کیروش در اظهارنظرهایش دلایل باخت را مربیان ایرانی عنوان داشته است؟ - وقتی بعد از جامجهانی بعضی از بازیکنان عَلَم کیروش را بهدست گرفتند باید هم چنین واکنشهایی را ببینیم. وقتی به آرژانتین باختیم و به خیابانها ریختیم و بابت باخت جشن گرفتیم و آن زمان کسی بازی برابر بوسنی را ندید نتیجهاش این میشود که با همان روش مقابل عراق، امارات و بحرین به میدان برویم و خون به دل مردم کنیم. ما برابر عراق و در طول این مدت از بضاعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مان دفاع نکردیم. آقای کی روش! شما دژاگه را از زمین بیرون می کشی و قوچان نژاد را به جایش وارد زمین می کنی؟ آیا مثلث جهانبخش، دژاگه و قوچان نژاد چاره ساز نمی توانست باشد؟ مگر ما نیاز به گل نداشتیم؟ اگر می گویید نمی شد ریسک کرد، پس چرا حقیقی را در دقایق پایانی به خط حمله بردیم؟ ما کی روش را آورده ایم که 10 نفره به عراق نبازیم. آن هم عراقی که نیمی از کشورش در تصرف دشمن است. من دوست دارم کار
سان نیم ساعت اول بازی که 11 نفره بودیم را یکبار دیگر مشاهده کنند. عراق در زمین خودش دفاع می کرد و می گفت بیایید به ما گل بزنید اما ما چه کردیم؟ در دفاع ایستادیم و منتظر ضد حمله بودیم. چون جرات گل زدن نداشتیم. کی روش روح جنگندگی را از بازیکنان
گرفت، برای اینکه تیمش با سیستم پرتغالی بازی کند. همین شد که فقط در ضربات ایستگاهی موفق بودیم. میدانید موضوع اینجاست که کیروش به این باور رسیده بود که با خوششانسی میتواند ببرد.
...
آقای کیروش فیلم 90 را ببین که حاج رضایی و ذوالفقارنسب چطور قلعهنویی را محاکمه کردند. با دایی هم همین کار را کردند. اگر قرار است بروی به گردن دیگران نینداز. البته من اعتقادم این است که ما خودمان مقصر هستیم. یادمان نرفته عادل فردوسی پور وقتی مهدی مهدوی کیا بهترین پیستون راست تاریخ ایران مقابل کره جنوبی پنالتی خراب کرد و باختیم، امیر قلعه نویی را محاکمه کرد. ما خودمان باعث شده ایم کی روش هرکاری دلش می خواهد انجام دهد. او باید به این سوالات پاسخ بدهد؛ تو هر کاری خواستی کردی اما نتیجه چه شد؟