پیش به سوی LTE 4G :n08:نقل قول:
Printable View
پیش به سوی LTE 4G :n08:نقل قول:
نمیدونم قضیه چیه ولی سرعت روز من اینه حدا رحم کنه شبنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان شبکه نسل چهارم مبین نت راه اندازی شد یا خیر ؟
دوستان مال شما هم وارد حساب کاربریتون نمیشه؟ من بعد از تمدید دیگه نمیتونم وارد حسای کاربریم بشم مودمم یک ساعتی بعد از تمدید خاموش بود
اقا من سرعت دانلودم خوبه ولی پیج که میخوام باز کنم جونش بالا میاد چکار کنم ؟
فریمور قدیمی و جدید مودم OUTDOOR وایمکس مبین نت مدل BM 8301 به درخواست یکی از دوستان:
قدیمی:
Firmware Version : 4.03.07-26
Software Version : 4.6.1.4-25772
Microcode Version : 5.9.2.4-7813
این هم جدیدترش: 4.3.8.10
- داونگرید امکان پذیراست.
- اگر هنگام استخراج خطا داد ناقص دانلود شده و نباید از آن فایل استفاده کنید.
- در قبال خرابی مودم پاسخگو نیستم!
ای بابا دو شبه به زور 1 گیگی میگیرم سرعتش رسیدس اگه امشبم اینطور بود کیا پاییه شکایتن؟؟؟؟؟؟؟
شاید از سرور داخلی دانلود میکنید و سایت مد نظرتون خارجی هست . ( مکان سرور )نقل قول:
البته IDM با تعداد کانکشن های بیشتری نسبت به مرورگرها از نت استفاده میکنه و باعث میشه سرعت بیشتر بشه .
ما نفهمیدیم این که حجم شبانه دو برابر روزانس چجوریه!! زنگ زدم میگن اگه دو برابر حجم روزانت تو شب استفاده کنی نتت قطع میشه!!!!:n29:
دوستان کسی تا حالا بیشتر از این مقدار استفاده کرده؟؟
قطع میکنن یا بلوف میزنن؟؟؟؟:n13:
تا الان که بلوف بوده امیدوارم تا ابد هم بلوف باشهنقل قول:
3 سال پیش مبین نت داشتم . و من انلاین بازی میکنم و بلایی که مبین نت سرم اورد اون زمان بیچارم کرد که مسیر بازیم کشیده شد به جایی که هیچوقت فکرش رو نمیکردم . از اینرو بسیار ارادت داریم و از همین تریرون اعلام میکنم مبین نت دزد هست که از رو هم نمیره
بابا همش چاخانه من ده برابرم مصرم کردم هیچی نشدنقل قول:
.
.
.برا مشکل سرعت تعداد کانتشنها رو 8 بزارید و هم زمان دوتا فایل رو رو دانلود بزارید
با سلام به دوستان عزیز
کدوم نمونه از مودم های مبین نت قدرت دریافت و ارسال امواج قوی تری دارن؟ ایا مودم های جیبی به خوبی جواب میدن؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
مودم جیبی نگیر که پشیمون میشی!! آنتن دهیش ضعیفه البته من خودم نداشتم ولی یکی از دوستام داشت می گفت فقط نزدیک دکل آنتن میده.نقل قول:
مودم های دیگش طبق گفته خود مبین نت فرقی با هم ندارن:n02:
سلام:» .یه سوال داشتم از شما عزیزان که ممنون میشم راهنمایی کنید.دیروز تو اینترنت داشتم گشتی میزدم که پیغام اتمام اعتبار شما ظاهر شد .دیدم که پیغام درسته .تمامی حجم رو استفاده کردم .اما امروز گزینه تمدید طرح رو زدم وخواستم وارد درگاه پرداخت بانک بشم که نشد و بیخیال شدم اما الان می بینم که اینترنت من فعال شده و بدون مشکل وارد سایت ها میشم .وخبری از پیغام پایان اعتبار نیست. میشه یک از دوستان بگه جه جوری که تمام حجم من مصرف شده بعد سیستم پیغام اتمام اعتبار میده درصورتی که من ریالی هم پرداخت نکرم ولی مجداد فعال شده ؟ مگه مبین نت جدیدا نسیه ای هم کار میکنه؟ ممنون میشم علت رو دوستان بفرمایند.
دوستان یه سوال...میدونم غیر قانونیه ولی میخواستم بدونم کسی تاحالا اکانت دیگه ای رو توو مودمش استفاده کرده؟
Sent from my GT-I9300
علیک سلام! خوب توی صفحه مشترکین چی نوشته؟ آیا در حسابت از قبل پولی هم داشتی که بابت ترافیک استفاده بشه؟نقل قول:
راستی دوستان این مبین نت نمیدونم چرا چند روزه ساعت پنج صبح که میشه قطع میشه یک مدتی! مدیریت دانلودم log خوبی داره کامل دقیقاً 5 صبح قطع میشه تا شاید نیم ساعت 45 دقیقه
شکایتو من یکی که دیگه نیستم.نقل قول:
سری قبلی چند گیگ انداختن کف دست ملت.همه همچین کیف کردن که همه چی رو فراموش کردن.من یکی که متاسف شدم واقعا.
هزینه این گیگ هایی هم که هدیه دادن 40 تومنم نمیشه.
شکایت پکایت به ما نیمده داداش.
بکس صفحه مشترکین وا نمیشه دو روزه اینطوریه با رایتل رفتم حجمم هم رو 3.22 گیگ گیر کرده کسی مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟
برا من باز میشه ولی 2 روزه که میزان حجمم گیر کرده و بروز نمیشه
برا منم دو روزه حجمم گیر کرده!!!نقل قول:
صفحه مشترکین هم به زور وا میشه. کلا سرعتشم افتضاح شده!
سلام .جالب شد.من هم همین مشکل رو 3 روزه دارم واز مانی که تمدید طرح کردم و مبلغ رو واریز کردم حجم مصرف رو صفر نشون میده .زنگ زدم به مبین نت گفت تو سیستم ما درسته صفح شما فریز کرده با یه مرور گر دیگه امتحان کن که باز همین مشکل هست. از دوستان اگه راه حلشو میدونند ممنون میشم که راهنمایی کنند.سپاس
الان برا من درست شد!!!
یادمه حدود 200 مگابایت از طرحم مونده بود حدودای ساعت 1 زد اتمام اعتبار / من ساعت 3 اومدم دیدم وصل شده دوباره . فردا و پس فرداشم که اخرای طرحم بود 3 بار دیگه همین پیغام اومد .
خلاصه گول مبین نت رو نخورین به هر شکل :n02:
ما که 2 ماهه از شرش خلاص شدیم و خوشحالیم پول مفت به حساب این دزدها واریز نمیکنیم :n02:
وایمکس در کل نسل 4 هست ؛ البته نمیتونید رو موبایل استفاده کنید از مبین نت .نقل قول:
البته این وایمکسی که مبین نت ارایه میده نسل چهارم نیست .قبلا htc یه مدل زده بود که این وایمکس رو هم پشتیبانی میکردنقل قول:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B3%D9%84_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85_%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87_%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86_%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
امشب میخوام دانلود افلاین بزارم نگران اینم نکنه سیستمشون تغییر ساعت نکنه و ترافیک کم بشه
من امشب دانلود نمیزنم اینا ساعتشون معلوم نیس یهو میزنه حجمو صفر میکنه
اگه کسی تست کرد ساعتارو فردا بگه ایا با ساعت جدید بوده یا قدیم
من که دلو زدم به دریا با ساعت قدیم دان کردمنقل قول:
دوستان زمان ما شب هایی که ساعتا جابجا میشدن تا 4 - 5 صبح قطع میشد. هنوزم همین شکلیه؟
خب چیزی کم نکرد؟نقل قول:
البته سیستمش خرابه دیر حجمو نشون میده
خخخخخخخخخخخ به ف***اک رفتم نزدیک یکو نیم گیگ ازم پرید ساعتش با ساعت جدید ست شده حواستون باشه:n02::n02:نقل قول:
سلام دوستان
من مودم مبین نت دارم ۶ ماهی هست بی استفاده مونده!!
تو منزل ما هم تقریبا آنتن فول هست'' ۶ ماه پیش سرویس ۲ مگ داشتم خیلی خوب بود تحریم تو تایم رایگان هم نداشت
الان میخواستم ببینم وضعیت چطوره??
قطعی چطوره ??
پورت ها رو چند مگ بسته شده ??
سرویس ۲ مگ شبی چند گیگ میشه دانلود کرد??
سرویس ۵۱۲ شبی چند گیگ میشه دانلود کرد??
اون برنامه رو پیاده سازی شد که ۲ برابر حجم میتونی دانلود کنی???
الان سرویس پارس آنلاین دارم ولی مشکل سیم کشی داخلی داریم و پورتم نهایت تا ۲ مگ میکشه!!!
من کرج هستم منطقه شاهین ویلا
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
دوستان من تازه مبین نت گرفتم میخواستم بپرسم این داستان شبانه رایگان چیه؟؟
از 3 تا 7 فقط 2 برابر حجم میشه دانلود کرد؟؟ راهی برای دور زدنش نیست؟؟
نقل قول:هنوز محدودیتی برای حجم دانلود اعمال نشده به امید خدا در آینده هم محدود نکنن. وگرنه دیگه ارزشی ندارهنقل قول:
همش کشکه هیچ محدودیتی نیس دادانقل قول:
والا الان که من دو مگه دارم تو بهترین حالتش شبا 4.5 گیگه رو دان میکنه متوسط بین 3.5تا4.5 در نوسانهنقل قول:
سلام دوست من. واقعا محدودیت دو برابر حجم اعمال نشده؟ یعنی از 3 تا 7 صبح دانلود کاملا رایگانه؟نقل قول:
سوال بعدی اینکه دوستان شما با چه مرورگری حسابتون رو شارژ میکنید یا حجم اضافه میخرید؟ من با هر مرورگری غیر از اینترنت اکسپلورر امتحان کردم برای شارژ به مشکل خوردم. در مرحله ای که پرداخت انجام میشه و میخواد برگرده به صفحه مشترکین برای تکمیل خرید وقتی به صفحه برمیگرده من لاگ اوت هستم و پرداخت ناقص انجام میشه. دوستان راه حلی داره یا ...؟