تو فیسبوک وقتی کلیک میکنیم که کامنتها رو نشون بده تو هر کلیک فقط 50 تا کامنت رو نشون میده.وقتی تعداد کامنتها زیاده کلی باید کلیک کرد.راهی هست که با یک کلیک همه کامنتها رو بشه دید؟
تو فیسبوک وقتی کلیک میکنیم که کامنتها رو نشون بده تو هر کلیک فقط 50 تا کامنت رو نشون میده.وقتی تعداد کامنتها زیاده کلی باید کلیک کرد.راهی هست که با یک کلیک همه کامنتها رو بشه دید؟
تنظیمات امنیتی فیسبوک
سلام
من توی تایم لاینم توی فیس بوک یه سری عکس داشتم که اونا رو فقط با دوستان به جز چند تا دوست خاص شر کرده بودم.الان حالت پرایوسی رو در حالت پابلیک قرار دادم ولی هنوز هم پست ها برای همه قابل نمایش نیست ؟باید چیکار کنم؟
2-چطور میتونم کاری بکنم حتی اونا که جزو دوستانم هم نیستند بتونند مطالب منو لایک کنند؟
3-چطو میشه لایک و کامنت رو بست .طوری که نه دوست و نه غریبه ها نتونند چیزی رو لایک کنند؟
4-ایا میشه یه پست رو به شکل پابلیک کرد ولی فقط برای یه دوست خاص نمایش داده نشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کیند
کلیپ ها رو در فیسبوک و یوتیوب چطوری دانلود کنم مخصوصا فیسبوک
فیسبوک رو نمیدونم ولی برای یوتیوب من تو فایرفاکس از افزونهنقل قول:
Download Helper
استفاده میکنم.
دوستان فیسبوک چی کار کنم
مروگرم کروم هست
با پیج نمیشه در پروفایل ها کامنت گذاشت . راهی هست که بشه اینکار رو کرد ؟ نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم ؟
روی همونی منویی که از اونجا میشه logout کرد کلیک کنی، اولین گزینه اسم پیج رو میاره که با کلیک کردن روی اون، پروفایل شخصیت به پیج تغییر میکنه و میتونی به اسم پیج کامنت بدینقل قول:
وقتی از با لپ تاپک فیس بوک رو باز میکردم، سمت راست و بالای اون قسمتی که دوستان انلاین رو نشون میدی، یک box کوچیکی بود که فعالیت اخیر دوستانم رو تا سه مورد نشون میداد (مصلا چیو لایک کردن، با کسی رفیق شدن و ..) اما دیروز این باکس به طور کاملا ناگهانی ناپدید شد! دوستان میشه راهنمایی کنید چطور میتونم برش گردنم؟
چه جوری میشه نام صفحه فیسبوک به چند زبان باشه؟؟؟
مرسی...
سلام.میخوام زیر پست دیگران کامنت بزارم و در کامنت به غیر از متن از تصویر،لینک یک سایت ، یک صفحه فیسبوک رو نیز به اشتراک بگذارم تا توسط دیگران لایک بخوره لطفا راهنماییم کنید.با تشکر از شما
درود
آقا تو توییتر چطوری عضو شم؟ شماره تلفن میخواد و تو کشورا ایران هم نداره!
سلام
اکانت فیسبوک دارم با 5000 فرند و 1900 دنبال کننده میفروشم...هر کی میخواد پیام بده تخفیف هم میدم
برای ثبت نام فیسبوک شماره موبایل میخواد که کد بفرسته ایا راهی هست که کد را نخواد ؟ یا روشی چیزی که مثلا کد برای ایمیل فرستاده بشه؟:n31:
کسی نیست یه راهنمایی بکنه من میخوام اکانت فیسبوک بسازم که شماره موبایل میخواد تا کد بفرسته من یه شماره رایتل دادم هیچی نمیاد ایرانسل هم مال یکی از دوستام دادم نیومد چه جوری باید ثبتنام کنم؟ راهی نیست؟ مثلا شماره خارجی ؟ سایتی نیست شماره خارجی داشته باشه بعدش کد رو ایمیل کنه راهنمایی لطفا:n28:
من الان این تاپیک رو دیدم . مشکلم دوباره میگم. امیدوارم کسی بتونه کمک کنه.
زمانیکه تو فیسبوک مشخصات رو وارد میکنم و sing up میزنم این پیغام میاد .با سیستم دیگه هم امتحان کردم اونجا هم همین پیام میاد. ممنون میشم از دوستان اگه کسی میدونه کمک کنه.
اون تاپیک بالا رو نتونستم وارد بشم.نمیدونم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی هست تو فیسبوک این ویدئو ها خودکار خودشون لود نشن و نشون داده نشن !؟ ترافیک آدمو به فنا میدن !
--------------------------------
خودم پیداش کردم :
روی آیکون آبشاری که بالای سمت راست صفحه است کلیک کنید و از آنجا به Setting بروید. روی Videos ( سمت چپ پایین صفحه ) کلیک کنید و در آن جا تنظیم Auto-Play Videos به حالت خاموش تغییر دهید.
سلام
توی صفحه های فیسبوک که دارای ویدئو هست ویدئو ها خود به خود play میشن که وقتی پست های ویدئو دار زیاد باشه آزار دهنده هست آیا این مسئله مربوط به فایرفاکس میشه یا تنظیمات فیسبوک؟؟ من مخوام که ویدئو ها خود به خود play نشن و روشون کلیک کرد تا پلی بشن...
مرسی...
مثل اینکه به سوالات راجع به فیسبوک زیاد جواب داده نمیشه من سوالم رو میپرسم اگر بلد هستید لطفا جواب بدید متشکرم
در فیسبوک پیج هایی رو که لایک کردم در صفحه timeline نشون نمیده در تنظیمان activity log روی قسمت show on timeline هست بازم جواب نمیده کسی میدونه چرا؟ و باید چیکار کرد؟
فیس بوک قبلا قابلیت مخفی سازی لیست دوستان رو داشت. الان هر کسی رو ادد میکنیم میره رو صفحه بقیه میبینن نمیشه کاری کرد فعالیت های ادد کردن یا پست گذاشتن رو نشون نده؟؟؟ فقط مطالبی که روی صفحه خودمون شیر میکنیم رو ببینن. کلا یه صفحه خصوصی هستش ولی همه از هر کاری که میکنیم با خبر میشن.
مثلا پیچ ها رو پسند میزنیم یا کسی رو ادد میکنیم مرتب به سایر اعضای لیستمون پیشنهاد میده بعضی هاشون توش پیج یا دوستان اسم و عکس های ناجور دارن آبروی آدمو میبره. نمیشه کاری کرد پیشنهاد نده به دوستان؟؟؟
ممنونم
کسی نیست به سوال ها جواب بده؟
سلام
میخواستم بدونم تو فیسبوک راهی هست که نشون دادن روز تولدمو له دوستان مخفی کنم که ندونن چه روزی تولدمه و فیسبوکم بهشون اطلاع نده؟؟؟
سلام.
راهی هست که در فیسبوق بشه بدون دادن شماره تلفن و ارسال کد به اون ثبت نام کرد؟
یعنی ایمیل رو که دادی و ثبت نام کردی دیگه شماره تلفن نخاد برای وریفای .
سلام.
دوستان من اکانت خودم رو با شماره تلفن ساختم فقط.
توی تنظیمات میگیردم جایی پیدا نکردم یک ایمیل هم داخلش ثبت کنم برای مواقع ضروری .
1234567890
سلام دوستان
ی سوال چطور می تونم بفهمم برای کسی که منو بلاک کرده درخواست دوستی فرستادم یا نه ؟می خوام مطمئن بشم برای کسی که منو بلاک کرده درخواست دوستی فرستادم یا نه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
خیلی ضروریه
دوستان کمک می کنید برام خیلی مهمه
اگه میتونید پروفایل ایشون رو ببینید ، یعنی بلاک نیستید
در صورت بلاک شدن ، از دید پروفایل شما ، ایشون تو فیس بوک وجود ندارن ، پس نمیتونید پروفایلشو ببینید یا درخواست دوستی بدید
اگه قبلاً درخواست دادید و حالا بلاک شدید ، درخواستتون پاک میشه. یعنی نمیتونید بفهمید که براش درخواست دادید یا نه
حذف شود لطفا
سلام
من قبلاً می تونستم تویِ لیستِ close friends پستهایی که دوستانم لایک کردن یا کامنت گذاشتن رو ببینم اما الان فقط پست هایی که ارسال کردند رو می بینم
آیا این تغییراتِ چدیدِ فیسبوکه ؟ یا مشکل از فیسبوکِ منه ؟
دوستان اپلیکیشن کیک فیـــــل/\تر شده؟
بلی...........نقل قول:
سلام
من با لپ تاپ با گوگل کروم وارد فیسبوک میشم مشکلی ندارم و سیستم صبح تا شب روشن هست مشکلی نداره ولی همسرم جدیدا وارد فیس بوکش میشه با فایرفاکس و مرورگر دیگه یه دفعه مربع مربع میاد گرافیک بهم میریزه. میتونه مشکل از اکانت فیسبوکش باشه؟؟؟ چرا باید اینطوری بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من با لپ تاپ با گوگل کروم وارد فیسبوک میشم مشکلی ندارم و سیستم صبح تا شب روشن هست مشکلی نداره ولی همسرم جدیدا وارد فیس بوکش میشه با فایرفاکس و مرورگر دیگه یه دفعه مربع مربع میاد گرافیک بهم میریزه. میتونه مشکل از اکانت فیسبوکش باشه؟؟؟ چرا باید اینطوری بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه مشکل از مرورگره. با مرورگرهای دیگه هم تست کنید مثل maxthon cloud browser سرچ کنید پیدا میشه.نقل قول:
سلام.
دوستان در fb جدیدا اکانتم وقتی واردش که میشم 3 عکس هست و زیرش باید اسم کسی که این عکس ها مال اون هست رو خودم وارد کنم.
4 تا کارت داخلی خودم ( ملی+شناسنامه+گواهینامه+...) رو هم فرستادم ولی گفتن قیمت help رو بخونید.
به نظرتون چیکار میشه کرد؟
یک سری روش ها تو یوتوب هم هست یکیش رو دیدم نفهمیدم چیکار میکنه.
راهی دارید که کار کنه؟
سلام
دوستان چطوری میشه اکانت فیسبوک رو verify کرد؟؟!
نقل قول:
خود سیستم سکیوریتی ف.ب گفته باید وریفای کنید؟
با ایمیل + موبایل و در مراحل بعد تصویر پاسپورت یا کارت های داخلی رو هم بفرستی قبول میکنن.
البته هر کدوم رو خود سیستمشون خواست انجام میدی.
سلام.
دوستان در فیس.بوک لینک یک پست رو از کجا میشه داشته باشیم؟
مثلا لینک یک پستی رو میخام تا هر از چند گاهی یک کامنت بزارم توش . برای اینکه گم نشه پست.
نه واسه برنامه free my app میخواستمنقل قول:
ولی مث اینکه بیخیال بشم بهتره :n02:
سلام.
در گروه های فیس بوک میشه به یک نفر دسترسی اینو داد که فقط بتونه پست ها رو پاک کنه؟
چون اگر ادمین بشه به همه جاها دسترسی داره .