متاسفانه اکانتمو خیلی وقت پیش پاک کرده بودم ! دوباره ساختم اوکی شدنقل قول:
ممنون از شما
Printable View
متاسفانه اکانتمو خیلی وقت پیش پاک کرده بودم ! دوباره ساختم اوکی شدنقل قول:
ممنون از شما
دوستان من مدتی امدم تو لاین چرا تو بعضی از مطالب فقط می شه استیکر رو کامنت زد مثلا نمی شه نوشت چیزی؟
در پست هایی که کانال های رسمی ارسال می کنند نظرات رو می بندند تا اسپم نکنند کاربران و فقط اجازه ارسال استیکر رو می دن.نقل قول:
ممنونو راهنمایی کردید یک سوال دیگه داشتم چرا بعضی وقت ها یک چیزی به اسم Empty Room میاد تو لیستم من تا الان حذف می کردم کار خوبی یا نه؟
فکر کنم اینها مربوط به افرادی هستند که لاینشون رو حذف کردند من که تا الان حذف می کنم این ها را شما هم حذف کن مشکلی پیش نمی یاد
من درست فرق تایم لاین و چت نمی فهمم می شه لطفا یکی توضیح بده؟
تایم لاین یه چیزی شبیه به فیسبوک هست که می تونی هر چیزی(متن-عکس-ویدیو) بین دوستات به اشتراک بزاری و دوستات لایک کنن و نظر بدن
چت هم که احتیاج به توضیح نداره دیگه :n06: همه توش حرفه ای شدن
دوستان کسی می دونه چطور میشه از قابلیت keep تو لاین استفاده کرد؟ هر چی می گردم پیداش نمی کنم
باید برید تو قسمت more, بعدش setting, تو این قسمت می تونی گزینه keep رو ببینی
مرسی ولی دیشب خودم بعد کلی گشتن پیداش کردم، همه جا رو میگشتم غیر setting:n31:نقل قول:
حالا این keep که می گین به چه دردی می خوره؟ من از وقتی تو آپدیت جدید اضافه شده ازش استفاده نکردمنقل قول:
keep به تو این اجازه رو میده ه اطلاعاتی رو بعدا ممکنه بهش نیاز پیدا کنی رو یه جا ذخیره کنی و هر موقع خواستی بتونی راحت بهش دسترسی پیدا کنی. من کلا نشستم همه چی لاین درآوردم واسه همونم یه جورایی مطمينم لاین از همه مسنجرای حاضر بهتره.نقل قول:
دانلود برنامه Free Coins jp Line برای دریافت سکه رایگان برای خرید قانونی استیکر برای لاین + آموزشنقل قول:
این نرم افزار به شما بازی ها و نرم افزار های رو پیشنهاد می کنه که هر یک از این نرم افرار چندین سکه (Coin) دارند ، سعی کنید نرم افزار هایی که سکه بیشتری دارند رو دانلود کنید تا بتونید استیکر های بیشتری خریداری کنید.
و درضمن بازی هایی رو که بهتون پیشنهاد میده رو دانلود نکنید ، چون بازی ها هم سکه کمی دارند و هم حجم بازی ها خیلی زیاده که ارزش دانلود رو ندارند. فقط برنامه هایی رو که بهتون پیشنهاد میده رو دانلود کنید.
بعد از دانلود نرم افزار و ورود به برنامه می تونید با وارد کردن این کدها ۲۰ سکه رایگان کسب کنید.
۱ - برای این کار ابتدا وارد نرم افزار شوید.
2 - گزینه منو در بالا ی صفحه سمت راست رو کلیک کنید.
3 - بعد از منوی بازشده گزینه هفتمی رو انتخاب کنید.
4 - حالا باید یکی از این کد ها رو وارد کنید تا نرم افزار ۲۰ سکه رایگان به شما بدهد.
اولی رو وارد کنید اگر سکه نداد دومی رو وارد کنید : 216380 و یا 45b41a
توجه : هنگام دانلود برنامه ها باید از فیلترشکن و یا وی پی ان استفاده کنید و آی پی گوشی تون رو به آی پی ژاپن تغییر بدید.
حالا شما از این به بعد میتونید با دانلود این نرم افزار استیکر های پولی لاین رو به رایگان دریافت کنید.
تماس تصویری لاین خوبه؟ با سرعت نت ایرانسل جواب میده|؟ کسی امتحان کرده؟
کیفیت تماس تصویریش عالی شاید فقط اسکایپ ازش بهتر باشه اما کیفیت تماس رابطه مستقیم با کیفیت اینترنت داره من با adsl آسیا تک استفاده کردم خوب بود اما ایرانسل بستگی داره کدوم منطقه باشه نسل سوم باشه یا چهارم اما با سرعت زیر دو مگابیت بر ثانیه و کیفیت ثابت بعید می دونم بتونید تماس تصویری خوب با هیچ نرم افزاری برقرار کنید.نقل قول:
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
تماس تصویری هم لاین و هم اسکایپ از کیفیت تقریبا برابری برخورداره با این تفاوت که تماس تصویری لاین در مقایسه با اسکایپ دیتای کمتری مصرف می کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست جالب توسط یه سایت خارجی انجام شده و در اون ۱۰ اپلیکیشن برتر رو از نظر دیتای مصرفی مورد بررسی قرار دادند
سلام
چه طور میشه لیست مخاطبین رو از لاین یا تلگرام به گوشی منتقل کرد؟
میشه منظورتون رو واضحتر بگید؟ اگر فرندتونن که دیگه لازم نیست تو گوشی ببرید خودتون شمارشو تو گوشیتون دارید دیگه:n13:نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون قابلیت با حالیه هر مسنجری ندارتش
لاین یه قابلیت خوب بعنوان Keep، داره این اجازه را به کاربرمیدهه تا اطلاعات خود را در یک فضای کاملا شخصی ذخیره کنیم البته کاربر میتونه تا ۱ گیگ از اطلاعات را در این محل ذخیره کنه .
نقل قول:
گوشیم رو رست فکتوری کردم و شماره هام از تو کنتاکت گوشی حذف شده ولی تو تلگرام دارم چه طور میتونم انتقالشون بدم به دفترچه تماسهای خود گوشی؟
تنها کاری که می تونی بکنی اینه که دونه دونه از تو تلگرام وارد کانتکتات بشی شمارشونو کپی کنی و داخل کانتکت گوشی سیو کننقل قول:
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که دونه دونه کانتکتات رو از تلگرام کپی کنی و داخل کانتکتای گوشی سیو کنینقل قول:
حساب گوگل ندارید؟ اگر حساب گوگل دارید و قبلا کانتکتها رو سینک کردید کانتکتا رو به راحتی می تونید برگردونیدنقل قول:
Google Contact یکی از سرویسهای گوگل جهت ذخیره، یکسان سازی و مدیریت مخاطبین میباشد، این سرویس به صورت ابری(Cloud) میباشدو کلیه اطلاع ، شمارهها گروهها و مشخصات وارد شده رادر این سرویس و گوشیهای لینکش شده هماهنک میکند بدین ترتیب نگرانی از حذف،خرابی و تغییر گوشی ندارد و با وارد کردن اطلاعات اکانت گوگل در گوشی خود میتوانید اطلاعات را بسرعت بازیابی نمائید، امکان استفاده در iOSو Android وWEB باعث میشود که کلیه پلتفرمهای معروف تحت پوشش قرار گیرد.
چه طوری میتونم متوجه بشم که حساب گوگل اکانت دارم یا نه؟نقل قول:
مثل اینکه چند تا شماره بیشتر ندارم توش .چه طور از تو گوشی حساب گوگل کنتاکتم رو برای دفعه بعد به روز کنم؟
موقعی که داری کانتکتا رو تو گوشیت سیو می کنی حواست باشه که حتما تو حساب گوگلت هم سیو بشه، بعضی گوشیا خود به خود سیو می کنه ولی تو بعضی گوشی ها باید یه گزینه ای رو فعال کنید، در نهایت هم گزینه سینک رو فعال کن که همیشه کانتکتات تو حساب گوگلت هم سینک بشه.
برای اینکه ببینید حساب گوگل دارید یا نه باید برید تو قسمت تنظیمات و گزینه Accounts رو چک کنید.
دوستان میشه بگید چطور میتونم چت هایی که با کسی دارم رو ازش بک آپ بگیرم؟
باید بری تو قسمت چت، فلش بالای صفحه رو بزنی و داخل chat setting بری و بعد Backup Chat History رو بزنی
سلام من میخوام گوشیم رو ریست کنم، آیا راهی هست که بعد از نصب دوباره لاین دوباره اد لیستا و پستا و لایکام برگرده؟؟؟
یه ویژگی خوبی که لاین داره برای اد کردن یه شخص دیگه حتما لازم نیست شمارشو بگیریم با دو ویژگی لاین یعنی Shake it و QR Code، میتوانیم در کثری از ثانیه، اکانت شخص رو ثبتش کنیم.
بله شما ایمیل و رمز عبور برای حساب خود تعریف کنید و بعدا دوباره وارد حساب قبلی خود شویدنقل قول:
سلام من چرا نمیتونم پیج بعضی از دوستام و تو لاین ببینم ولی اونا میتونن؟؟:n35:
دو ویژگی خوب لاین یعنی Shake it و QR Code، میتوانید در کثری از ثانیه، اقدام به ثبت اکانت شخص مقابل در گوشی خود کنید و نیازی به سیو شماره تلفن نیست
حتما پست ها رو از شما مخفی کردن و به همین دلیل شما به home page آنها دسترسی نداریدنقل قول:
اگر دوست ندارید پستهای یک فرد یا چند نفر برای شما به نمایش در بیاید
به قسمت Timeline رفته و با زدن گزینه Timeline در بالای صفحه و انتخاب Settings و بعد انتخاب Privacy Settings بعد هر ایدی که دوست ندارین را به صورت
Hidden تبدیل کنید
لاین یه لانچر جدید اضافه کرده که که خیلی قشنگه من نصبش کردم اصلا مثل لانچرای دیگه باتری مصرف نمیکنه :n01:
تایم لاین یه چیزیه تو مایه های فیس بوک البته به عقیده من از فیس بوک خیلی بهتره چون هم مسنجره قوی داره هم مطلب می تونی به اشتراک بزاری هم فیلتر نیست
سلام میشه لطفا نحوه درست کردن یه گروه رو تو لاین بگین ممنون
میشه بگید چطور میتونم کسایی که منو اد کردن و باید اکسپت کنم و از کسایی که خود لاین پیشنهاد میده تشخیص بدم؟