بعد سالها گفتم اولین روز بازیو دانلود کنم
....:n02:
Printable View
بعد سالها گفتم اولین روز بازیو دانلود کنم
....:n02:
دوستان ببخشید یه سوال
اگه این نسخه که تو سایتا زده دانلود کنیم بعد اگه کرک یا path ی بیاید روی هم نسخه جواب میده ؟؟
یا باید دوباره دانلود کرد؟
والا این وضعی که بازی داره بهتره صبر کنی... بعدا کرک بشه و فایل ها آپدیت بشه یهو دانلود کنی.نقل قول:
اولین آپدیت بازی هم درست شد یه سری مشکلات مثل افکت بارون که نسخه پی سی نداشت رو فیکس کرد باید منتظر آپدیت های بعدی باشیم تا مشکلات کلی بازی برطرف بشه
الان من وضعیت فعلی این بازی با این سیستم میتونم بدون افت فریم بازی کنم؟
حالا رو هر تنظیمی مهم نیس
vga: 1gb 5770 ati
ram:6gb
cpu:core i7 quad core 2.7
سازنده تازگیا برای کارت های AMD مینیموم سیستم رو اعلام کرد واسه حداقل AMD Radeon HD 7950 (3 GB Memory Minimum) برای اجرا میخواد!نقل قول:
کارت های AMD ناجور با این بازی به مشکل خوردن که البته نمیدونم الان حل شده یا نه...
بقیه مشخصات رم و اینا رو جزیات پایین میتونه اجرا کنه ولی کارتت باید عوض بشه.
اقا دیگه خبری نشده ؟
کرکی
اپدیتی
هیچی؟
تایپیک خوابه
یه آپدیت کوچولو دادن که مشکلات خیلی اساسی رو رفع می کنه.نقل قول:
WB خبر انتشار دوباره نسخه PC بازی رو تا چند هفته دیگه داده. خب تا وقتی هم که نسخه آپدیت شده بیرون نیاد گروه های کرک کننده هم با توجه به قفل Denuvo قاعدتا کرک نمیدن. فعلا نسخه PS4 , XO در دسترسه که مشکلی ندارن.
کارتم میدونم ضعیفه ولی نه دیگه در این حدنقل قول:
چون بازی خودش مشکل داره میگی باید عوضش کنم؟
مشکلاتش حل بشه میتونم بازی کنم؟
چون خود بازی گرافیکش خوبه حداقل تنظیمات گرافیکی هم بسمه ولی افت فریم نداشته باشه
من نگفتم کارت شما ضعیفه, به دلیل پورت بازی و مشکلش با کارت های AMD قادر به اجراش نیسته که نه شما بلکه خیلی های دیگه که AMD دارند حتی با 3 گیگ وی رم هم بعضا مشکل داشتند....نقل قول:
باید صبر کنید تا آپدیت بیاد و مشکلات بازی رفع بشه, الان مشکل بازی فقط به کارت گرافیک نیست بلکه مشکلاتی مثل لود نشدن تکسچر و مشکلات دیگه هم داره.
به احتمال زیاد آپدیت درست حسابی بدن شما میتونی بی مشکل بازی کنی...
این بازی با Unreal 3 درست شده! پس طبیعی هستش که یک مقداری مشکل داشته باشهT من با دو تا GTX 680 و 64 گیگ رم و دو تا پردازنده 12 هسته ای توش افت فریم داشتم! مشکل از فرستنده هست! دست به گیرنده های خود نزنید :n02:نقل قول:
مشکل تو انویدیا کمتره... چند تا از دوستام با سری 700 هم فریم میگیرن در حد 25 تا 30 و 970 هم تست شده فریم ریت بهتری میده ولی گفتم کلا مشکل لود و فریز و کرش اینا داره همینطور غیر فعال بودن یک سری جزئیات مثل افکت بارون که به تازگی درست شده و کلا برای همه سیستم ها این مشکل هست و مشکلم از سمت بازی و مسئول پورت کنندشه و باید صبر کرد تا آپدیت داد.نقل قول:
الان بتمن داره رو کنسول PS4 با جزئیات و بدون مشکل اجرا میشه و موتورش هم همونه... مشکل از پورت کننده PC هست ... حالا کار ندارم که انریل 3 مشکلات خاص خودشو داره و حتی نسل قبلم که بتمن AC یا AO رو دایرکت اکس 11 ست میشد در مقابل دایرکت اکس 9 اصلا بهینه نبود!
نه ربطی به انجین نداره ، وقتی پرت بازی توسط 12 نفر رو PC اونم توسط ی استدیو مشنگ صورت گرفته از این بیشتر انتظار نمیره :n02:نقل قول:
راستش من تاحالا نشده یک بازی با Unreal 3 نصب کرده باشم و مشکل افت فریم برام پیش نیومده باشه! حتی MKX هم این مشکل رو داره!نقل قول:
البته میلاد جان اگه اون سیستمی که بالا نوشتی درسته بهت اساسی پیشنهاد میکنم که حتما جفت گرافیکت رو بده یه گرافیک 4GB یا ترجیا اگه به فکر آینده هستی یه 6GB 980GTXTI رو بگیر...اونور که مثل نقل نبات ریخته:n02:نقل قول:
چون نمیدونم میدونی یا نه ولی الان شما سر جمع روی سیستمت کلا 2GB VRAM برای بازی داری که برای بازیهای این نسل(مخصوصا این بازی)که خوره رم گرافیک هست به شدت کمه و یکی از دلایل اصلی افت فریمت توی بازی همین هست!!
+++
محتوای مخفی:
کارتهای من EVGA SuperClocked هستند با 4 گیگ رم! توی حالت SLI و وقتی که از توان هر دو تا کارت استفاده کنم 8 گیگ رم دارم که 4 گیگش Dedicated هست + 64 گیگ رم خود سیستم! پس مشکل رم ندارم! فقط توی بازیهای با موتور Unreal مشکل دارم! حتی به اوگا و انویدیا میل زدم خودشون هم گفتند نمیدونیم چر این طوریه! البته این رو هم بگم من نیم ساعت یک ساعت بازی میکنم! 10 ثانیه افت فریم پیدا میکنه (مهم نیست که صحنه شلوغ باشه یا نه) و اذیت کن نیست. ولی به هر حال این اتفاق میوفته برای من هم.نقل قول:
حالا که 4GB هستند که چه بهتر ولی یادت باشه توی حالت SLI و CF هیچ وقت VRAM دو یا حتی 4 گرافیک با هم جمع نمیشند(البه توی DX12 یه قولهایی داده شده ولی هنوز حالا حالاها راه داره) و هر کارت به طور مجزا ار رم خودش استفاده میکنه ...ضمنا رم سیستم هم اگه بالا باشه خیلی خوبه ولی هر کارتی تا یه حد مشخصی میتونه VRAM رو با رم سیستم share کنه(اگرچه باعث کاهش شدید راندمان گرافیک میشه) و حتی توی این زمینه هم محدودیت وجود داره...نقل قول:
تحش فعلا با همین چهار گیگ توی اکثر بازیها مشکلی نداری ولی این بازی استثناء هست چون اگه تموم گزینه ها رو روشن کنی سیستم به بالای 6GB VRAm نیاز پیدا میکنه!!:n04:
به لطف ایزد با هزینه ای هنگفت بازی رو تهیه کردم :دی
خب برای شروع بگم که گرافیک واقعا عالیه، ارکام سیتی بزرگ، پر جزییات، تاریک با برج های سر به فلک کشیده.
تا اینجا که بازی کردم داستان به اوج خودش رسیده و خیلی داره لذت بخش میشه، شخصیت پردازی خیلی عالی هست و تعداد زیاد شخصیت ها و وجود همه قهرمانان DC به داستان بازی شکل داده.
بتمن همه قدرت هایی که تا الان ازش دیدید رو به شکلی بسیار عالی داره و اینبار خیلی سریع تر و با امکانات زیاد تری هم حضور پیدا کرده، یک سری جزییات جدید برای کمک به بتمن برای درگیری ها اضافه شده که استفاده ازشون خیلی حال میده.
اما تنها بخشی که بالانس داشته گیم پلی بازی هستش، گیم پلی این قسمت کامل و بسیار عالی هست ولی برخی اوقات جلوی قسمت قبلی یعنی ارکام سیتی کم میاره، مخصوصا در درگیری های بین چند نفر اون انسجام و بیس خوب قسمت های قبلی نیست یا من این جور احساس میکنم که خیلی نامنظم شده.
گیم پلی به دو قسمت تقسیم شده که batmobil هم بخش دوم گیم پلی بازی رو از آن خودش کرده اوایل بازی کار کردن باهاش سخته و حتی ممکنه اعصاب خرد کن باشه
کنترل بت موبیل کمی بد قلق هست و میره رو اعصاب ادم اما باید رفته رفته باهاش کنار اومد.
یک نکته دیگه که اون پازل های ریدلی یا علامت سوال ها خیلی کمرنگ شدن و اصلا نیستا و این خوشایند نیست.
فعلا تا اینجا همین دیگه :n02:
عالی عالی و باز هم عالی
در واقع سازنده کاری کرده که تا وقتی که خسته نشی چشمت از حدقه نزنه بیرون، مجبور نشی از بازی دل بکنی بری یه نفسی چاق کنی. :دی
خبر فوری : Batman Arkham Knight بر روی PC کرک شد
سرانجام انتظارها به پایان رسید و عنوان Batman: Arkham Knight بر روی پلتفرم PC کرک شد . لحظاتی پیش گروه هکر CPY به طور رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که موفق شده اند بازی Batman Arkham Knight را کرک کنند .
این گروه مشهور پیش از این موفق به کرک کردن بازی Lord Of Fallen و البته بهترین نسخه کرک شده از بازی Total War Attila شده بود و اکنون توانسته اند کار بزرگی را انجام دهند .
لازم بذکر است حجم نسخه منتشر شده توسط این گروه هکر 46GB است . این 46GB شامل بازی به همراه تمامی DLC ها و البته کرک بازی است که با دانلود آن می توانید آخرین نسخه از سه گانه بتمن را بر روی PC تجربه کنید .:n19::n19::n19::n19::n19:
منظور 4 گانه است دیگه ؟ :n02:نقل قول:
البته چیز خاصی هم نیست . با این تعریف ها از نسخه pc فکر نکنم کسی منتظر کرک بوده ؟
خب تموم شد.
اگه بخوام بین این سه گانه یکی رو انتخاب کنم، انتخاب من قسمت اول و تیمارستان خواهد بود ولی واقعا باید از راکستدی به خاطر خلق این IP تشکر ویژه کرد.
اون اولا که بازی میخواست منتشر بشه پیش خودم میگفتم حتما این بتمن هم یکی از اون بازی هایی میشه که زیر سایه موفقیت فیلم خودش در هالییود میاد و نابود میشه میره و نمیتونه چیز خاصی باشه ولی راکستدی کاری کرد که بتمن در دنیای بازی هم حرفی برای گفتن داشته باشه اونم از نوع درجه یک.
Batman: Arkham Knight عالیه، یک بازی درجه یک تمام عیار با دارا بودن همه خصوصیات یک بازی که قرار گیمر رو سرگرم کنه و ساعت ها بازی کنه بدون این که خسته بشی.
رانندگی داره، پازل و اکشن و ادونچر و داستانی قدرتمند، یک گیم پلی تمام عیار با یک موزیک و گرافیک واقعا زیبا و چشم نواز که باعث شده یک مجموعه ای بی نقص روبروی شما قرار بگیره اما این که کدام یک از این سه گانه بهترین هستند باید بگم که هر شخص میتونه نظری متفاوت داشته باشه.
Batman: Arkham Knight داستان بسیار زیبایی داره مملو از سورپرایز و هیچان، یک سری موارد داره که نمیشه بگم ولی من رو که واقعا شگفت زده و هیجان زده می کرد.
