امروز پینگ داغونه...نقل قول:
Printable View
امروز پینگ داغونه...نقل قول:
کیفت شاتل واقعاً خراب شده همش قطع میشه! پدر مارو در آوره خدا وکیلی! زنگ هم میزنی پشتیبانی میگند درست میشه مرکز مخابراتی شما مشکل داره! منی نمی دونم چرا اگر مشکل از مرکز مخابرات ماست خط اینترنت مخابرات داره مثل آدم کار می کنه و سرعت نرمال خودشو میده! اون که از فضا نیمده اون هم برای همین مرکز مخابراتیه!
چه گیری کردیم به خدا از دست اینها... :n23:
به من هم همینو میگه.مرکز مخابراتیتون مشکل داره.در صورتی که برای خونه بابابزرگ هم که تو همین مرکز مخابراتی هست پارس آنلاین گرقتم.سرعت اینترنتش حداقل ۴مگ رو هست(بیش از دو برابر من)و اختلال نداره.حتی الان کیفیت وایمکس ایرانسل نامحدود از محدود شاتل بهتر شده(خونه حجمی شاتل و نامحدود ۵۱۲وایمکس ایرانسل دارم)طرف سعادت آباد تهران هستیم.خلاصه اگه کسی میخواد شاتل بگیره اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
کلا هر مشکلی پیش میاد،پشتیبانی میگه از مرکز مخابراتیه و از خارج از شاتله و ....
واقعا افتضاح شده شاتل...........
dj77 کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
کساییکه از شاتل ناراضین، یه نگاه به وضعیت الان من با های وب 8 مگ بندازن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه:n12:
سرویس های ART دانلود رایگان شبانه هم دارند؟
بالفرض ART1 سرعت دانلود در طی روز و در ساعت رایگان چقده؟
به پست اول تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
الان من نگاه کردم دیدم خطم رانژه هست !! و چراغ لینک ثابت میشه اما هم روی annexA برام ست شده که بنظرم نویز بالایی داره این حالت هم اینکه Down steram روی 64 Kbps هست !
با پشتیبانی فنی تماس بگیر 23089نقل قول:
واسه من رو G.992.5_Annex_A ست شده... فک کنم واسه همه رو این جوری ست میکنن!!!نقل قول:
حالا اگه جوری ست کردی که وضعت خوب شد، به ما هم یه ندا بده :n06::n16:
میگم خط رانژس میگه از نظر فنی آماده نیست :n02::n13: گفت فردا باید وایسی با مخابرات تماس بگیریم ببینیم از نظر فنی آمادس بعد !!! نیمدونم انگار قرار یه V12 biturbo مورد تست فنی قرار بگیره :n13::n02:نقل قول:
البته بگما من خودم پیش دستی کردم چک کردم دیدم خط اوکی شده از شاتل نه پیامکی امد و نه زنگی زده شد توی پیگیری قراداد هم هنوز روی حالت منتظر رانژه هست
پس تا فردا صبر کن این کاغذ بازی هاش انجام بشه دیگه.... میدونی که مدلشونه تو ایران..نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم دوست عزیز
ولی تو پست اوّل و حتّی صفحه اوّل چیزی در مورد دانلود شبانه سرویس های آرت نوشته نشده بود
بالفرض، سقف آرت 1 یازده گیگه، یعنی بیشتر از این مقدار سرعتتون واقعی میشه
خواستم بدونم تو ساعت رایگان از این 11 گیگ حجم کم میشه یا خیر؟ (دانلود رایگان داره یا خیر؟)
و سوال بعدی اینکه اگه دانلود رایگانه داره، تو ساعت رایگان سرعت دانلود چقده؟
:n16:
دانلود شبانه در آرت معنی نداره چون سرویس حجمی نیست اصلاً !نقل قول:
بله بیشتر از این حجم بشه میزان دانلود پله ای سرعت کم میشه (11گیگ دقیق نیست و بستگی به مرکز مخابراتی شما هم دارد)
در آرت 24ساعت شبانه روز برای شما رایگان محسوب میشه
اولین شرکتی هست که میبینم خطم رانژه شده ولی همچنان میگن نه باید وایسی :n29:
جدا خرن اینا یا خودشونو به خریت میزنن ؟
اینم چت من با باهوش ترین فرد تو شاتل میگم خط رانژه هست یوزر پس زدم کانکت میشه میگه آری ممکن است خط از سمت مخابرات رانژه شده باشد وقتی رانژه شد میتونین زنگ بزنین یوزر پس بگیرین !!!! :n04:
به پشتیبانی فنی هم بزنگ بگو؛ببین چی میگن...نقل قول:
چه سرویسی گرفتی؟
عجب جوابی داده با همینا شدیم 75 ملیون [emoji1]
اگه چراغ استتوست ثابته زنگ بزنه پشتیبانی نصب تلفنی کن.
خودت هم میتونی ولی زنگ بزنی بهتره نویز و سیگنالتم چک می کنن مطمئن بشی مشکلی نداشته باشه .
سلام
دوستان فرق سرویس های ART با ART-Light چیه؟
با تشکر
به پشتیبانی زنگ زدم میگه باید زنگ بزنی واحد فروش امروز با واحد فروش یه بار تلفنی حرف زدم یه بار هم چت !
الانم باز زنگ زدم پشتیبانی میگه بله ممکنه توی وضعیت سگنال دهی مونده باشه رانژه شما و تاییدیه نیومده باشه :n04: و گفت دست ما نیست باید واحد فروش فعال سازی کنه
خلاصه دقیق الان 24 ساعت شد از زمان رانژه شدن خط من
سلام در پست اول تاپیک توضیح داده شدهنقل قول:
یادش بخیر سال 83 برای اولین بار از شاتل 512 حجمی گرفتم.سرعتش میرفت روی 70kb و ما مثل خر کیف میکردیم(قبلش دایال آپ داشتیم با سرعت 5)
الان واقعا کیفیت سرویس هاش افتضاح شده
اینا رو میگید؟نقل قول:
خوب اوضاع خط شما خیلی خیلی بده! روی 2 مگ بسته شده و این سرعت هم نمیکشه خط شما!نقل قول:
خط رو چک کنید یه چیزی داره شدیداً روی خط نویز ایجاد می کنه.
نقل قول:
خط 8مگ من سرعت دانلودش اومده روی 10کیلوبایت!!! به هر کی بگی خندش میگیره خدا وکیلی این همه هم داریم پول میدیم! فقط خود شاتل هست که این اوضاع رو طبیعی می دونه!
دوست عزیزنقل قول:
خط شما واقعا بد؛ نویز بالا،فاصله از مرکز مخابراتی زیاد و ....
با این خط هیچ کاری نمی تونی بکنی و از این بالاتر سرعتت نمیره؛در صورتی که قطعی زیاد داری،بگو که خطتو پایین تر ببندن تا نویزت بیاد پایین...
شما از همسایه هاتون که اینترنت دارن،بپرس که خطشون چه جوریه؛اگه واسه اونا خوب بود، شما برو یه خط دیگه بخر( هزینش 50 تومنه)
پووووف خدایا !:n04: من تا حالا ندیدم مخابرات خط رو 1 روزه رانژه کنه بعد بذاره 7 روز بعد به isp اعلام کنه که خط رانژه هست ! آنلاین حرف میزنی تلفنی حرف میزنی پشتیبانی زنگ میزنی همه میگن ما نمیدونم برین بمیرین پس حرف یوزر سند نیسست ! 2 دقیقه میتونین از پنل چک کنین ببنین خط من آپ میشه لوگ میندازه وقتی بندازه یعنی رانژس بازم منتظر مخابراتین :n13:
خودمم دارم الان شک میکنم واسه همین یه سوال میپرسم
اینطور ممکن نیست که خط من رانژه باشه و من بتونم با یوزر پس یه isp دیگه کانکت شم ؟ من شک کردم نکنه شرکت دیگه ای خط منو رانژه :n19:کرده و من با یوزر و پس شاتل آن میشم یعنی سر و کله زدن با اینا آدمو خل میکنه به مولا
البته یه چیز دیگه هم هست سرویس من art6 ولی down stream روی 64 کیلوبیت فعلا آیا از سمت شاتل باید این تنظیم بشه یا مخابرات ؟ میگم شاید مخابرات باید تخصیص پهنا باند بده و فعلا نداده واسه این خط آماده نیست ! میشه اینطور ؟
گیت وی و dns دریافتی مودم
Default Gateway: 85.15.16.113 Preferred DNS Server: 85.15.1.14 Alternate DNS Server: 85.15.1.15
روی 2؟؟؟ مثلا 4 مگ هستم من:| چطوری میشه چک کنم خط رو؟ سر در نمیارم. ممنون.نقل قول:
روی 2؟؟؟ مثلا 4 مگ هستم من:| چطوری میشه چک کنم خط رو؟ سر در نمیارم. ممنون.نقل قول:
باشه ممنون. فعلا قراره خونمون جابجا شه. اگه توی خونه جدید خط نبود خط میخرم. مرسی.نقل قول:
همین عکسی که گذاشتی داره میگه خودش خط روی 2مگ بسته شده! Date Rateنقل قول:
البته میگم خط شما از این بالاتر هم نمیکشه که بخوان ببندن
باید خط تا سر مسیر چک کنید از سیم برقی چیزی نگذشته باشه
سیم کشی داخلی هم نباید قدیمی و فرسوده باشه
برای راهنمایی بیشتر با 23089 تماس بگیر
بسته طلایی سرویسهای اینترنتی در جشنواره تابستانی شاتل
3 شهریور 1393 جشنواره تابستانی شاتل با ارایه بستهها، شرایط و تخفیفهای ویژه تا ٣٠ شهریور ماه ۹٣ برای متقاضیان اینترنت پرسرعت در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی شاتل، متقاضیان در صورت خرید سرویس اینترنت پرسرعت در مدت زمان برگزاری جشنواره میتوانند از شرایط و تخفیفهای ویژهای همچون استفاده از بسته طلایی يک سال اینترنت، مودم DEL1201 بیسیم زایکسل و نصب و راهاندازی سرویس با قیمت استثنایی ۷٣ هزار و ۵٠٠ تومان یعنی به طور متوسط ماهیانه شش هزار و 125 تومان برخوردار شوند.
علاوه بر این، چنانچه مشتریان در طی دوره برگزاری جشنواره برای خرید مودم بیسیم Del1202 زایکسل به همراه یکی از سرویسهای سه ماهه اکو و اکو آفیس از شرکت شاتل اقدام کنند، از تخفیفهای ویژه در هزینه مودم بهرهمند خواهند شد.
این جشنواره تا پایان روز ٣٠ شهریور ماه ۹٣ در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن، شهرکرد، بندر انزلی، لنگرود، لاهیجان، میبد، شهریار، فیروزکوه و قزوین برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانند با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایند.
همچنین برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور میتوان به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کرد.
برای شاتل مودم زایکسل اجباریه؟
یعنی باید مودم خودشونو بگیرم حتما؟
میشه گفت اجباریه چون نماینده های شرکت شم ارو مجبور به خرید مودم می کنند که این خودش تخلف هست و در صورت مشاهده می تونید در سایت 195 شکایت ثبت کنیدنقل قول:
پس بقول دوستمون همون صبانت بهتره
صبانت من هم تعرفی ازش شنیدم می خوام خودم برم سمتش ببینم چه جوریاسنقل قول:
در ضمن شاتل روی سرویسهای رایگان شبانه به شدتتتت محدودیت اعمال می کنه من 8مگ دارم سرعت شبانه منو رسونده به 10کیلوبایت! یعنی سرعت من الان 128کیلوبیت هم نیست... ببین اینها کین دیگه...
برای من هم همین اتفاق افتاد با اینکه هم چراق ADSL روشن میشد هم اس ام اسش برام اومده بود طرف میگفت نه من تو سیستم هیچی نمیبینم خط شما آماده نیست:n08::n04:نقل قول:
چه کردن آخر براتون ؟ برای من شد 5 روز از زمان ارسال نامه به مخابرات ولی همچنان راضی به فعال سازی نیستن من میگم پهنا باند کم دارن مشتریو نخواستم از دست بدن گرفتن گفتن حالا صبر کن تاااااانقل قول:
بعد از تلفن من SMS اومد که مدارکتون رو دوباره به مخابرات فرستادیم . فرداشم sms اومد که خط شما آمادست که بعد از کلی زنگ زدن به شاتل و صحبت کردن با این و اون و مشکلات دیگه یوزر ، پس رو گرفتم خودم مودمو کانفیگ کردمنقل قول:
جالبه من یوزر پس رو دارم از همون اول دادن بهم ! بیماریه راه اندازی دارن نه به های وب که فقط یه عکس 3 در 4 میگیره 3 روزه هم خط رو آماده میکنه نه به این که اینهمه مدرک و پیک بفرستو امضا کن فلان و ................... !!! نمیدونم والا هرچیم زنگ بزنمو آنلاین چت کنم باز فقط میگن خط آماده نیست صبر کنیدنقل قول:
احمق ها باورشون نمیشه یکی وارد باشه مودم رو سریعتر کانفینگ کنه و ببینه رانژه هست خط یا نه فک میکنه همه وامیسن این بگه کی اوکی هست ! خیلی زور داره خدایی الکی دارن اذیت میکنن فقط
چطوریه که یوزر پس رو داری ولی نمیتونی استفاده کنی؟نقل قول: