دوستان همه شرکت کنید این فانتزی از باقی فانتزی ها جذاب تر و رو اصول تر هست
fc . emad هم تیم من
Printable View
دوستان همه شرکت کنید این فانتزی از باقی فانتزی ها جذاب تر و رو اصول تر هست
fc . emad هم تیم من
من لیگ قبلی رو ری نیو کردم که بببینم امار های سال پیش و اینا هست یا نه دیگه یادم رفت پاکش کنم:) از یه طرف میگم شاید لیگ که شروع بشه تو قسمت امار ها بشه نتایج پارسال رو هم دید حالا نمیدونم پاکش کنم یا نه؟:n13:
ولی خب الان خیلیییی از بچه هایی که تو فانتزی ثبت نام کردن توی لیگ جدید کد رو نزدن، خواهشا بچه ها لیگ رو شرکت کنین بعدش نگید ما از لیگ جا موندیم و فلان!
لیگ حذفی رو هم بیاین نظراتو بگین که دیگه تا اخر هفته کلیدش رو بزنیم تا وقت مناسب واسه ثبت نام وجود داشته باشه.
ینی قبلنا رو اسم پلنگه چش قشنگه کار شده بوده ؟ :دی !نقل قول:
من هنوز اسم مناسب برای تیم امسالم انتخاب نکردم چه برسه به بازیکن
نقل قول:
من با این پیشنهاد ایمان موافقم . دوستان دیگه هم بیان نظرشونو بگن اگه موافقن تثبیت شه
1 لیگ کلاسیک که فقط تا 10 هفته اول عضو میگیره
1 لیگ هد تو هد 20 تیمی حرفه ای که سهمیه 20 نفر اول فصل پیش میشن. که یه اسم جذابی هم براش انتخاب میکنیم مثلا لیگ حرفه ای پی30ورد یل چمپیونز
1 لیگ هد تو هد کلی که همه اعضا حضور دارند
بله ، پس چی که فکر کردی ؟ هر دو دوره بعد از کلی بررسی برای تیم اسم انتخاب شد و برای هر دو نام دمپابی و پلنگ چشم قشنگ دقایق طولانی بحث و بررسی شد :دینقل قول:
تیم chel30vil هم پا به عرصه رقابت ها گذاشت :n02:
پس ممکنه کار به بربری و اینام بکشه ؟ :دی !نقل قول:
فانتزی بدون هد تو هد لذتی نداره
میگم ممکنه بعضی دوستان فک کنن هستن تو لیگ دیگه نیان اینجا واسه دریافت کد به خیال اینکه لیگ renew شده !نقل قول:
اصلا این سری اسم tahdigsibzamini رو که بچه ها ببینن تو هد تو هد خودشونو میبازن ! احسنت به این انتخاب بجا :n02:نقل قول:
سلام
چطوری باید وارد لیگ شد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم تیم : WOLF21
شوما 5 دلار بفرست به حساب بنده تا کد و ارسال کنم :n02:نقل قول:
طی یک اقدام انتحاری ترکیب خودمو به عنوان مدافع عنوان قهرمانی اعلام میکنم :n02:
آماده هر گونه پیشنهاد یا انتقاد نیز هستیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : این فصل با rvp به توافقات مالی نرسیدم این شد که گذاشتمش بیرون ! :n28:
قربانت قابلی نداره آقا ... بی تعارف :دینقل قول:
امسال با تیم tds در خدمتتون هستیم و استراتژی تیم هم مست و پاتیل کردن اعضای تیم حریف با معجزه ای به نام ته دیگ سیب زمینیه ( البته اگه قبلش خودمون از حال نریم) :دی
ترکیباتونو بذارین فیض بریم :n19:
از من یاد بیگیرین یه کم ! :n11:
نایب قهرمانتون هم اومد :n02:
Amirito اومده تا امسال دیگه قهرمان شه :n24: :n02:
من هم با همین نام کاربریم (VaHiD.Z) حضور دارم. لطفاً کد لیگ ها رو برام بفرستید.
سلام دوستان، منم با اسم تیم M U S E شرکت کردم. اگه ممکنه رمزها رو بفرستید.
اینم ترکیب فعلی تیم من:
دوستان لیست اعضای لیگ رو تکمیل کردم ، چیزی که خیلی جالبه تعداد اعضاست، با وجود اینکه هنوز حدود 2 هفته دیگه تا شروع لیگ انگلیس مونده
23 نفر شرکت کردن تو لیگ p30world که نوید یک لیگ داغ و پرهیجان رو میده !
مورد دیگه هم اینکه تا فردا تصمیمات نهایی راجع به هد تو هد رو بگیریم که اونو هم راه بندازیم !
تا درودی دیگر بدرود :n02:
به هر حال به نظر من هد تو هد باید 20 تیمی باشه تا رقابت جذابتر باشه اولویت هم با 20 تیم اول لیگ پارسالنقل قول:
مشکل اینجاست الان لیست 20 نفر اول پارسال رو نداریم:|
دوستان لطفا همکاری کنین اگه کسی جدول سال پیش رو داره سریع تر اینجا قرار بده تا هد تو هد 20 تیمی رو راه بندازیم ، اگه نشد روال هد تو هد مثه سال قبل برگذار میشه!
فک نمیکنم کسی جدول نهایی پارسال رو داشته باشه !
نظر من اینه به کسایی که واقعا تعهد اخلاقیو ( :n02: ) قبول میکنن یعنی اینکه تا آخرش هستن کدو بفرستیم !
من یه عکس از جدول پارسال گرفته بودم ولی مشکل اینجاست که الان نمی دونم کجاست
البته از تاپیک پارسال هم مثلا پست ها و تشکر ها میشه فهمید کیا فعال بودن
یه عکسی تو تاپیک پارسال گذاشتم که 12 نفر اولو نشون داده البته مال هفته های تقریبآ پایانی بود
جدول دو سال پیش هم هست .. میشه از اون استفاده کرد !
خب 12 نفر اولو که میدونیم تقریبا !
8تای دیگه رو هم میدیم به کاربرای فعال نظرتون چیه ؟
به نظر من فقط یه هد تو هد داشته باشیم ! چون حدودا تو یکی 20 تا عضو باشه تو یکی دیگه 30 تا ! خب لیگ ها خیلی شبیه هم میشه ! اعضای یکسان دارن هردو تقریبا !
هر سال هم فقط به 20 نفر اول لیگ کلاسیک کد ارسال شه !
کد لیگ هد تو هد رو برای اکثر بچه ها فرستادم اما یکسری از اعضا یوزرشون تو p30world
معلوم نیست !
مثلا : royalarsenal , s=t=e=g=h=l=a=l , fc arsenal
به نظرم می شه دو تا هد تو هد داشت و برای سریای بعدی مثلا پنج تا تیم اول گروه دوم صعود کنن به گروه اول و پنج تا تیم آخر اون هد تو هد برگردن به گروه دو
Sent from my C5502 using Tapatalk
این در صورتیه که 40 تا عضو داشته باشیم بشه دو تا هد تو هد 20 تیمی داشت اما الان حدودا 30 تا میشه برا هد تو هد ،
که خب به نظرم فقط یکی بهتره !
خب لیگ حرفه ای هد تو هد رو هم تشکیل دادیم ، کد رو هم برای دوستان فرستادم !
چقدر الکسیس گرونه ، باید قیمتش حدود 9 اینا بود ! اصلا نمیشه جاش داد تو ترکیب :n28:
دوستان به لیگ هد توهد بپیوندید هر چه سریعتر !
یه هفته بیشتر نمونده ! :n02:
هد تو هد برای من فرستاده نشد چرا !!:n13:
الان نگاه کردم فعلا برای لیگ کلاسیک 25 نفر هستن و برای لیگ هد تو هد هم 16 نفر
برای لیگ هد تو هد دیگه 4 نفر اضافه بشه حله و ظاهرا بیشتر از این هم اشتیاق وجود نداره :دی
برای لیگ کلاسیک هم چون تا هفته دهم جا داره پس می تونه بیشتر از اینا هم بشه
ظاهرا یه سری بچه های دو سال قبل این فوتبال فانتزی نیستن که بهتره اطلاع رسانی کنیم تا اونا هم اگه می تونن باشن
وحید جان به نظرت چجوری اطلاع رسانی کنیم ؟ این مورد با خودت :n02:
در مورد لیگ هد توهد فقط همونایی که سال پیش به انجمن سر میزدنو و پست میدادن امسال هم اومدن تو لیگ !
کلا انگار کد رو میذاشتیم به صورت پابلیک تعداد بیشتر میشد اما خب الان خوبیش اینه همه همو میشناسن ! :n11:
دوستان این کد ها رو برای منم بفرستید
Murkyheima
سلام دوستان
اگه جایی اون گوشه کنارا هست ما هم هستیم.
سال پیش با سوآرز خدا بیامرز نتایج قابل قبولی گرفتیم ( البته این جا متاسفانه نبودم و اصلا خبر نداشتم) و امسال ناچارا روی الکسیس سرمایه گزاری شده.
با تشکر از استارتر
کد برای دوستان فرستاده شد ! :n12:
سلام
من با کل دوستان مخالفم چرا؟
1: هیچ تعهدی نباید وجود داشته باشه و نخواهد داشت چرا که برای هر کسی ممکنه مشکلات فراوای طی یه فصل به وجود بیاد و نتونه مسابقات رو ادامه بده.....من خودم پارسال حدودا 15 تا 20 بودم تا اینکه رفتم خدمت و بقیش کنسل شد.
2: شاید یکسری از دوستان نخوان اسم تیمشون فاش کنن و این چیز بدی نیست و نباید جوری پیش بره که الزام کنیم افراد اسم تیمشون لو بدن.
3: چرا باید هد تو هد 20 تیمه باشه؟؟؟؟ ما نباید اجازه شرکت عموم کاربران ازشون بگیریم صرفا به خاطر جذاب شدن...
4: لیگ کلاسیک هم باید در پست اول کدش داده بشه که هر کسی خواست بتونه به راحتی ثبت نام کنه.....
در آخر باید عموم کاربران در نظر گرفت نه تنها کاربران سال قبل یا کاربران فعال انجمن ورزش.....
منم تیمم کامل شد منتها فعلا قصد شرکت در لیگی ندارم که اجازه دسترسی به اونو فقط نفرات برتر پارسال یا کاربران فعال دارن.......:n15:
اسم تیم dictator
مرسی از دوستمون (استارتر تاپیک ) بابت یاداوری ...
اگر میشه یک جا اون گوشه ها برای ما و جوونامون رزرو کنید تو هد تو هد باشیم امروز فردا تیم رو تحویل می دیم :دی
اینکه برای هر کسی مشکل به وجود میاد کاملا صحیحه و منظور ما هم این نبودنقل قول:
فقط بحث اینه که اگه کسی توی لیگ شرکت میکنه کم لطفی نکنه و خودش وسط لیگ نکشه کنار
منتها شرایط خاص که برای همه پیش میاد و ایرادی هم نمیشه گرفت
اینکه بعضی ها نخوان اسم تیمشون رو بگن به خودشون مربوطه ولی خوب همچین دوستانی بهتره توی لیگ های ما شرکت نکنن دیگه!
هدف از ایحاد این لیگ ایجاد شرایط دوستانه و رقابتی و کلا بالابردن هیجان در لیگ انگلیس هست
وقتی که شما یه پست بدی همه استفاده میکنن برای همین در اینجا بحث فعال بودن افراد هست
مورد سومی که فرمودین یه پیشنهاد بوده و هر کس هم نظر خودش رو گفته
برای شخض من تفاوتی نداشت که 20تیمه باشه یا بیشتر برای همین نظری ندادم
در واقع جمع به این موضوع رسیده و طبیعیه که بعضی ها مخالف یا ممتنع باشن که خوب باید به نظر جمع احترام گذاشت
مورد چهارم رو باهاتون موافقم
محدودیت امسال هم صرفا این بوده که شخص حداقل تو یک پست در این تاپیک یه نشونی از خودش بده وگرنه دسترسی برای همه اعضای p30world امکان پذیره