متاسفانه همون اولش وقتی میخوای لیگها رو انتخاب کنی کرش میکنه و میپره بیرون ... سیستمم ضعیف نیست core i7 با 8 gb ram ولی متاسفانه نسخه wwww.download.ir کرش میکنه همون اول
Printable View
متاسفانه همون اولش وقتی میخوای لیگها رو انتخاب کنی کرش میکنه و میپره بیرون ... سیستمم ضعیف نیست core i7 با 8 gb ram ولی متاسفانه نسخه wwww.download.ir کرش میکنه همون اول
واسه من این مشکلو نداشت!!نقل قول:
من خیلی راحت دارم بازی میکنم
بازم باید صبرکنیم پس...؟:n28::n28::n28:نقل قول:
منم بازی را دانلود کردم و مشکلی نداره
من همون اول که رو آیکون بازی کلیک می کنم ارور میده و داخل نمیره.ویندوزم 8.1 64 بیتی هست
لینک دانلود فعاله ولی سایتش برداشتهنقل قول:
نمیدونم بازم صبر کنم؟!!!!:n13:
منم نسخه کم حجم رو دانلود کردم مشکلی نداره.البته یبار انتی ویروسم یه فایلش رو پاک کرد .رفتم از قرنتینه در اوردم و اجازه دسترسی به پوشه بازی رو دیگه به انتی ویروس ندادم.
دقیقا مشکل آنتی ویروسه چون برای من هم کار کرد و سالم بود ولی نباید اجازه داد که آنتی ویروس اون فایل رو پاک کنه وگرنه بازی هیچ مشکلی نداره.:n20:نقل قول:
دانلود کن رفیق که بازی سالمه و تنها مشکل آنتی ویروسه.نقل قول:
اقا اصلا مشکل دار هم باشه 1 گیگ رو یعنی دلتون نمیاد دانلود کنید؟:دی
من متاسفانه وقت نمیکنم زیاد بازی کنم ولی تا اینجای کار که بازی مشکل خاصی نداشته و خوب بوده
پچی چیزی نیست واسه بازی که پرچم و .. رو درست کنه؟
داداش بازی رو دوباره کپی من ولی اینبار با آنتی ویروس غیرفعال و اجازه نده یکی از فایل های بازی رو ویروس حساب کنه و گرنه بازی به راحتی میاد.نقل قول:
صفحه اول تاپیک با توضیحاتی آپدیت شد.
داداش برو توی سایتهای fmscout.com و fm-base.co.uk اونجا هر چی بخوای برای دانلود هست.نقل قول:
نسخه دوم به دلیل پاک شدن از سوی سایت اصلی از پست اول تاپیک حدف شد.
مشکل آنتی ویروس نیست یه اروری شبیه ارور سال پیش رو میده ارور crash dump اصلاً آنتی ویروس گیری نمیده حتی غیرفعالشم کردم و دوباره فایل رو کپی کردمنقل قول:
حالا این ورژن 1.5 گیگی رو میگیرم ببینم چی میشه
نقل قول:
همین ورژن رو بگیر که مال من به راحتی کار داد(حتی یه بار هم به خاطر آنتی ویروس crash dump داد ولی با غیر فعال کردن آنتی ویروس و کپی کردن دوباره فایل بازی الان راحت میاد)
منم همین کارو کردم اون فایلم از قرنطینه درآوردم و برش گردوندم سره جاش ... آنتی ویروسمم محدود کردم که به اون فولدر کاری نداشته باشه ... بازی هم اجرا میشه ولی زمانی که لیگها رو انتخاب میکنی کرش میده و میپره بیرون
نقل قول:
داداش مال من که مشکلی نداره.
تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که تمام مراحل رو از اول به طور کامل انجام بده و ببین تغییری میکنه یا نه.چون مشکل تو جدیده و مال بچه ها همون اول کرش میکرده و بعدش هم که مشکل حل میشه.:n13:
باشه ممنون از راهنماییت ... امیدوارم مشکل حل بشه ... تشکر دوست عزیزنقل قول:
من گذاشتم دانلود ببینم چی میشه:n02::n01:
خواهش میکنم رفیق.منم امیدوارم حل بشه.نقل قول:
ایشالا که مال تو هم درست میشه و با خیال راحت مربیگری میکنی:n05:نقل قول:
سایت download.ir هم دوباره لینک های دانلود بازی رو برگردوند:n10::n10::n10:
همون لینک یکگیگ و خوردهای؟:n31:نقل قول:
منم الان دانلودش که تموم شد یه تست زدم رفت توش ژیگول توپ ....:n12::n12:
کلا یه دستی بهش کشیدن اساسی:n31:
یه تیم فعلا برداشتم زیاد جلو نرفتم ببینم که کرش میده یا نه ولی تا اینجا که خوب بود:n19:
ویندوزم ۸.۱ بود فایل گفته شده رو به نود حالی کردم که مشکل نداره نتیجه اینکه ببینیم چی میشه:n18:
آره دوست عزیز.جالبیش اینه که خودم بهشون گفتم و بعدش دوباره لینک رو برگردوندن:n39:نقل قول:
ولی من متاسفانه تمام اون کارایی که گفتین انجام دادم ولی وقتی لیگ انتخاب میکنم کرش میکنه ... اون فایلم با آنتی ویروس محدود کردم .... عجیبه
من فقط یه بازی دوستانه رفتم تا الان کرش نداشتهنقل قول:
من هنوز هم همون مشکل Crash Dump رو دارم.یعنی رو آیکون بازی که کلیک می کنم وارد بازی نمیشه و ارور زیر میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل از ویندوزمه.8.1 64 بیتی
اگه وارد بازی نمیشه مشکل همون آنتی ویروسه.نقل قول:
نقل قول:
ممکنه مشکل از ویندوز شما باشه. 8.1 بهترین ویندوز برای اجرای بازیه.
دوست عزیزنقل قول:
برای منم ویندوز نسخه ۸.۱ ۶۴ بیتی هستش
اجرا میشه نسخه ۲۰۱۴ کامل پاک کردی
طراحی منوها اینقدر بهتر شده که نرفتم سراغ افاماسکات ازش پوسته دان کنم
سریها قبل میخواستن یه راهنما یا یه استراتژی کلی برای بازی بگن بعد یادشون میرفت بیاین حداقل اینجا اینکار رو کنیم
مشکل منم همینه و دقیقا ویندوزمم همینه جالبه آنتی ویروسم ندارم و جالبتر فایروالم غیر فعال کردم !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک ادیتور و ورژن های دیگه ی بازی
ببینید کدوم خوبه خواهش میکنم
آره منوها خیلی بهتر شده و انگار دیگه بهتر از این نمیشه منوها رو درست کرد!نقل قول:
در مورد استراتژی هم بذار یه مقدار از بازی بگذره تا قلقش بیاد دست بچه ها
من در مورد ورژن noSTEAM چند جا تعریف هایی رو دیدم ولی تو سایتهای خارجی بوده و شرایط اون ها هم با ما فرق میکنه.نقل قول:
ورژن معتبری هست ولی مطمئن نیستم کرک سالم بازی روش باشه با اصلا بازی رو اجرا کنه.
مثلا تو صفحه فیص بوق اسکیدرو چند نفری توصیه کرده بودن که ورژن noSTEAM رو دانلود کنیم ولی اون موقع هنوز ورژن 3dm نیومده بود.
توی یه فروم حالا نمیدونم کدوم راجب مشکلت بود که نوشته بود استیم اگه نصبه باید خارج شی ازش...نقل قول:
ادیتورم والا نمیدونم اما این FMRTE چیز خوبیه ولی اینکه کرک شده یا نمیدونم
اگه کسی داشت لطفا بذاره:n27: