سلام! الان بهترین شرکت برای اینترنت نامحدود چی هست توی تهران؟ از نظر قیمت و سرعت و اینا. شنیدم مخابرات خوبه.
Printable View
سلام! الان بهترین شرکت برای اینترنت نامحدود چی هست توی تهران؟ از نظر قیمت و سرعت و اینا. شنیدم مخابرات خوبه.
بله فقط مخابرات خوبه تو نامحدودنقل قول:
سلام
تو مرکز تلفن زارعی(منطقه 5.طرفای بلوار فردوس غرب) کدوم شرکت مناسب تره از نظر قطعی وصلیو سرعت.(به سرعت 200-300 راضیم.دیگه های وب کاری کرده باهامون که سرعت 200 آرزومون بشه):n28:
سلام دوستان .
برای مرکز مخابراتی مالک اشتر کدوم سرویس دهنده مناسبه؟
من قبلا از مرکز تلفن نواب آسیا تک میگرفتم راضی بودم ولی خب گرون میوفتاد حالا جامون عوض شده آسیا تک میگه تو مالک اشتر پورت خالی نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام لطفا راهنمایی کنید
میخوم یه اینترنت قابل قبول 256 تا 512 2 گیگ در ماه بگیرم که حداقل سه چهار ساعت شبانه رایگان خوبم داشته باشه
چی بگیریم دوستان؟
محدوده شرق تهران نزدیک مترو مدنی، مرکز مخابرات امامت
داتک ظاهرا از همه بهتره. شبانه 90 درصد تخفیفه.بگیرم؟
بهترین isp تو تهران با این شرایط چیه؟ برای گیم آنلاین بیشتر
1.پینگ خوب داخلی و خارجی (خارجی زیر 200 )
2. سرعت بالای 64 کیلوبایت حداقل تا 25 30گیگ مصرف
3.قیمت 20 تا 30 تومن
شبانه هم واسم مهم نیست زیاد چون دانلود آنچنانی ندارم
اگه این مصرف منصفانه برای مشترکین قدیمی اعمال نشه مخابرات میمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه با این شرایط ISP بهتری هست معرفی کنین کسایی که استفاده کردین
هرچند شاتل بهترین isp نیست ولی اگه نظر منو بخوای،با توجه به شرایطت، شاتل واست به صرفه تره.( از سرویس آرت 1 شروع کن و اگه بعد از 20-30 گیگ محدود شدی، در ازای پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و آرت 2 ، از محدودیت میای بیرون و الی آخر)نقل قول:
در ضمن پینگ و نداشتن تایم اوت و ... بیشتر از همه بستگی به مرکز مخابراتیت و شلوغی یا خلوتی اون isp در مرکزت و موارد این چنین داره و توقع نداشته باش که یکی بهت بگه مثلا پارس آنلاین پینگش واسش خیلی خوبه ، یعنی حتما واسه تو هم خوب در میاد؛ برای مثال در همین فروم (در تاپیک شاتل) ، داشتیم کسیو که همش از پینگش اسکرین شات میذاشت و پینگش خیلی خوب بود ( روزبه از چالوس) ولی واسه بقیه کاربرای شاتل، اصلا پینگ جالب توجهی نبود!
در ضمن ، الان دنبال پینگ خوب نباش ، چون به لطف Great Firewall Of Iran ، همه پینگا ترکیده!!!نقل قول:
ممنون نظر خودمم رو همونه فقط توسایتش زده 11 گیگ نیاد رسد به 11 محدود کنه بره
محدود کنه سرعت چند میشه؟ 18؟ :دی
پینگ الان این واسه مخابراته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یکی 2تا از این سرور ها پینگ زیر 200 بده کافیه
سلام
ارزانترین اینترانت رو کدوم شرکت ارائه میده؟
برای کسی که ۹۵ درصد کارش دانلوده و نیاز داره در ماه ۱۰۰-۱۵۰ گیگ دانلود کنه چه سرویسی بهترینه
الان خودم چند ساله ۵۱۲ نامحدوده مخابرات دارم و در روز نزدیک ۵ گیگ دانلود میکنم
میترسم مخابرات مجبورم کنه سرویس حجمی بگیرم و از الان دارم دنبال الترناتیو میگردم
سلام ، بهترین راه دانلود ارزان از سرور های داخلی چیه ؟
قدیما شهراد خوب بود تو این منطقه الانو نمیدونم .. مخابرات شهید زارعی هم گند زده با این پینگشنقل قول:
بنده هم حجمی میخام ماهی 10 گیگم مصرف دارم دانلود زیاد ندارم از چه شرکتی بگیرم ؟؟؟
سلام
تو مرکز عاطف تهران بهترین ADSL واسه کجاس؟
واسه چه کاری؟ دانلود شبانه میخوای یا سرعت روزا واست مهمه؟ حجمی یا نامحدود؟نقل قول:
حجمی. دانلود شبانه خیلی برام مهمه داشته باشه و سرعت رو خیلی نیارن پایین شب یا محدودیت حجمی واسه شبانه رایگان نذارننقل قول:
خوب ببین تو شرق تهران پارس آنلاین بهترینه و تا 16 مگ سرعتا رو رایگان بالا میبره ولی شبانش یک سوم هست یعنی مثلا اگر 3 گیگ دانلود کنی پول یک گیگ رو ازت میگیره / صبانت محدودیت شدید داره و حجم دزدی/ عصرتلکام هم خوبه ولی شبانش از ساعت 3 شب شروع میشه / فن آوا قبلا عالی بود ولی چن روزه محدودیت بسیار شدید گذاشته / آسیاتک هم شبانش محدود نیست ولی حجم دزدی داره شدیدا / داتک هم شبانش تا 6 صبح 90 درصد رایگان و تا 8 صبح 75 درصد رایگانه که البته داتک هم حجم دزدی داره / شاتل هم خوبه ولی هر شبی نباید بیش از یک گیگ دانلود کنی چون محدودت میکنه / های وب بعضی سرویس هاش شبانه داره و به جز شبانه فشفشه هم داره ولی به خاطر همین فشفشه معمولا سرعت روزا میاد پایین چون همه دارن فشفشه استفاده میکنن تو روز / امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم اگر سوالی بود در خدمتمنقل قول:
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]سلام دوستان[/COLOR][COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]من چندين سال بود كه ١٢٨ پارس انلاين داشتم. تقريبا راضي بودم. سرعت دادنلودش رو ٤٠٠ك/ب بود! ولي اين اواخر قطعي زياد داشت و شبانه رو ١/٣ كرده بود و بنظرم ترافيك دزدي ميكرد. كه مجبور شدم كنسل كنم باهاش[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]حالا دنبال يه سرويسي هستم كه سرعت دانلود نسبتا خوبي داشته باشه (١٠٠تا ٣٠٠) شبانش رايگان باشه يا حداقل ترافيكش نامحدود يا منصفانه باشه. (چون دانلودم زياده. نزديك ماهي ١٥گيگ)[/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]بهم اسياتك رو معرفي كرده بودن. زنگ زدم گفت مركز شما واسه ما مشكل داره ٢ماه طول ميكشه راه اندازي. [/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]نا محدود مخابرات رو هم بهم گفتن ولي نميدونم خوبه يا نه[/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]ممنون ميشم راهنماييم كنين[/COLOR]
مركز. مخابرات هم پيام نور هست
دوستان سلام روز بخیر
برای منطقه خیابان ملاصدرا جهت دفتر اداری با 6 سیستم شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟ ترافیک حدودی هم ماهی 5 تا 7 گیگابایت هست
بهترین کار اینه بری های وب بگیری و از فشفشه هاش لذت ببرینقل قول:
سرویس 2 مگ پارس آنلاین خوبه واستون با توجه به این که واسه دفتر میخوای و دانلود شبانه نداری چون تا 16 مگ سرعت رو میبره بالا پارس آنلاین به صورت رایگاننقل قول:
باسلام
براي مصرف خانگي شايد گاهي وقتا دانلود شبانه داشته باشم.البته از سال 87 مشترك صبانت هستم ولي الان داره دزدي ميكنه از حجم مصرفيم.خسته شدم ازش.
مشهد مركز پيروزي هستم.چه پيشنهاداتي داريد؟
شاتل بگیر با سرویس شبانهنقل قول:
سلام
یه سرویس میخوام دانلود شب داشته باشی و شبی حداقل 3 گیگ رو بگیره دیگه
صبانت که تعطیله!!! بعد دانلود دوبرابر حجمت تو رایگان سرعت رو میاره روی 10
های وب جدیدا شب هاش محدود شده
مخابرات اینجا خیلی داغونه
خب حالا شما بگید کجا برم
فقط قیمت 3 ماه ش دیگه بیشتر از 55 یا 60 نشه
و شبانه ش رو زیاد محدود نکنن
برای دانلود شبانه از کجا بگیرم؟
من خیلی حجم مصرف میکنم تو ماه ... یعنی از 15 20 گیگ به بالا و شب هم میخام رایگان باشه و مشکل خاصی نداشته باشه، قیمت هم از 70 بیشتر نباشه دیگه
آسیاتک رو میشه گرفت به نظر خودم چون سرعتش تو روز خوبه و شب هم از سرور داخلی خوبه که میشه لیچ کرد راحت، بعد هم سپنتا هم یکی بهم گفت خوبه و سرویس هاش قیمتش بد نیست... دانلود شبانش چطوره؟
و یه شرگتی هست نمیدونم چیه این سایتشه
eg-saba.com آیا این صبانته؟ اگه نه آِا خوبه؟
در کل از مجا بگیرم بهتره، توی غرف تهران هستم
اون eg-saba.com نماینده فروش چند تا شرکت مختلف هست، خودش PAP نیست.نقل قول:
خب حالا پیشنهاد میدین از کجا بگیرم
سلام
دوستان بنظرتون وضعیت خطم چطوره ، میخام سرعت 5 مگ از مخابرات بگیرم
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نداره و خطت میکشه.نقل قول:
شما Modulation خطتو بذار رو ADSL2+ تا کیفیته خطت بهتر شه و مقدار بیشتری بکشه...
