من تا به حال ندیدمنقل قول:
به نظرم همچین قابلیتی نداره
Printable View
من تا به حال ندیدمنقل قول:
به نظرم همچین قابلیتی نداره
لطفا" می توانید مرا راهنمایی کنید که اگه سهوا پام مهمی در وایبر پاک بشه می توان آن را برگرداند ممنون
تاپیک وایبر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس اینستاگرام خودم رو چ جوری بفهمم؟
آدرس؟؟نقل قول:
چه آدرسی؟
یک نوع آدرس هست که اینه :
جای یوزرنیم ، اسم اکانت خودتون رو بذارید.
اين قضيه هشتگ چيه كه جديدا همش ميگن.مثلا تو برنامه ها ميگن هشتگ مارو هم فراموش نكنين.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هشتک یه جور لینک کردن هستنقل قول:
مثلا شما داخل کامنت #p30world رو میزنی بعد تبدیل به لینک میشه بعد هر کی زیر عکسش #p30world رو زده باشه شما میرید تو صفحه ای که عکس های با این هشتک هست
@ هم برای لینک کردن یه پیج بکار میره و مستقیم به پیج لینک میکنه
اگر کسی یوزر نیمش رو عوض کرده باشه از کجا می تونیم بفهمیم یوزر قبلیش چی بوده
و یا اگر کسی یوزرنیمش رو عوض کرد از کجا بفهمیم یوزر نیم جدیدش چیه؟
مخصوصا مورد دوم
راهی هست؟
دیگه اینکه با دونستن ایمیل یک پیج می تونیم ادرسش رو پیدا کنیم؟
سلام. این مواردی که گفتید بعید میدونم امکان داشته باشه.نقل قول:
+
شما با User ID وایمیل (در صورتی که شخص ایمیل خودش رو اضافه کرده باشه ) میتونید فرد مورد نظر رو جستجو کنید. اگر شخص شماره تلفن هم داده باشه با شماره تلفن هم میتونید شخص مورد نظر رو پیدا کنید.
لطفا بیش تر توضیه بدید.نقل قول:
مثلا این یه نمونه آدرس اینستاگرام هست: ( مال خودمه )
از طریق ایمیل چجوری می تونم یوزرش رو پیدا کنم؟نقل قول:
به فرض می دونم با این ایمیل یک پیج ساخته ولی اسم پیجش رو نمی دونم.
داخل قسمت پروفایل بشین ( جایی که مشخصات اکانتتون رو زده ) روی علامت ذره بین بالا روی نورد آبی ضربه بزنید و در قسمت سرچ یا User شخص رو سرچ کنید یا Email شخص رو.نقل قول:
اگر موجود باشه پایین همون قسمت لیست میکنه !
تو قسمت search for a user ایمیل یکی از آشنایان رو وارد کردم ولی یوزرش رو پیدا نکرد در حالی که مطمئنم همین ایمیل رو در اکانت خودش داره چون خودمم پسورد اکانتش رو دارم.نقل قول:
ظاهرا با ایمیل نمیشه پیدا کرد.
اگه فیسبوک طرف رو داشته باشی سینک کنی یوزر ها رو برات میاره تست کننقل قول:
بهترین راه اینه که ایمیل رو تو مخاطبینت ذخیره کنینقل قول:
بعد بری تو اینستاگرام قسمت find friend رو بزنی بعد connect to contact رو بزنی اونجا میاره
من چند نفر رو اونطوری پیدا کردم ;)
سلام
این قسمت place چه جوری کار می کنه؟؟؟؟
مثلا من وقتی من میرم رو قسمت ادیت برای تغییر مکان عکس می زنم
بعضی شهرهای رو جستجو نمی کنه
چرا؟؟؟
سلام.نقل قول:
سیستم GPS ایستاگرام طوری هست که شما عکس رو با موقعیت مکانی اون به اشتراک میگذارید. اینطور نیست که شما بعد یا جدا اون موقیت رو انتخاب کنید.
سیستم هم به این صورت هست که وقتی عکسی رو میگیرید که اون رو به اشتراک بگذارید گزینه Add to Your photo Map رو انتخاب کنید !
با این کار عکس شما با موقعیت که در اون هستید Share میشه ! ( باید GPS گوشی هم روشن باشه )
مرسی
:n40:
میلاد الان اینستگرام گزینه ی edit رو پست ها اضافه کردهنقل قول:
الان می خوام پست ها رو ویرایش کنم و place بزارم
چیکار باید انجام بدم؟؟؟
چرا صفحه های شخصی بالا نمیاد؟
سلام. می خواستم بدونم راهی وجود داره در اینستاگرام که بهم اجازه بده که مثلا" توی یک ساعت 1000 نفر رو فالو کنم بدون اینکه بلاک شم؟
برنامه ایی؟ کلکی؟ روشی چیزی ...؟
احتمالا مشکل از شماست چون من تا به حال چنین مشکلی رو مشاهده نکردمنقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم
سایتی رو سراغ ندارین که بشه توش بقیه رو مثل نرم افزار اینستاگرام بقیه رو فالو یا انفالو کرد؟
من تو سایت های خارجی زیاد گشتم چیزی گیرم نیومد
اگه کسی سراغ داره راهنمایی کنه ممنون
خدایی اگه کسی پیدا کرد بگه شارژ 5 تومنی میدم :دی خیلی مهمه:n09:
تو هر پیج دقیقه میتونی 50 نفر فالو کنی یعنی تو هر ساعت 600 نفرنقل قول:
هیچ راهی هم نداره
فکر کنم آپدیت جدید اینستگرام اومد
سلام
راهی داره که بتونیم در هر ساعت 200 - 300 نفر یا بیشتر از افرادی که فالوبک ندادن رو آنفالو کنیم؟
با برنامه اینستافالو ساعتی بیشتر از 60 نفر رو نمیشه انفالو کرد.
لطفا اگر راهی داره بگید.
برای گذاشتن عکس از طریق اینستاگرام در اینستاگرام از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
یه نرم افزاری بگید که کار کنه
Pixsta و Gramblr نصب کردم ولی کار نمی کنن
منظورتون رو دقیق نفهمیدم ولی از instaworgam هم می تونید استفاده کنید
از چی؟نقل قول:
من برنامه اینستافالو رو گفتم که کسانی که شما فالو کرده باشین ولی اونا شما رو فالو نکرده باشن نشون میده
همچنین هر کسی که به تازگی شما را آنفالو کرده باشه با این برنامه می تونید ببینید
سوال بالا اشتباهی تایپ کردم منظور رو نرسوند.
برای گذاشتن عکس از طریق کامپیوتر در اینستاگرام از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
یه نرم افزاری بگید که کار کنه
Pixsta و Gramblr نصب کردم ولی کار نمی کنن
آها بلواستکس یا اندی رو نصب کن بعد رو اونا اینستا نصب کن
ممنون. مدل آنفالو کردنم همینطوره؟ منظورم اینه یعنی مبشه توی هر پنج دقیقه 50 نفر رو آنفالو کنم؟ یا اون قضیه اش فرق داره؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون. مدل آنفالو کردنم همینطوره؟ منظورم اینه یعنی مبشه توی هر پنج دقیقه 50 نفر رو آنفالو کنم؟ یا اون قضیه اش فرق داره؟
دوستان هیچ راهی وجود نداره که بشه فهمید آدم قبلا کجا کامنت گذاشته ؟!:n27:
خیر راهی وجود نداره.
سلام
من تا حالا 3 تا یوزر اینستاگرام با گوشیم ساختم ولی دیگه نمی تونم یوزر دیگه ای بسازم و هر چی میزنم پیغام میده: too many users are registered on this device
من یوزرهای قبلی رو واسه دیگران ساخته بودم نمی دونستم اینستاگرام محدودیت داره برای ساخت یوزر
حالا باید چیکار کنم؟
ورژن های مختلف رو نصب کردم از قندشکن هم استفاده کردم ولی با هیچ ترفندی نشد یه یوزر دیگه بسازم و همش اون پیغام بالا میاد.
جالبه یکی از دوستام گوشی هواوی داره میگه با گوشیش تا حالا 10 تا یوزر اسنتاگرام ساخته ولی این پیغام براش نیومده و اصلا نمی دونست اینستاگرام محدودیت داره و هیچ ترفندی هم استفاده نکرده بود.
چرا برای گوشی اون اینجوریه؟
چیکار باید گرد؟
منم پنج تا ساختم مشکلی نداشت.
اینستاگرام رو روی اندی یا بلواستکس نصب کن و سعی کن اکانت بسازی.
روی instaworgam هم سعی کن اکانت بسازی ( از XDA بگیر)
اینستاگرام رو قبلا روی بلواستکس نصب کردم ولی موقع کانکت شدن ارور وصل نبودن اینترنت میداد.....نقل قول:
اندی رو امتحان می کنم ببینم چجوریه
-----------------------
این instaworgam چیه؟قبلا هم گفته بودین سرچ کردم برنامه ای به این اسم پیدا نکردم!
در مورد XDA هم بیشتر توضیح بدین
بله اونم تو هر پیج دقیقه پنجاه نفر رو میشه انفالو کرد!نقل قول:
فقط اگه تو یه روز بیشتر از پنجاه نفر انفالو کنین دیگه نمیتونین 24 ساعت کسی رو فالو کنین!!!
میخوای دوز دخترت رو تحت نظز بگیری؟ خخخخنقل قول:
یه راهی هست نه واسه کامنت!فقط واسه لایک!! که البته فرقی نداره اکثر کسایی که یه جا کامنت میزارن اون پست رو لایک هم میکنن
شما باید یه اکانت دیگه تو اینستا بسازی باهاش فقط اون یه نفر خاص رو فالو کنی!منظورم اینه که تو فالوئینگ هات فقط ااون یه نفر باشه
بعد بری قسمت Activity دو تا گزینه هست اون بالا یکی نوشته you اونیکی folllowing شما فالوئینگ رو بزنی فعالیت های اون یه نفر خاص رو مشاهده میکنی مثل لایک
ولی فک کنم اگه از طریق InstaFollow آنفالو هارو انجام بدیم مشکلی پیش نیاد ها؟! البته InstaFollow توی هر یک ساعت فقط اجازه میدن 60 نفر رو آنفالو کنینقل قول: