جناب این قضیه اش چجوریاست؟من نصبش کردم ولی هیچ ارتباطی با مدیا پلیر نداشت.دقیقا بگید چکارش کنم؟بعد از نصب مدیا پلیر نتونست باز کنه فایلهای 3gp رو....نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
Printable View
جناب این قضیه اش چجوریاست؟من نصبش کردم ولی هیچ ارتباطی با مدیا پلیر نداشت.دقیقا بگید چکارش کنم؟بعد از نصب مدیا پلیر نتونست باز کنه فایلهای 3gp رو....نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
zeynal جان مرسي چييييييييييييييييييي بود .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود ولي خب تابلو هم بود ديگه !
كجاش تابلو بود
مثل اینکه اشتباهی پست دادم :biggrin:
شرمنده
واقعآ جالب بود . ;)
اينايي كه گزاشتين همش شعبده بازي و حقه بود ولي اون كليپي كه آدماي صدام سر يه نفرو ميبرن نه شعبده بازيه نه خالي بندي واقعيه واقعيه
Diego جان وقتي اين برنامه رو نصب كني مديا پلير فايلهاي 3gp رو ميخونه و خود فايلهاي تصويري 3gp آيكونش عوض ميشه و ميتوني روش كليك كني و با مديا پلير ببينيشنقل قول:
نوشته شده توسط Diego
مديا پلير من ورژنش 10 هست كه اين كار رو ميكنه شما هم يه امتحان بكن ;)
اگر هم كار نميكنه شايد مال ورژنش باشه :happy:
برای من هم یه اخطار داد که باید Don't Send رو کلیک کنمنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من که تا پایان کلیک نکردمش و وقتی تموم شد زدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
اره فکر کنم از ورژنش باشه...چون ورژن مدیا پلیر من 11 هست.ایکون فایلها عوض میشه ولی با مدیا پلیر باز نمیشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
به هر حال با quicktime نگاه کردم.
عزيزدل اون فيلم ماموران صدام رو داري كه گوش ميبرن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط siya22
نوید جان به عنوان تاپیک نگاه کردی؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نه عزيز ندارم ولي اين كه سر مي برنو دارم اگه ميخواي برات بزارم؟
اگه اون كليپ بريد سر رو داري بزاري من هم مي خواهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبوم جديد و زيباي اسي ميشكنم ميشكنم
چه ربطی داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط jjvahid
اينم كليپ سر بريدن فقط حالتون بد نشه!
siya22
همینجا این بحث رو تموم کن و یه تاپیک با موضوع فیلمهای وحشتناک بزن
قفل می شود اگه رعایت نشود
به من چه كه تموم كنم از من خواستن منم گزاشتم قفلش كن
عزیز شما برای این کار(جواب دادن به درخواست کسانی که توی تاپیک اشتباهی درخواست می دن) می تونی از پیغام خصوصی استفاده کنی
و لازم نیست که تاپیکو ببری نوی خاکی !
موفق باشی...
شما به اونايي كه اشتباهي پست دادن بگو تموم كنن نه من در ضمن فكر كنم شما داري تاپيكو منحرف ميكني و پست بيهوده ميدي
حالت خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم قوانینو بهت گوشزد می کنم و این که رعایت نمی کنی ممکنه برات گرون تموم شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت می یای می گی پست بیهوده؟
تعداد پستامو نگاه کن نیازی به پست بیهوده ندارم
لطف کن رعایت کن و در باره ی همین بحث صحبت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز
من بارها ازتون خواهش کردم که در مورد مسائل متفرقه در تاپيک بحث نکنيد...
اگه ميخواهيد ملودی يا فايل ديگری معرفی کنيد لطفاً تاپيک جديد بزنيد
درخواست ها رو هم جواب نديد...و يوزر هايی که درخواست ملودی ميکنند رو به اين تاپيک راهنمايی کنيد:
تاپيک در آستانه قفل شدن
چشم الكس جان ديگه به درخواست كسي جواب نميدم من ميخواستم بهش خوبي كنم نميدونستم خلاف قوانينه فكر كنم بايد يه بار ديگه قوانينو بخونم
خيلي باحال بود و دستت هم دردنكند ولي نميدونم چرا اينقدر سخت دانلود ميشه هي گير ميكرد
آقا پشت صحنه ی این قلب دیوید بلین رو بذارید ما هم فیض ببریم!!
این تاپیک از کجا اوردی بالا؟!!!نقل قول:
افتاده بود رو زمین!نقل قول:
این تاپیک از کجا اوردی بالا؟!!!
نقل قول:
آقای محترم می تونی این تاپیک رو نبش قبر نکنی؟
اونم با این نوع پستها ؟
این کارت اصل درست نیست...:41:
اه اه کف کردیم قدیمی بود
نقل قول:
Hoaxesجان
من هم پست ديگر دوستان رو قبول دارم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ولي دوستان بهتره به جاي حمله به يكي (!!) مشكلش رو حل كنيم
بفرماييد اينم آدرس تاپيك هايي كه پر از اين كليپ هاي كريس آنجل و ديود بلين هست
کلیپ جدید کریس آنجل شخصی مشابه دیوید کاپرفیلد
forum.p30world.com/showthread.php?t=121859
ديگه تاپيك قديمي رو نياري بالا ها
خوب ؟ :20:
خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديگه تاپيك قديمي رو نياري بالا ها
خوب ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه Hoaxes جان شما اينجا رو به بازي گرفتيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تا اخطار نگيريد متوجه نمي شيد
با اجازتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]