:10: :11:نقل قول:
ممنون
تا بعد:46:
Printable View
:10: :11:نقل قول:
ممنون
تا بعد:46:
علم بدنسازي دانشي است درباره اينكه چگونه وزنه آزاد را بلند كنيم و چگونه غذاهاي مخصوص مصرف كنيم تحقيقات در اين علم موجب هزاران كشف در خوصوص فوائد وزنه زدن و چگونگي وزنه زدن عايد انسان كرده است .
ازجمله اين مزايا مي توان به موارد زير اشاره كرد
1- ضريب آسيب ديدگي استخوان را كاهش مي دهد
2- انرزي قدرت و نيروي فوق العاده براي شما حاصل مي شود
3- روحيه را تقويت مي كند
4- انسان را شاد و خوشحال مي كند
ماكزيمم شدت ،زماني ظاهر مي شود كه يك عضله با حداكثر توان به فعاليت مي پردازد
براي افزايش و پيشرفت ،ضروري مي باشد كه براي بلند كردن وزنه تا حد ممكن از ريتم حركتي آهسته و با كنترل جهت بلند كردن وزنه استفاده مي گردد
تركيب تمرينات قدرتي با تمرينات سرعتي روش موثري براي افزايش قدرت و سرعت محسوب مي شود
اگر آب از دست رفته بلافاصله جايگزين نگردد روند كيفي فعاليت تمريني سير نزولي خواهد يافت بنابراين نوشيدن آب قبل از تمرين ،حين تمرين و بعد از تمرين در تمامي جلسات تمريني بسار مهم مي باشد
كساني كه وقت زيادي رو در باشگاه هستند بدونند كه يا دارن با دوستان صبحت زياد مي كنند و يا همش تو آينه خودشون رو نگاه مي كنند فقط مفيد براي باشگاه 45 تا 60 دقيقه مي باشد
وقت هم خيلي مهم است در بين تمرينات بين ست ها كم استراحت بكنيد (كمتر از 100 ثانيه)
اگر بدنبال افزايش قدرت هستيد حركت اسكوات كامل رو انجام بدين اين حركت هم براي افزايش وزن و هم براي كاهش وزن كمك مي كند
ويتامين c يكي از بهترين ويتامين ها براي شما ورزشكاران است
به خاطر داشته باشيد تمرين سخت تر و با شدت تر يعني تمرين بهتر
اگر به خاطر داشته باشيد براي رسيدن به عضله بايد به نكات زير توجه كرد :
1- استراحت :
بايد در شبانه روز 10 ساعت استراحت مفيد داشته باشيد ( منظور از استراحت مفيد خواب ميباشد )
2- تغذيه مناسب با محل و خواسته هاي بدن :
هر منطقه آب و هوايي و هر شكل بدني براي خودش تغذيه مناسب با خودش رو بايد داشته باشه
3- تمرين مفيد :
امكان داره بعضي ها ببرسن يك تمرين مفيد چند ساعت بايد به طول انجامد يا يه برنامه خوب به چه نوع برنامه ميگويند
اين مورد هم به شرايط خود شخص بستگي داره
اگر ميخواهد وزن كم كند بايد بيشر و اگر ميخواهد وزن اضافه كند كمتر و اگر در بي عضله سازي هست ( كه اصلا شرايت تمرينيش فرق ميكنه ) در باشگاه گذران زمان كند
بعد از يك ماه آمدم
هر مشكلي داريد مطرح كنيد
میشه یک برنامه ی خوب و فشرده برای من مبتدی بگذارید . ( البته با توضیحات )
ممنون
وزن :50
قد :172:20: :20:
سلام
من 16 سال و 9 ماه سن دارم و قدم هم در حدود 170 سانتی متره و احساس میکنم قدم خیلی کوتاهه ؛ ایا واقعاً قدم کوتاهه ؟ سنم با قدم تناسب داره ؟ و اگه کوتاهه برای افزایش قد چه راه هایی رو پیشنهاد میکنید ؟ (از راه ورزش)
مرسی
پسر تا چند سالگی قدش رشد میکنه ؟
تا بيس سالگي .
به نظرت تا بیست سالگی قدم چقدر بشه ؟ فقط یه حدس بزن :46:نقل قول:
قد در حالت طبیعی تا 25 سالگی رشد میکنه فقط از بیست سالگی به بعد رشدش کمتر میشهنقل قول:
به نظر من قد شما هم طبیعی هستش
ومی تونید با انجام ورزش های متفاوت قدتون رو تا حدودی آماده برای بلندتر شدن کنید
مثل بارفیکس
بسکتبال و...........
