[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کیفیت upscaling بسیار عالی هست . اگر با صدا فن مشکل ندارید . بهترین گزینه ممکن است .:n40:
تاپیک خیلی خوب پیشرفته ؛ ممنون از همه ی عزیزانی که در بحث شرکت کردند .
دوستان سری 2015 که تو نمایشگاه CES معرفی شدند چه زمانی وارد کشور میشن . بیشتر از ۲ ماه گذشته اما خبری نیست.
ابتدا وارد بانه میشن به صورت بدون گارانتی .نقل قول:
فکر کنم اول تابستون همشون وارد شده باشند .
خیلی هاشون اصلا فرشو جهانی نشدن که وارد بشننقل قول:
درود دوستان...
حالا با این وضعیت55اینچ کدوم بگیریم...؟؟؟
منم میخام55 بگیرم...کیفیت تصویرهم خیلی برام مهمه...
اگه ارزش داشته باشه هزینه میکنم...
لطفا بفرمایید به چه نتیجه ای رسیدید؟
ممنون
چقد میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
به نظرم samsung hu8890 گزینه مناسبیه.کیفیت تصویرش فوق العادست.ولی صدای فن دستگاه رو باید بعضی وقتا تحمل کنی.
سلام دوستان جريان اين صدای فن samsung hu8890 چيه ?آيا همه مدل ها اين صدا رو دارن يا شانسی هستش ?من خودم ميخوام مدل samsung hu9990 رو بخرم اين مدل هم مشکل صدای فن رو داره ?ميخواستم از بانه بگيرم امروز زنگ زدم بانه بدون گارانتی نداشتن خيلی برام جالب بود قيمت هم نه تنها کمتر نبود بلکه يک مقدار بالاتر هم بود گفتم چرا قيمت شما بالاتر از نمايندگی سامسونگ هستش گفت مال اونا ايرانی هستشحالا منظور اين آقا از ايرانی مونتاژ بوده يا غيره نميدونم شايد هم مال بانه ويژگی هايی داره که نمايندگی نداره مثلاً رسيور داخلیشايد هم مال بانه ويژه گی هايی که داره تو ايران کار نکنه مثل تيونر داخلی به نظر دوستان از بانه خريد کنم بهتره يا از نمايندگی ?گارانتی برام مهم نيست کيفيت و تمام ويژگيهای تلويزيون کار کنه و مجهز باشه
درود..نقل قول:
تا10میلیون..
درودمنظورشما اینه؟نقل قول:
چندبهت قیمت دادن؟
نمیدونم پاناسونیک کجا میشه گیرآورد...
ممیخام بدم کویت ببینم گیرم نمیاد...
مدلpanasonic TX-58AX802
شما مدل9990تصویرش دیدی یاچون مشخصاتش خوبه میخای بگیری؟
55" U9000 Curved Ultra HD LED TV
دوستان نظرتون درمورد این چیه؟
چندقیمته الان؟
این یا9990کدومش بهتره؟
تفاوتشون درچیه؟
55" U9000 Curved Ultra HD LED TV
این الان تو نزدیکمه میتونم بخرم...
چه کنم...؟
وردارم اینه؟
لطفا یک لینک مشخصات U9000برام بزارید...
البته سایت فارسی...
کسی قیمت این مدل نداره؟
دوست عزیز مدل HUC9990 دارای One Connect Box هست و تمام وظایف پردازش تصویر و ورودی های تیوی روی این باکسه. پشت تیوی فقط کابل برق و کابل One Connect وصل میشه. فن هم در داخل همین باکس هست و میشه با قرار دادن باکس درون محل های تعبیه شده در استند یا میز تلویزیون این صدا رو کاملا محو کرد.نقل قول:
بنظر من برای این مدل حتما مونتاژ ایران که گارانتی داره رو بخرید. چون اگر خراب بشن، درست کردنش هزارجور بدبختی داره و سام سرویس هم مدلهای بدون گارانتی رو حتی با پرداخت تمام هزینه ها، تعمیر نمیکنه. باید دست به دامن یکی بشید که قطعه رو از خارج بیاره و اینجا تعمیر کنن یا اینکه تیوی رو بفرستید و همونجا تعمیر کنن.
ضمنا مهمترین چیز این تیوی یعنی همون One Connect Box مونتاژی نیست. اینقدر هم قدرت سخت افزاری بالایی داره این باکس که تا سالها بشه روش حساب کرد و براش آپدیت گرفت.
پ.ن1:
مدل پایین تر یعنی HUC8990 با توجه به قیمتش ارزش خرید چندانی نداره و بهتره بجاش مدل صفحه تخت HU8890 که به مراتب ارزونتره خریداری بشه.
پ.ن2:
انتخاب دیگه ای هم دارید که با پرداخت 8.5 میلیون (با گارانتی) یا 7 میلیون (بدون گارانتی) یک دستگاه 55X850 سونی بخرید و با حدودا 1.5 میلیون یک دستگاه پخش کننده سونی تهیه و مشکل زیرنویس فارسی رو هم حل کنید.
حدس میزنم این مدل HU9000 با مدل سام سرویس یعنی HUC9990 متفاوت باشه و درواقع معادل HUC8990 هست. برای فهمیدنش با فروشنده تماس بگیرید و بپرسید که آیا One Connect Box با تیوی هست یا نه. اگر نیست و ورودی ها روی خود تلویزیون هستن، همون مدل HUC8990 هست و توی جواب دوست بالایی گفتم بهتره این همه براش هزینه نشه.نقل قول:
جهت اطلاع اینم اضافه کنم که فرق مدل HUC8990 با مدل بالاتر یعنی HUC9990 در اینهاست:
نداشتن One Connect Box، پردازنده کمی ضعیفتر، نداشتن دوربین فابریک، انطباق تصویر پایین تر و نداشتن تعدادی از امکانات پردازش تصویر مثل PureColor و ...
دوستان 4k ارزون قیمت و مناسب حدود 4 یافت میشه ؟
دوست عزيز شما مطمئن هستين کهOne Connect Boxبا خود تی وی هستش
من رفتم نمايندگی گفت اين مدل قابليت ارتقا داره توسطOne Connect Boxولی با تی وی نيستش بايد جدا تهيه بشه ما هم نداريم
ولی خوب شد گفتی اين مورد رو من امار بگيرم از بانه که مدل های اونا شايد اينOne Connect Boxبا خود تی وی باشه
دوست عزیز اگر به پشت مدل HUC9990 نگاه کنید فقط یک ورودی برق داره و یک ورودی One Connect و یک دکمه خاموش روشن که کار افزایش صدا و بالا پایین کردن کانال هم انجام میده. تمام ورودی ها بعلاوه پردازنده روی One Connect قرار گرفته. اگر به عکس های سایت سامسونگ سنتر از این مدل مراجعه کنید این باکس رو هم در عکس ها می بینید.نقل قول:
مدلهای HUC8990 و HU8890 هم پورت One Connect دارن (برای ارتقاهای آینده) اما ورودی ها و پردازنده درون شاسی تیوی هستن. برای این مدلها باید One Connect جداگانه خریده بشه.
تا جایی که من از یکی از دوستان مطلع خبر دارم این مدل HUC9990 در بانه بصورت عمده نیومده و با سفارش، بصورت تکی میاد. مدلی که به اسم HU9000 فروخته میشه گویا همین مدل HUC8990 سام سرویس هست که از جلو کاملا شبیه برادر بزرگتر خودشه.
ممنون از راهنمایی که کردین اگه اصلاعات دیگه گیر اوردین ممنون میشم اینجا بگیننقل قول:
مدل huc8990 مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc8000 هستش
Huc9990 هم مال سام سرویس هستش ولی در اصل huc 9000 هستش
فرق مهمی که این دو مدل دارن
9990 بلندگو 60w داره
8990 بلندگو 40w داره
9990 صدای 3Dساپورت میکنه
ولی 8990 خیر
از همه مهمتر 9990 صفحه منحنی دارا
ولی 8990 خیر
تفاوت های دیگه هم که دوست عزیزمون ذهمتش رو کشیدن و گفتن:n40:
مدلهای huc9990 و huc8990 سامسرویس هردو صفحه منحنی دارن. حرف C در اسمشون HUC هم برای نشون دادن همین انحناست. (C for Curved)نقل قول:
مدلی که صفحهی تخت داره اسمش HU8890 هست.
بازم تاکید میکنم 9990 و 8990 از جلو تفاوت ظاهری ندارن. انحناشون هم یکسانه.
درود..من9000خریدم...
فکرکنم همون9990هست..
درود..من9000خریدم...
فکرکنم همون9990هست..
دوستان عذر میخوام اما یه سوال پیرو بحث تاپیک برام میش اومده بود:
این درسته که سونی ها زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنن و باید فقط زیرنویس رو روی فیلم هاردساب کرد ؟! البته بنده نظرم بیشتر ردی مدل w800b است اناما ین موضوع نگرانم کرده
اره ، سوني مشكل زيرنويس داره و متعجبم چرا هنوز پايرجاست و درست نميكنه!
سوني مشكل زاويه ديد هم داره در اين نوع تي وي
بچه ها مشکل زیرنویس فارسی در تلویزیون های سونی رو با خریدن ----- درست حسابی یا پخش کننده بلوری مناسب قاعدتا میشه حل کرد دیگه؟ یعنی فیلم با زیرنویس فارسی رو میشه از طریق پخش کننده دیگری رو سونی نمایش داد بدون مشکل؟
به جای هزینه اضافه برای خرید بلوری و ...نقل قول:
یک HD Media Plyer بخرید که هم زیرنویس های srt و هم sub idx و ... رو همراه با فیلم های بلوری 1080 و 4k تا 30 گیگ اجرا میکنه . و میتونی برنامه اندروید هم روش نصب کنی :
hdmedia.ir
این پلیر حدودا چقدر قیمتش میشه؟نقل قول:
دوستان اگر مشکل زیرنویس فارسی سونی رو با خرید یک پلیر برطرف کنیم به نظرتون ارزش خرید نسبت به مدل مشابه تو سامسونگ داره؟
یعنی مثلا sony 55w800b چقدر کیفیت تصویر بهتر و سرتری داره نسبت به samsung 55h6400
البته گویا کیفیت 3d و اسمارت بودن سونی هم در حده پایینی قرار داره! با این حال میخوام ببینم میصرفه و ارزش داره سونی رو بگیرم و قید 3dو امکانات اسمارت و اپلیکشن هارو بزنم یا نه؟
ممنون
چقدر اینجا متروکه ست !!
ممنون از پاسخ مستند
منهم فقط تو یه مورد تو خرید سامی شک دارم.اصلا تجربه خوبی از صدای سامسونگ ندارم،سال۸۴ بدونه لامپی سامسونگ داشتم صداش افتضاح بود ولی همیشه صدای سونی عالی بودهنقل قول:
سوال دیگ اینه که در صورت ریختن فایل های فور کی یا تری دی در فلش مموری تلویزیون می تونه اونها را پلی کنه