بله خدا رو شکر تاپیک خیلی مفیدیه. توش هم سیگاری ها رو میشه شناخت هم فضول ها رو.
===
کسی در مورد توتون بلوبری نظری نداشت ؟
Printable View
بله خدا رو شکر تاپیک خیلی مفیدیه. توش هم سیگاری ها رو میشه شناخت هم فضول ها رو.
===
کسی در مورد توتون بلوبری نظری نداشت ؟
خیلی خوش بو و خوش طعم ـه اما تا میتونید توتون و تنباکو طعم و بو دار مصرف نکنید.نقل قول:
تو شهر ما
مارلبرو فیلتر پلاس اصل هر پاکت
10تومن
عرب 8 تومن
تو شهر ما
مارلبرو فیلتر پلاس اصل هر پاکت
10تومن
عرب 8 تومن
راستي
اين وينستون 60 ( آبي ) هم خيلي خوبه
ساخت ارمنستانه اشتباه نكنم
اما الكي گرون شده ، 8 تومن 20 روز پيش
کمل سفید خریدم
5500
من فیلتر پلاس اصل رو 18 تومن گرفتم ، اختلاف قیمت با اون چیزی که شما میگید غیر منطقیه:n02:نقل قول:
جای دوستان خالی.بعد از مدت ها دور بودن از صحنه یک بسته Senator wingrape مال برج 1 /2015 گرفتم.خیلی حال داد.
قیمت 15 تومان بسته فلزی
وینستون لایت (آبی) رو من قبول دارم 7 8 ساله میکشم
چون دوست دارم وقتی سیگار بکشم حس کنم یه چیزی و . مثلا فیلتر پلاس انگار داری هوا میکشی ! ولی وین لایت با اینکه نیکوتین خیلی بالاییم نداره ولی کاملا تو گلو حس میشه
فقط مارلبرو..لامصب یه طعم خاصی داره
من هم حدود 5 سال وینستون لایت میکشیدم ولی 3 یا 4 ساله اصلا اون سیگار سابق نیست و 99% کنت پاور میگیرمنقل قول:
این کنت پاور میگن خیلی مضره ؟ راست میگن یا شایعه سنقل قول:
الان یه پاکت گرفتم خوشم اومد
در مورد اینکه کجاها میشه سیگار اصل و خوب هم پیدا کرد توضیح بدید لطفا ...
مثلا چه کیوسک روزنامه فروشی یا سوپرمارکتی ؟
دوستان نظرتون در مورد Spring Water چیه ؟ به درد میخوره ؟ من دیشب یه نخ کشیدم فاز خوبی داشت و بوی جالبی... و دیر هم تموم میشد نسبتا ... اما آیا سیگار با کیفیتیه ؟ و همینکه بو دار بود یعنی ضررش بیشتر؟
قسمتی از تجربیات خودم :
وینستون و کنت واقعا به درد نمیخورند
مارلبرو هم به درد نمیخوره اما از اون دوتا قابل تحمل تر ...
سناتور جالبه و فاز میده اما شنیدم خیلی زود پیر میکنه آدمو !
کمل رو هم امتحان کردم خوشم نیومده ...
اون اوایل اسی استفاده میکردم که خیلی مسخره بود ...
در کل بعد 5 سال smoking هنوز به نتیجه نرسیدم سیگار چی خوبه ؟
من که یکهفتس ترک کردم شماها هم خود دانید:n02:
آقا بهترین تنباکو دوسیب چی هس؟
خسته شدم از نخل
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
بنده از سال 89 که اولین پک ام رو توی یک پارک که بعدا برام خاطره شد زدم سیگار های زیادی رو امتحان کردم که از بین اونها به نظرم مارلبرو قرمز و انواع دانهیل سیگارهای خوبی بودند ... البته سیگار برگ رو هم اضافه کنید که سگ پول ها میشکند ، لابد خوبه دیگه! :n01:
اینا هم به نظرم همه شون و از هر کدوم انواع و اقسامش آشغال و بدرد نخور بودند : وینستون ، کنت ، اسی (میگن عقیم میکنه نکشید) ، سناتور ، کمل ، یورک ، پال مال (این نسبت به بقیه کمتر بد بود)
اما آخرین و بدترینشون :
شنیده بودم بهمن سفید به رغم انواع سیگار های داخلی سیگار خوبیه و فلان ... :blink:
ما هم گول ارزونیشو خوردیم و یک بسته خریدیم ... :mellow:
اما اولین پک = :n21:
+اینکه کاملا احساس نعشه کش بودن بهم دست داد :/
من هم خدا رو شکر چند هفته است تصمیم به ترک دارم و اتفاقی که اخیر افتاد جدی تر و مصمم تر شدم :) .
و از 1 شهریور تا به این لحظه تعداد سیگار هام از 4 یا 5 تجاوز نکرده:).
وقتی سیگارهای خارجی همه از دم تقلبی و آشغال اند و تولیدات جمهوری اسلامی هم این میشه چرا سیگار ؟!
اگه هم اعصابم خورد باشه یه گور دیگه برای خودم میکنم به جای سیگار ... مثلا به در و دیوار میکوبم !! :n25:
در کل پیش به سوی سلامتی و زندگی عاری از دخانیات :n12:
خوب مثل اینکه پیر اینجا من هستم:n39: البته بگم که پای تعریف نزارین که این چیزا افتخار نیست :n33:///
من الان16 .17 ساله که سیگار میکشم الان هم دوسالی شده که پیپ هم گوشه لبمونه :n33:خلاصه اینکه یک تجربه هایی داریم///به نظر من حتی یک بار امتحانش هم بده ولی خدایی اینکه میگن سیگار دروازه ا ع ت یاد به چیزای دیگس من قبول ندارم چرا که همین الان هم میشناسم کسی رو که سیگاری نیست ولی.....
خلاصه سیگار های داخلی که تو سوپرمارکت ها هست هم عزیزان باید بگم که اشتباه فکر میکنن که فیک و اینچیزاس مثلا کنت که تو سوپرمارکت ها هست و عکس هم روش هست جهت فروش در جمهوری اسلامی همه در کشور همسایه ترکیه برای داخال کشور تولید میشه اینجوری نیست که تو زیرزمین یک خونه تولید بشه//باز در ادامه بیشتر میگم///سوالی هم بود در خدمتم///:n26:
ببخشین میشه تاپیک منم ی نیگاه بندازین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهمن و تیر و ذر بکشین . کنت و ... سوسولیه:n02:
من به این نتیجه رسیدم هیچی مگنا سفید نمیشه. زیرش هم تاریخ تولید ثبت میکنن که خیلی خوبه دیگه میدونی سیگاری میکشی مال 3 سال پیش نیست
حتی سیگارهایی مثل مارلبرو و اینا هم به پای مگنا سفید نمیرسه. بقیه سیگارها که مفت نمی ارزه.
سیگارهایی مثل کنت و وینستون و بهمن و اینا یه خوبی که داره اینه که آدم حالش از هرچی سیگاره بهم میخوره و ترک میکنه
دانهیل اصلش باشه خوبه همینطور لاکی استرایک که اون هم خیلی خوبه
اسپرینگ واتر با توتون پیپ قاطی کردن بد نیست ولی سبکه
من چند سالیه میکشم و تعداد بسیار زیادی از سیگارهارو تست کردم و به نظرم فقط دوتا سیگار خوبه و بقیشون به مفت نمیرزن
اولیش کمل ابی اصلی بدون نوشته که باید تازظو پیدا کنید نه یکی دو سال مونده که خودم پاکتی ۶ میخرم.
دومی هم ماربرو گلد فیلتر قرمز که پاکتی ۷۵۰۰ هست.
سیگار های بسیار خوبین و اصلا گلو رو نمیزنن و در کل عالین مخصوصا کمل
سلامنقل قول:
عیدی رفتم مشهد سیگاری به نام گلد مونت خریدم فروشنده گفت ساخت آمریکاست ,
12 مدل داره خیلی عالی بودنقل قول:
من از دبیرستان تا ۶ ماه پیش سیگاری بودم اکثرا هم بهمن دول الان فقط هر از گاهی سیگار برگ یا یه برند خاص و متفاوت گیرم بیاد میکشم مثل مینی سیگار (بین برگ و سیگارت) یا سیگارهای شیرین و یا شکلاتی.
یک مورد دیدم باریک و بلند بود .
فیلترش هم صورتی بود . کسی اسمش رو میدونه ؟
کسی نمیدونه این اسمش چیه ؟نقل قول:
Affair نبوده؟!نقل قول:
نگوه که Don Corleone Super Slim بوده:n02:
جسارتا بعد ترک خلاء یه چیزی توزندگی آزارتون نمیده؟نقل قول:
نه صرفا سیگار بلکه *عادت* و اون حس آرامش(شاید تلقین هم باشه البته)
خودشه .نقل قول:
انگار سرهنگ هم ... :n09:
نه چون همچنان به شیوه ای دیگر نیکوتین دریافت میکنم(نقل قول:
صندلی داغ :n19:
نقل قول:
یعنی به شیوه سیگار الکترونیکی ؟
خخخ نه ناس کشمیری (برگ خشک و پودر شده تنباکو سبز) میزارند تو دهان به مرور با بذاق جذب میشه.نقل قول:
سلام
دوستان سیگار Affair چطور تلفز میشه :n02:
آفر ؟
آفیر ؟
اَفیر ؟
اَفر ؟
اساتید در بازار ایران چرا امثال Richmond و Colts تاریخ گذشته یا تاریخ دستکاری هستند ؟
افایرنقل قول:
وستان سیگار Affair چطور تلفز میشه:n02:
اَف فایر (باید بچسبونی دو تا *ف* نشه * :دی
:دی
کسایی که فلیور کد استفاده میکنن بنظرشون مدهای با بسته بندی جدیدش با قبلی ها فرق نکرده؟
گرون ترین سیگارهای موجود در ایران کدوما هستند؟؟
تا اونجایی که من میدونم به غیر از سیگار برگ، گرونترین سیگار مارلبرو هست که اصلی واقعیش 15 تا 18 تومن قیمت داره.
سلام
دوستان یه چند سالی میشه ما سیگار میکشیم
از مارلبرو قرمز و سفید گرفته تا وینستون و اسیی که الان استفاده میکنم
خیلی دنبال اینم که کم کنم و خب یکم سخته
خواستم یهکم ضرر شو با اندازشو کمتر کنم بخاطر همین رو اوردم به اسیی مشکی از این بدون عکسا
مارلبرو خیلی خوب بود اما یه سری 2 تا باکس گلد سفید گرفتم تقلبی بود ، از جنس زر ورقش و کیفیت توتونش که سر درد میاورد
دیگه سمتش نرفتم
وینستونم که بوش و خلط آوریش خیلی اذیت میکرد
هرچند که بارها رفتم مسافرت و اومدم 2 3 تا باکس از اونور میگرفتم و واقعا لذت میبردم
اما خب این همیشگی نیست
الان اسیی مشکی میکشم ، با سبکیش و کم دودیش کنار اومدم اما اینکه شایعه شده میگن عقیم و اینا چیه !
من یکم تحقیق کردم به نظرم در حرف و صحبتهای دکان بقالی بود
در مجموع بهترین سیگاری که همیشه در دسترس باشه و ضررش به نسبت اندازش کمتر باشه و ممنون میشم معرفی کنین
والا سلیقه ایه هست اینو از تجربه ام میگم که ادما چ تیپی دارن سیگار میکشن چون ادمارو با سیگارشون شناختمنقل قول:
وینستون الترا که کلا سبکه من اصن به چشم سیگار نمیبینمش کلا بیکاریه :) واسه دختر دهه هشتادیاس
وینستون لایت که عشق منه چون باش زندگی کردم (خیلیا دوست دارن خیلیام میکشن چون میزنم بیرون اینو اون منو میبینم سیگار لایت میدم دست رد نمیدن میکشن همه)
مگنا سفید واسه ادمایین که تو خودشون یه تایمی 6 و 8 زده مغزشون
بهمن کوچیک یا همون باریک ریز یا دو دو ل هم واسه خدمت خوبه
مونتانا هم کاربرد خاص خودشو داره :) ولی کسی که مونتانا میکشه دیگ خدا بخشیدتش دوست داره دیگ برای خودش زندگی کنه
کمل زرد هم ادماشو نتونستم بشناسم کمتر کسی من دیدم بکشه
وینستون قرمز که کلا قرمزه خلاف سنگین و دوز بالا ها قرمز میزنن
مارلبرو گلد مشکی و سفیدش ادمای به خصوصی میکشن بیشتر تریپ خسته ها میزنن البته بی ادبی یا .. چیزی نباشه خانوما هم خیلی مصرف میکنن
پایه بلند هم من شخصا تو خونه میکشم چون تو خونه وینستون لایت ی نخش جواب منو نمیده خونه بار سنگینی رو ادمه بوش هم سریع بپره همم به عنوان سیگار زاپاس دارم خونه
من کلا با باریک زیاد سازگاری ندارم چهره رو یخورده تغیر میده چون دقت کرده باشید لپ چال میشه هی دم میگیری سیگار پایه ات میشه تغیر میده یخورده
چون همش سیگارتو تغیر میدی خلت میاری من خودم چون همین وینستون لایت میکشم گل هم میکشم تونی هم میزنم کلا اصلا سینه من ن سرفه داره ن مورد خاصی نه حتی خلتی
وقتی سیگار میکشی کلا اسمش باهاته حالا چ دودش چ بوش چ ... مهم نیست اینا شما هر نوع سیگار که عشقت میکشه از بوش خوشت میاد باش بیشتر حال میکنی با همون سیگار عشق کن
یه سیگار دیدی باش کلا حال میکنی همونو پای ثابتت کن باش بگذرون سیگارتو عوض نکن دقت کرده باشی همه همینطورن یه نوع سیگار میکشن
شایعه نیست عقیمیش درست شنیدی اونم بعضی سیگارا اینا ک کپسول دارن مثل کنت پاور یا کنت میکس اینا سم ان لامصب شاید حرکتی نزنه ولی ی حرکتایی تو بدن میزنن کلا طمع و مواد تو کپسولش بیشتر سرطان زاس
کلا سیگار اسمشم برای ادم اعذاب روحی میاره و مغز رو میخارونه سیگار ضررش تو مغز ادمه ولی برای عشقت سیگار بکش من وینستون لایت و پایه بلند رو خیلی قبول دارم