دورتموند و اتلتیکو جزو تیم های نوپای فوتبال اروپا هستن
رفتن رویس به اتلتیکو یک پسرفت محسوب میشه و با موندنش در دورتموند فرقی نداره هر چند به نظرم دورتموند از لحاظ پیشینه و افتخار بالاتر از اتلتیکو قرار می گیره چون سابقه یک قهرمانی اروپا داره
Printable View
دورتموند و اتلتیکو جزو تیم های نوپای فوتبال اروپا هستن
رفتن رویس به اتلتیکو یک پسرفت محسوب میشه و با موندنش در دورتموند فرقی نداره هر چند به نظرم دورتموند از لحاظ پیشینه و افتخار بالاتر از اتلتیکو قرار می گیره چون سابقه یک قهرمانی اروپا داره
خب خدا رو شکر رویس امشب از مصدومیتش برگشت و 60 دقیقه بازی کرد. سوبوتیچ هم اولین بازی رسمیش رو بعد نه ماه انجام داد. فقط مونده این گوندوگان که معلوم نیست کی بر میگرده، کلی هم که هیکل گنده کرده و معلوم نیست چه زمانی دوباره فوتبال بازی کنه. امیدوارم این فصل دیگه این مصدومیتها دست از سر دورتموند بر دارن و بتونیم تیم کامل دورتموند رو ببینیم.
هفته اول
دقیقه اول
توی خونه خودی، گل خوردن نوبره والا :دی
خدا وکیلی وقتی دقیقه یک گل اول رو نوش جون کردیم اهل خونه پاشدن از اتاق رفتن بیرون همون جا فهمیدم که ما این بازی رو حتما میبازیم :دی
جدای از شوخی باخت خیلی بد و مزخرفی بود.
یه جا خوندم که 6تا بازیکن نداشتیم و این باعث باخت شده.
یکی نیست بگه خب کی قراره داستان این مصدومیت های کذایی تموم بشه؟
چرا تیمی مثل بایرن با وجود نداشتن چندتا مهره کلیدی میاد وولفسبورگ رو میبره؟
به نظرم نحوه و نوع مدیریت کلوپ باعث ایجاد این همه مصدومیت میشه!
میگن اون به طرز وحشتناکی تیم رو سنگین تمرین میده:n04:
خیلی گشتم ببینم این حقیقت داره موضوع یا نه اما نتیجه قطعی نگرفتم.
اما چیزی که مشخصه ما با این رویه نمیتونیم نتیجه بگیریم.
در مورد ترکیب هم رویس رو گذاشته پشت مهاجم(10)و میکی رو بره سمت چپ؟؟؟
فکر کنم تن کلوپ به پپ خورده!؟!
دهنمون سرویس شد تا این میکی بیاد و توی این پست کسب تجربه کنه و کم کم بزرگ بشه بعد کلوپ میاد و فرت جابه جاش میکنه!!
نکته بعدی هم گل زنی شیبر(2تا) برای هرتا بود:n02:
در آخر بایرن خدایی خیلی خرشانسه :دی اون از وولفسبورگ که با خراقبالی بردنش این هم از شالکه داغون که هفته بعد بازی دارن باهاش!
تفاوت تیم های بزرگ با بقیه تو همین چیزاست :n09:نقل قول:
چرا تیمی مثل بایرن با وجود نداشتن چندتا مهره کلیدی میاد وولفسبورگ رو میبره؟
درسته شواینی و مارتینز و ریبری نبودن ولی یه جان لوکای 17 ساله بود که همه رو با بازیش متعجب کرد. تازه اگه لوا یکی از موقعیت هاشو حداقل گل می کرد می تونستیم نتیجه بهتری بگیریم.
تازه بداشتوبر رو هم داشتیم :n09:
حالا باختین چرا به ما گیر میدی؟! :دینقل قول:
در آخر بایرن خدایی خیلی خرشانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون از وولفسبورگ که با خراقبالی بردنش این هم از شالکه داغون که هفته بعد بازی دارن باهاش!