به نظر من علم بدن سازی دانشی است برای سالمتر زندگی کردن نه وزنه برداشتن هدف اصلی بدنسازی اینهنقل قول:
نه چیز دیگه
موفق باشین
دوست عزيز اين برنامه مورد نظرتوننقل قول:
شنبه
پرس سينه با هالتر 8 -3
پرس بالاي سينه با هالتر 8- 3
پرس بالاي سينه با دمبل 10 -3
پارالل 12-2
جلو بازو با هالتر 8 -3
جلو بازو لاري 10-3
جلو بازو چكشي 12-3
ساعد 12-3
يكشنبه
جلو پا 8-10-12
پرس پا 6-3
پشت پا خوابيده 12-3
ليفت پشت پا 8-3
ساق پا 20 -4
شكم 30-3
سه شنبه
پرس سرشانه با هالتر 8-3
پرس سرشانه دمبل 6-8-10-12
نشر از جانب 10-3
نشر خم 12-3
پشت بازو نشسته دمبل 12-3
پرس دست جم 8-3
پشت بازو با كابل 12-3
پشت بازو با هالتر خوابيده 8-3
چهار شنبه
بارفيكس 10-3
زير بغل هالتر خم 8-3
زير بغل قايقي 12-3
شراگ 10-3
زير بغل سيم كش از پشت 10-3
فيله كمر 15-2
اقا به منم يه برنامه بده ببينيم
وزن:67
قد:178
قدتون خوبه حالا جاي رشد تون باقي هستش بستگي به ژنتيك و عوامل ديگر هم داردنقل قول:
ورزش هاي مانند بسكتبال واليبال و شنا خوب هستند واسه رشد قد
چه نوع برنامه مي خوايننقل قول:
حجمي ، قدرتي ، فشرده كات ، و .....
بيشتر توضيح بدين؟؟؟؟؟
آقا علي رضا من اين رو واسه علم نوين در بدنسازي گفتم نه چيز ديگه اون چيزي هم كه شما گفتيد مگر توي اين گزينه بهش نمي رسيد ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حالا چرا عصبانی میشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
نه خیر تو این گزینش به اون نمیزسیم چون الان دیگه بدن سازی واسه برنده شدن تو مسابقات تبدیل شده نه سلامتی
موفق باشین
عصباني نيستم مي خوام از اشتباه درت بيارمنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چيزها رو گفتم كه بهش ميرسي
به اون چيزي كه شما گفتيد داخل اينه هم بهش ميرسينقل قول:
علم بدنسازي دانشي است درباره اينكه چگونه وزنه آزاد را بلند كنيم و چگونه غذاهاي مخصوص مصرف كنيم تحقيقات در اين علم موجب هزاران كشف در خوصوص فوائد وزنه زدن و چگونگي وزنه زدن عايد انسان كرده است .
ازجمله اين مزايا مي توان به موارد زير اشاره كرد
1- ضريب آسيب ديدگي استخوان را كاهش مي دهد
2- انرزي قدرت و نيروي فوق العاده براي شما حاصل مي شود
3- روحيه را تقويت مي كند
4- انسان را شاد و خوشحال مي كند
اين نظر شماست
من تو سایت های زیادی فواید و عوارض مصرف کراتین و سایر مکمل های غذایی رو خوندم و هر کدوم هم یه چیزی مینویسن و من هم الان دو به شک شدم که ایا استفاده کنم یا نه ؟ شما بگید ؛ ایا مصرف این داروها به خصوص کراتین ضرری داره ؟ اشکالی بوجود نمیاره ؟
باشگاه هم میرم . در ضمن سن منو که می دونید ، 48 کیلو هستم و در ماهیچه های بدنم هم خیلی دیر به دیر یه تحولی رخ میده ؛ اصلاً برای سن من این داروها خوبه یا هنوز خیلی زوده ؟ یه توضیح کامل بدید ... :19:
مرسی
اولا كراتين و مكمل ها كه خودتون گفتيد دارو نيستا بلكه مكمل غذايي هستند و بايد در كنار مواد غذايي مصرف شوند نه به تنهايينقل قول:
نكته : در ضمن براي كساني كه نارسايي كليه دارند نبايد مصرف شوند
نه مصرف كراتين ومكمل ها مجاز در نكته فوق مشكلي نداره ميتوني مصرف كني
شما مي تونيد از كراتين همراه با ايزو وي مصرف كنيد
در ضمن مكمل ها رو بايد از فروشگاه هاي مجاز و يا داروخانه ها بگيريد
براي سن شما مشكلي نداره
دارو ها يه معقوله ديگر است كه خيلي زياد هست كه براي شما بگم و نبايد مصرف كنيد از داروهاي مانند تستوسترون -ديانابول - سوستانون و .....
یه سوال دیگم داشتم
ماهیچه ها چه موقع رشد میکنن ؟
موقع خواب ؟ موقع غذا خوردن ؟ یا در حین ورزش کردن در باشگاه ؟
یه سوال دیگه ؟
رشد طبیعی ماهیچه ها هر چند وقت یکبار و به چه اندازست ؟
یه توضیح مختصری بدید .
مرسی
تمامی اعمال رشدی در بدن در هنگام خواب اتفاق می افته.منجمله تقویت عضلات و عریض شدن اونها.رشد مو و ناخن و.... در ضمن باید بگم ماهیچه ها به هیچ وجه رشد نمی کنن یا تولید نمی شن و از بین نمی رن بلکه بر اساس ورزش هایی که انجام می دهیم تقویت می شوند و عریض تر می شوند نسبت به قبل.در مورد رشد طبیعی به طور کلی رشد تمامی اجزای بدن از بدو تولد تا دو سالگی و نهایت سه و چهار سالگی بسیار سریع هستش بطوری که اگر شما دو ماه یک کودک1 ساله را نبینید و بعد از دو ماه به او سر بزنید تفاوت چشم گیری از نظر رشد بدن را ملاحظه می کنید و بعد از این مدت دوره ی رشد بدن تا سن حدود 12 سالگی مقداری کند می شه و بعد از اون بلوغ فرد شروع می شه که تا حدود 20 سالگی ادامه داره و رشد در این دوره بسیار سریع هستش به طوری که شما تقریبا هر ماه یک سانتی متر بلندتر می شوید.قدرت ماهیچه هایتان بیشتر می شود و دیگر تغییرات.زمان تمام این تغییرات هم در هنگام خواب می باشد برای همین افراد باید هشت ساعت خواب خودشون رو داشته باشن و اگر می خواهید که به اون رشد مطلوب بدنتون برسید باید خوب بخوابید و خوب غذا بخورید البته باید غذای شما شامل تمامی گروه های غذایی باشه.نقل قول:
از جوابتون ممنونم و تا حدودی به جوابم رسیدم ؛ ولی خیلی دوست دارم که جواب remigolian رو هم بدونم :46:نقل قول:
سلام
من 2 تا سوال داشتم
1- با اینکه مدت زیادیه بدنسازی کار میکنم هنوز پهلو شکم دارم.با اینکه حرکات مختلف پهلو را کار میکنم. آیا ال کارنتین برای سوزاندن آنها مفیده؟
2- زیر سینه هام افتاده هستن . میگن باید عمل جراحی کنم راسته؟
دوستمون mohammad_re درست ميگننقل قول:
در موقع خواب البته خواب مفيد نه اينكه ساعت 12 شب بخوابي تا ساعت 10 صبح هم بيدار شي
1- ج : دوست عزيز از ورزش هاي هوازي كار كنيد مانند دويدننقل قول:
نه جالب نيست
2-ج: نه
شما سينه هاتون زياد شل هستش؟
انجمن تخصصي بدنسازي و پرورش اندام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خيلي تايپيك پرباريه.......
براي اين تشكيلات يه برنامه خط انداز بده بينيم..........
66 كيلو......
16 سال
قدشم نميدونم.......فكر كنم 178
Greatone
برنامه كات براي شما دوست عزيزنقل قول:
سلام خيلي تايپيك پرباريه.......
براي اين تشكيلات يه برنامه خط انداز بده بينيم..........
66 كيلو......
16 سال
قدشم نميدونم.......فكر كنم 178
شما بايد سعي كنيد تمرينات خود رو به صورت تمركزي براي تفكيك عضلات انجام بدي
روز اول
پرورش عضلات سينه و عضلات پشت و
پرس سينه 10-4
پرس بالاي سينه 10-4
قفسه سيم كش 10-3
سيم كش از پشت 12-3
زير بغل هالتر خم 10-3
قايقي 10-3
زير بغل تك دمبل10-3
روز دوم
پرورش عضلات بازو
جلو بازو با هالتر 12-4
جلو بازو چكشي10-3
جلو بازو لاري (براي جم كردن ) 12-4 ست آخر رو از سيستم كم كردني استفاده كن
پرس دست جم 10-4 (يك حركت عالي براي بالا بردن ركورد در پرس سينه)
پشت بازو سيم كش 8-10-12براي تفكيك عضلات سه سر بازو
پشت بازو با هالتر خوابيده 10-3
ساعد 12-15-ست آخر تا حد ناتواني
روز سوم
استراحت و ريكاوري
روز چهارم
عضلات چهار سر ران، عضلات ساق ، عضلات سريني و پشت پا
اسكات 12-4
پرس پا 10-4
جلو پا 12-4 براي تفكيك عضلات چهار سر
پشت پا 10-3
ليفت پشت پا 10-3
ساق پا 12-15-تا حد ناتواني
روز پنجم
عضلات سرشانه با عضلات ذوزنقه اي وشكم
سرشانه باهالتر از پشت 10-4
سرشانه با دمبل 10-3
نشر خم 10-3
نشر جانب 10-3
شراگ 10-3
كول با هالتر 10-3
شكم 12-15-تا حد ناتواني
با سلام و تشكر از تاپيك خوبتون
مي خواستم بدونم چرا از +18 بايد بدنسازي كرد؟؟
دوست عزيز سرم شلوغ توي انجمن خودمون اگر مشكلي داشتيد در اونجا مطرح كنيد زودتر به جواب مي رسيد
جواب سوال
براي اينكه رشد انسان به خصوص مردان در 15 سالگي هستش كه البته زودتر هم هست ولي تا سن 18 سالگي ديگه بيشتر قد رشد كرده فقط بايد تغيير صدا و كمي هم از لحاظ صورت و بقيه اندام پهن و جثه يك جوان رو تكميل كنند براي همين بهترين موقع در سن 18 سالگي هستش در سن پايين با نظر كارشناسان جلوي رشد آدمي را گرفته
همين
مشكلي داشتيد در انجمن تخصصي بدنسازي و پرورش اندام مطرح كنيد
خيلي ممنون دوست عزيز :10::11:نقل قول:
خواهشنقل قول:
اين تاپيك رو براي كمك به ورزشكاران باز كردايم
چگونگی دمبل زدن در بسکتبال؟
دوست عزيز آگاهي ها من در اين مورد زياد نيست ولي شما بايد به روش دمبل يا وزنه بزنه اي كه مشكلي براي قسمت هاي كه نياز به پرتاب و اين موراد نداشته باشيد منظورم اينست كه نبايد جاي از شما كه مربي ها خودتون بيشتر ميدوند حجم داشته باشد كه از انعطاف مسايل بسكتبال داشته باشهنقل قول:
سلام
من سه ماه هست که بدن سازی میرم و تو باشگاه تا جایی که انرژی داشته باشم ورزش می کنم و از دستگاه ها استفاده می کنم ... اکثر ماهیچه های بدنم تغییر کردن و به یه حجم خوبی رسیدن ؛ ولی ماهیچه های دستام (بازو و ساعد) هیچ تغیر زیادی نکردن . ایا مدت طولانی ای باید بگذره تا ماهیچه های دست به یه حجمی برسن ؟ یه توضیح مختصر بدید
مرسی
سلام
من چندین دوره بدنسازی کار کردم
در مجموع نزدیک به 2 سال
اما هیچ وقت نتیجه مطلوب نگرفتم. قدم 183 و وزنم 70 کیلو است.
نمیدونم چرا با وجود اینکه اشتهای زیادی دارم و در خانواده به خوردن معروف هستم اصلا افزایش وزن ندارم.
الان هم نزدیک به 6 ماه است که بدنسازی را رها کردم چون دیگه انگیزه نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید که چطوری میتونم وزنم را بالا ببرم؟
البته این هم اضافه کنم که من از کودکی کم خونی از نوع اشپیروسیتوز داشتم و از وقتی یادم میاد اسید فولیک استفاده میکنم. نمیدونم این ربطی داره یا نه.
لطفا در مورد مکملها بنده را راهنمایی کنید چون میدونم که با غذا خوردن وزنم زیاد نخواهد شد.