خودم میدونم منم برای خنده نوشتم ولی خیلی بیش از ۸ ٪ هست سودشون مثلا حالا که شبانه نیست من مصرفمم ۴ برابر شدهنقل قول:
خودم میدونم منم برای خنده نوشتم ولی خیلی بیش از ۸ ٪ هست سودشون مثلا حالا که شبانه نیست من مصرفمم ۴ برابر شدهنقل قول:
اقا اصلا نشونه ای از کمبود پهنای باند نبود یهو بعد از عید این بازیا در اومدنقل قول:
منم اون خط اول رو برا شوخی نوشته بودم دیگه... مثکه خوب شوخیم نگرفت نه؟ :n35:نقل قول:
خلاصه دستت درد نکنه متنت خیلی با حال بود!!! من که کلی خندیدم....
بابا شرکتا دنبال پول دراووردن --- از خداشون بود این سرویس شبانه حذف شه ... ملت تر تر برن حجم بخرن !!!
نقل قول:
بستگی داره البته، عده قلیلی رو به زن گرفتن میارن ! اما عده کثیری، اینترنت که نیست، پول زن گرفتن هم که نیست دیگه باقیشو خودت تصور کن :n02:
بعد تازه زن گرفتی ، صبح تا شب باید از محلی که درش قرار داری فیلم 1080 توسط دوربین موبایلت تهیه کرده و توسط ابزارهای ارتباطی نظیر وایبر برای همسر گرام ارسال کنی. ببین چقدر حجم نیاز داری !!!! :n08:
حالا گذشته از شوخی بچه ها یه حرف خوبی زدن...
در واقع میگن شرکت میخواد با حذف شبانه فروش روزانه اش رو افزایش بده و فکر در آمدزایی مستقیم از شبانه نیست! من توی محاسباتم این رو در نظر نگرفتم و فرض کردم فروش روزانه توی هر دو حالت یکسان باشه. در واقع ضریب a توی فرمول ها همین رو نشون میده که ما توی هر دو حالت 0.8 در نظر گرفتیمش. یعنی فرض کردیم که 80 درصد کل پهنای باند روزانه داره مصرف میشه و فروش روزانه ی شرکت اشباع شده.
اگر فرض کنیم که شرکتا الان پهنای باند روزانشون خالی مونده سوال میتونه این باشه که چرا اینها نمیان به جای تعطیل کردن شبانه قیمت گیگ رو کاهش بدن؟ آیا این یه جورایی نامردی در حق مشتری نیست؟
شرکتها با حذف شبانه در اصل میخوان کمک به سلامتی محیط زیست بکنن . با حذف شبانه " دور ریزهای " کاربران هم به صفر میرسه . از اونجایی که تا قبل از این کاربرها نصف+1 از حجمی رو که شبانه دانلود میکردن پاک میکردن شرکتها هم تصمیم گرفتن با حذف شبانه جلوی این حیف و میل رو بگیرن .
اقا هر جور شما حساب اجحاف در حق مشتری هست و اینا فقط به فکر سودزائی خودشون ان:n19:نقل قول:
کلا وقتی شبانه رایگان هست، افت سرعت شدیدی مشاهده میشه و حتی نمیشه وبگردی کرد. بهتره مبلغ کمی براش در نظر بگیرن...
حالا چی میگیرن :n10:نقل قول:
آخه حضرت عالی به جز اینکه توی پارس آنلاین میدونی چه خبره، ظاهرا توی کامپیوتر ملت هم هستی و میدونی چه اتفاق هایی میافته. :n31:
ظاهرا بازم استثناء رخ داده و توی فرمول های شما لحاظ نشده. چون بنده سالهاست دارم (حدود 4-5سال) دانلود میکنم ولی 1-2% دور ریزی داشتم بقول شما (اخیرا هم 2ترابایت اکسترنال گرفتم و ششمین هارد اکسترنال بود البته به جز دوتا پک دیسک 240تایی) اونم بدلیل اشتباه و دانلود تکراری بوده. بهرحال مدیریت آرشیو بزرگ و چندهزار عنوان ساده نیست، البته ویدیو آموزشیه و فیلم و سریال و بازی نیست که دور ریختنی باشه گفتم بگم معلوماتتون بالا بره و لحاظ بشه از این به بعد چون میدونم چقدر طرفدار ما محققین هستین.:n31: کم کم دارم به این نتیجه میرسم شما نبودید اتم کشف نمیشد. :n29::n28:
حالا حول نکن عمو جان، این همه رو از پارس دانلود نکردم :n10: 10%ش از پارس بوده. اینو گفتم چون میدونم پارس چقدر بخیله. :n09:
ولی گذشته از این صحبت ها خیلی حال میکنم با پست هات، ادامه بده به این آمارهای قشنگت. :n09:
این کار نقشه ی خود شرکت هاست و عمدا سرعتو از اکانتینگ پایین میارن که شما رو گول بزنن وگرنه چرا مخابرات شبا سرعتش پایین نمیاد ؟نه تنها سرعتش پایین نمیاد تازه بهتر هم میشهنقل قول:
من قبلا از مبین نت استفاده میکردم حتی شبانه شم عالی بود فقط یه عیب بزرگ داشن اونم خیلی حجم ازم میخورد وخیلی هم گرون بود
الان پارس آنلاین استفاده میکنم شبانه ش که دیگه بی خیال یه صفحه معمولی هم باز نمی کنه تا چه برسه به دانلود...
حجم خوری هم داره فقط خوبیش ارزونی شه حتی اگه سرعت سرویس شبانه ش هم مثل روزنه بشه بازم افتضاحه
نمی دونم چرا از حساب وکتاب خبری نیست
ی خیال پارس که شبانش خیلی عالیهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
یه سری شرکتا اینکارو میکنن ولی اگه خیلی سرعت رو کم کنن فوقش میزارنش رو سرعت اسمی سرویس...نقل قول:
مخابرات اکثر سرویساش شبانه نداره و فقط برای یه سری سرویسای خاص شبانه ی رایگان میده به خاطر همین افت سرعتش کمتره...
صد رحمت به مبین نت که هنوز شبانش رو داره خدایشش درسته که گرونه و یکم حجم دزدی هم داره اما دانلود شبانش کاملا درسته و ردیفه الان با دو مگش شبی راحت4.50گیگ دان دارم بدون محدودیدت
نقل قول:
برای شکایت از کلاه برداری وایمکس مبین دزد نت بدلیل عدم تعهد به قرار داد/ مشخص کردن حجمی بسیار محدود برای دانلود شبانه / کاهش ساعت شبانه /از طریق دو لینک زیر اقدام کنید :
سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریاد مشتریان مال باخته مبین نت :
آخرش کدوم ؟:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
صد رحمت به مبین نت که هنوز شبانش رو داره خدایشش درسته که گرونه و یکم حجم دزدی هم داره اما دانلود شبانش کاملا درسته و ردیفه الان با دو مگش شبی راحت4.50گیگ دان دارم بدون محدودیدت
نه اینجور نیستنقل قول:
مثلا مخابرات ما 10مگ تجاری با شبانه میداد سرعت دانلود تک کانکشنش 1.2مگابایت شبانه روز خلاصه همه رفتن 10مگ و 5مگ گرفتن اصلا افت سرعت هم نداشتن تو دانلود شبانه مخابرات هم دید ضرر(البته ضرر که نه منظور جلوگیری از سود بیشتره) میکنه شبانه 10مگو 5 مگو برداشت
امضامو همین جوری از قبل مونده حوصله نداشتم عوضش کنمنقل قول:
من 2 مگ مخابرات دارم روزها سرعتش میاد پایین. شبها که مهم نیست.نقل قول:
اینم تیکتی که زدم تو سایتشون:
و این پاسخ رو دادننقل قول:
سلام خسته نباشید. نزدیک به 6 ماه اینترنت 2 مگ نامحدود دارم ماهی 74 هزا رتومان . بعدظهر ها تقریبا بعد از ساعت 12 ظهر الی 12 شب
سرعت اینترنت افت میکنه و سرعت دانلود از 240 به 60 کیلوبایت تغییر پیدا میکنه از سرورهای خارج از ایران و سایتهای خارجی.
فقط از سرورهای داخل ایران مثل آپارات سرعت با قدرت 240 باقی می ماند.
و همونطور که مستحضر هستید اکثر سایتهای دانلود فیلم از سرورهای خارج از ایران هستند .
ممنون میشم پیگیری کنید.
در سایت speedtest.net تست ساعت 8 صبح با 2 بعد ظهر
زمین تا آسمان فرق میکند.
تست بعدظهر :
تست صبح:
نزدیک به 6 ماه هست همچین وضعیتی دارم. انگار که سرویس 512 دارم اما ماهی 74 هزا رتومان دارم پول قبض میدهم.
خواهش میکنم رسیدگی کنید.
تهران هستم منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی پیش شماره 3310
شماره کامل را قید کردم
بعد زنگ میزنی میگه بلد نیستم درست کنم اصلا این سرعت کللی دست ما نیستنقل قول:
مشترک گرامی باسلام لطفا برای اطلاعات بیشتر باواحد فروش و پشتیبانی وفنی ADSL با سامانه ٢٠٢٠ بلافاصله عدد١ راشماره گيري كنيدتابامسئول مربوطه تماس بگیرید.ارتباط مردمی
البته یه چیز رو راست گفتی... شرکتا رو 1/8 سرویس تعهد دارن پس میتونن سرعت رو بزارن رو 1/8 اسمی....نقل قول:
در هر صورت شبا بحث شلوغی شبکه هم هست فقط این نیست که بگیم خود شرکتا عمدا محدود کردن.....
معمولا ضریب اشتراک باید به شکلی باشه که در بیش از نود درصد زمانها رضایت کاربر جمع بشه
اما خب ......
اگر 1به 8باشه حق هیچ کی خورده نمیشه بهشون بگو اگر به فکر کسایی هستید که شبا سرعتشون پایین میاد جاش ضریب اشتراکو شبا بالا نبرید البته من مطمئنم که اینا همش بهانست برای بدست آوردن سود بیشتر اگر به فکر رضایت مشتری بودن راحت میتونستن بدون حذف شبانه سرعتو درست کنننقل قول:
هاها. مخابرات تو روزشم افتضاحه.... من سرويس ١٠ مك داشتم جون ميكند صفحه بازكنه..... حالا شما ميكي شبا سرعتو كم نميكنه..... البته شايد شما فقط با سرورهاي داخلي دانلود دارينقل قول:
بنده هم قبول دارم وضعیت اینترنت کشور از نظر کیفیت و تناسب آن با قیمت وضعیت مطلوبی نیست. اما متاسفانه شاهد هستم که برخی کاربران به جای استفاده از سرویس در حد نیاز به استفاده بی رویه و دانلود محتوایی که شاید هرگز به آن نگاهی هم نیندازند صرفا به دلیل شبانه رایگان و یا نامحدود بودن سرویس می کنند . که این امر موجب تضییع حقوق دیگر کاربران می شود. یکی از دلایلی که شرکت ها به سمت محدودیت های بیشتر می روند همین نحوه استفاده برخی از کاربران است. و شرکت ها سرویس دهنده نیز به دنبال منافع خودشان هستند.
نه منظورم اون نبود... منظورم این بود که این شرکتا مثلا وقتی 1 مگابیت میفروشن میگن ما ققط برای 1/8 تعهد داریم یعنی میگن سرعتت اگه 128 کیلو بیت باشه باید تازه خوشحالم بشی... :n09: در نتیجه ممکنه سرعت رو روی کمتر از اسمی هم توی شبانه محدود کنن... بحث در مورد این بود که محدودیت سرعت عمدی توی شبانه چقدره.... درست میگم؟نقل قول:
مخابرات که ساعت 2 شب به بعد حتی سرور داخلی هم سرعتش داغونه!!!
شاید مخابرات شما پهنای باندش ضعیفه ولی من که 10مگ داشتم سرعت دانلود چه از سایت دانلود ها و پی سی دی و آپلودبوی و آپلود باز و اکسپرس لیچ و آپ تو باکس و حتی تورنت شبانه روز 1.2مگابایت بودنقل قول:
اقا به نظر شما میشه یه دو هفته مردم اعتصاب اینترنت کنن تا این وضعیت داغون و نکبتی درست بشه من خودم فکر میکنم نمیشه
دوهفته که هیچی یک هفته هم نمیشه
دوستان من از ساعت دو دارم دانلود میکنم
بجز حدود 5% سرعت بهتر فرقی با گذشته حس نکردم همون افت سرعت و 0 شدن همچنان وجود داره .