گفتم سوپر کاپ مال شما بقیش مال ما ... گوش نکردی و زودی جو گیر شدی مثه فصل قبل :دی
نمیشه بهونه آورد ولی خب هفته اول و یک گل دقیقه 1 ( البته هنوز یک نشده بود انگار ! ) یک گل دقیقه نود ...
باز هم مشکل فصل پیش هست و دورتموند خیلی موقعیت راحت خراب میکنه !
@ masoud king اون طرف تیمی مثل بایرن با روبن همین طوری سانتر میکنه همه ول میکنن و نگاه میکنن و از رو توپ میپرن میره تو گل :31:
گفتنی ها رو در باره بازی که یوسف گفت ..
تنها نکته خوب بازی دیشب این صحنه بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( البته مطمئن نیستم مال بازی دیشب یانه ولی مال هر وقت باشه قشنگه :31: )
خب ما با اون بازی زدیم شما رو جام رو بردیم.هر طرفداری با بردن اولین جام به بردن باقی جامها امید میبنده.نقل قول:
گفتم سوپر کاپ مال شما بقیش مال ما ... گوش نکردی و زودی جو گیر شدی مثه فصل قبل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شما با یه برد دارید اوازه(سه گانه ما داریم می آییم)سر میدین! قضاوت با دوستان که کی جو گیر شده :دی
پ ن:خودت رو اذیت نکن اعصابت رو واسه یه سال آواتار نگه دار:n09:
خیلی قشنگ بود.نقل قول:
( البته مطمئن نیستم مال بازی دیشب یانه ولی مال هر وقت باشه قشنگه:دی)
شهاب تو فهمیدی چرا کلوپ از سیستم2-1-3-4 استفاده کرده؟
من که نفهمیدم چطور میشه یه شبه:
-میانگ بیاد کنار چیرو بازی کنه و هماهنگ و موفق عمل کنه
-رویس به عنوان10کلاسیک بازی کنه و بتونه اون فرارهای دیدنیش رو انجام بده!!
-میکی رو گذاشته کنار دوتا هافبک دفاعی و بتونه خلاقانه عمل کنه و .....(قرار بود این بشر چکار کنه رو فقط خدا میدونه و کلوپ و خود میکی) :دی
+
بازی با لورکوزن جای تست سیستم و هماهنگ کردن تیم ه آخه؟
قبول دارم ترکیب عجیب و غریب بود واقعا ... ولی دفعه اول نیست کلوپ همچین ترکیب هایی میچینه !نقل قول:
من بازی رو کامل ندیدم و فقط خلاصش رو دیدم ولی چیزی که مشخص بود این بود که تیم حتما نیاز داره با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه .. حالا این که این میکی و جوجیچ و کئل مرکز زمین بودن و رویس 10 کلاسیک بود احتمالا به خاطر مصدومیت ها بوده که شاهین و گوندوگان و کرش و بندر رو نداریم .. البته پست رویس خیلی عجیب بود که من خیلی کم یادم میاد اون پست بازی کرده باشه ! و این چند مدت هم میکی واقعا خوش درخشیده بود تو اون پست !
حضور همزمان اوبا و ایمو :31: هم در نوع خودش جالب بود که هر دو متمایل به کناره ها بودن و رویس بیشتر مرکز بود !
البته از این نگذریم که زوج خط دفاع ما هر دو ذخیره های ما گینتر و سوکراتیس بودن ... روی هر دو گل هم سوکراتیس جا مونده بوده .. گل دوم هم که شاهکار دورم بود !
به هر حال من که به شخصه به کلوپ و هر ترکیبی که بچینه ایمان دارم و بازی بعد هم با همین ترکیب شروع کنیم به نظرم چیزی هست که کلوپ میدونه و میبینه !
بقیه تیم ها هم خوشحال نباشن .. پارسال تا هفته دهم با اقتدار صدر جدول بودیم تهش بقیه به خاطر مصدومیت های ما قهرمان شدن ، امسال انگار میخواد برعکس باشه .. ده هفته اول مال تو مسعود ، بقیش مال ما :31: :n10:
دو تا پوستر و والپیپر قشنگ دیدم گفتم براتون بزارم، استفاده کنید.
.
.
.
.
.
خب بازی نفس گیری بود و خدا روشکر بردیم.اونهم توی روزی که بایرن نتونست شالکه رو ببره:دی
لورکوزن داره یواش یواش شاخ میشه.
به ما میگه شانس دارین:دی
+
اگه داور گرامی بازی رو خراب نمی کرد الان ما برده بودیم.
کاگاوا هم که رسما دوباره برگشت دورتموند!
کلا بازیکنا فقط باید دورتموند رو به مقصد مونیخ ترک کنن وگرنه عاقبت خوشی ندارن انگار :n02:.
خب خب چقدر اتفاق افتاده که میشه درموردش صحبت کرد! از اومدن شینجی گرفته تا رفتن هوفمان...
ولی از همه اینها جالب تر(خنده دار)خبر اومدن ژابی به مونیخ بود :دی
بگذریم از این بحث که کچ خان داره همه جوره میزاره تو کاسه آلمانها! و هوینس و دوستان فقط سرگرم مصاحبه علیه ما هستن!!:n29:
+
اما خدایی الان یه ترکیب عالی همراه با یه نیمکت قوی داریم و میتونیم امسال بعداز دوسال ناکامی جام کسب کنیم.
اومدن شینجی هم به نفع تیم،خودش،کلوپ و رویس شد.
رویس....شینجی....میکی
چی میشه :دی
+
رفتن هوفمان هم با اینی که دوست نداشتم بره هرچند قرضی اما براش فرصت خوبیه که بازی ها رو 90دقیقه کامل بازی کنه و کسب تجربه کنه.این برای آیندش خیلی خوبه.
اتفاقا به نظرم بهترین کار بعد رفتن کروس، اومدن آلونسو بود.
+
رویس هم یک ماه رفت گوشه خونه ... کلا اینم دیگه داره خیلی مصدوم میشه پشت سر هم و شرایط جالبی نیست.
+
هر قدر هم که قوی باشین بازم در حد همین سوپر کاپ بیشتر نمی برین :دی
برو داداش هرکسی که ندونه من که خبر دارم اون طرف چه خبره :دینقل قول:
در غیض خود بمیرید :دی
یعنی آخرت بدبختیه که دست به دامن ژاوی بارسا بشین بعد طرف دست ردش رو بلند کنه بزنه تو سرتون:n09:
شما هم بخاطر اینی که ضایع نشید برید ژابی رو بخرید!!!!!
ژابی؟
حالا اگه خدیرا رو میخریدین یه چیزی...آخه ژابی!؟!
+
تلخی مصدومیت رویس برای ما از جام زهر معروف شیرین تره!!
+
این یکی رو نچ داداش کج خوندی! نتنها رفت و برگشت دابل میشین بلکه حذفی و لیگ رو باید دو دستی تقدیم کنید:n09:
خدیرا رو می گرفتیم برای پر کردن تخت های بهداری باشگاه؟ :دی
ژاوی که رسانه های اسپانیایی ادعا کردن و تا الان هیچ خبری از طرف خود بایرن مبنی علاقش به این بازیکن نبوده.
+
آره دعا کنین رویس هم مثه گوندوگان مصدومیت شدید داشته باشه و در صورت نداشتن مشتری بلکه اینم باهاتون تمدید کنه : دی
+
راستی چرا سیاه و زرد رو انتخاب کردین؟
شما زنبورین :دی
باشه ما زنبور!هرچی باشه از زالو بودن که بهتره :دینقل قول:
راستی چرا سیاه و زرد رو انتخاب کردین؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما زنبورین
حال بازیکن32ساله جدیدتون چطوره؟:n02:
راستی چقدر حقوق میگیره 7یا8میلیون یورو؟!!:n08:
:n02: حقوقش زیاده ولی به نظرم خیلی بهتر از خدیرا هستنقل قول:
حال بازیکن32ساله جدیدتون چطوره؟
راستی چقدر حقوق میگیره 7یا8میلیون یورو؟
خدیرا که همش مصدومه ، به نظرم خرید بهتری نسبت به خدیرا بوده و هست
جدای ازبحث تعصب و رنگ بندی و با درنظر گرفتن آتیم های مختلف از قبیل سن،آینده نگری،وضعیت فعلی تیم ،و.....این خرید برای بایرن یه خرید شکست خورده و غیر قابل قبول به حساب میادش.نقل قول:
اون هم با این میزان دستمزد و هزینه!!
برد رو تبریک میگم.
جالب ترین نکته گل زنی مهاجمان تیم و هافبک هجومی بود که باعث دلگرمی ما توی بازی های بعدی هستش.
اینی که ماشین گلزنی دورتموند هر خط دفاعی رو به آتیش بکشونه نشون دهنده قدرت سازماندهی تیم وبازسازی اون بعداز رفتن جناب پولاندوفسکی!! هستش.
به مناسبت گل زنی شینجی:
:n02:
پ ن:برد تیم حریف رو به تمامی دوستدارانش کوفتباش عرض میکنیم :دی
پایگاه خبری GunnersTrust: سرمربی بورسیا دورتموند، یورگن کلوپ به تحسین بازیکنان خود با عنوان "شجاع" پرداخت، وی عنوان کرد از نتیجه خوشحال است و معتقد است بازیکنانش از لحاظ تاکتیکی برتر بودند.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "نمایش فوق العاده ایی از تیم بود. پرسینگ بی نقص بود و قوی ظاهر شدیم.
"شجاع بودیم، سریع بودیم و هر چیزی که برای این بازی نیاز بود از خود نشان دادیم. به آنها یک متر فضا بدهید و ببینید چقدر قدرتمند هستند.
"بعضی از پرسینگ ها در موقعیت های ضد حمله عالی بودند. باید برای چنین واکنشی در برابر این بازیکنان قوی شجاع باشید.
"از ثانیه نخست تا پایان بازی از آن لذت بردم."
SKY sports
ترجمه: Rebecca
*
دورتموند زیادی دوست داشتنیه متاسفانه :D رابطه خوبی هم با آرسنال داره :) دیگه خیلی از خود گذشتگی کردم این خبرو زدم، تبریک نمی گم:D
خرید شکست خورده اون دسته بیلی هست که از سری آ آوردین:دی با کلی هم هزینه نه آلونسو که تا الان جز خوب های این فصل بایرن بوده.نقل قول:
جدای ازبحث تعصب و رنگ بندی و با درنظر گرفتن آتیم های مختلف از قبیل سن،آینده نگری،وضعیت فعلی تیم ،و.....این خرید برای بایرن یه خرید شکست خورده و غیر قابل قبول به حساب میادش.
اون هم با این میزان دستمزد و هزینه!!
سنش زیاده ولی می تونه الگوی خوبی برای هافبک های بسیار جوون تیم باشه و از طرفی بدرد سیستم بایرن می خوره.
+
تبریک برای بردن در اولین قدم :n06:
جونم دسته بیل که توی اولین بازی اروپایی محکم زد اونجای منتقدین :دینقل قول:
خرید شکست خورده اون دسته بیلی هست که از سری آ آوردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک دوستان بابت برد توپ چی ها.
+
بایرن امشب مشکل بتونه نتیجه بگیره!
من موندم چطور میخواد خط دفاع و دوهافبک دفاعی رو بچینه کچل خان.
مگر اینکه با یه هافبک دفاعی بازی کنه.
+
یعنی با عملکرد مثبت تو یک بازی میشه چنتا بازی قبل رو جبران کرد؟!
+
با این همه مصدومیت و آماده نبودن بازیکنای کلیدی، بازم انگلیسا مغلوب دو تیم اول آلمان شدند. حتی چلسی هم از پس شالکه بر نیومد.نقل قول:
بایرن امشب مشکل بتونه نتیجه بگیره!
من موندم چطور میخواد خط دفاع و دوهافبک دفاعی رو بچینه کچل خان.
مگر اینکه با یه هافبک دفاعی بازی کنه.
+
یوسف دیشب به ارزش آلونسو پی بردی؟ :دی
روز های خوبی نیست، 4 بازی لیگ و 1 امتیاز و 3 باخت!!
اشتباهات فردی داره کمر تیم رو میشکونه، مسئله مصدومیت هم مثل همیشه داره ضربه میزنه به تیم، باید یه وا شکافی اساسی در مورد این همه مصدومیت های بازیکنان بشه.
تیم علاوه بر نتیجه نگرفتن ، خوب هم بازی نمیکنه. چیرو و ادریان راموس اون بُرندگی لازم رو ندارن. دفاع های اصلیمون همه برگشتن ولی اماده نیستن و توی دفاع های تیمی و شروع مجدد ها متزلزل هستیم.
از نظر روانی و روحی هم وقتی تیم عقب می افته اصلا شرایط خوبی نداریم و بازیکنا نمی تونن بهترین عملکردشون رو به نمایش بذارن
امیدوارم کلوپ راه حل مناسب رو هر چه زودتر پیدا کنه، بازی خوب چمپیونز لیگ امیدوارم کرد که تیم از این شرایط خارج بشه که نشد.
سلام دورتمندی ...
به خاطر حضور شخصی به اسم "پپ گواردیولا" در بوندس لیگا؛ حالم به هم میخوره دیگه از این لیگ!
(البته من قلبا عاشق تیم بایرن بودم تا قبل از حضور این آقا در این تیم!!!)؛اصلا میشه گفت یکی از محدود تیم هایی بوده که من در همه ی دوران زندگیم دوستش داشتم همیشه و در هر شرایطی ؛ ولی از اونجایی که من بیشتر طرف دار یک تیم باشم،طرف دار یه شخص (مورینیو) هستم؛ناچار هستم هر موقع این مربی تیمش رو عوض کرد،من هم تیمم رو عوض کنم!!!!!!! ولی بایرن تنها تیمی بود که من همیشه و در تمام دوران دوستش داشتم؛حتی وقتی که مورینیو جلوی این تیم بازی داشت!!!
وقتی میبینم که دورتمند اینطوری دچار ضعف شده بعد از قهرمانی در لیگ و فینالیست شدنش در چمپیونزلیگ خیلی ناراحتم میکنه که تنها تیمی که توانایی قد علم کردن جلوی این آقا رو داشت،به این حال و روز افتاده ......!!! :n03:
دورتمند واقعا تیم دوست داشتنی بودش ...
حالا به نظرتون علت اصلی تضعیف دورتمند به چی بوده؟
فروش ستاره هاش ؟!
اصلا علت اینکارا چی بود؟
واسه چی چوب حراج به ستاره های اصلی ِ تیم زده این باشگاه؟!!!
اونم به کی!!!تیم رقیب !!! تیمی که ستاره های دورتمند رو واسه تقویت تیم خودش نمیخواد ! فقط واسه تضعیف تیم دورتمند میخواد ...!!! :n27:
اگه همینطوری پیش برین مطمئنا سال بعد یه قهرمانی میارین البته تو بوندسلیگای 2
+
حداقل تو اروپا خراب نکنین :n23:
این تیم چرا اینجوری شده؟ یه دفعه نره دسته دوم؟!!!
گاهی اوقات احساس می کنم اون تیمی که تو UCL بازی می کنه، یه تیم دیگه اس...
یه ور خیلی عالی کار می کنن و یه ور اصلا انگار نه انگار ...
مسئول تمام موفقیت ها و شکست های این روزهای دورتموند بدون شک کلوپ هستش.
اون یه تیم خوب توی زمین و یه نیمکت خوب کنار دستش در اختیار داره.حالا چطور بخواد بهاشون نتیجه بگیره به خودش برمیگرده.
داستان مصدومیت ها هم باز به اون و فلسفه فوتبالیش برمیگرده.
فشار تمرینات تیم فوق العاده بالاست و استراحت توی دورتموند معنا نداره!
مضاف بر این ما هنوز تیمی نشدیم که بتونم توی سه جام سنگین سرسختانه رقابت کنیم و خواهی نه خواهی یکی دوتاش رو از دست میدیم و چه بسا بعضی وقت ها هر سه تاش رو!!
شما به دوفصل قبل نگاه کنید.ما هیچ جامی رو نگرفتیم.این درحالی بود که ما توی هرسه جام تا مراحل پایانی پیش رفتیم اما دست آخر ناکام بودیم(بگذریم که برخی نا داوریهای داخلی هم مزید برعلت بودن)
اما دوفصل قبل تر،فصل های طلایی که ما در داخل عالی عمل کردیم.جالب اینکه ما توی اون سالها درمرحله گروهیcl حذف شده بودیم.!
تمام حرفم اینه که دورتموند هنوز برای حضور قدرتموند در سه جام آماده نیست.شما بخونید بزرگ نیست.
با این وجود آرزو میکنم حداقل به هدفهای تیم در پایان فصل برسیم.
+
خبرهای خوش اینکه مصدومین دوباره برگشتن و بخصوص گوندوگان و رویس.
+
قهرمانی بوندس لیگای دو براساس تواناییهای خودمون ارزشش خیلی بیشتر از اینه که با زور داور ،پول و "دزد"ی فرت فرت قهرمان بشیم.نقل قول:
اگه همینطوری پیش برین مطمئنا سال بعد یه قهرمانی میارین البته تو بوندسلیگای 2
معلومه لحظه شماری می کردی تا از تعلیق بیای بیرون :دی
یعنی الان بایرن دو ساله داره با داوری قهرمان میشه؟! اینقد فاصله امتیازی بالا بوده که بحث داوری خیلی خنده داره. همین فصل جلوی شالکه داور اشتباه کرد و بازی برده تبدیل به مساوی شد. اشتباهات داوری برای همه تیم ها وجود داره و اینکه بگیم اختلاف 20 امتیازی به خاطر داوری بوده واقعا توهمه برادر :دی
الان مثلا رئال اومد کروس رو خرید باید بهشون بگیم دزد؟!؟ خب کروس تو بایرن به هر جامی که می تونست رسید و بعضی بازیکنا به دنبال چالش جدید هستند و البته دستمزد بیشتر. چون رئال چه افتخار اضافه ای میتونه براش تو جام های اروپایی و جهانی بیاره؟! مگه اینکه برن تو لیگ اروپا : دی
گوتزه و لوا هم دیدن میشه تو بایرن به جام های اروپایی رسید و حتی بازیکنای دیگه که به بایرن میان. خب حالا پول رو هم اضافه کن اونوقت کی هست که بتونه مقاومت کنه؟! الان مثلا رویس تمدید نکرده خب تقصیر بایرن چیه؟! کلی مشتری داره. من ترجیح میدم تو دورتموند بمونه ولی اگه قراره بره باید بایرن اونو بخره.
رقابت باشگاه ها هم تو قدرت فوتبال و هم در زمینه قدرت مالی هست. نمیشه چون تیم محبوبمون پول به اندازه حریف نداره، حریف رو متهم به پولداری و قدرت بالای مالی کنیم!
اگرم از دزدی و اینا منظورت هوینس هست که خب اون یک مساله شخصی بوده و ربطی به فوتبال بایرن نداره.
معلومه لحظه شماری می کردی تا از تعلیق بیای بیرون :دی
یعنی الان بایرن دو ساله داره با داوری قهرمان میشه؟! اینقد فاصله امتیازی بالا بوده که بحث داوری خیلی خنده داره. همین فصل جلوی شالکه داور اشتباه کرد و بازی برده تبدیل به مساوی شد. اشتباهات داوری برای همه تیم ها وجود داره و اینکه بگیم اختلاف 20 امتیازی به خاطر داوری بوده واقعا توهمه برادر :دی
الان مثلا رئال اومد کروس رو خرید باید بهشون بگیم دزد؟!؟ خب کروس تو بایرن به هر جامی که می تونست رسید و بعضی بازیکنا به دنبال چالش جدید هستند و البته دستمزد بیشتر. چون رئال چه افتخار اضافه ای میتونه براش تو جام های اروپایی و جهانی بیاره؟! مگه اینکه برن تو لیگ اروپا : دی
گوتزه و لوا هم دیدن میشه تو بایرن به جام های اروپایی رسید و حتی بازیکنای دیگه که به بایرن میان. خب حالا پول رو هم اضافه کن اونوقت کی هست که بتونه مقاومت کنه؟! الان مثلا رویس تمدید نکرده خب تقصیر بایرن چیه؟! کلی مشتری داره. من ترجیح میدم تو دورتموند بمونه ولی اگه قراره بره باید بایرن اونو بخره.
رقابت باشگاه ها هم تو قدرت فوتبال و هم در زمینه قدرت مالی هست. نمیشه چون تیم محبوبمون پول به اندازه حریف نداره، حریف رو متهم به پولداری و قدرت بالای مالی کنیم!
اگرم از دزدی و اینا منظورت هوینس هست که خب اون یک مساله شخصی بوده و ربطی به فوتبال بایرن نداره.
بی خودی شلوغش نکن داداش ما حبس کشیده ایم :دی
+
اولا که مهربون بودن داورها و فدراسیون برای بایرن یه امر کاملا مشخص و عادی هستش.
نمونه اون هم زیاده(فینال جام حذفی پارسال!!!)
یا جمله معروف اون مسئول محترم فدراسیون آلمان:موفقیت بایرن یعنی موفقیت آلمان
دوما سیاست ضعیف کردن حریفان و جذب بی هدف ستاره هاشون و تک قطبی کردن لیگ ،یه مورد ناشناخته نیست و برای همه ثابت شده هستش.(اسم این دزدی نیست؟
سوما خرید کروس رو با خرید گوتزه مقایسه میکنی؟
دیگه من صحبت نکنم بهتره.
.....
مدیریت محترم تیم بایرن مثل اینکه خیلی از رویاروی تیمش با دورتموند ترسیده که باز دست به دامن شایعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مونیخ شده....
قدرت از این بالاتر میخوایید که تیم به اصطلاح بزرگ بایرن شب و روز خواب نداره از ترس ما!
ما ته جدولیم و اونها صدر اما بازهم ولکن نیستن...:n02:
جمله معروف این روزهای هوینس:
"لعنت به اون یک میلیون یورو"
+
خب فردا شب بازی سختی رو داریم، بازی که شاید از همیشه حساسیتش کمتر باشه چون فاصله دو تیم چه در فرم و چه در جدول خیلی زیاده.
به نظرم فردا شب با باقی بازی های اخیرمون در لیگ متفاوت خواهد بود و حتما تیم یه انگیزه متفاوت برای اثبات خودش مقابل بایرن خواهد داشت.
دو بازی اخیر خیلی بهتر شدیم و فکر کنم یکم کلوپ باید با ترکیب محتاطانه به بازی بره و بعد از کنترل روند بازی در 20 دقیقه پایانی بشه همون دورتموند تهاجمی.
چون این بایرن نشون داده خیلی دوست داره همون اوایل بازی کار رو تموم کنه.
مهمترین نکته اینه که حالا دو مدافع وسطمون و هافبک دفاعیامون چه کسانی بازی میکنن، چون بایرن خیلی علاقه داره با بهم ریختگی داخل و جلوی محوطه جریمه به عمق بزنه و از فرصت هاش استفاده کنه. استفاده از عناصر مناسب ضد حمله هم به شدت میتونه واسه دورتموند مناسب باشه
من که دلم روشنه اگه اول بازی دوم بیاریم، بتونیم بازی خوبی رو ارائه کنیم
نریم دسته دوم صلوات!!!
هیچ چیز نمیشه درمورد دلیل قعرنشیی دورتموند گفت.
واقعا دلیل خاص و برجسته ای وجود نداره.
اگه کلوپ نتونه تیم رو تا قبل از پایان نیم فصل از این شرایط خارج کنه،بدون شک سهمیه clسال آینده برای ما در کار نخواهد بود!
5بازی به نیم فصل باقی مونده و باید حداقل 13امتیاز بگیریم.
کار برای ما خیلی سخت شده،حتی سخت تر از قهرمانی در cl.
بازیکنان باشگاه بورسیا دورتمند برای آنکه به خاطر نتایج اخیر خود از هواداران آلمانی خود عذرخواهی کنند، دست به حرکتی جالب زدند.
به گزارش dailymail,
بازیکنان باشگاه بورسیا دورتمند برای آنکه نتایج بد اخیر خود را از دل هواداران باشگاه در بیاورند، امروز در یکی از مرکز خرید برای هواداران خود نوشیدنی الکلی سرو کردند.
دورتمند که پارسال در رده دوم جدول به کار خود پایان داد تا اینجای فصل از ۱۳ بازی اخیر خود تنها ۱۱ امتیاز گرفته است و در قعر جدول بوندسلیگا قرار دارد.
حتی صعود و صدرنشینی در چمپیونزلیگ هم برای هواداران در وستفالن راضی کننده نبوده است. با این حال، هواداران همواره پشت این تیم ایستادند و حالا بازیکنان به پشت پیشخوان یکی از مغازهها رفتند و برای هواداران نوشیدنی الکلی سرو کردند. رویس، هوملس، گوندوغان و سوبتیچ از بازیکنانی بودند که وظیفه سرو کردن نوشیدنیها را بر عهده داشتند.
تقریبا ۱۰۰۰ نفر از هواداران از این فروشگاه بازدید کردند.
دورتموند اگه تو نقل و انتقالات بهتر عمل می کرد و به جای آوردن اون ایموبیله و راموس یه مهاجم درست و حسابی میاورد.
کلا مشکل دورتموند گل زدن و گل مفت خوردنه. همین بازی آخری که باختن موقعیت گل زنی زیاد داشتن ولی خیلی راحت از دست میدن.
+
امیدوارم دورتموند به روزای خوبش برگرده
هنوز خیلی زوده که راجب بازگشت صحبت کنیم،ولی هیچ دلم نمیخواد به چیزی غیر از بازگشت به اوج فکر کنم اون هم وقتی این عکس کلوپ رو میبینم.
در این شرایط سخته دورتموند بازیکن هاشو (چه ستاره و چه بقیه بازیکن های تیم) رو حفظ کنه اگه پیشنهاد خوبی براشون بیاد (و حیف است اگه تیم از هم بپاشه). در کل شرایط جالب نیست ولی دورتموند فقط 9 امتیاز تا سهمیه CL فاصله داره که تا پایان فصل قابل جبران هست، اگه تیم به خودش بیاد و مثل چند فصل گذشته بازی کنه. امیدوارم دورتموند در ژانویه بازیکنی رو از دست نده.
بازهم باختیم!
این بار هرتابرلین....