خب تبریک می گم چند ساعت پیش هم چمبرز رسمی شد دیگه فقط مونده یه هافبک دفاعی خوب و شاید یه فروارد نک:n02:
Printable View
خب تبریک می گم چند ساعت پیش هم چمبرز رسمی شد دیگه فقط مونده یه هافبک دفاعی خوب و شاید یه فروارد نک:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوان 19 ساله انگلیسی نخستین بازی خود را در ددیدار نخست فصل 2012/13 برای ساوتهمپتون انجام داد و در مجموع 22 بار برای تیمش به میدان رفت.
چمبرز در سن 7 سالگی به آکادمی ساوتهمپتون محلق شد و در ابتدای فصل 2012/13 به تیم اصلی راه پیدا کرد.
او حرفه خود را به عنوان یک هافببک آغاز کرد اما فصل گذشته در دفاع راست جایگاه خود را تضمین کرد. او همچنین می تواند در پست مدافع میانی نیز به میدان برود. او در حال حاضر کاپیتان تیم ملی زیر 19 ساله های انگلستان است.آرسن ونگر در مورد این انتقال گفت:"بسیار خوشحالیم که کالوم موافقت کرد تا به جمع ما بپیوندد. روشی که وی فصل گذشته با ساوتهمپتون در لیگ برتر خود را نشان داد، ان هم در این سن نشان داد که کیفیت فوق العاده ای دارد. او پتانسیل عظیمی دارد که ما در بازیکنان جوان به دنبال آن هستیم و مطمئنم که در کنار ما خوب کار خواهد کرد."چمبرز نیز در مورد این انتقال گفت:بسیار خوشحالم که به باشگاه آرسنال ملحق شدم. آنها تیمی هستند که به واسطه سبک بازیشان تحسین می کنم و تیمی هستند که سال ها یکی از برترین تیم های اروپا بوده اند. بی صبرانه به دنبال حضور در کنار هم تیمی های جدیدم هستم تا خود را برای فصل جدید اماده کنم. می خواهم از این فرصت استفاده کرده و از تمام افراد در باشگاه ساوتهمپتون بخاطر همه کارهایی که برایم انجام دادند و همچنین بخاطر اینکه این انتقال را محقق کردند تشکر کنم.انتظار می رود چمبرز نخستین بازی خود را در جام امارات برای آرسنال انجام دهد. شماره پیراهن او به زودی اعلام می شود.تمام اعضای باشگاه آرسنال به به کالوم خوش آمد می گویند
اینم اولین مصاحبه طولانی اوسپینا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین مصاحبه دیوید اوسپینا با سایت رسمی باشگاه.
دیوید به آرسنال خوش امدید. امضای قرارداد با باشگاه چه احساسی دارد؟
خیلی از شما ممنونم. اول از همه می خواهم از همه افراد در باشگاه آرسنال تشکر کنم که به عنوان یک بازیکن به من اعتماد کردند، فوق العاده خوشحالم که عضوی از چنین باشگاه بزرگی هستم. این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده و با مسئولیت این چالش را می پذیرم و بهترین توان خود را به کار می گیرم.
در مورد آرسنال چه می دانید؟
چیزهای زیادی می دانم، یک باشگاه بزرگ در اروپا. این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده، برای من و همچنین برای خانوده ام. بی صبرانه منتظر آن هستم.
چه چیزی در مورد آرسنال توجه شما را جلب می کند؟
این حقیقت که آرسنال همواره برای بهترین عناوین مبارزه می کند، همیشه در میان بهترین هاست و این گام بلندی در حرفه من است.
تا چه اندازه برای حضور در ورزشگاه امارات اشتیاق دارید؟
خیلی زیاد. حالا که فرصت حضور در اینجا را پیدا کردم، دیگر نمی توانم برای شروع تمرینات و ملاقات با هم تیمی های جدید و ارائه بهترین عملکردم صبر کنم. گام بلندی در حرفه من است.
شما اولین بازیکن کلمبیایی آرسنال هستید، چقدر به این موضوع افتخار می کنید؟
فوق العاده مفتخرم و انتظار دارم خوب کار کنم تا دیگر بازیکنان کلمبیایی نیز بتوانند به اینجا بیایند.