دوستان لطفا شرکت و سرویسی که استفاده میکنین رو هم بگیننقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
یعنی هنوز دندون اره ای رو خاموش نکردن؟؟ طرف باید 1200 پول گیگ بده بعد با دندون اراه ای دانلود کنه؟؟؟ :n04:نقل قول:
پ.ن: روش تروکسی رو که بلدی؟
اره همون حالت قبلی هست کهنقل قول:
نمیدونم برای بقیه هم اینجوره یا فقط من ؟ چون شبانه من فعلا تا پایان قرارداد رایگان هست و ظاهرا همون سیستم قدیمه . فقط از 5 تا 7 قابل تحمله .
شانس اوردیم هنوز دندون اره ای هست مثل تیغ اصلاحش نکنننقل قول:
اگر بکنن باید بریم بمیریم چون این مردم انگار یه کوه کافور بهشون دادن از جاشون تکون نمیخورن اینقدر هم بیخیر و بیشعور هستن که هر کاریشون بکنن بازم حلقشون باز نمیشه
البته تو تموم جوامع افراد بدرد بخور هم پیدا میشه مثل کسایی که هر کاری ازشون اومد انجام دادن ولی نتونستن درست کنن اوضاع رو ما چاکر اونا هستیم و خیلی هم دوستشون میداریم
فقط حذف محدودیت دانلود کمک میکنه و بس ! فقط نا محدود
یه تاپیک جدید بزنید به اسم
ایا احراز هویت باعث امن شدن اینترنت خواهد شد!
خدا رو شکر فعلا مخابرات سرعت شبانش بالاتر رفته قبلا 1مگش 130کیلوبایت بود الان شده 400کیلوبایت با ماهی 15هزار تومن:n19:
آره... خوب گفتی! :n09:نقل قول:
میترسم آخرش یه روز برسه که مجبور شم این تاپیکو درست کنم: :n35:
"آیا قطع سرویس اینترنت جهانی منجر به بهبود وضعیت فرهنگی کشور خواهد شد؟"
دوستان سلام.امروز 19 آذر دقایقی پیش از 195 با من تماس گرفتند و گفتند جهت حل مشکل اینترنت شبانه صبانت که چند ماه پیش به ما شکایت نوشته بودید قرار است چهارشنبه هفته(26 آذر) دیگه جلسه ای حضوری با مسئولین مربوطه گذاشته شود آیا مایل به شرکت در آن هستید.با خوشحالی گفتم بله.گفت پس آدرس رو یادداشت کنید:تهران.....تا گفت تهران گفتم خانوم محترم من خیال کردم تو شهر خودمون هستش من نمیتونم بیام تهران.مخصوصا چهارشنبه هفته دیگه.گفت نه این جلسه دیگه خیلی مهم و قرار هست توش تصمیم گیری بشه و فقط در تهران برگزار میشه.منم گفتم نمیتونم بیام و متاسفانه ایشونم گفت پس خداحافظ.:n03:حالا اولا میخواستم ببینم این تماس با بقیه دوستان هم گرفته شده؟و اگر با بقیه دوستان گرفته شده خواهشا دوستان تهرانیمون برن و به جای ما هم اعتراضات رو برسونن.اگر بقیه بچه ها از شهرستانهای دیگه هم میتونند برن حتما این کار رو بکنن.آقا مثل اینکه وضع ریزش مشتریشون بدجور بیخ پیدا کرده:n02:.الان بهترین زمانیست که میتونیم حرفمونو رو در رو بزنیم و به حرفامون گوش بدن.از دوستان خواهش میکنم اگر این تماس برای همه بوده هر کسی که میتونه در این جلسه شرکت کنه.
لطفا دوستان به همه در این مورد اطلاع رسانی کنن.
ادرس رو بده دوست عزیز بچه ها بتونن برننقل قول: