برای D چی ؟! چون منم وقتی باز میکنم اررو میده .نقل قول:
Printable View
برای D چی ؟! چون منم وقتی باز میکنم اررو میده .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ظاهراً این ویجدت را جدیداً برای سری E-D-F-H قابل دسترسی کردند . حالا اگر برای شما اجرا نمی شود شاید دلیل آن این باشد که شما آن را بعد از نصب از سایت پاک کرده باشید و بخاطر همین نمی تواند با سایت ارتباط و از آن طریق فعال شود. دوباره بررسی کنید.
با تشکر از راهنمایی هایتان تلویزیون من ua40f6450 میباشد با وارد شدن در سایت و انتخاب برنامه ها هر برنامه ای که مخصوص سری f میباشد نصب میشود به جز حیاتیترین برنامه یعنی samygo مخصوص سری fرا انتخاب میکنم نشان میدهد که دارد نصب میشود ولی در آخر پیغام میدهد نصب نشد به سایت سامسونگ مراجعه شود چه کنم تو رو خدا کمکم کنید
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است آن برنامه با سیستم شما سازگار نباشد
با سلام
وقتی به قسمت برنامه ها در سایت می روم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دارد:n13:
این مشکل را دارد:n13:
دوست عزیزنقل قول:
من سایت را بررسی کردم و هیچ مشگلی ندیدم شما اگر مشگل دارید آن را توضیح دهید.
در صفحه لیست برنامه ها
دکمه ای برای نصب برنامه وجود ندارد و کلمات نامرتبط نوشته می شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
در سایت وقتی وارد شدید روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته واز لیست کشویی (new app store (alpha را انتخاب کرده و لیست برنامه ها پیدا می شود و هر برنامه ای را که می خواهید انتخاب و متناسب با ورژن سیستم تلویزیون نتان آن را نصب کنید و باقی مطلب را هم از پست اول دنبال کنید
لازم بذکر است که تازمانیکه از آن برنامه ها استفاده می کنید نباید آن را از سایت حذف کنید.
سلام مدل tv من 48H6390 هست اما هر کاری میکنم اکانت تو تلویزیون بسازم نمیشه میشه من رو راهنمایی کنید برای این تلویزیون چطوری باید عمل کرد.باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
در پست اول بطور کامل شرح داده شده
مرحله سوم: حالا می رویم سراغ تلویزیون - وارد Smart Hub می شویم (دکمه Smart Hub روی کنترل! ) گزینه ی Samsung Apps رو انتخاب میکنیم:
- دکمه ی قرمز روی کنترل را به منظور Log in در حساب کاربری فشار می دهیم:
- در صفحه پیش رو بجای Email کلمه develop را جهت ورود به اکانت Developer وارد می کنیم و Log in میکنیم: توجه: ( ورود به حساب Developer در سری F بدین صورت است و ممکن است در سری های H و ES و... متفاوت باشد)
لازم بذکر است بجای پسورد چهارتا صفر قرار دهید.
- اگر مراحل بالا را درست پیش رفته باشید سمت چپ پایین تصویر کلمه develop به رنگ سبز را مشاهده خواهید کرد:
ممنون از جوابتون من مراحل سایت رو انجام دادم و ای پی هم گرفتم.مشکل من با تی وی هست h6390 که اصلا این مراحل رو نداره من رفتم توSmart Hub .بعد گزینه اکانت سپس log in با اسم develop و پسورد دلخواه لاگین میشه ولی تو Samsung Apps دکمه قرمز کار نمی کنه و فقط اپ های خود سامسونگ گذاشته دیده میشه
دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم شما پست اول را به درستی مطالعه نکردید در آن گفته شده است که اول شما بوسیله کامپیوترتان وارد سایت شده
- قبل از شروع به اطلاعتون می رسونم که تلویزیون و کامپیوتر شما باید با یک IP به سایت مذکور وصل بشوند. (بدون Fیلتر شکN)
مرحله اول: از کامپیوتر وارد سایت زیر می شویم و سمت راست بالای صفحه گزینه ی انگلیسی را جهت زبان پایه ی سایت انتخاب میکنیم [HTML]http://Peyman.ulango.tv/[/HTML] با اکانت Gmail یا FB می توانید خودتان را ثبت نام کنید، سپس سمت راست صفحه از منوی Smart TV Apps گزینه ی UserAppStore رو انتخاب کنیدمرحله دوم: همانطوری که لیست برنامه ها رو مشاهده میکنید (در حال حاضر در حدود ۲۰۰ برنامه) می توانید برنامه ها را با دو گزینه ی زیر انتخاب نمایید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی نصب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی عدم نصببرای مثال من این برنامه ها رو جهت نصب در تلویزیونم انتخاب کردم:در بخش InstallApps سمت راست صفحه، شما این نوشته رو خواهید دید: (لطفا این IP را به یاد داشته باشید)کد:اینم لوگین سری H
You can download this InstallApps list using the IP-Address 134.119.3.53 from your Smart TV.
۱. از طریق منوی تلویزیون و بخش Smart Features وارد Samsung Acount می شویم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲. گزینه ی Log in را انتخاب می کنیم، یوزر develop و پسورد خالی می نویسیم.
۳. دکمه Smart Hub را روی کنترل می زنیم و روی یکی از برنامه ها دکمه OK (وسط کنترل) را بصورت مداوم نگه می داریم تا منوی کوچکی ظاهر شود
۴. از این منوی کوچک گزینه ی IP Setting را انتخاب میکنیم و IP سرور سایت را وارد می کنیم
۵. بعد از مرحله ۴ گزینه ی Start User App Sync را از همان منوی کوچک انتخاب می کنیم و تمام.
راهنمای تصویری: (لینک مستقیم با حجم ۲ مگابایت)
در سایت وقتی وارد شدید روی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته واز لیست کشویی (new app store (alpha را انتخاب کرده و لیست برنامه ها پیدا می شود و هر برنامه ای را که می خواهید انتخاب و متناسب با ورژن سیستم تلویزیون نتان آن را نصب کنید و باقی مطلب را هم از پست اول دنبال کنید
لازم بذکر است که تازمانیکه از آن برنامه ها استفاده می کنید نباید آن را از سایت حذف کنید.
دوست عزیز،
بنده معدل 6490 را دارم که برای اکانت ساختن دقیقا مشکلات شما رو داشتم که با کمک آقای متین پور و پیمان دوست داشتنی اکانت فعال شد.
حالا،اگر درست فکر کرده باشم منوی تلویزیون هامون چندان تفاوتی رو نداشته باشه که مال بنده شامل منو > Smart Hub > حساب Samsung > ایجاد حساب.حالا تنظیمات تلویزیونتون رو با تلویزیون بنده تطبیق کنید اگر مشابه هم باشند کمکتون کنم.
تلویزیون های جدید سری 6 در قسمت Smart Hub دکمه قرمز تعریف نشده و به نوعی کارایی ندارد.
نقل قول:
بله دوست عزیز یکی هست ممنون میشم مراحلی که تو تلویزیون رفتید رو بگین[/QUOTE]
من مراحل سایت رو رفتم ای پی هم گرفتم اپ هم انتخاب کردم مشکلم با تی وی هست که نتونستم انجام بدم
خوب دوست عزیز
ابتدا ثبت نام در سایت و دریافت ip سایت هست که باید اپلیکشن های دلخواه روانتخاب ونصب کرده باشی و اگر در این مورد مشکلی داشتی در پست اول کامل نحوه ثبت نام و نصب اپلیکشن ها توضیح داده شده.
شروع کار: منو > اسمارت هاب > حساب سامسونگ > ایجاد حساب > حساب جدید
توجه داشته باش اگر قبلا با ایمیل ثبت نام کردی حساب رو برای آسانی کار حذف کن.حالا باید یوزر و پسورد رو وارد کنی،برای کلمه یوزر کلمه develop و پسورد any و اوکی(چون دقیق یادم نیست اگر پسورد any نباشد از 6 تا صفر استفاده کن یا اصلا چیزی ننویس)
اگر مراحل رو درست رفته باشی عبارت ورود با کاربر develop درج میشه.
مرحله بعد: به اسمارت هاب رفته و روی یکی از اپلیکشن های کلید اوکی رو چند ثانیه نگه دارید؛حالا اگر حساب درست فعال شده باشد عبارت ip setting و start app sync رومشاهده می کنی که قبلا نبودند.حالا آی پی که در سایت ثبت نام کردی رو در قسمت ip setting وارد کن و اگر با کنترل لمسی مراحل رو انجام میدی باید عرض کنم که بعد از وارد کردن چهار عدد اول آی پی،خودکار وارد مستطیل بعدی میشه و این عمل تا آخر کار انجام بده و در آخر اوکی کن.
حال روی عبارت start app sync رفته و اوکی کن تا یک به یک اپلیکشن های مورد نظر نصب بشوند.
چند نکته:
1- برای بنده برخی از اپلیکشن های مورد نظر نصب نشدن.
2- هنگام وارد کردن آی پی و تایید تا نصب نباید کامپیوتر خاموش باشد.
اگر مشکلی بود بفرمایید.
تشکر تا مراحل ای پی پیش رفتم بعدعبارت start app sync رو کلیک کردم پیغام user Apps Sync is requested میده چیزی نصب نمیشه
شرمنده مزاحم شدم و وقت شما رو گرفتم
باور کن برای بنده اوایل همین طور بود کافی چندین بار آی پی رو وارد و اوکی کنی و همچنین سعی کن تلویزیون رو خاموش روشن کنی و از نوع وارد حساب بشی و حساب فعلی(develop) رو تایید کنی و بعد آی پی و تایید آن.همچنین ارتباط کامپیوتر با اینترنت رو بررسی نمایی آیا وصل هست یا نه.
نکته مهم صحیح وارد کردن آی پی هست - انتخاب کردن سری تلویزیون در سایت که باید H باشد - TYP NOو ممکنه اپلیکشنی که انتخاب کردی با تلویزیون سازگار نباشد.کد:UA48H6390
برا بنده
WEB TV [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SMART IP TV [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GL WEB TV [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب شده شما هم سعی کن از این چند تا فاکتور و مجدد مراحل رو انجام بدی.
نقل قول:
نوشته شده توسط graphicc2000;8491487[RIGHT
سلام دوستان امروز یه ایمیلی از سامسونگ امد که این متنش هست داستان چیه و آیا ایمیل و اکانتم -- شده و باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
شخصی از کشوری به غیر از کشوری که معمولاً وارد سیستم می شده اید، وارد Samsung Account شما شده است.
گرامی m a,
سابقه دسترسی به حساب شما از کشوری به جز کشوری که معمولاً وارد سیستم می شوید یافت شده است.
لطفاً تأیید کنید که سابقه ورود به سیستم زیر به فعالیت مجازی مربوط است.
• شناسه شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• دفعات ورود به سیستم: 2014.12.19 AM 07:29 (GMT+00:00)
• کشور محل دسترسی: Romania
• آدرس IP: 188.211.101.156
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
ممکن سیستم شما ه-ک شده باشد باید رمز عبورتان را تغییر دهید و سعی کنید از حروف کوچک و بزرگ و عدد و فضای خالی که با کلید Space از کیبرد ایجاد می شود استفاده کنید تا سیستمتان دوباره ه-ک نشود.
ممنون از جوابتون.ایمیلم ه ک شده یا اکانتمبعد در صورت ه ک به چه اطلاعاتی میتونه دسترسی پیدا کنه(مثلا هارد به تی وی وصله می تونه ببینه) می تونه ربطی به این دانلود اپ ها داشته باشه که ای پی میدادیم و سامسونگ فکر کرده ه ک شده
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان دوربین دار باشد می توانند زندگی تان را رصد کنند و یا سیستم تلویزیونتان را دردست گرفته و مزاحمت ایجاد کنندو یا وارد ایمیل و یا اطلاعات شخصی تان که بوسیله تلویزیونتان از آنجا ایجاد کردید شوند .
در نتیجه همانطور که توضیح دادم عمل کنید.
واسلام
مرسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من مراحل رو انجام دادم٬ اما زیر برنامه مینویسه تا ۱۵ ژانویه (۲۰ روز دیگه) برنامه به صورت trial قابل استفاده است. باید کار خاصی بکنم که کامل بشه؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر اگر طبق دستورالعملهای پست اول انجام دادید کار خاصی لازم نیست انجام دهید شاید این پیام بخاطر باز نگری سیستم برای سال جدید به صورت trial در حال انجام است صبر کنید تا بعداز آن تاریخ بعد ببینید باز همانطور است یا خیر.
سلام
چطور به تمامی نرم افزارهای فارسی اسمارت هاب دسترسی داشته باشم؟
اسمارت هاب باز میکنم خبری از نرم افزارهای فارسی نیست!همه نرم افزارها خارجیه
دوست عزیزنقل قول:
در این روش و سایت نرم افزارهای خاص برای استفاده سری های گفته شده موجود است و برای نرم افزارهای ایرانی باید در اسمارت هاب و از قسمت samsung apps آنها را نصب کنید.
متاسفانه متوجه نشدم!:n37:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای نرم افزار های فارسی اول اگر در اسمارت هاب تان ثبت نام نکردید اول باید ثبت نام کنید بدین ترتیب.
وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه tools را زده و وارد منوی آن می شوید و در قسمت تنظیمات وارد شده و در آنجا ثبت نام تان را انجام داده و شرایط را قبول می کنید و سپس در اسمارت هاب به قسمت samsung apps رفته و نرم افزارهای مورد نظرتان را نصب کنید.
بعد از اینکه وارد اسمارت هاب میشم دکمه تولز کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمیوفتهنقل قول:
از قسمت منو کنترل--> اسمارت هاب --> حساب سامسونگ ثبت نام کردم ولی وارد اسمارت هاب میشم سامسونگ آپس داره ولی غیر فعاله!
دوست عزیزنقل قول:
در اسمارت هاب در روی samsung apps رفته دکمه tools را بزنید از منوی آن نصب مجدد را انتخاب و آن را ok کنید.
برادر samsung apps داره ولی غیر فعاله یعنی نمیشه روی samsung apps برم که بعدش تولز بزنمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بله در پست بالا هم که همین را گفتم.
سلام من در آلمان هستم و برنامه جی ال ویز رو نمیتونم نصب کنم . از طریق روش شما وارد شدم و در انتهای کار با ارور User App Sync is requested روبرو میشوم
مدل تلویزیون من 50h6470
با تشکر
با سلام
راهنمایی های شما بسیار جامع و گیرا بود .مرسی اکثر اپلیکیشن های انتخابی نصب شدند ولی متاسفانه glwizبرای مدل ua50f6400ar نصب نشد. چرا ؟؟؟؟ ضمنا هر بار که اپلیکیشن دیگری را انتخاب میکنم دوباره قبلی ها را هم سرچ و دوباره پاک و نصب میشوند کجا اشتباه میکنم ؟؟؟؟/ مرسی
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است که شما آن برنامه ها را غیر فعال یا حذف می کنید.
لازم بذکر است تا وقتی که از آن برنامه ها استفاده می کنید هرگز آن را از سایت حذف نکنید چون با حذف آنها دیگر شما نمی توانید از آن برنامه ها در تلویزیونتان استفاده کنید.
متاسفانه علیرغم راهنماییاتون نتونستم نرم افزارهای فارسی بیارمنقل قول:
در اسمارت هاب فقط گزینه samsung apps سمت چپ بالا داره ولی فعال نیست نمیدونم چرا اینطوریه
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید.
samsung 48h6390:n03:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از مطلب زیر استفاده کنید.
راه اندازی برنامه
رفتن به صفحه نرم افزار اسمارت هاب را انتخاب کنید و سپس نرم افزار بیشتر More Apps را روی صفحه نمایش واقع در پایین صفحه نمایش را انتخاب کنید. لیست از برنامه های کاربردی در حال حاضر در تلویزیون خود نصب شده است، نمایش داده می شود. از این لیست، برنامه را که شما می خواهید برای راه اندازی انتخاب کنید . نمایش View (بالا سمت راست از روی صفحه نمایش) جهت تغییر آرایش لیست برنامه های کاربردی دانلود شده توسط تاریخ دریافت فایل چکیده - به تازگی افتتاح شد - و یا عنوان را انتخاب کنید.
جستجو برای نرم افزار
جستجو برای برنامه های کاربردی با نام بر روی صفحه نمایش نرم افزار سامسونگ، جستجو نرم افزار سامسونگ را انتخاب کنیدو با صفحه کلید نام برنامه را وارد کنید و پس از آن Done. انجام شده را انتخاب کنید.
نصب و راه اندازی برنامه های کاربردی
نرم افزار که شما مایل به نصب آن هستید به همراه صفحه نمایش با اطلاعات دقیق در مورد نرم افزار را انتخاب کنید. دانلود برای نصب برنامه انتخاب شده را انتخاب کنید. با این حال، بعضی از برنامه های کاربردی را باید خریداری کنید قبل از اینکه شما بتوانید آنها را نصب کنید. وب سایت تلویزیون در Samsung Apps در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنید.
ویرایش نرم افزار های من
انتقال برنامه به نرم افزار من. رفتن به صفحه نرم افزار های بیشتر More Apps ، را انتخاب کنید، و سپس ویرایش نرم افزار را انتخاب کنید. شما می توانید صفحه نمایش نرم افزار را سفارشی کنید.
تغییر سفارش
از ویرایش روی صفحه نمایش برنامه های کاربردی من، انتخاب برنامه های کاربردی که می خواهید جهت تغییر آرایش، تغییر جهت و سپس بر روی پد لمسی ضربه بزنید.
از بین بردن برنامه های کاربردی
حذف برنامه های بلا استفاده از لیست نرم افزار نرم افزار من. برنامه های حذف شده به نقل مکان کرد لیست برنامه دریافت کنید. از ویرایش روی صفحه نمایش برنامه های کاربردی من، انتخاب برنامه های کاربردی که می خواهید به حذف و سپس انتقال آن به ردیف اول یا آخر از لیست برنامه من است.'X' در بالا و یا پایین آیکون ظاهر می شود برنامه های کاربردی انتخاب شده است. حرکت برنامه های کاربردی در جهت 'X'. یک پنجره ظاهر خواهد شد. از پنجره را انتخاب کنید بله برای حذف برنامه های انتخاب شده از لیست برنامه های من است. از ویرایش روی صفحه نمایش برنامه های کاربردی من، انتخاب حذف همه برای حذف تمام برنامه ها را از لیست نرم افزار من است.
اضافه کردن برنامه های کاربردی
برنامه های کاربردی که بر روی تلویزیون نصب شده اند اما نشان نمی دهد که در لیست نرم افزار اضافه شده است را می توان به لیست انتخاب برنامه های کاربردی که می خواهید برای اضافه کردن از لیست برنامه ها در بالای صفحه نمایش ویرایش نرم افزار های من. برنامه های انتخاب شده به لیست نرم افزار اضافه شده است.
حذف برنامه های کاربردی
حذف برنامه های نصب شده بر روی تلویزیون و حذف نرم افزار حذف تمام داده های مرتبط با آن نرم افزار است. رفتن به صفحه نرم افزار های بیشتر More Apps ، انتخاب کنید، و سپس حذف را انتخاب کنید. تمام برنامه های کاربردی که می خواهید حذف کنید را انتخاب کنید، انتخاب حذف، و سپس بله Yes را از پنجره popup انتخاب کنید. برنامه های کاربردی به رنگ خاکستری را نمی توان حذف کرد.
فکر کنم samsung apps برای ایرانیا غیرفعاله
samsung apps تلویزیونم غیر فعاله