همسایه مردم ازار دیوانه کننده
یه مقاله دیدم تو نت نوشته بود چطور همسایه بدی باشیم قسمت دومش شماره پنجمشو کپی کردم همه این کارا رو همسایه بالایی ما میکنه خدا عوضش بهش بده
5. تا جایی که میتوانید صدا ایجاد کنید.
صدا یکی از عناصر پرنفوذ و تاثیرگذار در راه رسیدن به هدف است. صدا، خصوصا با توجه به کیفیت خانههای جدید ایرانی، توانایی آن را دارد که از هر مانعی رد شود و در هر جهت دسترسناپذیری منتشر شود. شما میتوانید، بدون کوچکترین هزینه و حتی نیاز به تکان خوردنی، صدای تلویزیونتان را آن قدر بلند کنید که تمام محله در جریان آخرین تحولات روابط غنچههای زخمی قرار بگیرند. یا مهمانی زیاد بگیرید و سعی کنید آهنگها را طوری پخش کنید که اگر توی گوش هم فریاد زدید هم باز صدای همدیگر را نشنوید («یه شبه دیگه حالا!»). پرچم میهن عزیزمان را بالا ببرید و ثابت کنید که اگر ما در کشورمان، مثل خارجه، دیسکو و این جور چیزها نداریم، عوضش خانه شما را داریم.
چند راهکار سریع: هیچ دری را آرام نبندید. سعی کنید قدمهایتان سنگین باشد و خانه را به لرزه بیندازد. برای حمل هیچ وسیله سنگینی (خصوصا میز و صندلی) به کمرتان فشار نیاورید؛ صرفا روی زمین بکِشیدشان. روی پلهها داد بزنید، از سه طبقه پایینتر به مهمانتان خوشآمد بگویید، به بچهها یاد بدهید موقع پایین آمدن از پله ادای اسب را در بیاورند. توی خانه بلند حرف بزنید، و از هر فرصتی برای دعوا و جیغ و فریاد استفاده کنید. دقت کنید که بهترین زمان برای تمرین ساز یا انجام تعمیرات درون خانه بین ساعت 2 تا 5 بعد از ظهر و 9 شب به بعد است. به خصوص سعی کنید برای تعمیر همه چیز از اعمال کوبیدن، اره کردن و سوراخ کردن آن چیز استفاده کنید. و در نهایت، دزدگیر ماشینتان را روی حساسترین وضعیت بگذارید تا با حرکت هر پشهای خبرتان کند، بعد مراقب باشید که هیچ وقت صدای آژیرش را نشنوید.
در باب صدا، مواردی هم ویژه فضاهای خصوصی و ساعات دیروقت شب هست که مناسب حال این مطلب نیستند و به ذهن باریکبین و خلاق شما واگذار میشوند.
همسایه بد مردم ازار بیمار
نقل قول:
نه برای من و نه برای شما هیچ فرقی برامون نداره که خودمون رو توی نت مبادی آداب نشون بدیم یا غیر مبادی آداب، نه ضرری نصیب مون میشه و نه منفعتی ..
من بیشتر هدفم استفاده از تجربه قبلی برای کمک به شما بود. با هر نوع راهنمایی در هر حال خودتون تصمیم گیرنده هستین مختارین به روش خودتون پیش برین یا از تجربه دیگری استفاده کنید باز هم نه به من سودی می رسه نه ضرری، من سعی کردم تجربه خودم رو بگم چون با آدم های لجباز خیلی سرو کار داشتم و دارم تقریبا قلق برخورد با این افراد رو دارم یاد میگیرم.
اگر فکر می کنید این راهنمایی ها کارساز نیست می تونید جوری که خودتون صلاح می دونید برخورد کنید.
همسایه ی من با اومدن پلیس و تذکرش از من معذرت خواست و دیگه هیچ وقت مزاحمتش ادامه پیدا نکرد و اون اوایل بابت مزاحمت هر بار که منو میدید بازم معذرت می خواست..(فرهنگ و فهم بالایی داشت)
یه مورد دیگه هم که بی منطق بود، با تذکر پی در پی و البته حضور پلیس تلاش کرد سرو صدا درست نکنه دیگه با اینکه گاهی ادامه داره ولی خیلی خیلی بهتر شده..
جالا شما اگر فکر میکنید مقابله به مثل برای شما کاربرد داره و حاضرین انرژی، وقت و ارامش تون رو بابت مقابله به مثل بدین خب اینم راه حلی می تونه باشه به شرطی که هیچ وقت کم نیارین و همیشه بابت روش های مقابله به مثل آپدیت باشین :n02:
من این راه حل رو هم قبلا روی غیر همسایه و تو مسائل دیکه تست کردم و به نظرم میاد عواقب و مشکلاتی که برای خودم ایجاد میشه خیلی بیشتر از مزایا و نتایج خوبی بود که انتظارش رو داشتم .
امیدوارم شما به نتیجه دلخوه برسین
نه منظورم شما نبودید بعضیا که میگن تحمل کن بود اخه تحمل هم اندازه ای داره ولی در مورد پلیس اوردن همسرم میگه تو همسایگی خوبیت نداره بعد میگه این لجبازه تو براش پلیس بیاری این با هر بهونه ای شروع میکنه زنگ زدن پلیس برای تو من نمیدونم چرا وقتی میدونه کارش بده و زشته و غیر انسانی لجبازی میکنه بالا سرش زن داداشش زندگی میکنه به من میگه مگه من نیستم تحمل میکنم تو هم تحمل کنم گفتم تو تحمل فامیلات برات خوشاینده لجبازیهای غیر انسانی تو چرا برای من تحمل مزاحمتهاش خوشایند و قابل تحمل باشه اینکه عین اسب سم میکوبی زمین چرا باید خوشایند باشه چرا من باید مجبور باشم شبها بشینم که بتونم تمرکز کنم من هم انسانم خواب شب برام خوشاینده ولی به خاطر نا انسان بودن یه ادم مجبورم ترجیح بدم تو سر و صدای روز اون بخوابم شبها بشینم که بتونم تمرکز کنم خونمون عین کارگاه صنعتی صدا داره دایم امیدوارم همونطور که میگن اونهایی که تو رو زجر میدن خدا کاری میکنه زجر بکشن و اگر بخت مدد کند خدا اجازه میدهد نظاره گرشان باشی من زجر کشیدن این ادم رو علی الخصوص ببینم دیشب یه ژلوفن از زور سر درد خوردم و نتونستم بشینم شب.من فقط موندم با قد یک و نیم متر هیکل جوجه چطور این صدا از پاش درمیاد انقدر خونمون میشه عین تبل البته معمولا کوتاه قدا خودشونو ول میکنن رو پاشنه پا
همسایه بد که خدا کنه بمیره
دایم داره یه چهارپایه اهنی میکشه سقف اومدم زنگ بزنم پلیس بیاد باز همسرم نذاشت