییر نام. سردرگمی جالبیه :دی
اعتراف میکنم که تشکرهای زیرپستهام بعضی اوقات باعث جهت گیری در پست دادن های بعدیم شده. :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
اعتراف میکنم دوست داشتم بتونم تاپیکی با عنوان " از کدام کاربر های پی سی متنفرید!!"
در اینجا بزنم تا حرف هایی که مونده تو دلم رو بگم,
ولی شر میشه میفهمی شر : دی
اعتراف میکنم که اگر همچین تاپیکی بزنی در کسری از ثانیه میفرستمش اونجایی که عرب لنگ ! انداخت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هرچه فریاد دارید بر سر امریکا بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم شرمنده یک نفر هستم که دوست، همکار و حامی بزرگی بود برام توی انجمن ها زمانی که ناظر بخش ادبیات بودم و با رفتنش هم منو شرمنده ی خودش کرد.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم که استاتوس " کاربر فعال انجمن رادیو تلوزیون " رو دارم اما تا حالا 3 تا پست هم توی بخش رادیو تلویزون نداشتم ! :n02:
و فعالیتم توی بخش سریال خارجی یا هنر هفتم بوده و چون کلا حال پی ام دادن ندارم جز مواقعی که سوالی داشتم باشم از هیچکدوم از مدیر ها نخواستم عوضش کنن :n09:
اینگونه شد که الان یک سال کاربر فعال تلوزیون هستم بدون اینکه فعالیتی توی بخش تلوزیون داشته باشم :n02:
اعتراف میکنم الان ذوقمرگ شدم:n19:نقل قول:
اعتراف میکنم الان از وقت برنامه ریزی درس خوندنم زدم اومدم پی سی. بد جور هم دارم تو دلم به خودم فحش میدم:n34:
اعتراف میکنم خانوادم رفتن بیرون من باهاشون نرفتم چون درس داشتم ولی الان پی سی هستم:n31:
اعتراف میکنم دیگه واقعا دارم بلند بلند به خودم فحش میدم تا خودمو نزدم برم سر درسم:n08:
اعتراف میکنم یه مدت بچه های انجمن رو اذیت میکردم و ازین کار لذت میبردم...
حلال کنید بچه ها:n14:
اعتراف میکنم تا چند سال پیش فکر میکرم معنی انگلیسی شکلک میشه اسمائیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدا فهمیدم بهش میگن اسمایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه مدت همیشه با خودم فکر میکردم چرا واقعاً ؟
اعتراف میکنم از صبح تا حالا انلاینم.4 تا پست گذاشتم.2 تا تاپیک تینا گفته ایجاد کنم هنوز ایجاد نکردم.کلی کار برای سایتم دارم
کلی کار توی خانه دارم.
نهار نخوردم.
شام نداریم
برای خانه باید خرید کنم
اون وقت
نشستم تلویزیون نگاه میکنم
اعتراف میکنم آدم هایی هستیم که در فضاهای مردمی از حقمان میگذریم ..
بغل دستی به بغل دستی حد و حدود خودش را تذکر نمیدهد و حقوقمان را واگذار میکنیم ..
آنوقت که این قضیه اپیدمی میشود از خودمان میپرسیم چه کسی شروع کرد به خوردن حق ما ؟ و یادمان میرود که این خودمان بوده ایم ..
اعتراف میکنم افعی شده ام از بس مار خوردم ..
اعتراف میکنم سختی های زیادی کشیده ام تا یاد گرفتم پای حقم بایستم البته بدون جنگ و دعوا و توهین :)
اعتراف میکنم که اگه مثل امروز بعد از چند ماه گذرم به سایتها و نرمافزار های اجتماعی بخوره ، از روی رفاقت ، به بیشتر دوستای لیست پیغام میدم و حالشون رو میپرسم. اما اکثر اونا پیغام رو میبینن ولی جواب نمیدن و این باعث میشه ازشون ناراحت بشم و بخودم قول بدم دیگه چنین کاری نکنم ، ولی بعد از چند مدت قولم یادم میره و دوباره این چرخه رخ میده ! الان هم به همین دلیل حالم گرفتس :)
اعتراف میکنم که دوست ندارم وقتم رو توی نرمافزارها و سایت های اجتماعی (بر پایه چت و دوستی) هدر بدم ( یکی از دلایلش موضوع بالاییست). برا همین چنین نرمافزارهایی رو استفاده نمیکنم. شاید ماهی یک بار (ولی FaceBook استتثناست اونم بخاطر Page های خاصی که دنبال میکنم ). Anti Social نیستم ولی دوستیهای دنیای واقعی رو به مجازی ترجیح میدم.
اعتراف میکنم که اصلا اهل ادعا کردن و از خود تعریف کردن نیستم و بیشتر دوست دارم ویژگیها و خصوصیاتم رو توی عمل به دیگران نشون بدم ؛ که این باعث شده بعضی جاها ضرر کنم. اما از 99% کسانی که ادعا میکنن معلوماتم بیشتره.:)
اعتراف میکنم که از نوع پست های @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی لذت میبرم خصوصا خصوصا خصوصا پستهایی که درش طنز بکار میبره ،اصلا یه طنز خاصی تو نوشته های این بزرگ گوار موج میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه یه سری توی تاپیک معروف انتقادات و پیشنهادات انجمن فیلم به یکی از مدافعان امین مدیر وقت فیلم گفت چرا هروقت هرکی هرچی میگه شما لباس رزم میپوشی و میای خط مقدم :n08:
اعتراف میکنم که وقتی یکی به موبایلم زنگ میزنه و بهم میگه
"صدات قطع و وصل میشه" بدونه اینکه هیچ تکونی به خودم بدم
میگم "الان خوب شد"
تو 99% میگن اره اره الان خوبه... :|
اعتراف میکنم همیشه به بقیه پیشنهاد میکنم زندگی رو جدی نگیرن ولی خودم دقیقا برعکسم یعنی شعار مفت (البته خودمو اصلاح کردم:دئ)
ساعتم همیشه 5 دقیقه جلوئه
اعتراف میکنم حافظه چهره ششناسیم ضعیفه. همیشه یکی رو(افراد مختلف) تو خیابون میبینم که قیافش خیلی آشناس ! بعد میاد و با هم دست میدیم و احوالپرسی گرم (یعنی خیلی منو میشناسه !) حالا من هم دیگه چون گرم گرفتم روم نمیشه بگم شما کی هستی مجبورم تا آخر مکالمه ادا در بیارم که میشناسمت ! یعنی زجر آورترین لحظات زندگیمه :دی
اعتراف میکنم گذشته بسیار سیاهی از نظر افکار و عقاید مسخره داشتم
اعتراف میکنم از هیچ کسی بدم نمیاد مهم هم نیست واسم که کسی از من بدش بیاد :دی
اعتراف میکنم دوران نوجوونی بسیار دنیای متفاوته و بعد از اون میفهمی چقد حالت خوب بوده اون موقع . البته این در مورد اقایونه دخترا کلا همیشه حالشون خوبه . منظورم اینه چون احساسی ترن کلا از هر چیزی لذت میبرن( حتی شکست عشقی,غم , دوره جوونی میانسالی پیری بدبختی فرقی نمیکنه )
اعتراف میکنم خیلی اعتراف کردم بسه دیگه :|
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
داداش احوالات بانوان چگونه بر شما اینقدر مبرهن است؟یکجور با اطمینان حرف میزنید که...
اصلا اینطور نیست
من اقایون رو قضاوت نمیکنم اما اعتراف میکنم که به واسطه ی همون احساساتی بودن چه رنج ها که دختران نمیکشند!
اعتراف می کنیم امروز بیکارم و بسیار گیج و منگ و کلا دربدر خاک بر سرم شده یه ساعت ویندوز 8 نصبید آخر فهمیدیم 32 بیت بوده بیده بید!!
اعترافاتِ ذهنِ خطرناکِ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامزدِ جایزهی اسکار بهترین فیلمنامهی اقتباسی در جشنوارهی دهکدهی سرگرمی
اعتراف میکنم با خوندن یکی از پستها کلی وسوسه شدم و یه ساعت داشتم این تاپیکو میخوندم، نتیجهاش هم این شد که کلی کار داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی الان حتی ناهار هم نداریم :دي
اعتراف میکنم خیلی دوست دارم تو بعضی انجمنها فعالیت کنم (موضوعات علمی و ورزش و فیلم) حتی خیلی پستها و تاپیکها رو هم دنبال میکنم ولی خودم اصلا فعالیت نمیکنم :/
اعتراف میکنم همینالان یه لحظه وسوسه شدم اعتراف کنم که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برادرمه، ولی خوب شد زود پشیمون شدم، وگرنه منو میکشت :دي
اعتراف میکنم از دست یکی ناراحتم ولی به روش نمیارم :دي
این اعترافِ سخت، آخـر تمااام شد
پایااانِ ماجراست، شلیک کن رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف می کنم بعد از چندین سال حضور در پی سی و سر زدن مستمر (تقریبا هر روز) به جز چند تا از کاربران فعال انجمن موسیقی اون هم خیلی محدود، هیچ یک از مدیران ، ناظران و غیره رو حتی در حد نام کاربری نمی شناسم.
اعتراف میکنم که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پروفایل میخوندم ، خودمم نمیدونم چرا و چطوری
البته بخاطر اینه که اصلا تا اخر و با دقت اسم یوزرشون رو نخوندم
البته چندتا دوستان دیگه هم هستن که اسم پروفایلشون رو بدفرم میخونم :n02:
اعتراف میکنم که الان پست های قدیم خودمون میخونم خندم میگیره ، اصلا یادم نمیاد چنین حرفی زده باشم
اعتراف میکنم که اعتراف کردن رو دوست ندارم
اعتراف میکنم بدجوری به این انجمن معتاد هستم :n31:
اعتراف میکنم خیلی روی وسائل شخصیم حساسم بخصوص روی گوشی و سیستمم :n33:
اعتراف میکنم به هر کسی شماره همراه ثابتم دادم اینقد سیریش شده که چندین ساله دیگه جرئت نمیکنم به هیچکسی شمارم بدم (البته سوء تفاهم نشه اساتید همه پسر بودن که کچل کردن مارو):n37:
اعتراف میکنم هرچقدر سرم شلوغتر میشه و کارم سنگین تر میشه بیشتر دوست دارم بیام انجمن !
مثلا ماه پیش یه روز تا ۹ شب سر کار بودم. اومدم خونه خسته و کوفته دراز کشیدم رو تخت بعد گوشیم رو باز کردم رفتم تو انجمن :n09:
بعد یه فرشته سر شونه ام ظاهر شد گفت بگیر بخواب پسر. به فکر سلامتیت باش :wub:. بعدش یهو یه شیطون اومد سر اون یکی شونه ام نشست و گفت : نه . برو انجمن ببین چه خبره.:4:
:n02:
اعتراف می کنم مثل میلاد شدیداً عادت کردم به این چک کردم مداوم انجمن
الان چند شبه یه کاریو باید تحویل بدم که خیلی هم مهمه
میام می شینم کارمو بزنم، چند خط می نویسم، بعد که باید چیزیو چک کنم تو نت،
چک کردن همانا و، تب جدید باز کردن برای ورود به پیسی همانا ...
حالا هر بار هیچ خبری هم نیستا !! ولی به پیسی محدود نمیشه و در ادامه
می رسه به خبر آنلاین، ورزش 3، رویترز، گوگل نیوز و ... !
و این گونه می شود که باز یه ربع بیست دقیقه وقتم گرفته میشه هر بار
بعضی وقتا کانکشنم رو قطع می کنم مثل بچه آدم کار کنم
ولی باز وسوسه کیوون میاد سراغ آدم
در نتیجه الان تصمیم گرفتم مودم رو از برق بکشم :27:
ایشالا که کارساز باشه ...