گیم پلی بازی تقریبا همون هست که در قسمت قبل داشتیم درگیری ها و زد و خورد ها که البته چند جزییات جدید اضافه شده که در کنار اینها بزرگترین تغییر در گیم پلی اضافه شدن ماشین بتمن یا Batmobile هست که این ماشین دقیقا همون چیزی هستش که همه انتظارشو داشتیم، سرعت، قدرت، و امکانات فولش باعث شده تا مثل یک یار جدا نشدنی در بازی ازش استفاده بشه.نقشه و شهر ارکام خیلی خیلی بزرگ و پرجزییات هست و از این بابت نمره کامل رو میگیره
فقط برخی جزییات ریز باعث شده تا اختلاف بین علما در عالی و خیلی عالی بودن بازی وجود داشته باشه.
یکی نبود یک باس فایت درست و حسابی هست که عملا تا اخر تو کف میمونیم که یک نبرد دل نشین رو با یک باس فایت داشته باشیم که از این بابت قسمت های قبلی خیلی پرمحتوا بودن و دوم این که با بت مبیل بیش از حد در خیابان ها با تانک ها درگیری میشیم و برخی اوقات اکثر زمان گیم پلی رو مشغول جنگ ودرگیری با تانک ها هستیم، البته این اتفاق خسته کننده و تکراری نیست چون کنترل بت مبیل عالیه اما مسئله اینه که با اون تئوری به اتمام رساندن ماموریت ها آن هم به تمیز ترین و ساکت ترین شکل ممکن که در ذات بتمن هست کمی مغایرت داره.
البته این بخش رو میتونیم با یک تطبیق با اثر اخر نولان که بتمن در روز روشن به خیابان اومد مطابقت داد و قبولش کرد.
در کل اخرین بتمن یک پایان شکوه مند داره و باز هم از راکستدی برای خلق این اثر ناب تشکر میکنم.
امتیاز من برای بازی 9.5
محتوای مخفی: دوستانی که کنسول PS4 دارن
دوستان پچی که قرار بود این ماه برای بهبود بازی عرضه بشه هنوز عرضه نشده؟
سلام دوستان
نمیدونم حای این سوال اینجاست یا نه؟
من بازی رو توی مرحله ای که قرار هست جوکر رو بکشم گیر کردم
میگه alt + 1 رو بزن تا بتمن رو بکشی
من هم همین کارو میکنم جوکر رو میکشم بعد یه جوکر دیگه جاشو میگیره دیگه نمیدونم چیکار کنم.
سلام دوستان نمیدونم حای این سوال اینجاست یا نه؟من بازی رو توی مرحله ای که قرار هست جوکر رو بکشم گیر کردممیگه alt + 1 رو بزن تا بتمن رو بکشیمن هم همین کارو میکنم جوکر رو میکشم بعد یه جوکر دیگه جاشو میگیره دیگه نمیدونم چیکار کنم.
خودم اصلا با بتمن حال نمی کنم و برای یکی دیگه میپرسم و سوالم:شما که بازی رو اجرا کردی ، چند فریم می گیری؟ سیستم شما چه مشخصاتی داره؟نقل قول:
R9 280x 3gb
8gb ram 1600
h97 aming
coe i5 4440
تا حالا تو هیچ بازی افت فریم نداشتم ولی تو این بازی فرم روی 30 قفل شده و بیشتر از اون نمیشه
البته جاهایی هست که شدیدا افت ریم پیش میاد مثل ماشین سواری که اونهم ربطی به سیستم نداره و اشکال از خود بازیه که با آپدیت حل میشه.
- - - Updated - - -
R9 280x 3gb
8gb ram 1600
h97 aming
coe i5 4440
تا حالا تو هیچ بازی افت فریم نداشتم ولی تو این بازی فرم روی 30 قفل شده و بیشتر از اون نمیشه
البته جاهایی هست که شدیدا افت ریم پیش میاد مثل ماشین سواری که اونهم ربطی به سیستم نداره و اشکال از خود بازیه که با آپدیت حل میشه.
تقریبا اخرای بازی رو میگی؟نقل قول:
همون جا که با چند تا جوکر درگیر میشی؟
حل شد
ممنون
فوق العاده بود .و پایان مناسبی برای این سه گانه شاهکار. من خیلی دوست داشتم. دوستان که تموم نکردن یا بازی نکردن برای اینکه پایان اصلی بازی رو ببینید حتما همه Most Wanted Missions هارو 100 درصد برین حتی ریدلر رو!
در کل خیلی بازیش با حال بود من که تمومش کردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کیا مثل من بازی رو تموم کردن؟:n01:
- - - Updated - - -
در کل خیلی بازیش با حال بود من که تمومش کردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کیا مثل من بازی رو تموم کردن؟:n01:
سلام به دوستان بازی باز
من بازی رو تموم کردم و همه مراحل جانبی رو هم رفتم ولی چند تا از علامت سوال ها مونده که نمیتونم حلشون کنم یکیش اون دری هست که روش نوشته پارکینگ هر چی بهش بمب میزنم با بتموبیل میزنم باز نمیشه چیکار کنم ؟
بعدیش هم اون علامت سوال هاییه که تو ارتفاع قرار دارند و باید با بت موبیل ابتدا بازش کنیم بعد یه مدت زمانی رو میده که باید تا تموم شدن اون مدت زمان علامت سوال رو پیدا کنیم
خالا حای اون علامت سوال هارو میدونم ولی حایی که باید با بتموبیل بازش کنم رو نمیدونم کحاست
دوستان لطفا راهنماییم کنید
سلام
دوستان ٱپدیت دوم بازی که برای نسخه PC عرضه شده هنوز کرک نشده?
راستی اگه کسی لینک دانلودآپدیت اول روداره ممنون میشمقرار بده چون لینکای بازی لز سایتا حذف شده
کنار اون علامت سوال ها عددی نوشته که جای خاصی تو نقشه رو مشخص کرده. وارد نقشه بازی شو و موس رو تکون بده میبینی کنار pointer دو عدد مینویسه حالا اون اعدادی رو که کنار علامت سوال نوشته بود رو تو نقشه پیدا کن و مارک کن و برو دنبالشنقل قول:
آپدیت اول همراه با کرک cpy بودنقل قول:
فعلا خبری از کرک آپدیت دوم نیست
نزدیک به 14 ساعت بازی کردم (نسخه PC) ، و باید بگم بازی از هر نظر و جنبه فوق العادست، از گرافیک و اتمسفر بی نظیرش گرفته تا گیم پلی بهبود یافته و جدیدش، درواقع المان جدید گیم پلی بت موبیل هست که من تا به اینجا خیلی لذت بردم ازش ....داستان هم غافل گیری های توپی داره، نویسندگی هم عالیه ، خلاصه یک بازی خیلی متنوعی هست که واقعا احساس میکنم خیلی بهش کم لطفی شده ....البته هنوز راه زیاده تا پایان بازی ولی تا به اینجا بیشتر از دو نسخه قبلی چسبیده ....حالا ببینیم در ادامه به چه صورت میشه ...
آپدیت دوم که خیلی از مشکلات بازی رو حل کرده هنوز برای نسخه های کرکی منتشر نشده ..من نسخه استیم رو بازی میکنم با این سیستم :
GTX 970
I5 2320
8GB
و فریم خیلی خوبی تو بالاترین تنظیمات میگیرم ..میانگین 58
اقا اون اپدیت دوم و حجیم که قرار بود بیاد و بازی رو درست کنه ایا اومده ؟
اگر اره ممنون میشم لینک دانلودش رو بدید
دوست عیز شما نسخه ارجینال بازی رو دارید بازی میکنید درسته ؟ اپدیت جدید مشکلات بازی رو کامل رفع کرده ؟نقل قول:
آره ، مشکلات هم 90 درصد رفع شده ...گاها frame drop داره ولی قابل توجه نیست...نقل قول:
جالبه قرار یک سری dlc هم بیاد که محتویات یک سریشون لو رفته! من چیزی نمیگم .فقط منتظر Batgirl برای pc هستم و چندتا dlc هم هست که قراره در نقش nightwing و robin اتفاقات بعد از پایان بازی رو شرح بده. و یکی هم که میتونی در نقش جوکر بری و در یک مدت زمان مشخص هرچقدر خرابکاری که میخوای تو شهر انجام بدی و بعد هزینه خسارات برای بروس وین ارسال میشه:n08::n07:
بیچاره بروس اون دنیا هم این جوکر دست از سرش برنمیداره :n02:نقل قول: