من تازگی متوجه شدم که الان دیگه وضعیت همه قابل مشاهده س. حتی افرادی که من هیچوقت تا حالا وضعیتشون رو ندیده بودم الان قابل مشاهده س. جرأت نصب کردن آخرین ورژن رو ندارم چون خیلی شایعه دور و برش زیاده.نظر شما چیه؟نقل قول:
Printable View
من تازگی متوجه شدم که الان دیگه وضعیت همه قابل مشاهده س. حتی افرادی که من هیچوقت تا حالا وضعیتشون رو ندیده بودم الان قابل مشاهده س. جرأت نصب کردن آخرین ورژن رو ندارم چون خیلی شایعه دور و برش زیاده.نظر شما چیه؟نقل قول:
آخرین ورژن رو از خود سایت وایبر میتونید دانلود کنید.نقل قول:
دلیل اینکه اخطار داده چون کلاً طراحی برنامه تغییر کرده و یه سری سرورها هم دجایگزین شده.
حتی اگه اون سیم کارت روی اون گوشی نباشه بازم پیغام میاد؟نقل قول:
درود بر شما...نقل قول:
برای استفاده از وایبر بر روی PC نیاز است اول اکانت شما در گوشی تلفن فعال باشد و بعد در PC فعاسازی شود ... در صورت نیاز و فقط برای استفاده از طریق کامپیوتر میتوایند وایبر را در گوشی حذف کنید.
درود بر شما ...نقل قول:
در مورد آخرین ورژن وایبر هم در چند صفحه قبلی توضیحاتی داده شد و بیشتر دوستان از جمله خودم فید بک ارسال کردیم و تمام این موارد شایعه ایی بیش نبود. همیشه برای بهبود عملکرد برنامه و باگ های احتمالی نرم افزار خود را به آخرین ورژن ارتقا بدهید.
به نظرم خیلی کمتر از این حرفاس ها !نقل قول:
4- در ارتباط با مکالمات متنی که اصلا قابل توجه نیست. در مکالمات صوتی بسته به سرعت دریافتی دارد ولی با GPRS و 3G رایتل خیلی استفاده نمیشود. شاید ساعتی 40 50 مگابایت.
من 2-3 هفته ای که مصرفشو رو گوشیم اندازه گرفتم با روزی مثلا 1-2 ساعت حرف زدن ، مصرفش فقط 145 مگابایت شده بود ! ( تو کل این مدت )
منم فکر کنم مصرف زیادی نداشته باشهنقل قول:
ولی ظاهرا جدیدا سرویس مکالمه تصویری هم راه اندازی کرده
اون رو نمی دونم
آقا کسی میتونه لینک دانلود نسخه ویندوز 8 رو بذاره؟ از استور نمیتونم دانلود کنم
درود بر شما ...نقل قول:
نسخه مخصوص مترو فقط از طریق استور مایکروسافت دانلود میشود...
نسخه دکستاپ را دانلود کنید تفاوتی ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا بفرمائید اگر موبایل را رسیت فکتوری کنیم و تمام اطلاعات حذف شود بعد که وایبر و واتس آپ را دوباره نصب کنیم آنوقت تمام عکسها و اطلاعات قبلی هم در این برنامه ها حذف میشود ؟ میشود توضیح دهید که چکار کنم اطلاعات این برنامه ها حذف نشود ممنون خداحافظ
درود بر شما ...نقل قول:
البته جای این سوال شما در بخش موبایل است اما برای راهنمایی سریع از وایبر و واتس آپ با گوشی نسخه پشتیبان (بک آپ) تهیه کنید در فایل منیجیر گوشی در قسمت حافظه اصلی گوشی دنبال پوشه وایبر و واتس آپ بگردید تمام محتویات آن را کپی کنید در کامپیوتر یا مموری کارت خارجی تا تمام عکس های ارسالی و دریافتی شما کپی شود.
دوستان من هر کاری میکنم هنگام مکالمه گزینه ویدئو کلا خاموشه اما واسه افراد دیگه روشنه
از هر جایی دان کردم بازم مشکل پا برجاست
شما آخرین نسخه رو نصب کردید؟نقل قول:
اره دوست عزیزنقل قول:
ورژن 5.0.2 از گوگل پلی
من تو ورژن جدید ویدیو کال نکردم. اما شما باید اول Free Call کنید بعد ویدیو کال رو فعال کنید . ببین اینطوری کار میکنه یا نه !نقل قول:
دوست عزیز کلا تنها راه تماس از وایبر چه تصویری چه صوتی همون free call هستش وقتی منوها میاد گزینه ویدئو برای من خاموش هستشنقل قول:
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
علت اکو شدن صدا چیه؟
حداقل سرعت اینترنت چقدر باید باشه/؟
راستش برای من تا به حال اختلالات داشتهنقل قول:
ولی سرعت اینترنت برای مکالمه به نظر خودم 128 با کیفیت خوب باشه
حالا باید بیشتر تحقیق کنید
ولی چون با نرم افزار چک می کردم زیاد استفاده نمی کرد
دوستان کسی میدونه چطوری میشه فهمید مدیر گروهی که عضوشی کیه؟؟؟؟؟
وایبر چیزی به نام مدیر نداره.نقل قول:
تو گروهایی که عضو میشی... یکی اون گروهو ساخته دیگه...!!
فکر کنم اون گروه نباشه و اسمش conversation هستنقل قول:
کسی اطلاعی ندارهنقل قول:
دوستان من هر کاری میکنم هنگام مکالمه گزینه ویدئو کلا خاموشه اما واسه افراد دیگه روشنه
از هر جایی دان کردم بازم مشکل پا برجاست
نمیشه راهی ندارهنقل قول:
دوستان یک مشکلی دارم با وایبر.
سیستم عامل گوشی من mac os هست. تمامی کلیپ ها و فیلمهایی که از طریق وایبر برام ارسال میشه بسیار کند دانلود میشه و قسمت بدترش این که فقط میتونم فیلم رو یکبار نگاه کنم و به هیچ وجه امکان دانلود و ذخیره کردن رو توی گوشیم ندارم!!!
خواستم ببینم بقیه کاربرای آیفون هم چنین مشکلی دارن و یا تنظیمات خاصی وجود داره(برای گوشی یا برنامه وایبر) که بشه فیلم رو بعد از دانلود در موبایل ذخیره کرد؟
معمولا تو گوشی های اندروید اتوماتیک دانلود میکنه و در فولدر مدیا در فولدر وایبر فایلا سیو میشن.نقل قول:
یه نگاه به اون قسمت بندازین ببینید فایلی هست یا نه.
سلام
اگه به وسیله ی مودم وای فای و از نت adsl برای وایبر استفاده کنیم (صوتی یا ارسال تصاویر) چون نت حجمیه (با توجه به مقدار زمان استفاده)
چقدر حجم کم میشه ؟ کم شدن حجم محسوسه ؟
با تشکر:n16:
سلام ، خسته نباشید
من یه سوال داشتم
من نرم افزار وایبر رو روی تبلتم که سیم کارت نمیخورد نصب کردم ، شماره موبایلمو وارد کردمو و دیگه کارایی که باید انجام بدی..
نرم افزار کار میکرد ولی مخاطب اصلا نداشت هر چیم که ذخیره واسش میکردی ثبت نمیکرد
من از راه دعوت ( که فقط شماره وارد میکنی) با دیگران ارتباط برقرار میکردم
یه چند روزی خوب بود کار میکرد ولی امروز هرچی به شخص مقابلم چیزی میفرستم برای خودم ذخیره نمیشه و اصلا توی صفحه ی چتم نیست ، همین طور وقتی اون طرف چیزی میفرستاد اصلا برای من نمیومد
البته صداش میومد ولی هیچ نوشته ای نبود
مشکلش چیه ؟
من اولین باری که اینجوری شد نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردم خوب شد ولی دوباره به همون حال در آمد
یعنی نمیشه بدون سیم کارت کار کرد؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز وایبر با ارتباط با Contact هاتون گروه دوستان را تشکیل میدهد.
معمولا اگر فعال بشود دیگه احتیاج به شماره تلفن نیست اما باید شما لیستی از شماره تماس ها رو داشته باشین
به نظر من از سایت اپلیکشن Contact رو دانلود کنید. در اون لیست دوستان و آشنایان و منتخبینتون رو با شماره تماسهاشون ذخیره کنید بعد دوباره نرم افزار رو آپدیت کنید
چون شما چیزی به نام ContCT در گوشی ندارید خود وایبر اینا رو ذخیره نمیکنه
در مورد ذخیره نکردن فایل ها البته این مشکل رو من ندارم ولی بررسی میکنم ببینم در تنظیمات چه چیزی واسه این موضوع داره
از آخرین نسخه هم حتماً استفاده کنید.
مخاطب های وایبر رو تو قسمت viber only نشون نمی ده؟؟؟؟؟نقل قول:
درست فهمیدم؟
نقل قول:
کلا اصلا نه مخاطبی داره نه وقتی که براش وارد میکنی اسم و شماره رو ذخیره نمیکنه
البته یکی از دوستان منو راهنمایی کردن که باید سر فرصت از راهنمایی شون استفاده کنم ببینم جواب میده یانه :)
نقل قول:
آخرین نسخه رو هم دانلود کردم .
ممنون حتما از راهنماییتون استفاده میکنم :)
دوستان توجه داشته باشید نسخه 5 خیلی باگ داره من رو نوت 3 نصبش کردم کلا گوشی رو به هنگی داشت میرفت تا به نسخه 4 کوچ کردم تمام مشکلات حل شده حتما در نطر داشته باشید کسانی که از نسخه ی 5 استفاده میکنند
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
راستش من خودم مشکلی داشتم این بود که وقتی وارد وایبر می شدم تمام مخاطب های وایبری من می رفتننقل قول:
به هرحال مشکل رو حل کردم
ولی جالب اینه که نمی دونم چجوری
چون چند تا راه حل با هم امتحان کردم
معلوم نبود مشکل چی بود
شما اکانت گوگل رو گوشی ست کردید؟؟؟؟
واسه منم رو تبلت سیم کارت نمیخوره اسم مخاطب سیو نمیشه البته میشه باهاش چت کنم و مکالمه داشته باشم ولی اسمش هر کار میکنم سیو نمیشه !
برای مسیج که خیلی مصرفی نداره برای مکالمه هم ساعتی 30 مگ مصرف میکنه تقریبا که بستگی به کیفیت مکالمه دارهنقل قول:
شما اکانت گوگل روی اندروید گوشی ست شده؟نقل قول:
دوستان من تو pc با شبیه ساز اندروید وایبرو نصب کردم ورژن 5 وقتی مخاطب سیو میکنی نشون نمیده ولی سیو میشه وقتی ورژن 4 رو نصب کردم مخاطبا نمایش داده شد و دوباره ورژن 5 رو نصب کردم
در حد احتمال شاید مشکل شماهم اینجور حل شه
امتحانش ضرر نداره!
سلام
من وایبر رو نصب کردم ولی آیکون وایبر رو صفحه اصلی گوشی بین برنامه ها نمیاد! مشکل چیه؟
هر وقت بخوام وایبر رو اجرا کنم باید برم تو بازار و روی وایبر کلیک کنم دکمه اجرا رو بزنم تا وایبر اجرا بشه
یه بارم پاک کردم یه ورژن دیگه ریختم مشکل حل نشد
باید چیکار کرد؟