لطفاً عکسهای بزرگو توی اسپویلر قرار بدید، تا راحت تر مرور کنیم.
Printable View
لطفاً عکسهای بزرگو توی اسپویلر قرار بدید، تا راحت تر مرور کنیم.
تست سرعت شبکه 3g ایرانسل 14 مرداد
مصرف باطری وحشتناکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه هاش چجوره؟؟نقل قول:
نقل قول:
این عکس ایرانسله یا رایتل؟؟؟
دقت کنی میبینی پیج ایرانسله:n02:نقل قول:
تعرفه های 3g رو هر کی داره بزاره اینجا ببینیم
مرسی
فعلا رسما چیزی مشخص نکردننقل قول:
اما از طریق کد *555# این حجم ها زده
اما به چه قیمتی نمی دونم
برای شهرستان هم 3g هست؟
تعرفه ها همون تعرفه های سابق هست وتغییری نکرده(تا این لحظه)نقل قول:
فعلا و دذ مرحله پایلوت فقطً تهران و مراکز اعلام شده از سوی ایرانسلنقل قول:
از اول شهریور نسل سه فراگیر خواهد شد
طبق گفته مدیر عامل ایرانسل تعرفه های 3G فعلا" همون تعرفه های GPRS هست و بسته های GPRS روی 3G نیز فعال خواهد بود:نقل قول:
دزفولی مدیر عامل ایرانسل:
*** ارائه 3G با سیمکارت و تعرفههای قدیمی
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود هم به ارائهی توضیحاتی دربارهی واگذاری مجوز ارائه خدمات نسلهای بالاتر پرداخت و گفت: فعلا برنامهای برای تغییر تعرفه نداریم و مشترکان ایرانسل از زمان ارائهی نسل سه میتوانند با همان سیمکارت و تعرفههای قدیمی خود از این خدمات استفاده کنند. مدیر عامل ایرانسل دربارهی ارائه خدمات نسل چهار هم عنوان کرد: ما تجهیزات نسل سه و چهار را به طور همزمان فراهم کردهایم و این آمادگی را داریم که در هر موردی که سازمان تنظیم مقررات مجوز دهد نسل چهار هم ارائه کنیم حتی اگر این سازمان اجازه بدهد میتوانیم پایلوتها را به طور همزمان اجرا کرده و از ابتدای شهریورماه هر دو نسل را با هم ارائه کنیم.
نقل قول:
خدا به خیر کنه !!!:n28:
امیدوارم برا ما آی سیمی هم طرحاشون وقیمتاشون فرق کنه
راستی رام گوشیت میو آیه ؟:n06:
همه چیز برای لانچ 3G آماده است. ظرفیت های عظیمی از زیرساخت خریداری شده و پیش بینی می شود با افزایش ظرفیت رادیویی و فعال سازی 3G سهم ایرانسل از پهنای بین الملل کشور حجم قابل توجهی شود. فضای فرکانسی پاکسازی شده و بهترین طیف فرکانسی برای ایرانسل در نظر گرفته شده که به سرویس دهی مناسب و با کیفیت کمک می کند.
پس از دریافت مجوز، فعالسازی ها در تهران و چند شهر پرجمعیت و صنعتی دیگر صورت خواهد گرفت. اطلاعات بیشتر بزودی اطلاع رسانی خواهد شد.
بچه ها توی قم هم الان کنار آنتن ایرانسل علامت H اومده حتی H+ هم بود
ولی کمی سرعتش پایینه
بگیر نگیر داره
پوشش آنتن 3g ایرانسل بسیار ضعیفه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
با سلام خدمت همه دوستان،
بنده شخصا" امروز 14 مرداد 3G ایرانسل رو با گوشی iPhone 5S در تهران حوالی دانشگاه صنعتی شریف (یکی از مناطق پایلوت) تست کردم و نتیجه فوق العاده بود:
1. وضعیت پینگ عالی و بدون نوسان
2. سرعت دانلود با تک کانکشن 1Mb/s و با IDM (از طریق Personal Hotspot بر روی لپ تاپ) کمی بیشتر از 8Mb/s بود.
3. حجم مصرفی از همون بسته قبلی خریداری شده GPRS کم شد.
4. با خاموش کردن 3G حالت E فعال شد.
5. با خروج از منطقه پایلوت، مجددا" حالت E فعال شد.
6. مصرف باتری در حالت 3G بالاست و باید به فکر پاور بانک بود.
در کل آفرین به ایرانسل همیشه پیشرو.
آیفون idm هم داره؟ :n02:نقل قول:
نقل قول:
دوستان الان رویس حالت آزمایشی هست با یوزر های بسیار کم ! بذارید وقتی به صورت سراسری در دسترس قرار گرفت اون موقع تصمیم گیری کنید ! زمان عرضه رسمی بیشتر از 1 مگ ارائه نمیدن
من خمودم با رایتل یادمه 3 روز قاط زده بود سرعت به 4-6 مگابیت رسید اما سریعا جمعش کردن تستاشو توی تاپیک رایتل گذاشتم اما مال خیلی وقت پیش هست و باید بگردین
دوست عزیز هنوز تو ایران که چه عرض کنم تو کل تهران اجازه دهید فعال بشه اونوقت خواهید دید که از رایتل هم بدتر میشه تو سرعت نت چون مشترکین بیشتری داره نسبت به رایتل فقط در ضمینه انتن دهی بهتر از رایتل هستش. ضمن اینکه سرعت های بالاتر حتما مسخره بازی کارت دانشجوییی و .......داره. دیشب من تو خونمون که نسل 2 بزور کانکت میشه نسل 3 فقط تونستم پیدا کنم اما وصل نشد.نقل قول:
جالبه تو ایران افراد بدون مجوز و دانشجو حق استفاده از نسل سوم با کیفیت نسل اول ندارند!!!!! قطعا ایرانسل هم بدون مدارک سرعت بالا بقول خودشون نمیده چون من برای وایمکس نتونستم بگیرم!!!!
نمیدونم جهت شوخی گفتین یا جدی. اما دوست عزیز با hotspot میشه روی لب تاپ استفاده کرد که idm داره.نقل قول:
برای این سرعتها باید نامه از پاستور بببرین :n01:
حرف شما متین ولی ایشون توی صحبتاشون حرفی از لپتاپ نزدننقل قول:
اینم یه تست سرعت 10 مگابیت با رایتل که ما خیلی وقت پیشه رفتم گشتم پستمو پیدا کردم
البته توجه داشته باشید که اون زمان احتمالا داشته از یه جای دیگه پهنا باند میگیرفته چون اسم رایتل ثبت نشده و گسترش ارتباطات هست
دوستان عزیز
برای نسل سوم آیا تنظیمات خاصی باید داشته باشه؟؟
الان تو تنظیمات APN من تنظیمات gprs هنوز هستش
و با اینکه علامت H کنار آنتنم هست
ولی سرعتش پایینه
از طریق Personal Hotspot آیفون بر روی IDM لپ تاپ.نقل قول:
رایتل که کلا" تعطیله، فقط 4 سال درجا زد و مردمو از 3G محروم کرد!نقل قول:
به نظر بنده یه 3G با سرعت حتی 256Kb/s ولی استیبل با پوشش کامل شهرها و جاده ها خیلی بهتره از یه 3G سرعت بالا (که رایتل حتی اینم نبود) با پوششی حتی کمتر از وایمکس!
مطمئن باشید سرعت و پایداری 3G ایرانسل خیلی بهتر از رایتل خواهد بود.
رایتل از همین امروز رفت تو حاشیه کنار تالیا.
رایتل را بنداز تو سطل آشغالنقل قول:
من نمیگم رایتل خوبه ! میگم به سرعتای فضایی الان ایرانسل توجه نکنید ! بگذارید تا عرضه رسمی
مناطق تحت پوشش 3G ايرانسل
با اجراي پايلوت 3G ايرانسل مشترکان اين اپراتور ميتوانند با قرار گرفتن در مناطق تحت پوشش به شبکه نسل 3 ايرانسل متصل شوند. استفاده از نسل 3 با سيمکارتهاي فعلي ايرانسل ممکن است.
وايمکس نيوز- ايرانسل روز گذشته موفق به دريافت مجوز نسل 3 و بالاتر شد و به صورت رسمي اجازه اجراي پايلوت نسل 3 در تهران را دريافت کرد.
همچنين اعلام شد که ممکن است پايلوت در نقاطي از چند شهر ديگر نيز اجرا شود.
اين مجوز پس از حصول نتايج موفقيت آميز از مرحله پايلوت در 31 مرداد نهايي خواهد شد.
بنابر اعلام ايرانسل، پايلوت در 5 دانشگاه معتبر و چند ساختمان دولتي اجرا خواهد شد و مشترکان ميتوانند با قرار گرفتن در اين مناطق به شبکه نسل 3 ايرانسل متصل شوند. استفاده از نسل 3 با سيمکارتهاي فعلي ايرانسل ممکن است و نياز به تعويض سيمکارت نخواهد بود.
اين دانشگاهها عبارتند از: دانشگاه صنعتي شريف، دانشگاه علمو صنعت، دانشگاه الزهرا، دانشگاه تربيت مدرس و تهران.
همچنين در ساختمان نهاد رياست و احتمالا ساختمان وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز شبکه نسل 3 ايرانسل فعال خواهد شد.
منبع : فارس
دوستانی که اعتراض داشتند به محدودیت 1مگی نسل 3 در ایرانسل اینو خدمتشون عرض کنم که این محدودیت در ایرانسل اعمال نخواهد شد و قطعاً سرعت 3G در ایرانسل بالاتر از 1مگ خواهد بود( در زمان راه اندازی رسمی)
نگران محدودیت پهنای باند نباشید
اخبار تکمیلی متقابلاً اعلام خواهد شد
دوستان این که گفته شده تعرفه ها تغییری نکرده و همون بسته های GPRS متوجه نشدم ! الان مثلا یه بسته 1 ماه 5 گیگ هست اگه اشتباه نکنم 20 هزار تومن . بعد 3G که کانکت بشی چه سرعتی ؟ 128 . 256 یا ... ؟! مثلا رایتل نوشته 128 ! یا فعلا همش روی یه سرعت ؟ :n01:
سرعتها بطور رسمی در شهریور ماه اعلام خواهد شدنقل قول:
ولی همین بسته های کنونی قابل استفاده در نسل سوم ایرانسل نیز میباشد.
الان اینترنت ایرانسل 1 ماهه سمت ما قطع شده 700 هم زنگ میزنی چرت و پرت میگه ربطی به این قضیه داره؟
منظور شما از قطع اینترنت 1ماهه چیه دقیقاً نمی تونی بسته بخری؟ یا از بسته اینترنتی که خریدی نمی تونی استفاده کنی؟نقل قول:
العان خونه چند ماهه درست و حسابی انتن نداره ایرانسل و میخوام صحبت کنم باید برم دم در خونه تو کوچه وایسم بخواد 3g هم بشه فکر کنم باید کلا گوشیم تو شارژ باشه
من خودم ADSL دارم این هم سوال یه بنده خدایی هست از من که دسترسی به اینترنت دارم پرسیده بود ببین بسته میشه خرید ولی کانکت نمیشه گاهی اوقات در حد 5 دقیقه وصل میشه دوباره قطع!:n21:نقل قول:
بر رایتل لعنت
با چه آرزویی رفتم رایتل خریدم اونم دو تا.
روزای اول بود ولی بعد از دو ماه فهمیدم آشغال خریدم.
مرگ بر رایتل
SONY XPERIA Z2
خوب شما منظورت اختلالات شبکه هستنقل قول:
آره مشکل که داره اینترنت ایرانسل اونم بخاطر همین اضافه شدن نسل سه هست
رفع میشه
تست سرعت اینترنت 3g ایرانسل در قزوین---سوالی هست در خدمتم
اینم سرعت دانلودش