دوستان لا به لای صحبتاتون یه نگاهی هم به مشخصات سیستم من بندازین ببینین میشه اجرا کرد بازیو یا نهنقل قول:
ممنون
Printable View
دوستان لا به لای صحبتاتون یه نگاهی هم به مشخصات سیستم من بندازین ببینین میشه اجرا کرد بازیو یا نهنقل قول:
ممنون
بعید میدونم ، البته رو پایین ترین جزئیات فک کنم بشه بازی کرد با رزولوشن خوبنقل قول:
گرافیک رو روی لو یا مدیوم بزاری فک کنم بتونی اجراش کنی.نقل قول:
ورژن بلک باکس بازی با حجم 12.4 گیگ منتشر شد.
آقا چرا گرافیک بازی زیاد بالا نیست. مثلا کوههای دور دست خیلی زشت و مصنوعی دیده میشن. اصلا مثل E3 نیست گرافیکش. تمامی بخش های گرافیک رو هم روی اولترا گذاشتم
دوستان مشکل not responding دارم
چطور حلش کنم:n13:
آخرین آپدیت VGA خودتون رو نصب کنید یکسری اصلاحیه های مهم برای این بازی و چندین بازی جدید دیگر صورت گرفته .
نصبه ولی باز اجرا نمیشه حتما باید پردازنده i5 باشه؟نقل قول:
دوستان چرا از این بازی اصلا استقبال نشده ؟ توقع داشتم خیلی بشتر از 5 صفحه بحث بشه. :n29:
خودم بشخصه خیلی منتظر اومدن بازی بودم.
سلام . من نسخه Gold Edition این بازی رو دانلود و نصب کردم و چندتا کرک و آپدیت رو امتحان کردم.
یه مشکل دارم حل نشده اینه که وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم لوگو اول بازی میاد بعد صفحه سیاه میشه و تو صفحه سیاه میمونه و هیچی نشون نمیده !:n03:
کسی میتونه کمکم بکنه که چطور این بازی رو اجرا بکنم ؟
از نظر سیستم و رم و آپدیت کارت گرافیک و ویندوز هم فک نکنم مشکلی داشته باشم
ویندوز 7x64
سی پی یو core 2 coad 9400
رم 8 گیگ
گرافیک gtx 750ti
منم همین مشکلو دارم.بهتره بازی رو پاک کنی و قیدشو بزنی چوت فقط روی سیستم i5 به بالا اجرا میشه.نقل قول:
مگه اینکه کرک فیکس بیاد .که بعید میدونم بیاد
من هم نسخه بلک باکس و نصب کردم اجرا نمیشه بازی. همون اول ارور میده و کلوز میشه. کسی راه حلی داره؟
من کرک ریلودد رو دانلود کردم روی نسخه بلک باکس ریختم درست شدنقل قول:
حدود 2 مگابایت بود حجمش
----------------------------------
اگه مشکلت حل نشد آپدیت بازی رو هم بگیر بریز رو بازی
مرسی رفیق با نصب آپدیت و کرک ریلودد حل شد.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
نقشه ای از بازی ک با M میاد کاملا سیاهه و هیچی نشون نمیده!
حتی bell tower هم فعال کردم اما بازم سیاه مونده ، کسی میدونه مشکل از چیه؟
مشخصات سیستمت چیه ؟پردازنده تو چنده؟نقل قول:
دوست عزیز ایشون مشکلون حل شده.:n06:نقل قول:
آقا آپدیت 1.04 با نسخه ی ریلودد مشکلی نداره؟ من 1.04 رو دانلود کردم و 1.03 هم الان نصبه و نسخه ی ریلوددو دارم، اگه آپدیت 1.04 رو بریزم که مشکلی پیش نمیاد؟
ببخشید اگه سوالم تکراریه
ممنون
کرکی نیومده مشکل سیو نشدن بازی حل کنه؟
تمام کرکهای موجود روی نت دانلود کردم هنوز مشکل سیوش پابرجاست:n15:
not responding.............
مال من این ارور رو میده مشکل چیه؟
بازی برای من سیو نمیشه. کرکی برای حل این مشکل نیومده ؟:n27:
سلامنقل قول:
برای حل مشکل نقشه ، دوتا فایل patch.dat و patch.fat رو از فولدر data_win32 حذف کنید
قبلش بکاپ بگیرید که بدتر نشه یه وقت.
موفق باشید :n16:
کارما تو بازی به چه دردی میخوره؟؟؟
چرا تاپیک انقد خلوته؟؟؟بازی خیلی خوبه که
سلام. توی مشخصات بازی زده حداقل سی پی یو باید core i5 باشه . یک جا مقایسه زدم و دیدم امتیاز این رو با cpu من (e7300) نزدیک هم بود . به نظرتون اصلا امکان نداره روی اون cpu بازی کرد یا کسی با کانفیگ پایین تر هم بازی کرده ؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید .
این آپدیت هلیکوپتر تک نفره رو درجا بخرید که خیلی خوبه
بهتر از ماشین و موتور با اون همه افت فریمه
کنترلش هم خیلی راحته و زیاد به جایی گیر نمیکنه
صاف هم میتونید باهاش برید بالای تاور و تاور رو بگیرید
این کارما همون کمک به دوستانهنقل قول:
توی راه اگر دیدید دوستاتون درگیرن یک کمکی بکنید :n02:
نهایتا یکی دو نفر رو میکشید و میرین باهاشون صحبت میکنید و بهتون 13-15 هزارتا میدن
بعدا هم میتونید با دکمه V ازشون کمک بخوایین
الان یک سرباز دائم دنبالمه حس سرهنگی میکنم :n02:
خوب چیکار باید بکنیم ؟ :n02: هستیم دیگه میاییم پست های بچه ها در مورد سیستم مورد نیاز و ... تا مشکل سیو رو توی این تاپیک میخونیم :n02:نقل قول:
ظاهرا یک فیکس اومده که اجازه میده بازی با cpu های دو هسته ای هم اجرا بشهنقل قول:
یعنی حتی چهار هسته هم داشته باشی بازم بازی با دو هسته اجرا میشه
اینو کاربر سعید گذاشته بودن :
نقل قول:
دوستان یک فیکس برای cpu دو هسته ای اومده میگند کار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه کار باهاش را مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید قبل اجرا بازی بازش کنید و بعد بازی را اجرا کنید.
خب برای اینکه ببینم طریقه کارش چطوره روی یک cpu 4 هسته ای تست کردم.کد:- Extract ALL files to <game dir>/bin.
- Install .Net Framework 4 if needed.
- Disable AV
- The black screen is not exclusively due to < 4 core CPU, some USB devices can cause it also.
- In Extreme Injector you can also try removing dualcore.dll and adding it again ("Add DLL").
باید تمام فایلهای موجود در آرشیو را در پوشه bin بریزید و بعد Extreme Injector v3 را اجرا کنید و سپس بازی را اجرا کنید.
برای من بعد استفاده از این Injector فقط دو هسته استفاده میشد و باقی core و threat ها رو 0% بودند. در تئوری به نظر کار کنه باید دید در عمل هم کار میکنه یا خیر
به نام خدا
اقا بازی سیوم میشه؟
با کرک ali 213 راحت هم اجرا و هم سیو میشهنقل قول:
کرک ریلودد هم شنیدم سالمه
من الان بدون نصب اپدیت هلیکوپترو دارم خیلی باحاله :دینقل قول:
بازیم ریلیز corepack بود ...
تنها مشکلی که من دارم نقشه ی بازیه که وقتی میری توی Outpost ، لوگوی Outpost نقشه رو گرفته و Alarm رو باید خودت بگردی تا پیدا کنی!!
راستی اگر نمیخوایید لوگوهای اول بازی رو ببینید توی قسمت target شرتکات بازی بعد از علامت " یک اسپیس بزنید و این عبارت رو بزارید و اوکی کنید
کد:-skipintro
سلام دوستان
من به دلیل مشکلاتی بازیم که مقداریشو رفته بودم پاک شد و فقط از فایل های مسیر bin/profile کپی داشتم :(
امیدی هست بازی برگرده؟
اگه امیدی نیست ممنون میشم یکی از بچه ها سیوش رو برام بذاره چون واقعا سخته از اول رفتن
تا انتخاب بین آمیتا و سبال برای بار دوم پیش رفته بودم با تقریبا همه ی ماموریت های فرعی
ویرایش___نتونستم تحمل کنم و شبانه نصبش کردم__خدا رو شکر مریض برگشت :n02:
دوستان سیو من به دلایل خاصی پاک شده. من تا مرحله Sabal Mission - Rebel Yell رفته بودم. اگه کسی سیوی از این مرحله داره لطفا اپلود کنه بزاره اینجا چون حوصله دوباره شروع کردن رو ندارم.
بازی فوق العادس، داستانش به شدت کسل کنندس ولی گرافیک و گیم پلی مثل همیشه شاهکاره، فاز عجیبی میده. :n10:
آره داستانش خوب نیست ، هرچند اگه کم کم بریم جلو و Pegan بیشتر وارد داستان بشه خوب میشه ، پتانسیل اینکه Vaas Version 2 بشه رو داره :D
یاد تاپیک فارکرای 3 بخیر :(
احتمالا بچه ها خیلی مشکل داشتن با نصب این بازی
پ.ن : داستان خسته کننده گند زده به گیم پلی فوق العاده ...
اگه داستانی مثل فارکرای 3 داشتیم عالی میشد
شروع فارکرای 3 با Vaas Montenegro بود ، شخصیتی که همون اول بازی گیمر رو از خودش متنفر کرد و مجبورش کرد که با ذوق و شوق فارکرای 3 بازی کنه
اما فارکرای 4 با Pegan Min شروع شد ، این یارو اصلا کشش ِ Vaas رو نداره ، اصلا ...
ولی خب بخاطر گیم پلی بازی میکنیم ... ماموریت های داخل هیمالیا واقعا خسته کننده هستن
اره خداوکیلی اول fc3 خیلیییی قشنگ شروع شد:n19: اینم باید ی تست بکنیمنقل قول:
درسته داستانش به 3 نمیرسه ولی خوبه، فقط یه سری مشکلات داخل بازی داره، مثلا اگ بخواید از یه صخره نسبتا کوتاه بالا برید جوری میپره انگار کلی ارتفاع داره، و اینکه گاهی اوقات به جای اسلحه های خودت مجبوری با یه سری اسلحه مزخرف بجنگی!:n27:
دوستان سوالم یکم بی ربطه.من برای اجرای این بازی میخوام سیستمم ارتقا بدم.مین بردم p5kpl-am هستش.به نظرتون گرافیک galaxy-geforce 730-2g-3d رو ساپورت میکنه با رم 6 گیگ.؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
منظورم مین بردم بود که این گرافیک با این رم ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رم رو 4 بزارنقل قول:
گرافیک رو ساپورت می کنه فقط از حداکثر توانش استفاده نمی کنه.
فک کنم رو لو یا مدیوم بتونی بیاری.
گرافیک هم 730 نمی ارزه یه r7 250x بخر