در خانه چطور از این خبر استقبال کردند؟
با شادی، همه در خانه بسیار خوشحال هستند. همسرم و دخترم بی صبرانه به دنبال آمدن به اینجا هستند، والدینم بسیار خوشحال هستند و همانطور که گفتم امیدوارم خوب کار کنم.
آرسن ونگر تا چه اندازه بر روی آمدن شما به اینجا تاثیر داشت؟
بسیار تاثیرگذار بود، گفتگویی داشتیم و او مربی بسیار با تجربه است، کسی که صادقانه رفتار می کند و می داند چطور بهترین توان بازیکنانش را به نمایش بگذارد.
شما با ووچیچ ژسنی رقابت می کنید، چقدر برای او ارزش قائل هستید؟
او گلر بزرگی است، بسیار با مهارت است. و بطور ثابت در ترکیب تیمی همانند آرسنال بازی کرده بنابراین با کیفیت است. ما همچنین یک گلر آرژانتینی به نام دیمین مارتینز داریم. هر دوی آنها جوان اما در عین حال بسیار با تجربه هستند.
شما سومین خرید تابستانی باشگاه هستید. نظرتان در مورد جذب الکسیس سانچس و متیو دبوشی چیست؟
آنها بازیکنان بزرگی هستند، در سطح باشگاهی و ملی بسیار خوب کار کرده اند. برای آرسنال عالی است که بازیکنانی با این کیفیت به تیم ملحق شده اند.
چقدر اطمینان دارید که آرسنال فصل آینده می تواند برای عناوین بزرگ مبارزه کند؟
بسیار مطمئنم. باور دارم در کنار هم ترکیب فوق العاده ای هستیم و بازیکنان بزرگی داریم. اکنون همه ما باید آماده در اختیار مربی باشیم و اطمینان دارم همه چیز خوب پیش می رود، چه در بازی ها و چه در تمرینات.
اینم اولین مصاحبه چمبرز به نقل از Arsenal.ir:
کالوم، به باشگاه خوش آمدی. از اینکه بازیکن آرسنال هستی چه احساسی داری؟
فوق العادست! راستش برای شروع کردن کار نمی توانم صبر کنم.
چه عاملی باعث شد آرسنال را انتخاب کنی؟
تاریخ باشگاه، اهداف آنها و در کل همه چیز باشگاه. بازیکنان با کیفیتی در اینجا حاضر هستند و من احساس کردم فرصت خوبی دارم تا به اینجا بیایم و تلاش خودم را بکنم.
این موضوع که بازیکنان جوان زیادی در این تیم فرصت بازی پیدا می کنند چه تاثیری در تصمیمت داشت؟
بله، مربی در گذشته نشان داده است که به بازیکنان جوان اعتماد دارد و به خوبی آنها را وارد تیم اصلی می کند، مخصوصاً از ساوتهمپتون، شما الکس اکسلید چمبرلین و تئو ولکات را هم دیده اید! من فقط می خواهم این فرصت را داشته باشم که دنباله روی مسیر آنها باشد و مثل آنها موفق شوم.
الکس و تئو تا چه اندازه الهام بخش تو هستند؟
بسیار زیاد. در آکادمی و سنین پایین همه به آنها به عنوان الگو نگاه می کنند و می خواهند کارهایی که آنها انجام داده اند را تکرار کنند.
آرسن ونگر تا چه اندازه در پیوستنت به آرسنال نقش داشت؟
این فرصتی بود که نمی توانستم به آن نه بگویم. او مربی شگفت انگیزی است و همه این را می دانند. داشتن فرصت برای کار کردن زیر نظر او فوق العاده خواهد بود.
در مورد فصل گذشته آرسنال و قهرمانی آنها در جام حذفی چه نظری داری؟
آنها فصلی عالی داشتند، من عاشق شیوه بازی آنها هستم. ما در سنین پایین در ساوتهمپتون آموزش می دیدیم که مثل آنها بازی کنیم. با توجه به نحوه بازی آرسنال با خودم فکر کردم که برای من بسیار خوب خواهد بود که به اینجا بیایم و در کنار این بازیکنان بازی کنم.
تو در تساوی 2-2 فصل گذشته مقابل آرسنال در ورزشگاه سنت ماری بازی کردی. از آن بازی چه خاطره ای داری؟
افسوس! بازی بسیار خوبی بود، به نظرم ما در نیمه اول بسیار خوب بازی کردیم اما آرسنال با توجه به بازیکنان با کیفیتی که دارد همواره شانس برگشت به بازی داشت. به نظرم بازی بسیار سختی برای هر دو تیم بود.
ما بازیکنان جوان انگلیسی بسیار خوبی در اینجا داریم. از اینکه بخشی از این گروه هستی چه احساسی داری؟
فوق العاده است، این یک تجربه هیجان انگیز برای من است که به اینجا بیایم و در کنار بازیکنان آرسنال تمرین کنم. می خواهم تا حد توانم تلاش کنم و تا جایی که می شود پیشرفت کنم.
تو دومین خرید تیم در پست دفاع راست هستی، مربی در مورد نقشت در تیم چه چیزی به تو گفته است؟
او گفت که از من در پستهای دفاع راست، دفاع وسط و هافبک دفاعی انتظار بازی دارد. او در پستهای مختلفی از من استفاده خواهد کرد و من هم این موضوع را دوست دارم چون می توانم بفهمم در کدام ناحیه از زمین بهترین عملکردم را ارائه خواهم داد و سعی خواهم کرد در آن پست پیشرفت کنم. برای شروع کار خیلی هیجان زده هستم.
چقدر برای بازی کردن در ورزشگاه امارات هیجان زده هستی، اولین بازیت می تواند بازیهای امارات کاپ باشد.
امیدوارم! این یک استادیوم فوق العاده است، من در بازی فصل گذشته در این ورزشگاه روی نیمکت بودم و این ورزشگاه شما را حیرت زده می کند. وقتی وارد زمین می شود همه چیز بی نقص و کامل به نظر می رسد، جایگاه تماشاگران شگفت انگیز است و من بی صبرانه منتظر اولین بازی در این ورزشگاه هستم.
تا چه اندازه اطمینان داری که آرسنال می تواند در این فصل برای افتخارات بزرگ رقابت کند؟
بسیار مطمئنم. ما ترکیبی بسیار بسیار قوی و با استعداد داریم پس شانس زیادی برای بردن جامها و کسب عناوین در این فصل داریم
چمبرز استعداد خیلی خوبیه
تا حد زیادی در فاز دفاعی بازیش شبیه جان تری هست.
من فکر می کنم ونگر ریسک کنه و پست هافبک دفاعی رو برای چمبرز در نظر بگیره
هر چند باید تا پایان نقل و انتقالات صبر کرد.
من فکر می کنم خرید چمبرز از بقیه خرید ها هوشمندانه تر هست یک بازیکن چند پسته و شکل نگرفته با ملیتی انگلیسی
هر چند هنوز فکر میکنم آرسنال اگه می خواد قوی تر ظاهر بشه باید ژیرود رو بفروشه و مهاجمی با سبکی متفاوت رو به تیم بیاره
نظرم کلا روی فروشش هست چون معتقدم به درد نیمکت هم نمی خوره چون سبک بازیش کاملا متفاوت با فلسفه فوتبال آرسناله
درمورد چمبرز بهتره به رئیس اطمینان کنیم چون ونگر همون کسیه که هانری رو که وینگر بود به یه فروارد نوک کلاس جهانی تبدیل کرد یا مثلا اشلی کل اول فروارد بود و ونگر اونو به دفاع راست به اون خوبی تبدیل کرد یا کولوتوره که هافبک دفاعی بود رو به دفاع به اون خوبی تبدیل کرد درمورد جیرود به نظرم بیشتر بازیکنیه که به یه مکمل نیاز داره و این حرفم از رو بازی های خوبش تو فرانسس و به نظرم با این که بعضی جاها خیلی بد کار کرد بازم قسمت های خوبی هم داشت بزرگترین موردش هم پاس پشت پایی که تو فینال جام حذفی به رمزی داد و رمزی هم گلش کرد و با همون گل قهرمان شدیم خلاصه به نظرم به ونگر اعتماد کنیم بهتر چون ثابت کرده که خوب جواب اعتماد هوادارا و باشگاه رو می دهنقل قول:
وسیله نقلیه ونگر برای رسیدن سر تمرین در اردوی اتریش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چه بلایی سر GT اومده ؟!
خرید چمبرز و اوسپینا رو هم تبریک میگم.
چمبرز یه جوون آینده دار و خیلی خیلی خوبه.
یه مدت قسمت نظرات غیرفعال بود به خاطر راه اندازی ورژن جدید سایت.نقل قول:
الان ورژن جدید راه افتاده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم تکمیل شد . خرید های خوبی کردیم
چمبرز دفاع راست هم می تونه بازی کنه . با این حال به نظرم بهترین ترکیب برا فصل بعد
----------------------------------- شزنی ------------------------------------
گیبز -------------- کوشینتلی ---------------- ساکر ------------------ دبوچی
---------------------- ویلشر --------------------- رمزی -------------------------
کازورلا ---------------------------- آوزیل ------------------------------- سانچز
-------------------------------- پولسکی -------------------------------------
نیمکت : جیرو , روسیچکی , چمبرز , اسپینا , آرتتا , فلامینی , چمبرلین , والکات , دیابی , ورمالن
قشنگ میشه با نیمکتمون هم تیم دوم خوبی تشکیل داد . امسال احتمالآ مصدومیت هایی که همیشه دامن گیر تیم میشدند رو بتونیم با نیمکتمون پر کنیم . تو هر سه ناحیه بازیکن های ذخیره خوبی داریم
ابزار مهیاست و باید ببینیم این فصل رییس چی کار می کنه
اتفاقا ویلشیر اصلا هافبک دفاعی( هولدینگ )جواب نمیده خود ونگرم امروز تو مصاحبه بعد از بازی اشاره کرد.
مهمترین ضعف ما ی هافبک دفاعی هست ک هنوز برطرف نشده و باشگاه دنباله تا ی خرید داشته باشه. بعد از اون تیم تکمیل ب نظرم
بعد چند روز دوباره برگشتم:n02:
درمورد اخبار نقل و انتقالات:
آخرین اخبار درباره ویلیام کاروالیو هستش که می گن با 30تا افتادیم دنبالش(که به نظرم اگه قرار اینقدر پول پاش بدیم بهتر بریم دنبال پوگبا یا ویدال با 40تا)همین طور خبرا در مورد ورمایلن هم زیاد شده و میگن میره بارسا یا یونایتد:n28:از اونجا قضیه جدی تر شد که ورما درخواست تمدید قرار داد باشگاه رو رد کرد و الان هم که با تیم تمرین نمی کنه از طرف دیگه چند روزیه که یه شایعاتی درمورد متس هوملز هست که می گن با 30تا می خوایم بگیریمش تا جانشین ورما شه ولی فک کنم فعلا زیاد جدی نباشه قضیه و در حد شایعس همین طور خبر هایی هم درمورد خروج کازورلا و مونرئال هم هست
درمورد امارات کاپ:
امارات کاپ یه سری پیامد های خوب و بد داشت خوباش گل زنی سانگو و بازی عالی کمپبل و چمبرز و چمبرلین بود و بد هاش هم ضعف همیشگی تیم در خط هافبک در هنگام دفاع که تو هردو بازی چه بردمون جلو بنفیکا و چه باختمون جلو موناکو واضح بود و باز هم تیم نشون داد که اگه هافبک دفاعی خوب نخریم امکان باخت های سنگین هست و شانسمون برا قهرمانی کم می شه
الان یعنی اصلا ولکات رو در حد ترکیب اصلی نمی دونی؟یا مثلا چمبرلین؟؟؟؟؟اگه قرار جیرود فروارد نک نباشه به نظرم بهتره از ولکات یا سانچز تو اون پست استفاده بشه چون پولدی نشون داده فروارد خوبی نیست و وینگر بهترهنقل قول:
آرسنال باید قطعا یک هافبک دفاعی و یک دفاع وسط بخره. فرمالن هم سریعتر بفروشه، این چرا اینقدر مصدوم میشه؟!! الانم مصدومه، معلوم نیست چجوری مصدوم شده. تو جام جهانی هم پنج دقیقه بازی کرد و مصدوم شد. هافبک دفاعی هم یک ضرورته ولی فکر کنم آخرش ونگر کسی رو نمیگیره و میگه بازیکن با کیفیت پیدا نکردیم و فلامینی و آرتتا هافبک های دفاعیه تیمن!
درمورد آخرین جملت اگه تا پارسال اینو می گفتی باز یکم می شد قبول کرد ولی الن نه ونگر برا این اینوری حرف می زد چون تیم پول نداشت و کسی نمیومد و با خرج هایی که امسال کرد نشون داده که اگه تیم نیاز داشته باشه و پولم داشته باشه بازیکن می خره الان هم فعلا بازیکن خوبی برای هافبک دفاعی تو بازار نیست که در دسترس باشهنقل قول:
ولکات آماده نیست . حداقل برای چند تا بازی اول بهتره تو ترکیب اصلی نباشهنقل قول:
بین چمبو و سانچز من ترجیح می دم سانچز ترکیب اصلی باشه انتخاب سختی هست
مهاجم نوک هم به نظرم پولدی مناسب تر از جیروید باشه
الان تیم کناره ها مشکلی نداره و کاش میشد جیروید رو می فروختیم و بالوتلی یا کاوانی و .. رو می خریدیم
سانچس نوك ميره و ژيرو در پلن b قرار ميگيره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
DJOUROU رو یادتونه؟ من یادم نبود :31: مثل اینکه این مدت قرضی اینور واونور بازی میکرد. الان دیگه هامبورگ کامل خریدش. خوب شد. دیگه کم کم تیم باید بازیکن های زیادیش رو رو کنه. دیابی گزینۀ بعدی هست که جز مصدوم بودن کاری نکرده.
یوونتوس هم به دنبال ویلشیر هست. گفته میشه اگه ویدال رو بفروشن میخوان ویلشیر روجاش بخرن.
حاج آقا الماس این فصل آرسنال میشه! واسه چی بفروشیمش!نقل قول:
کلن فکر میکنم مشکلات اصلی ما فقط با خرید بازیکن برطرف نخواهد شد. ولی مطمئنم خیلی بهتر از فصل قبل میشیم...
کی؟ویلشیر رو میگی؟ من که نگفتم باید بره. دیابی رو گفتم رد کنن بهتره. ولی یووه میخواد برای ویلشیر پیشنهاد بده. من هم فکر میکنم اگر قراره ویلشیر به اون حدی که پتانسیلش رو داره برسه، امسال وقتشه و گر نه اونم میره لای 1000 تا استعدادی که هیچی نشدن.نقل قول:
منظور ایشون از حاج آقا، دیابی بود که تو دوران مصدومیتش به حج مشرف شده بود!!! نفر اول سمت چپنقل قول:
خداحافظ ورمیناتور دوس داشتنی. :n28:
ورمیناتور به طور رسمی اعلام شد که رفت بارسا.
گفته میشه با مبلغ 15 میلیون و 4 میلیون هم پاداش.
حاج آقا دیابی هم دوباره مصدوم شده و چهلمین مصدومیتش از زمان اومدن به آرسنال رو جشن میگیره!!!:n09:
کسب این سوپر جام رو به همه هوادارای آرسنال تبریک میگم.
بازی قشنگی کرد آرسنال.
.
امیدوارم این پیروزی، نوید یه فصل قشنگ رو بده!
برد خیلی خوبی بود برای آرسنال ولی متاسفانه یه نکته منفی هم داره این برد خوب و اون اینه که الان ونگر مغرور شده و میگه که تیمم کامله و دیگه خریدی نیمکنه. تو این چند بازی هم که از مونرئال تو دفاع وسط استفاده کرده و دیگه دفاع بعید میدونم بخره. واقعا کار اشتباهی کرده اگه یه دفاع وسط دیگه و یک هافبک دفاعی نخره، اگه قرار باشه مونرئال دفاع وسط باشه که اوضاع دفاعی تیم از فصل قبل هم بدتر میشه. واقعا من نمیفهمم مربی به این بزرگی با اون همه تجربه چرا از فصل های قبل عبرت نمیگیره و دوباره اشتباهات قبل رو تکرار میکنه؟!!!!! مهمترین مشکل این تیم، هافبک دفاعیه که هیچ کس رو نگرفته.
ونگر بعد از بازی با Sky Sport مصاحبه کرده و گفته: شاید یه مدافع میانی گرفتم.
دقیقاً!!نقل قول:
من بازی رو نتونستم ببینم و اصلاً یادم هم نبود ولی دیشب یادم افتاد و قبل اینکه خبرش رو بخونم گفتم یعنی میشه؟ و بعد که صفحه load شد و دیدم 3 - 0 برده خیلی خیلی خوشحال شدم.
ولی خلاصۀ بازی رو که دیدم و بعدش که میخواستن جام روبدن یهو دیدم که آرتتا کاپیتان هست و خوب اگه قرار باشه یه هافبک دفاعی بخری دیگه نمیای آرتتا رو بکنی کاپیتان تیمت.خلاصه کلی ناراحت شدم. متاسفانه ونگر سر یه چیزایی پافشاری بیخود داره و من نمیدونم چرا درس نمیگیره. لازم هم نیست بره دنبال اسم های خیلی بزرگ. یکی که قدرت بدنی خوبی داشته باشه و 60% اوزیل یا کازورلا یا رمزی قدرت پا به توپ و پاسکاری داشته باشه کافیه. هرپستی خصوصیات خودش رو داره. آرتتا خیلی خوبه ولی بدنی نمیتونه اونجا مفید باشه. هافبک های تیم همشون ظریف و فانتزی باز هستن. یاد ویرا و گیلبرتو سیلوا به خیر.
++
کلمبیا یه هافبک دفاعی داشت که یکی دو تا بازی کرد ولی جلوی برزیل نبودش. اون بازیکن جالبی بود. هم قدرت بدنی خوبی داشت و هم کنترل توپش خوب بود و دید خوبی هم داشت. ویرایش: نگاه کردم اسمش Abel Aguilar هست و 185 سانت قدشه و 29 سالش هم هست. خیلی هم نمیتونه گرون باشه و تو تولوز فرانسه هم بازی میکنه. بر اساس تخمین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتش 2,75 Mill. € هست و تا 2016 هم قرارداد داره.
match made in heaven!!
ولی من میگم ماتوئیدی فوق العادست برای آرسنال !نقل قول:
به عنوان یک بازی پیش فصل بازی بدی نبود چون معتقدم زیاد نمیشه به عنوان یک بازی رسمی بهش نگاه کرد.
فصل قبل هم دقیقا در همین مقطع با منچستر سیتی یک بازی دوستانه انجام دادیم که اگه اشتباه نکنم 3-1 بازی رو بردیم.
چیزی که مشخصه این که نباید چنین بردی ما رو خوش خیال کنه
ضعف های زیادی داشتیم از عدم هماهنگی سانچز تا اشتباهات ریز و درشت در خط دفاع
نیمه دوم هم اشتباهات خیلی زیاد شد جور که کیفیت بازی کلا پائین اومده بود اینا رو میشه به عنوان عدم آمادگی کامل قبول کرد.
مشخص بود تیم برای 90 دقیقه هنوز آماده نیست و 6 تا تعویضی هم که صورت گرفت موجب شد شکل تیمی عوض بشه.
به هر حال آرسنال نشون داد که یک قدم از لحاظ آمادگی از منچستر سیتی جلوتر هست البته این رو هم نباید فراموش کرد که سیتی خیلی از بازیکنانش رو با خودش نداشت ولی ترکیبی که برای بازی دیروز تو زمین بود یک ترکیب با کیفیت بود که با تیم اصلیشون زیاد فاصله نداره.
آرسنال هم 3 تا آلمانی خودش به همراه والکات رو نداشت.
در مورد هافبک دفاعی هم فکر می کنم امسال هم باید بسازیم و برای چندمین بر چوبش رو بخوریم.
ژیرود هم که اصلا آماده نبود جز گل زیبایی که زد اصلا در جریان بازی نبود فکر می کنم هفته اول رو با سانوگو استارت بزنیم.
حقیقتش زیاد به این فصل خوش بین نیستم دلایلم هم یکی اینکه در دفاع کم تعداد هستیم بخصوص دفاع وسط که کلا دو دفاع وسط تخصصی و قابل اتکا داریم دیروز چمبرز دفاع وسط بازی کرد که پست اصلیش نیست ولی فکر کنم ونگر نقشه داره که تو همین پست بهش بازی بده دیروز حتی از مونرئال هم در دفاع وسط بازی گرفت ونگر که درست نمیشه ارزیابی کرد دلیل دوم هم عدم حضور هافبک دفاعی که همه فکر کنم دیگه گفتن این چند ساله ولی همچنان حرف حرف ونگر هست خیلی وقتا جواب گرفته از این یک دندگیش ولی این بار رو مطمئنم سرانجام خوشی نداره و دلیل آخرم هم ژیرود هست که هرگز با نوع بازی آرسنال همخونی نداره.
این فصل آرسنال دوباره از نبود یه هافبک دفاعی خوب و همچنین نداشتن دفاع وسط ذخیره و همچنین نبود یک مهاجم world class ضربه خواهد خورد، این کارهای ونگر واقعا عجیبه. مورینیو هم داره اشتباه میکنه که تو خط حمله فقط میخواد با کاستا کل فصل رو سپری کنه و این به ضررش تموم میشه، اگه واقعا فکر میکنه که دروگبا و تورس ذخیره های خوبی برای کاستان که واقعا در توهم شدیدیه. امسال هم به نظرم سیتی قهرمان میشه، الانم که مانگالا رو خریدن و تو هر پست حداقل دو بازیکن فوق العاده دارن.
آقا تا خبر ندارید حرف نزنید الان یه هفتست که آرسنال به دنبال هافبک دفاعی اسپورتینگ ویلیام کاروالیو هست که خیلی شبیه به گیلبرتو سیلوا بازی می کنه واقعا هم گزینه خوبیه چون هم قدرت بدنی عالی داره و هم خونسرد و هم پاس های پشت دفاع عالیی می ده پلن بی مون هم میگن گوستاوو که امیدوارم نخریمش:n02:همینطور خبرایی هم درمورد هوودس و هوملز هست که هوملز تخیلی به نظر می رسه ولی هودس امکان داره که بیاد در مورد کاپیتانی آرتتا و این که چون کاپتان شده دیگه هافبک دفاعی نمی خریم فقط یه اسم می گم:ورمائلن
درکل با این وضعیتی که تیم ها دارن به نظرم مدعی اصلی سیتی بعد چلسی بعد آرسنال و بعد یونایتد و لیورپولم فک نکنم امسال چیز خاصی بشه:n09:تاتنهامم که بیخیالش:n08:نقل قول:
وای وای وای خبرای خووووب!!!
آرسنال داره برای کاوانی پیشنهاد میده. خوب خیلی تیم ها اونو میخوان ولی باز آرسنال مثل پارسال داره در روز های آخر با یه پیشنهاد زیاد یه حرکت هایی میکنه. گفته میشه مبلغ پیشنهادی هم 51 ملیون پوند هست که میشه 63.6 ملیون یورو یا 85 ملیون دلار.
کاوانی الان 26.5 ساله هست و 185 سانت هم قدشه که از هر نظر عالیه. علاوه بر همۀ اینها من از اینکه چقدر علاقه به پاس دادن به مهاجم های دیکه داره خوشم میاد. چه تو تیم ملی به سوارز و چه تو تیم های باشگاهی اگه ببینه فوروارد دیگه شانس داره پاس میده و پاسهای بلند خوبی هم میده.
از ارسنال بعیده ولی چی میشه اگه بشه
قضیه کاوانی توهمی بیش نیست. ونگر از این کارها نمیکنه، البته به نظر من زیاد هم نیازی به خرید کاوانی با این قیمت نیست. با این پول برن یه هافبک دفاعی خوب بخرن که هافبک دفاعی خیلی مهمتره برای آرسنال در حال حاضر.
کیکه مارین:
آرسنال هنوز از خرید کاوانی صرف نظر نکرده و ونگر این بازیکن شماره 9 اروگوئه ای رو میخواد. (از اسپانیایی ترجمه کردم توئیتش انگلیسی بود :دی)
همینطور نوشته این به داستان پی اس جی و دی ماریا بستگی داره
کیکه مارین منبع معتبری ولی همونطور که گفته بستگی به قضیه دیماریا داره و بعد اون به باشگاه که چقدر می خواد خرج کنه ولی به نظرم به جا این بریم برا پوگبا یا هفبک دفاعی هایی با کوالتی مشابه بهتره
جیم وایت (اسکای اسپورت) هم گفته آرسنال یه نام بزرگ دیگه می خره و ممکن با شایعات به وجود اومده این شخص کاوانی باشه
راستی خبر هایی هم درمورد مانولاس هست
راستی روسیچکی حرکت جالبی زده تو اینستا گرامش
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به تگ های زی پست دقت کنید:n08:
كاواني بياد ارسنال غول تر ميشه...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk