من فکر میکنم دلیلی بر هزینه اضافه تر نیست چون همون طور که نوشتید بیشتر استفاده شما گیم هست کانورت و ویرایش فیلم با i5 هم به راحتی انجام میشه فقط مثلا به جای ۱۰ دقیقه ۱۲-۱۳ دقیقه طول میکشه
Printable View
من فکر میکنم دلیلی بر هزینه اضافه تر نیست چون همون طور که نوشتید بیشتر استفاده شما گیم هست کانورت و ویرایش فیلم با i5 هم به راحتی انجام میشه فقط مثلا به جای ۱۰ دقیقه ۱۲-۱۳ دقیقه طول میکشه
با تشکر منظورم این بود که بین مدلهای i5 مثل 4440 و 4670 و 4690 و 4590 و 4460 و...کدوم رو پیشنهاد میکنید.من انتخاب خودم 4590 هستش.حالا به نظر شما لازمه که توی i5 مدل بالاتری بردارم؟نقل قول:
مشخصاً بین دو پردازنده i5 4690 و i7 4790 تفاوتی در اجرای گیم نیست در حالی که حدود 300 اختلاف قیمت دارند.نقل قول:
با توجه به نوع کاربریتون اگر میتونید از این ~300 استفاده بهتری ببرید خرید i5 توصیه میشه در غیر اینصورت خرید پردازنده i7 سیستم شمارو در انجام کارهای دیگه به غیر از گیم به شکل محسوسی سریعتر میکنه.
با تشکر بین مدلهای مختلف i5 که در پست قبلیم گفتم کدومو پیشنهاد می کنید؟نقل قول:
پیشنهاد من i5 4690 یا i5 4670 هستش. صرفهجویی بیش از حد در خرید CPU کار معقولانهای نیست.نقل قول:
همون طور که دوستان گفتن دلیل برتری i7 نسبت به i5 استفاده از hyper threading هست.ولی همین گزینه در برخی بازی ها نه تنها باعث افزایش پرفرمنس نمیشه بلکه مشکل ساز هم هست .بازی های فعلی از hp استفاده نمیکنند فقط چند بازی انگشت شمار.من خودم i5 2500 رو سیستم دارم و میتونم راحت به 3770 یا حتی 4770 ارتقاش بدم ولی با دیدن بنچ مارکا واقعاً دلیلی بر این کار نیست چون اختلاف فوق العاده کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به نظر شما بین مدلهای مختلف i5 مثل 3470 و 4440 و 4690 و....زیاد تفاوتی برای کاری که من میخواهم نیست؟چون تقریبا 250 تومان اختلاف قیمت بین ارزونترین مدل و گرونترینش هست.یک سوال دیگه هم از دوستان دارم آیا سایت sakhtafzarmag.com از نظر گرفتن قیمت سایت معتبری هست؟نقل قول:
از نظر قدرتی در بازی تفاوت نا چیز هست.اونی که من گذاشتم داره i5 2500 رو با 4770 مقایسه میکنه.مسلمه که اختلاف با سی پی یو هایی مثل 4440 یا 3470 و ....کمترم میشه.بستگی به تصمیم خودتون داره.
الان اگه چک بکنین اختلاف بین i5 2500 و 4670 در حالت low حدود 10 درصد هست .ولی در حالت high نهایت 2 درصد. برای کسی که میخواد 290 بخره مطمیناً میخواد همه بازی ها رو نهایت بازی کنه.
خوب میگم که یه i5 4690 بردارید فرکانسش هم بالا تره از بقیه فکر کنم چون فرکانس های دقیق رو ندارم با گوشی جواب میدم و این که فکر کنم ۴۶۹۰ از مدل های هسول ریفرش هست بهترننقل قول:
در کل قوی ترینش رو بردارید بهتره قابلیت اورکلاک هم داره یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که شکا میتونید با مین بورد های ام اس ای و یه سی پی یو ضریب باز با پروفایل های مین بورد اورکلاک کنید خیلی راحت خودم ام اس ای دارم
دوستان میتونند لطف کنند و یک سایت معتبر در کشور که قیمتهای قطعات کامپیوتر رو منصفانه اعلام میکنه معرفی کنند؟البته فروش اینترنتی هم داشته باشه و بشه به قیمتهاش اطمینان کرد.خودم سایتهای فراوانی سراغ دارم از جمله sakhtafzarmag.com اما میخوام دوستان از سایتی که تجربه خرید اینترنتی ازش دارن یکی رو بهم معرفی کنند.
آقای حسام جمشیدی - آریا کامپیوتر
ایشون فروشنده معتبر و شناخته شدهای هستند. در همین انجمن هم با نام Hessam 2 فعالیت میکنند.
چه جالب من این دفه تایید میکنم حرف شمارونقل قول:
دوستان عزیز من برای سیستم گیمی که گفتم بین این چند مادربرد مونده ام لطفا راهنمایی کنید.
asus z87k
Gigabite h97 Gaming3
msi z87-G41 pc mate
msi z87-G43
msi z87 -G43 Gaming
البته آخرین مورد از بقیه اشون گرونتره و کلا 60 تومانی از h97 -gaming که مد نظر من هستش قیمتش بیشتره.آیا ارزش این 60 تومان رو داره برای کاری که من میخواهم بکنم؟یعنی واقعا چیز بیشتری یا سرعت بالاتری به من ارائه میده؟
مادربردهایی که چیپ سری Z دارن نسبت به اونایی که چیپ سری H دارن گرونترن. بخشی از این اختلاف قیمت صرفاً به دلیل اختلاف قیمت این دو چیپ هستش و ربطی به کیفیت و کارایی برد نداره.نقل قول:
مادربردهای سری Z امکان اورکلاک پردازنده و استفاده از SLI و Crossfire رو فراهم میکنن که عملاً کاربردی برای شما نداره.
از بین مادربردهایی که معرفی کردید Gigabyte -GA-H97-Gaming 3 بیشترین امکانات گیمینگ رو با بهترین قیمت در اختیارتون میذاره
البته که روی سیستم گیم احتمال کراس فایر یا اس ال ای هست و این خودش بیانگر اینه که نیازه از یک طرف هم کارت گرافیک قوی هست و نیازی نیست که خوب کارت گرافیک رو مشخص کننده به حساب نمیاریم
و سی پی یو مشخص کننده هست الان شما اگر پردازنده ای که گرفتید سری کا یا به عبارت دیگه ضریب باز هست از مین های سری زد ام اس ای انتخاب کن و چون امکان اورکلاک خودکار داره که ممکنه به درد بخوره برای خودم به درد خورد شما رو نمیدونم و ضریب باز بودن پردازنده کمک خوبی هست تقریبا میتونه کارایی رو تا ۱۵-۲۰ درصد و گاهی اوقات بیشتر افزایش بده مثلا رو مال من ۹۰۰ مگاهتز اورکلاک میکنه که سرعتم یه چیزی حدود ۳۰-۳۵درصد افزایش پیدا میکنه خوب خیلی خوبه از حدود ۱۰ دقیقه و ۲۰ اگر اشتباه نکنم میاد روی ۸ دقیقه فکر کنم مطمئن نیستم میشه ۳۱ درصد خودمم میتونم بیشترش کنم میشه تا ۴.۸ بالا برد میشه یه چیزی حدود ۴۰-۵۰ درصد سریعتر که مشخص کننده حساب میشه دلیل خیلی خوبی هست پس سری زد ام اس ای یکیشو انتخاب کنید من همیشه برد بزرگ تر ها رو انتخاب میکنم چون فضای بیشتری داره و راحت تره موقع کار کردن روش و قظعات فاصله بیشتری دارن و یاذتعداد چوک هارو میشمرم و انتخاب میکنم هرکدوم تعداد چوک بیشتر داره اگر با کامپیوتر بودم انتخاب میکردم با گوشی سخته
ببینید من تا الان تو کار اور کلاک نبودم اما اگر بخواهم ازش استفاده کنم با توجه به اینکه پردازنده و مادربوردم اجازه بده آیا طوری هست که خودم بتونم به راحتی انجام بدم یا احتیاج به فرد متخصص داره؟نقل قول:
کار خیلی سختی نیست ولی خوب یه مقدار باید حواست جمع باشه و یه خورده اطلاعات جمع کنی البته تا حد معمولی نه نیازی به تخصص نیست ولی حرفه ای مثلا خودم بیشتر از 4.8 نرفتمنقل قول:
یه سری عدد هست باید عوض کنی و یه سری عدد رو مواضب باشی که بالا نره و یه کولر هم باید اضافه کنی که دما مناسب باشه
در کل پیشنهاد میکنم سیستم رو که گرفتید چک کنید دما رو هم در حالت اورکلاک خود مین بورد و هم درحالت عادی چک کنید که دما خوب باشه چون مثلا خودم با فن خود اینتل دما بالا بود حدود 85 درجه بود یکی از دوستام هم همین طور بود
تو مین های Z87که گشتم من دوتا مدل پایین رو خوشم اومد البته دومی خیلی مدار تغذیه قویی داشت ببیندی اگر که خیلی قیمتش بالا نبود و میتونیستید بگیرید من توصیه میکنم تا الان چی شده سیستم اصلا
Z87-G43 GAMING
Z87-GD65 GAMING
آموزش خاصی در این زمینه چه به صورت متنی و چه به صورت فیلم وجود دارد؟لطفا لینکشو بفرمایید.نقل قول:
اگه هدفتون کسب اطلاعات و یادگیری اورکلاکینگه که هیچ، ولی اگر دارید به خرید ابزار اورکلاکینگ با بودجه 4 میلیونی برای گیم فکر میکنید توصیه اکید میکنم منصرف شید.نقل قول:
کسی دنبال چیپ سری Z و پردازنده K و میره که میخواد سنگینترین گیمها رو در رزولوشن QHD با 60 فریم بازی کنه، و البته بودجه این کار رو هم داره.
ولی در مورد شما قضیه کمی فرق میکنه. سیستم مد نظر شما با پردازنده i5 4690 و کارت گرافیک GTX 770 در رزولوشن 1080p حداقل تا 2-3 سال به هیچ وجه مشکل پردازشی نخواهد داشت. و در آینده هم اولین قطعهای که برای شما محدودیت ایجاد میکنه کارت گرافیک شما خواهد بود.
1- مگه کارت نشد r9 290?نقل قول:
2- ما هم داریم سیستم گیم میبنیدم دیگه مین بورد گیمینگه نه اورکلاک فقط این قابلیت رو داره که پرفورمنس رو تو پروفایل اورکلاک افزایش بده که خیلی هم خوبه فقط شرط سی پی یو ضریب باز میخواهد البته با ورژن 4 تا حالا کار نکردم که ببینم چقدر بالا تر میبره ولی رو ورژن 2 برای من 900 مگا برد
سیستم بالا هم بیشتر از این حرفا میکشه
اینم اموزش های فروم