اين error مربوط به cue sheet هست و فكر نكنم به run time error vb6 ربطي داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
شما فايل cue را آپلود كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين error مربوط به cue sheet هست و فكر نكنم به run time error vb6 ربطي داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
شما فايل cue را آپلود كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و رو خدا هر چه زودتر کمک
شما اصلا پست ها را خوندي ؟
لطفا در پست دادن دقت كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
تاپيك شما ادغام شد .
لطفا براي نرم افزارهايي كه تاپيك اختصاصي براشون وجود داره ، سوالات خود را در همان تاپيك ها بپرسيد .
تویtz وقتی حجم یه فایل رو بالا می برم فقط حجم اون رو در قسمت Joliet فایل افزایش میده و به قسمت Iso لون کاری نداره
چطوری میشه حجم قسمت iso از file system قخ افزایش داد
بله ... درسته ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Michka
توضیحش زیاد هست . اگر وقت کردم براتون می ذارم ( البته مقاله را Isaaaac جان نوشتند ) .
به صورت خلاصه اینکه ایمیج اصلی و ایمیج تغییر یافته را مقایسه کنید . ( به وسیله نرم افزار WinHex )
البته این همه جواب نیست ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
اگه میشه این کارو بکنید که شدیدا بهش احتیاج دارم
بچه ها سلام
آيا كسي مي دونه كه دليل اين پيغام خطا در چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پيغام دقيقا وقتي بروز مي كنه كه من بروي مرحله 5 كليك مي كنم ودر اين مرحله عمليات كار شروع مي شه ومي نوسه complet
اما صفحه بسته نميشه وهمونجا باقي مي مونه ووقتي كه اين پيغام را مي بندم آن پيغام خطا رخ مي ده وميگه كه
ايميج من با برنامه ديگه اي ويرايش شده
خواهش مي كنم نگوئيد كه بروم ودر ديگر صفحات دنبال جوابم بگردم براي اينكه به مدت يك هفته به اين تاپيك ها سر زدم وهمه را خواندم
ولي در ظاهر همان دوستي كه در صفحه اول همين تاپيك عنوان كرده بودند هميم ارور را دارند
وعلي الظاهر مابقي خوشحال ورا ضي با اين نرم افزار كار مي كنند
من ابتدا با تمامي برنام هائي كه به فكرم مي رسيد ايميج گرفتم مثل ultraiso....nero.....clonecd....winiso...,
ايميج گرفتم ولي همين نتيجه حاصل شد
بعد از سي دي هاي مختلف ايميج گرفتم با اين تصور كه آن سي دي نخست خراب يا ناسازگار بوده
ولي بازهم همينطور شد درنهايت همه چيز را بروي سيستم ديگري امتحان كردم وگفتم شايد ويندوز يا كامپيوترم خراب است
اما باز هم همان شد يعني همه چيز بدون خطا تا پايان مرحله 5 پيش مي رود ولي پس از پايان كار وهنگامي كه
اين پيغام ظاهر مي شود ومن آن را مي بندم آنوقت همه چيز خراب مي شود
متن step5.log را مي توانيد مشاهده كنيد
TZ Copy Protection Step5 v1.5 (c)2002 By CopyDude - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Analyzing CUE sheet
Mode1 2352 image found
Opening BIN file 'C:\work\2\image.BIN'
Converting BIN image 'C:\work\2\image.BIN'
Reconstructing ECC/EDC and looking for special files
Using full weak sector amplification
Adding Step5 protection
Ignoring '.tzw' byte sequence, seems not a file or has incompatible format
ECC/EDC error correction succesfully regenerated
Processed 2483 sectors in total
Deleting old BIN file 'C:\work\2\image.BIN'
Renaming 'STEP5.BIN' to 'C:\work\2\image.BIN'
Deleting old CUE file 'C:\work\2\image.CUE'
Conversion of BIN image completed
ضمنا من با ورژن هاي مختلف برنامه هم تست كردم مثل 1.1....1.2....1.3....1.4....1.5...1.6...
يعني چه موضوع چيست؟
اما اكنون بعد از اين مدت متوجه يك نكته شدم وآن اين است كه آن ورژنهائي از اين برنامه كه در حالت زيپ هستند وبايد بروي هارد استخراج شوند با خطا وآنها كه در حالت setup بوده ونصب مي شوند كمتر خطا دارند
2- نكته دوم اينكه اين برنامه به موقعيت خود ونامه پوشه حساسيت دارد وحتما بايد نام درستي بر آن باشد
ديگر اينكه دوستاني كه با برنامه cdrwin ورژنهاي قديمي كارمي كنند مثل 3.8 احتمالا متوجه شده اند كه رايترشان ساپورت نمي شود اين دوستان مي توانند آخرين ورژن اين نرم افزار كه همه رايتر ها را ساپورا مي كنند را از سايت اصلي آن داونلود كنند
CDrWIN V4.0C
اين هم شماره سريال برنامه
mahramasrar2 نام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /lg ايميل
69706875-6C69288F-59F60A44-0EA868D6 آنلاك كد
67D800A3-051940FA-359F22CB-575E6292 كد چك كننده
موفق باشيد اميدوارم دوستان مرحمت كنند وجواب دهند
دوستان مشكل من با Tzcp اين هست كه وقتي با اين برنامه روي يه ايميج CUE قفل ميذارم بعد از رايت اصلا CD باز
نميشه و اين Error رو ميده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
يعني هيچكس نيست كمك كنه ؟؟؟
پست و منتقل کردم به ریشه انجمن
براى كار باtz چرا همه نرم افزار ها را يك جا با هم قرار نداده ايد اگر cdrwin3.9d واقعا لازم است چرا قرار نداده ايد
من همه مراحل را طبق فايل راهنايى كه قرار داده بوديد طى كردم اما موقعى كه درcdrwin3.9.h مى خواهم فايل cue باز كنمبا اين errorروبرو مى شوم
error:invalid cue sheet command at line 1
unable to find or open file
لطفا راهنمايى كنيد
مشكل من هم شبيه اين دوستمون هست
اساتيد كمك كنن و ثواب كنن
سلام.
من تمام مراحل رو از روی آموزشی که گذاشته بودید انجام دادم.
ولی زمانی که در CDRWin می خواهم CueSheet را لود کنم با یک پیغام خطا بینی بر ایراد داشتن خط 1 CueSheet مواجه می شوم !
تمام مراحل را مو به مو انجام می دهم ولی یک قسمت در آموزش گفته شده که در Step4 اگر خطا داد دوباره وارد برنامه شوید .
من همین کار را می کنم و بعد از ورود دوباره ، فایل cue ساخته شده را لود می کنم.
سپس با یک پیغام مبنی بر اینکه step3 قابل تعمیر نیست چون Tz می خواهد یک TZC جدید بسازد مواجه می شوم.
بعد از OK پیغام می دهد که آیا می خواهید یک TZC جدید بسازید ؟
من یکبار no زدم و همه چیز بهم ریخت !
یکبار دیگر yes ردم و همه چیز برگشت بجز فایلهای قرمزی که بوسیله step3 ساخته شده بود .
ولی اینبار دیگر با step3 قرمز نمی شدند.
به هر حال دوباره step4 را اجرا کردم و باقی مراحل را از روی آموزش ادامه دادم.
در انتهای کار و زمان معرفی شیت به CDRWin به خطای مذکور مواجه شدم.
لطفاً مرا راهنمایی کنید.
ممنون.
shahrooz232 عزيز در CDRWIN دكمه RAW MODE رو فعال كن اگه فايل ايميج مشكل خاصي نداشته باشه
رايت ميشه ، بعد ببين همه چيز درسته يا نه
در TZCP هم ممكنه ايميجت ايرادي داشته باشه (( البته به مرور زمان با ERROR ها آشنا ميشي ))
سلام،دو تا سوال درباره اين برنامه داشتم.
آيا راهي براي شكستن اين نوع قفل وجود داره؟
آيا با Clone CD ميشه رايتش كرد؟
اين قفل راحت كپي ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،برنامه رو دانلود كردم،اما هر وقت مي خوام اجراش كنم،Setup برنامه Office 2003 مياد بالا و از من سيدي آفيس مي خواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موقعي كه سيدي آفيس هم بهش مي دم،باز Error مي ده،ميشه يه نفر كمك كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا لطف کنید لینک دانلود tzcopy full رو یک بار دیگه بذارید . قبلی کار نمی کنه . مرسی
سلام به همگي ...
نمي دونم چرا؟؟؟ ولي هر كاري مي كنم نمي تونم از اين tzcopy سر در بيارم !!
من تمامي مراحل رو انجام مي دم !!(( هر چي كه بروبچ باحال اين انجمن نوشته بودند ! ))
حتي يه سي دي هم خريدم كه مخصوص قفل گذاريه و توي اون هم تمامي مراحل رو انجام ميدم!!
همه چيز به خوبي پيش ميره ولي!! ولي وقتي سي دي رو رايت مي كنم!! و بعد زا اون يمز ارمش كه بخونه!
انگار نه انگار!! فقط دستگاه زور مي زنه كه بخونه و هيچ چيزي ديگه معلوم نيست!!
چندين بار اين كار رو تكرار كردم ولي باز هم به همينجا ختم شد!!
ميشه كمك كنيد... چون شديد گير كردم !!
البت اين كارا با ورن 1.5.5
با ورن 1.5.4 اصلا نمي تونه مرحله ژنجم رو اجرا كنه!!
سلام به همگي ...
نمي دونم چرا؟؟؟ ولي هر كاري مي كنم نمي تونم از اين tzcopy سر در بيارم !!
من تمامي مراحل رو انجام مي دم !!(( هر چي كه بروبچ باحال اين انجمن نوشته بودند ! ))
حتي يه سي دي هم خريدم كه مخصوص قفل گذاريه و توي اون هم تمامي مراحل رو انجام ميدم!!
همه چيز به خوبي پيش ميره ولي!! ولي وقتي سي دي رو رايت مي كنم!! و بعد زا اون يمز ارمش كه بخونه!
انگار نه انگار!! فقط دستگاه زور مي زنه كه بخونه و هيچ چيزي ديگه معلوم نيست!!
چندين بار اين كار رو تكرار كردم ولي باز هم به همينجا ختم شد!!
ميشه كمك كنيد... چون شديد گير كردم !!
البت اين كارا با ورن 1.5.5
با ورن 1.5.4 اصلا نمي تونه مرحله ژنجم رو اجرا كنه!!
بزارید من راحتتون کنم این قفل مزخرفه هر چند که 10 نفری اونو نوشتند اما براحتی کپی میشه
پس مطرح کردن و بحث کردن درباره این قفل کار بیهوده ایه :puke:
چیز هایی رو مطرح کنید که عملی باشند نه بی فایده
=====================
همزمان از step1 , step3 , step5 استفاده کردم و cd secure نشد که نشد وقتی nero کپی کنه بدرد لای جرز هم نمی خوره:puke:
خیلی هم مزخرف نیست! tzcopy در طراحی قفل مثل frontpage در طراحی وب است. باید در اون دخل و تصرف کنید تا شکیل و خش فرم بشه:)نقل قول:
مهم قرار دادن قفل روی cd که انجام نمی ده فقط اگر مستقیم بخوای کپی کنی فایلت حجمی میشه
cd lock خیلی بهتره اگر با cd secure ترکیب شه
دیگه نمی شه کاری کرد
با عرض سلام خدمت دوستان. من از يك قفل تركيبي استفاده مي كنم كه تا حد زيادي مي تواند جلوي رايت شدن سي دي ها را بگيرد. ولي يك مشكل اساسي هم دارم و آن اينكه بعد از استفاده از سه step اول tz copy فايل cue توسط برنامه cdrwin 4.0 c (با توجه به آموزش كار با tz ) رايت نمي شود. (يعني اينكه تيك كنار عبارت underrun protection را فعال مي كنم) و در هنگام دستور رايت ارور مي دهد. با اين حال اگر تيك كنار عبارت raw mode را فعال كنم رايت به درستي زده مي شود ولي در اينحالت فايل هاي افزايش حجم داده شده با حجم اوليه (بدون افزايش حجم) نمايش داده مي شوند.
من مدت هاست كه رايت اين مجموعه را از طريق nero انجام مي دهد و سي دي نهايي از نظر امنيت بسيار مناسب است. ولي تنها مشكل اين روش هم اين است كه چون ما اين سي دي را به صورت گروهي تهيه كرده ايم و هم اكنون در حال تكثير عمده آن هستيم لازم است كه همگي در رايت زدن اين سي دي همكاري كنيم ولي اين سي دي ها تنها از طريق رايتر من كه teak است رايت زده مي شود و هيچ كدام از رايترهاي اعضاي گروه قادر به اين كار نيست. اين مشكل حتي هنگامي كه با استفاده از برنامه tz در كامپيوتر خودشان هم ايميج را مي سازم وجود دارد.
و انگار كه جز رايتر teak و احيانا بعضي dvd writer ها سي دي توسط ساير رايترها رايت نمي شود.( البته در برنامه nero)
مشكل برنامه cdrwin را هم كه به شما گفتم.
با تشكر از همه دوستان.
- وقتي كه فايل bin را به تنهايي مي خواهيد رايت كنيد هم مشكل داريد ؟
- فايل cue را آپلود كنيد ...
سلام. آقا مهدي بايد بگم كه نه nero و نه cdrwin فايل bin رو باز نمي كنند و فقط كارشان با فايل cue است. فايل cue اش هم فقط براي سه مرحله اول است. چون مرحله چهارم اصلاً به طور كامل مانع باز شدن فايل مي شود و وجود خطايي را در يكي از خطوط دستور فايل cue مي دهد. آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های p30 بعدظهر شما بخیر:10::10::10:
آقا ما با نرم افزار TZ Copy 1.55 Full طبق آموزش بچه های این سایت روی یک امیج حجم مجازی گزاشتیم و اون را هم رایت کردیم ولی بعد از رایت وقتی تو پوشه سیدی می ریم و روی نرم افزار کلیک می کنیم نرم افزار اجرا نمی شه و ارور میده(فایل خراب میشه) مشکل کار از کجاست
هم اکنون منتظر راهنمایی های شما هستم
:8::8::8::8::8:
سلام
خوب اين مشخصات رو بگو تا بهت كمك كنم :
1- نوع رايتز شما ؟ دقيق
2- با چه برنامه اي رايت كردي و با چه سرعتي ؟؟
نكته مرحله 4 رو نبايد انجام بدي .
باي
آقا مهدی گل، مدیر محترم انجمن، این لینکتون خرابه! file not find میده! اگر ممکنه یه لینک مستقیم و سالم بدید ممنون میشم.:5:نقل قول:
آقا لینک دانلود Tz copy protection میخوام
لینکی که کار کنه
لطفااااااااااااااااااا
سلام!
بيشتر ورژن هاش اينجا هست بجر 1.5.6کد:http://www.denet.plus.com/tz/
با سلام.
منم دقیقا مشکل دوستمون رو دارم و وقتی می خوام فایل CUE که همه step های TZ روش اعمال شده رو با CDRWin رایت کنم ارور می ده و رایت نمی شه. در ضمن می خوام بدونم Session 00 که step 1 باید اضافه کنه چرا واسه من اضافه نمی شه. ( IsoBuster همچین Session ی رو نشون نمی ده.
و اصلا اضافه شدن session 00 چه حسنی داره؟ ممنون می شم راهنمائیم کنین.
چقدر جواب منو دادن!!!!!!
مرسی واقعاً
سلام سیاوش عزیزنقل قول:
راستش CDRWin با هر رایتری سازگار نیست و متاسفانه بهترین نرم افزار هم برای cue خودشه
تا اونجاییکه میدونم با رایترهای پلاکستور و یاماها و خلاصه رایترهای پدر مادر دار سازگاره
اگه مثل من ایسوز داری باید بیخیالش بشی و از Alcohol 120% استفاده کنی یا همون نرو هم اگه زیاد
cue دستکاری نشده باشه رایت میکنه
در مورد tz من اصولا با اسمی که روی step 1 گذاشته یعنی TRACK ZERO مشکل دارم
کارش اینه که میاد ایندکس رو که در سی دی های دیتا صفر هست رو یعنی:
INDEX 01 00:00:00
رو مثلا به
INDEX 00 00:00:00
INDEX 01 00:00:53
تغییر میده و تنها مزیتش تا حدی مقابله با ایزوبوستر هست ولی Ultraiso که مستقیم از bin اطلاعات رو میخونه
مشکلی نداره...
درصورتیکه تکنیک تراک صفر واقعا توی ایزوبوستر نشون میده TRACK 00 و فرق فوکوله با INDEX 00
کم ترین مزیت TRACK 00 اینه که پوست Clonecd رو میکنه
شما را به صبر و خودم را به تقوی توصیه میکنم!نقل قول:
المخلصون و المخلصات
ممنون عزیز از لطفت.
TRACK 00 رو چطوری می شه ابجاد کرد.؟
همین طور Session 00 رو ؟؟
ورژن جدید TZ Copy Protection: 1.7.0 هم به ادعای سایت برنامه اومده با امکانات زیر. ولی من دانلود کردم و اجرا نمی شه. کسی این ورژن رو داره؟
1. Interface Update
- New Windows Xp Menu and Buttons Style
- Toolbar button are optimized
- Win Xp sidebar
2. New Feature
- Improve the setting information
- Romanian Language Added
- Add Plugin Support
- Add Profile Support
- Automatic Save-Status
- Select the folder for the Extraction of files
- CCD# based on Mateusz CDP and AMasia Help;)
3. Bug Fix
- Fix Double Load CueSheet
- Fix Some Graphics problems
- Fix Ghost Error 53 (Support long and with " " name)
- Fix Various Minor Bug
4. Removed
- Ghost File Manager removed: Now it is in the sidebar
- Wizard: it is up to date and I have't time to rewrite it
--------------
Update History
--------------
=======================================
===== TZ 1.5.3, 1.5.4 =====
1. Various Minor Bugfixes
===== 1.5.2 ZakMcCrack 30/08/2002 =====
1. Interface Update
- Added Cue Generator
- Added Setting Form
- Added CD Properties Form
- Added File Properties Form
- Added System Tray Icon
- Added Status bar
- Support extract and repair files with Mode1/2352
- Change File Attributes
- Hide/UnHide Folders
- Change File & Folder Icons
2. Minor Bug Fix
- Fix Overflow message on convert Mb to Byte
- Fix File Already Open Error
- Fixed ISO / BIN error with non standard mode files
- Fix Wizard Menu
- Fix CD Label with Mode 2352
- Fix Creat TZC file & Invalid step3 files "Files with Red icons"
- Fix Extract function "Less Code , More Fast :)"
- Fix Main Menu Code
- Fix Some Trouble in
3. Add MultiLanguage Support
- You can select your language
- If you want add your language, Plz send a mail at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. Add PlugIn
- Step5 - Correct Ecd data and add Special Sectors (Thanks to CopyDude)
- Cue Sheet Editor
تراک صفر رو هم خودم دنبالشم ولي کسي نم پس نميدهنقل قول:
مطمئنم با دستکاري cue درست ميشه
سيشن صفر رو هم نديدم تا حالا
شما جايي ديدي؟
ok خودم واست پیداش می کنم عزیز. نگرانش نباشنقل قول:
خوب TRACK 00 رو هم هم حل کردم واست ژولی لسکو عزیز.
لینک دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/122225412/SIAVASH_S500.rar.html
ایمیج رو با کلون رایت کن تا TRACK 00 رو ببینی.
پسورد فایل ZIP رو هم که سندوندم واست.
فعلا بای. خبرشو بهم بدین تا اگر OK بود آموزشش رو بگذارم.
بسيار عالي بود سياوش جان
البته عالي که ميگم مال يه ثانيشه
اميدورام هميشه موفق باشي
ترك 0 كه برنامه Tz copy به راحتي ايجاد مي كنه
كافيه اولين گزينه رو انتخاب كنيد :18: (STEP 1)