ستاره کاور بازی هم مشخص شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ستاره کاور بازی هم مشخص شد .
ویدیو گیم پلی بازی در نمایشگاه بازی GAMESCOM 2014 . حتما دانلود کنین .
بارتاب سایت kotaku نسبت به بازی .
Believe it or Not, PES 2015 is Pretty Great
http://www.kotaku.co.uk/2014/08/13/believe-pes-2015-pretty-great
اینطوری که معلومه امسال شاید سخت بشه انتخاب کرد که کونامی یا فیفا رو بازی کنیم.:n05:
این طور که ادام گفته نسخه کامپیوتر مثل ps4 نیست
و پورت شده ps3 است
تیر خلاص به خودشون زدن
و خبر بد اینکه نسخه دمو برای کامپیوتر نمیاد
آفا من نمیخوام جو منفی بدم ، ولی از ویدئوی گیم پلی بازی کاملا میشه فهمید که بازی هنوز کاملا شبیه به همون pes2014 لعنتی هست!
توو این ویدئوی آخری که دوستمون قرار داده به طور واضحی مشخصه که هنوز با دیلی خیلی زیادی بازیکنا پاس میدن و خیلی راحت تووپ لو میره! درصد پاس های اشتباه هم توو این گیم پلی به شدت بالا بود که مشخصه گیمر اصلا تسلطی روی پاس ها و نحوه ی پاس دادن ها نداشته!!..
به نظرم pes و کونامی وارد دنیای جدیدی شدن که هیچ نقطه قدرتی تووش ندارن و روز به روز افتضاح تر میشن...
پیشنهاد میکنم دوستان ویدئو گیم پلی پست قبلی رو نگاه کنن، امیدوارم من اشتباه کرده باشم!
گیم پلیPES2015 ضبط شده مستقیما از PS4 روز دوم نمایشگاه
720p
360p
http://www.mediafire.com/download/57imlvfnpz64f9t/PES_2015_New_PS4_gameplay_360P_PESEdit.ir.rar
کونامی اعلام کرد که نسخه pc گیم پلی و مدهای نسخه ps4 .x1 رو خواهد داشت ولی از لحاظ گرافیکی مثل اونها نخواهد بود و از ps3 و x360 فقط بهتر خواهد بود!
نقل قول:تیر خلاص چرا ؟!نقل قول:
مطمینن نسخه PC از نسخه PS3 , X360 بهتر خواهد بود و تفاوت فاحشی با نسخه PS4 نخواهد داشت .:n01:
.
.
.
نسخه دمو برای PC رو هم بخاطر اینکه حک میشه نمیذن بیرون مثل سال قبل که نسخه دمو برای PC رو ندادن بیرون و البته بعد از انتشار نسخه اصلی دمو برای PC منتشر شد .
تا به چشم بازی رو نبینیم نمیشه به حرفای این سخن گوی کونامی اعتماد کرد :n02:
از بس چرت و پرت تحویل داده سال های پیش :n08:
pes2015 عنوان بهترین بازی ورزشی گیمز کام 2014 را از آن خود کرد
نقل قول:
منبع خبر ؟ :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR=rgba(255, 255, 255, 0.8)]Published on August 15th, 2014 | by Niko[/COLOR]
0
PES 2015 Best Sports Game gamescom 2014PES 2015 Best Sports Game gamescom 2014
Konami announced PES 2015 I got award Best Sports Game at gamescom 2014 ,PES 2015 demo will be available on 17 September 2014 will be released on November 13th on PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 and PC.
درود
فیفا حضور داشته تو نمایشگاه ؟!
و من الله توفیق /
قضیه داره جالب میشه! اما من شخصا با قسمت بصری بازی 2014 کم مشکل نداشتم که این جلوه بصری مشخصا توی 2015 هم نمود خواهد داشت خیلی وقته فوتبال گیم نزدم کاش یه درست درمونش بیاد حال کنیم پارسال فیفا 14 هم چیز جدیدی نداشت برام... محرومیت فوتبال گیمینگ گذروندیم پارسالنقل قول:
خب این بهترین عنوان ورزشی به چه معنی است؟
اطلاعات جدید در مورد بازی ( یکی زحمت ترجمه روان رو بکشه ) :
[LEFT]
محتوای مخفی: [/LEFT
ویدئو ی بهترین گل های زده شد از ویدئوهای PES2015 در Gamescom
Maremas یک ویدئو به مدت 3 دقیقه و 30 ثانیه ایِ HD از بهترین گل های زده شده دموی PES2015 در Gamescom را ساخته است .
با این که همچنان مشکلاتی در انیمیشن ها و نسخه PC بازی وجود داره ، اما PES2015 یک بازی جذاب برای بازی کردن به نظر میرسه . PES2015 در تاریخ 17 نوامبر (22 آبان) برای کنسول ها و PC منتشر خواهد شد .
ویدئوی ساخته شده توسط Maremas :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده آنلاین :
.........................
ویدئوی مصاحبه با آدام بهاتی در Gamescom در مورد PES2015
کونامی ویدئویی از مصاحبه آدام بهاتی - مدیر بخش اروپای PES - را منتشر کرد . در این مصاحبه ویدئویی که در Gamecome گرفته شده است آدام بهاتی در مورد مقداری از ویژگی های PES2015 و آینده PES2015 و اخباری از تاریخ انتشار بازی در نوامبر (آبان) صحبت کرد .
همچنین آدام بهاتی در مورد مد جدید بازی به نام "Role Control" نیز صحبت کرد ، در Role Control ، سه بازیکن با یکدیگر در یک تیم بازی خواهند کرد ، نفر اول کنترل مدافعان ، نفر دوم کنترل هافبک ها و نفر سوم کنترل مهاجمین را بر عهده خواهد داشت .
ویدئوی مصاحبه با آدام بهاتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده آنلاین :
منبع
نقل قول:
?! از خودت گفتی اینو جمله رو ؟!:n01::n02:
منبع رو که نوشتم:n02:نقل قول:
راستی پارسال یه نفر خیلی فعال داشتیم که عالی ترجمه میکرد
اسم کاربریشو یادته؟
اینا اصلا نمدونن PES چی هست . دو روزه بازی میکنن بعد ادعا میکنن PES رو میشناسن . والا من در مورد نسخه PC چیزی نشنیدم .نقل قول:
.
.
.
اسم کاربریش Romell هستش که البته فک کنم دیگه خبری ازش نیست . البته ارمین (Spaniuly ) هم میتونه البته اگه وقتشو داشته باشه . بهر حال هرکس ازش بربیاد ممنون میشیم زحمت ترجمه رو بکشه .:n01:
امیدی به امسال هست؟
فعلا تا اینجا دیدگاها + هستش و البته انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی ورزشی نمایشگاه Gamescom خودش دلیل بزرگیه بر اینکه امسال شاهد بازی با کیفیتی باشیم .نقل قول:
چهره چند بازیکن .
دقیقا معلوم نیست کی واسه کنسول عرضه میشه؟
November 11 . :n01:نقل قول:
نقل قول:
نظرتون راجه به این تصاویر چهره ها چیه ؟!
نورپرداریش که واقعا خوب هستش .
چهره تو الویت نیست به نظرمنقل قول:
بازی وقتی چرت باشه نشه بازیش کرد چهره به کار نمیاد ! حالا شما فرض کن عین اصل باشه
حرف شما درسته . اما خب من دارم نظرات رو راجع به تصاویر میپرسم . من دغدغه شمارو درک میکنم .:n01:نقل قول:
به نظرم خوبه و قشنگ کار شدهنقل قول:
PS4 اروپا در صفحه Twitter در مورد PES2015 .
ترجمه پلیز
چند منبع معتبر ار نمایشگاه بازی Gamescome میگویند PES 2014 از FIFA15 بهتر است .نقل قول:
آیا رقابت این دو بازی دوباره شروع خواهد شد ؟!
ویدیو چهره بازیکنان در PES 2015[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2015 Faces
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چند منبع معتبر ار نمایشگاه بازی Gamescome میگویند PES 2014 از FIFA15 بهتر است
PES 2015 عزیز
مرسی . اما متاسفانه کیقیت تصاویر پایینه نمیشه راجه بهشون نظر داد . کاش خود Konami چند تصویر رو استخراج میکرد .نقل قول:
اینم یگم تصاویر زیر که صقحه قبل هم گذاشتم مربوط به نسخه PS3 هستش ! .
ای جی ان ی گیم پلی ۱۴ دقیقه ای از بازی منتشر کرده. من ک نگاه کردم بنظرم گیمپلی نسبت ب سال قبل خیلی بهتر بنظر میرسید
من تا بازی نکنم باورم نمیشه !
پی اس چند سالیه همه رو به سخره گرفته !
ویدیو رو دیدم ....نقل قول:
فقط تنها مشکلی که هستش و تو فرومهای خارجی روش بحث میشه مشکل دروازه بانها در موقعیتهای تک به تک شدن با حریف هستش ( وقنی بازیکن حریف شوت میکنه ) که میگن ضعیف عمل میکنه که البته تو تمام صحنه ها اینطور نیست . البته نه اینکه تو اون موارد باید همه توپ هارو بگیره و احتمال گل خوردن تو اون موقعیتها تو واقعیت هم بالاست .( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و اونجا باز این مشکل رو کمتر دیدم ! .
اقو ما میخواستیم ببینیم شیلتر بودنقل قول:
اصلا له له شدما:n08: