Unreal Tuornament
يادش بخير Quake3 بازي ميكرديم ولي الام Quake4 اومده كه اصلا باهاش حال نكردم.(هر چند براش Trainer هم ساختم)
بازي هاي جديد همه خوب نيستن.
من Unreal Tuornament رو با صد تا Quke4 و Doom3 و امثال اينا عوض نميكنم.
Printable View
Unreal Tuornament
يادش بخير Quake3 بازي ميكرديم ولي الام Quake4 اومده كه اصلا باهاش حال نكردم.(هر چند براش Trainer هم ساختم)
بازي هاي جديد همه خوب نيستن.
من Unreal Tuornament رو با صد تا Quke4 و Doom3 و امثال اينا عوض نميكنم.
مافيا همين
این همه بازی رو گفتید هییتمن یادتون رفت...شایدم بازی نکردید...
GTA2-5
CallofDuty 1&2
POP 1,2,3
All Spilinter Cell
من كه عاشق سبك هيتمن بودم ولي اين هيتمن أخري دمار از رو ز گارم در اورد اون از نصب كردن و اجراش اون از گرافيكش كه پيكسل شيدر ميخواد جونم بالا اومد تا تمومش كردم
C O D 2
P E S 5
return to the castle wolfenstein
من با يوري خيلي حال كردم
بهترین بازی که بازی کردید رو توضیح بدید
این ها مهمه بگید
شرکت سازنده
نوع بازی
اسم بازی
درجه سنی
به چه دلیل خوشتان امده
ایا این بازی را به دیگران توصیه میکنید
والا بي ادبي نشه ...
زيد بازي ...
البته شوخي بود هــــــــــــــــا به كسي بر نخوره...
gta 5 خيلي توپه
منظورت بازی کامپیوتری هست یا بازیهای عمومی؟
اگه بازی های دیگه هست من گنگ بازی رو دوست دارم
حال ندارم بگم چطوریه
:biggrin:
من خودم خوريه war هستم جديد دوتا هم ميزنم بيشتر هم ريسه اولمم elfe
max payne
call of duty 2
gta sanandreas در درجه بعدي
splinter cel(all(
Call of Juarez
Max Pane 1,2
Call of duty
Counter strike
Commondos3,4
NFS underground 9
1)Rock Starنقل قول:
نوشته شده توسط simsevil
2) -Triller-Action
3)Man Hunt
4)+18
5)واقعا‘‘ از نظر صدا گذاري,جزييات گرافيكي,و داستان,بي نظير هست....و سبكش در نوع خودش بهترين هست.
با خشونت تمام و زيبايي,آدمها رو يكي يكي باد بكشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....واقعا‘‘ ديوانه كنندست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6)چرا كه نه....اين بهترين بازي بوده كه من انجام دادم....هر كسي بازي نكنه,ضرر كرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق.... ;)
سلام فك كنم هيتمن هستش كه ديگه توضيح نواخواد...
اي جي اي رو عشقه .
بهروز جان شما هم اهل بازی بودید خبر نداشتیم... :happy:
بازي فقط Gun
Boiling point road to hill hamekar toosh mikoni aslahe ziyad bekhari sangin mishi nemitooni rah beri mashin mikhary mashroob mikhory mast mikoni savar ghayegh mashin havapeyma mishi hame no selah dare mitooni aslehato to sandogh aghab mashinet bezari bayad to amricaye jonoobi donbale dokhtaret begardi mitooni telefon koni mitoon taxi savar shi berin bekharin akharesh man ba grafike ati radeon 9200 256mb va Xpress 200m rooye low kond ejrash mikardam yani grafikesh khodast mitooni ghaza bekhari vaghti goshnate dar zemn baraye bandha kar mikoni pool migiri hedshot mikoni shena mikoni bazi first person aval shakhs ast va baraye company EA games ast
مافيا بهترين بازي بود كه كردم خيلي بازي قشنگيه.
1-مافيا
2-mostwanted
3-chiken invation2
4- worms wolld party
berid in bazi ra bekharid Boiling Point: Road To Hill to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] screenshot in bazi ra negah konid kaf konid :biggrin:
Condemned Criminal Origin
این از نظر یکی از بهترین بازیهایی بوده که تا حالا دیده بودم
مال شرکت سگا هستش و سبک ترسناک اول شخص
گرافیک وهوش مصنوعی و صدا گذاری فوق العاده هستش
میتونین تو گیم اسپات متوجه حرفهای من بشین
بازي Gta بهترینه
nfs mw
call of duty 2
gta sa
fear
ولی خداییش نزدیک بود آخر بازی call of duty گریه ام بگیره . داستان رو خوب تعریف میکرد
(حیف . برادرش اخر بازی کشته شد)
call of duty1&1.5&2
Monkeys Island 3
فقط : Prince Of Persia 1,2,3 - Hitman 1,2,4 - GTA 3,4 - Maxpain 1 - GodFather - Mafia - Matrix - Syberia 1,2 - Panisher
اين بازي ها واقعا ناب هستن . البته اينا بازيهايي هستند كه خودم تا آخر رفتم.
اگه کسی سری بازیهای Metal Gear Solid رو بازی کرده باشه , دیگه احتیاجی به این جور تاپیکها نداره , چون مطمئنن بهتری از این بازی نمیتونه پیدا کنه ...... (البته باید به سلایق دیگران هم احترام گذاشت , ولی اونهایی که بازی نکردن اول برن بازی کنن و بعد ببینن من راست میگم یا نه)
در انتها برای سلامتی آقای هیدئو کوجیمای عزیز و اومدن هر چه سریعتر سری جدید این بازی 3 تا صلوات :d
Monkey Island 2
Lucas Arts
Adventure
فقط Counter-stirke
من فقط عشق gta 5 هستم
gtaرو همه دوست دارن..................................... :rolleye:
1000% max payne
بهترين بازي كه من انجام دادم فارنهايت بوده شما هم ميتوني بازي رو بگيري و امتحان كني و به خيل ديوانه هاي اين بازي ملحق بشي
بهترین بازیهایی که انجام دادم:
1- Need For Speed - Most Wanted
2- RainBow Six
3- Fifa 2005
4- Quack 4
تا بعد
به نظر من بهترین و محبوب ترین و حرفه ای ترین بازی prince of persia همه سریش هست
البته gta هم طرفداراش زیادند خودم هم هستم ولی من gta vice city رو بیشتر دوست دارم با این جدیده زیاد حال نکردم
max payne هم عالی بود
battlefield 2 هم که حرف نداره
;)
GTA san andreas
راستی این بازی رو یادم رفت بگم
از این بازی بهتر شاید اصلا وجود نداشته باشه!
همین دو روز پیش نسخه جدیدش رو هم توی سایت یاهو دیدم!
و این هم بازی PackMan!!!!!!!!!!!!!!!
تا بعد