اعتراف میکنم اولش سختم بود تو این انجمن فعالیت کنم (مثه ی کاربر معمولی):n02:
اعتراف میکنم اینجا دوستای تک و بسیار خوبی پیدا کردم که شاید تو دنیای واقعی نشه :V1:
اعتراف میکنم بعضیا تو این انجمن اونجوری که خودشون رو نشون میدن نیستن :n33:
اعتراف میکنم قبلنا یک بارم روی انجمن ادبیات کلیک نکرده بودم :n02: ولی الان پای ثابتشم
چون با متن و شعر های خیلی خوبی برخورد کردم که توی زندگی میتونن تاثیر گذار باشن
اعتراف میکنم خیلی دوست داشتم تو انجمن موسیقی بیشتر بها داده بشه به موسیقی الکترونیک:n35:
ولی همه دنبال اهنگای غمگین و اروم هستن :n36:
اعتراف میکنم گرگ رو دوست دارم ,ابهت خاصی داره (رجوع به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):V8:
اعتراف میکنم خوشم میومد ادمین ها تو انجمنشون بیشتر فعالیت میکردن :happy:
اعتراف میکنم اولین انجمنی که بعد لاگین چک میکردم متفرقه بود :n01:
اعتراف میکنم کمتر کسی اگه بدونه من مدیر کدوم انجمنم :n02:
اعتراف میکنم که " برخی خواص مردود شدند " اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعترافات اخیر من راجع به روت انجمن ورزش:
.
- اعتراف میکنم تاپیک هایی رو تو روت انجمن ورزش دیدم که حتی نمیتونید فکرش رو هم کنید:n08:، دو تا از اون تاپ هاش رو اینجا گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
- اعتراف میکنم سر نقل قول پایین جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خندم بند نمیومد!!:n02::n31::n02:
- اعتراف میکنم تاپیک اختصاصی برای برنامه نود یه عالمه است!! کافیه سرچ کنیدش!!نقل قول:
اعتراف میکنم چون به شدت سرماییم ، به محض اینکه اولین باد پاییزی میاد ، تا پونزده خرداد سال بعد ، زیر شلوار بیرونم، پیژامه گرمکن میپوشم!
اعتراف میکنم تا یه مدت نسبتاً طولانی ای فکر میکردم ادام سندلر و بن استیلر یه نفر هستن
اعتراف میکنم تا همین دو سه روز پیش فکر میکردم led zeppelin اسم یه آدمه!
اعتراف میکنم بدون هیچ دلیلی فکر میکردم فیلم machinist رو نولان ساخته! سالهاست دارم میگردم که ریشه این فکر کجا میتونه باشه؟!
اعتراف میکنم به حدی بی تربیتم و کوجکترین حرف و مسیجم بی ادبیه، که رو گوشیم فقط به این خاطر پترن گذاشتم که اگه مردم خانواده م بیان ختمم.
اعتراف میکنم که از کره بادوم زمینی متنفرم!
اعتراف میکنم متنظرم تاپیک بد اخلاقترین یوزر یا ترش ترین یوزر اینجا ساخته بشه تا یکی از مدعیان باشم!
اعتراف می کنم یه مدت به شدت به بازی Hay Day معتاد شدم، طوریکه یه بار سر کلاس استاد چند بار صدام کرد تا متوجه شدم ! بی سابقه بود : | البته در حال حاضر خیلی کمتر بازی می کنم : D
های سارا : ))
اعتراف میکنم که تو بچگی هر وقت سنگ پرت میکردم یا سر یه نفر میشکست یا شیشه ی خونه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم که هروقت ماشینمون رو میروندم، آینه بغل سمت راننده میشکست :n02: لایی میکشیدیم با دوستان فقط آینه میشکوندیم و منم به خونه میگفتم من نبودم، زدن فرار کردن نامردا :n34:
یادش بخیر خیبر یونایتد:n09:
اعتراف میکنم که از تخت خواب بدم میاد و توی اتاقم تخت ندارم. روزی که برام تخت خریدن ، تخت رو جمع و جور کردم و بستمش گذاشتم یه گوشه ای. مگه یه اتاق 12 متری چقدر بزرگه که نصفشو تخت بگیره ؟
اعتراف میکنم که در سردترین شبای سال از پتو و زیر انداز استفاده نمیکنم و با یک بالش و یک پارچه نازک بعنوان رو انداز ، روی فرش میخوابم .