سلام دوستان
من برای منطقه شادآباد (تهران) نیاز به یه اینترنت با سرعت خوب دارم که دانلود شبانه هم داشته باشه.
الآن از پارسآنلاین دارم ولی مشکلم اینه که من استفاده شبم هم معمولا شبی حدود ۵۰۰-۶۰۰ مگ هست و نتم روی پارسآنلاین بخاطر همین استفاده شبونه خیلی وقتها تموم میشه و مجبورم چند بار طی ماه حجم بگیرم که این واقعا ناراحتکنندهست.
بنظرتون از چه سرویسدهندهای بگیرم که این مشکل دیگه برام پیش نیاد؟
برای یکی از خطوط از شاتل گرفتیم و متأسفانه سرعتش بقدری افتضاحه که از همون خرید پشیمونیم و نمیدونم چطور هی داره رتبه اول رو میگیره!
سرویسهای مخابرات هم نمیدونم چطورن و در مورد شرکتهای دیگه کلا اطلاعات چندانی ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام شهراد بگیر خوبه شمارش 48650نقل قول:
در حال حاضر بهترین شرکت ارایه دهنده اینترنت ADSL که شبانه رایگان و سرعت و قیمت مناسب داشته باشه چیه ؟ ( بیشتر اهل دانلود ام ) ممنون .
ماهی چه قدر دانلود شبانه نیاز داری؟نقل قول:
سلام
من یک کافی نت دارم چون خط فیبر نوری هستش فقط شرکت مخابرات رو مجبورم داشته باشم الان مدت دوهفته هست سرویسم قطع هست الان مودم 4جی ایرانسل بگیرم بهتره ؟ یا وایمکس ؟ مهم برای من سرعت هستش مبین نت سرعت خوبی اینجا نداره و به صرفه هم نیست
هر چه بیشتر بهتره ! شبی حداکثر 10 تا 12 گیگ !نقل قول:
من شهراد نت داشتم (نه شهراد شبکیه ها.تشابه اسمی دارن باهم).بد نیست ولی آقا ما اومدیم نت همسایه هامونو هک کردیم دیدیم به به همسایه پایینی ما آسیا تک داره سرعت دانلودش ساعت رایگان از شبکه داخلی ایران(اینترانت) 1.100 مگابایت بز ثانیس.سرویسش رو چک کردم دیدیم 1 مگ 6 گیگ در ماه،2تا 5 نیم بها و 5 تا 8 صبح رایگانه.در حالی که من از شهراد نت همین 1 مگ رو میگرفتم سرعت شیش چه اینترانت چه اینترنت 100 بیشتر نمیشد این شد که دیدم آسیا تک ازش سرتره
دلایلم رو عرض میکنم
1-با سرویس های مشابهی که من نگاه کردم یعنی 1 مگ 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان،آسیا تک 3-4 هزار تومن ارزونتر درمیاد
2-ساعت رایگان دانلود از شبکه داخلی ایران (مثلا اکثر آپلود سنتر های ایرانی مثل 4upld ) نه تنها افت سرعت نداره.بلکه سرعتت از 600 700 روزانه به 1200 هم میرسه که درواقع شما ساعتی میتونی حدودا بیشتر از 3 گیگ دانلود کنی
3-آپلود از حجمت کم نمیکنه.به این صورت که شما با استفاده معمولی از اینترنت(بدون انجام بازی آنلاین) حدود 20 درصد از حجمتون صرف ارسال دیتا یا همون آپلود میشه که از این نظر آسیا تک چون اپلود free داره خیلی به صرفه تره
4-جدیدا آسیاتک امکانی برقرار کرده که ارتباط بین دو آسیاتکی بدون محدودیت سرعت برقرار میشه.مثلا اگه شما آسیاتک داشته باشی و آپلودسنتری هم که میخوای ازش سرویس بگیری آسیاتک بهش نت داده باشه شما بدون محدودیت سرعت میتونی دانلود کنی. کار دیگه ای میشه کرد و میشه به تمام اینترنت بدون محدودیت سرعت دسترسی پیدا کرد رو نمیگم که همه نفهمن.هرکی خواست پیام خصوصی بده.
به هر حال تجربه شخصی بود و من تاحالا شاتل و پارس آنلاین رو استفاده نکردم که ببینم اونا بهترن یا نه
امیدوارم مفید باشه
مبین نت حجم دزده کلا دور وایمکس رو خط بکش / از آسیاتک رو خط فیبرنوری میتونی بگیریانقل قول:
همچین جایی دیگه وجود ندارهنقل قول:
آسیاتک زرنگ تر از اینحرفاس جوری حجمت رو هاپولی میکنه که از خواب بیدار نشه کسینقل قول:
والله شهرادم همچین کم ازمون نمیدزدید10 گیگ تو 12 روز تموم میشد بدون کوچکترین دانلود حتی 5 مگ تو ساعت رایگان
کل عید نبودم مودمم خاموش بود اومدم 2 گیگم رفته بود :)