دوستان علاقه مند ثبت نام کنند که هفته اولو از دست ندن فردا شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان علاقه مند ثبت نام کنند که هفته اولو از دست ندن فردا شروع میشه
منصور عظیمی؟؟؟ منصور عظیمی همون رفیق فابریکه قلعه نوعی نیست که خیلی از کارهاشم انجام میده و همیشه باهاشه؟ یا فقط تشابه اسمیه...نقل قول:
کافیه اسم شو به فارسی تو گوگل سرچ کنی یا توی گوگل ایمیج تا عکساشو ببینی...
فکر کنم بازیکن راه آهن منظورشون بوده! علیرضا عظیمی! :n13:نقل قول:
یکی از مسئولان پرسپولیس: ماهینی سرباز نیست، دانشجو است.
بهروان: اگه مشکلات راه آهن برطرف نشه، لیگ رو با 15 تیم ادامه میدیم. :n04:
این قانون من درآوردی جدید رو کسی تا حالا جایی دیده ؟!! ماشالا به مسئولین و لیگ ایران !
تاج: محروميت بازيکنان در ليگ برتر تغيير يافت
مهدي تاج در مورد محروميت بازيکنان در طول ليگ چهاردهم با کارت زرد، گفت: براي مقابله با خشونت بازيکنان تصميم گرفتهايم در ليگ چهاردهم هر بازيکن فقط يک بار سه اخطاره شود و بازيکني که در مرتبه اول با سه کارت زرد از مسابقه بعدي محروم ميشود پس از آن در بازيهاي آينده با دريافت دو کارت زرد محروم خواهد شد.
به گزارش فارس، پيش از اين در ليگ برتر هر بازيکن که سه کارت زرد دريافت ميکرد از مسابقه بعدي محروم بود اما اکنون بازيکنان فقط يک بار سه کارته ميشوند و پس از آن با دو کارت زرد از مسابقه بعدي محروم خواهد شد.
ليگ برتر چهاردهم از فردا آغاز ميشود.
به نظر شما دوست قلعه نوعی تو کدوم تیم بازی میکرده که الان قراره بره تیم های نظامی؟نقل قول:
یا خبر رو درست نمیخونید یا....
من توی هر سایتی دیدم گزینه 21 ام همین منصور عظیمیه...نقل قول:
.
منم میدونم اون یارو با اون سنش فوتبال بازی نمی کنه... (( اصلا مگه قبلش بازی می کرد؟ ))
احتمال منم همون تشابه اسمیه...
جالبه سعید حلافی مگه نمیگفتن مدارکش ایراد نداره و معافیش درسته پس تو این لیست چیکار میکنه ؟
امروز من تو استادیوم یادگار امام بودم دو نکته عجیب یکی از بازی و یکی حاشیه بازی برام جالب توجه بود.
یکی این که وقتی تراختور گل اول رو زد و بازیکن ها داشتن شادی میکردن، هنوز همشون سر پستهاشون برگشته بودن که داور سوت شروع بازیو زد.
یعنی دقیقا 4 نفر از تراختوری ها هنوز پیش مربی تیم بودن و اصلا حواسشون به بازی نبود که یک هو فولاد بازیو شروع کرد، جالبه.
دوم این که یک شی اندازه کف دست، پرواز کنان اومد بالای سر ملت و انگار داشت فیلم میگرفت یک مدت چرخید و رفت :دی
نمیدونم در کل استادیوم ها این هست یا که من اولین بار اینو میبینم.
مصاحبه تاج به تاریخ 7/5/93 :
نقل قول:
اما شنیده می شود بعضی از باشگاه ها این موارد را رعایت نکرده اند و هزینه هایی بیشتر از سقف تعیین شده داشته اند؟اجازه دهید قسمت به قسمت جلو برویم. الان زمان رسیدگی به همین موضوع است. در ابتدا بگویم ما از 13 باشگاه که قوانین را رعایت کرده اند تقدیر و تشکر کردیم و به آن ها نامه زدیم ؛این باشگاه ها از 6 میلیارد تومان تا زیر رقم سقف هزینه کرده اند.
اما چند باشگاه بیشتر از سقف، هزینه کرده اند؟
ما هم در جریان هستیم و برای همین جریمه های سنگینی را برای ناقضین در نظر گرفته ایم.
چه جریمه ای در نظر گرفته اید؟
در ابتدا باید بگویم 2 تخلف در این رابطه و جود دارد اول اینکه هزینه باشگاه از سقف تعیین شده بالاتر برود و دوم قرار داد های منتشر شده با قراردادهای واقعی مطابقت نداشته باشد.
کمیته صیانت و بازرسی لیگ به همراه کمیته نقل و انتقالات و دستگاه های نظارتی نیز مسئول اجرای جرایم هستند. اما در مورد جریمه ها در مرحله اول بعد از مشخص شدن تخطی، به باشگاه مربوطه تذکر کتبی می دهیم تا موارد اشکال را سریعا اصلاح کند.
و اگر این تذکر افاقه نکرد ؟
جریمه ها بسیار سنگین است؛ در مرحله دوم باشگاه متخلف را از تمام نقل و انتقالات طول فصل مثل نقل و انتقالات نیم فصل و 6 بازیکن آزاد، محروم می کنیم که این برای هر باشگاهی بسیار جریمه سنگینی است.
در مرحله سوم هر باشگاه به ازای هر یک میلیارد تخطی از سقف هزینه تعیین شده به میزان یک چهارم باید جریمه بدهد. به عنوان مثال اگر باشگاهی 4 میلیارد تومان بیشتر از سقف هزینه کند مبلغ یک میلیارد تومان از عواید حق پخش را دریافت نخواهد کرد.
این سنگین ترین جریمه ای است که تا به حال در لیگ فوتبال در نظر گرفته ایم
تا به حال تخلفی به شما گزارش داده شده است؟
ما به 18 بازیکن مشکوک هستیم و به دقت قراردادهایشان را زیر نظر داریم . به نظر می رسد این 18 بازیکن بیشتر از رقمی که در قراردادهایشان آمده است را دریافت خواهند کرد که اسامی آن ها را به کمیته صیانت و بازرسی سازمان لیگ اعلام کردیم و در حال بررسی است.
این سقف هزینه ها که تعیین کردید شامل هزینه های کل باشگاه ها می شود؟
خیر. این ارقام فقط برای قرارداد های بازیکنان و کادر فنی تیم ها است. باشگاه هایی که در لیگ آسیا حضور دارند دو نیم میلیارد تومان و برای بقیه باشگاهها 2 میلیارد تومان جهت هزینه های بلیط هواپیما، هتل و … در نظر گرفته شده و می توانند این مبالغ را فقط در همین موارد هزینه کنند.
مصاحبه تاج به تاریخ 10/5/93:
عجب !! : |نقل قول:
او درباره تعيين سقف بودجه و لزوم انتشار قراردادهاي اعضاي باشگاهها گفت: طبق نشستهايي که با وزارت ورزش و صنايع داشتيم، قرار بر اين شد که باشگاهها قراردادهاي بازيکنان و مربيان خود را منتشر کنند. به هر حال مديران باشگاه بايد کاري کنند که بتوانند آن را انتشار دهند و هزينههايشان مورد اعتراض واقع نشود. همه باشگاهها هم در تاريخ تعيين شده از سوي سازمان ليگ قراردادهاي خود را منتشر کردند و سازمان ليگ مجبور نشد قراردادي را افشا کند. 17 -18 بازيکن ليگ هستند که قرارداد ميلياردي دارند و بايد رقم قراردادشان را بررسي کنيم. درباره سقف بودجه طبق استانداردهاي AFC رفتار کرديم و باشگاهها را مجاب کرديم که در بازه مشخصي هزينههاي خود را تعيين کنند.
رييس سازمان ليگ با بيان اين که اعلام مبلغ نادرست در قراردادها جرم است، گفت: اگر باشگاهي مبلغي را به عنوان هزينه باشگاه به ما اعلام کرده باشد در صورتي که مبلغي متفاوت از آنچه گفته خرج کرده باشد، قطعا مجرم است. خوشبختانه امسال خارج از چارچوبهاي قانوني اتفاق خاصي رخ نداده است. امسال مبلغ اعلام شده توسط باشگاهها حدود 151 ميليارد تومان بوده است که با در نظر گرفتن تخلف اگر اين مبلغ تا 190 ميليارد تومان هم برسد، باز هم قابل قبول است.
او در مورد سهميههاي امسال ليگ قهرمانان آسيا نيز گفت: امسال تقريبا سهميهها مشخص شده است. کره جنوبي، عربستان، ايران و ژاپن به ترتيب 4 تيم اول آسيا از نظر رتبهبندي فني هستند.
رييس سازمان ليگ در پايان با ابراز خرسندي از رعايت شدن سقف قراردادها در ليگ امسال اظهار کرد: هيچ باشگاهي بالاتر از سقفي که مجاز بوده اجازه هزينه کردن نداشته و خوشبختانه تمامي باشگاهها اين مطلب را رعايت کردهاند.
همینه محمد جان
قبلا هم توی دوره دوم کاشانی همچین بلایی سر پرسپولیس آوردن
بهترین راه برای ضعیف کردن یه تیم همینه
یه سقف میذاری بعد فقط همون تیمو مجبور میکنی رعایتش کنن
پرسپولیس به خاطر این سقف عملا ملیپوشاشو از دست داد
بازیکن خاصی هم نخرید
در حالی که امسال توی آسیا هم باید بازی کنه
یعنی از این تابلوتر نمیشه یه تیمو زمین زد
جالبه بعضی تیما لیست ناقص و ۱۸ نفرشون بالاتر از سقف بوده چه برسه به لیست کاملشون
قرار بود تیمایی که توی آسیا هستن بیشتر هزینه کنن
اما عملا بر عکس شد و با حمایت پشت پرده فدراسیون تیمایی که توی آسیا نیستن بیشتر هزینه کردن
اوضاع پرسپولیس اینجوریه
فولادو نفتم اونجوری
معنی قانون گذاشتن و رعایت نکردنش توسط همه معنیش چیه؟
رانته دیگه رانت
هیچ مفهومی غیر از این نداره
باز دم دایی گرم دمش گرم که وسط اینهمه هیاهو و فشاری که بر علیه فوتبالیا شد مثل مرد رقم قراردادشو اعلام کرد
خداییش جیگر میخواد بدون تعصب
در مورد پرسپولیس که مفصل تویه تاپیک خودش صحبت کردیم، اون که خودش داستان مفصلیه .. : |
ولی این اتفاقات اخیر پیرامون سقف بودجه ها یه تبعیض و ظلم آشکار در حق تیم هایی هست که به اصطلاح قانون رو رعایت کردن (زورم میاد لفظ قانون رو اینجا استفاده کنم ! یه قانون من در آوردی مسخره که فقط برای تعداد معدودی حاکم هست! بقیه هم مثل چراغ سبز بهش نگاه می کنن !!)
الان چند سال این بحث سقف قرارداد و حالا سقف بودجه وجود داره. پیشرفتی حاصل شد؟ مشکلش حل شد؟ هر روز یه اسم جدید روش می ذارن ! مثل یه میدون که فقط اسمش عوض میشه ! و بقیه همینطور دورش می زنن !!
از اون ور میان قانون کارت های زرد رو عوض می کنن، یه قانون مسخره دیگه ! بار اول با 3 تا و بار دوم با 2 تا محروم بشن !
اونم از وضع نرخ بلیط و بلیط فروشی !
فقط میشه یه جمع بندی کرد، تا این تیم حاکم بر تشکیلات فوتبال ایران هستن، نباید توقع داشته باشیم پیشرفت محسوسی داشته باشیم. پیشرفتمون میشه اینکه 1 2 هفته لیگ رو کمتر تعطیل کنیم !
واسه درآمدزایی باشگاه ها چیکار کردن ؟! واسه پیشرفت سطح کیفی لیگ چیکار کردن؟! واسه تیم های پایه؟! واسه امکانات ورزشگاه ها؟! واسه آسایش تماشاچی ها؟! معلوم نیست این همه درآمد فدراسیون کجا میره ! همش هم می نالن که پول نداریم، وضع اقتصادی خرابه ! کمتر خرج کنید ! بیشتر جریمه کنید !
واقعا ! هر کسی هر چقدر گرفته نوش جونش، چه دایی، چه قلعه نویی، چه سایر مربیان،چه سایر بازیکنان، ولی کاش سایرین هم مثل دایی جرات داشتن، حقیقت رو می گفتن، فقط شعار نمی دادن که نباید دروغ گفت، نباید اینکارو کرد، اونکارو کرد.نقل قول:
باز دم دایی گرم دمش گرم که وسط اینهمه هیاهو و فشاری که بر علیه فوتبالیا شد مثل مرد رقم قراردادشو اعلام کرد
خداییش جیگر میخواد بدون تعصب
آخه فقط با این روش میشه خودشون رو قوی کنن و دیگران رو ضعیفنقل قول:
الان چند سال این بحث سقف قرارداد و حالا سقف بودجه وجود داره. پیشرفتی حاصل شد؟ مشکلش حل شد؟ هر روز یه اسم جدید روش می ذارن ! مثل یه میدون که فقط اسمش عوض میشه ! و بقیه همینطور دورش می زنن !!
این قانون برداشته نمیشه تا وقتی تاج هست
گفتم این یه رانته
فراهم کردن شرایط برای سپاهان و... هست
آزاد کردن نقل و انتقالات یعنی پرسپولیسم بتونه بدون محدودیت خرید کنه
این با منافعشون در تضاد کامله
شما نگاه کنید فصل قبل رویانیان چهارتا خرید کرد چقدر اعتراض کردن
شما نگاه کنید هر وقت هدایتی اومد جلو اینقدر توی رسانه ها حرف و حدیث براش درست کردن که ول کرد
فقط کسایی که میخوان برای پرسپولیس هزینه کنن پولشون حروم و از بیت الماله؟؟؟
اما تیمای دیگه خیلی راحت میتونن از دوستانشون کمک هزینه بگیرن؟؟؟
مگه فقط پرسپولیس دولتیه؟
پس سپاهان از کجا داره میاره؟
فقط اگر پرسپولیس ملیپوشاشو حفظ میکرد پول بیت المال حیف و میل میشد؟
فوتبال ایران اصلا عادلانه نیست یعنی فاسده و پر از رانتهای سخاوتمندانه برای تیمهای خاصه
هیچ وقت محدودیت رو بر نمیدارن چون بهترین بستر رو برای فساد اینها فراهم کرده
اینجا نمیگن هر کی پول داره بیشتر هزینه کنه مثل اروپا
یعنی هر کی به اندازه جیبش بره هزینه کنه
حتی نمیگن من بخرم تو هم بخری
اینجا غیر مستقیم میگن من بخرم تو نخری
در آبان ماه و بدون بررسي کشورهاي ايران، کرهجنوبي و ژاپن
بررسي سهميه کشورها در ليگ قهرمانان آسيا
با تصميم کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا سهميه کشورها در ليگ قهرمانان آسيا آبان مشخص ميشوند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناظران و بازرسان کنفدراسيون فوتبال آسيا در حال بازرسي از کشورهاي مختلف آسيا هستند تا AFC در خصوص اعلام سهميههاي قطعي ليگ قهرمانان آسيا در فصل آينده به تصميم گيري بپردازد.
ش فارس، به گزارکشورهاي عضو AFC مدارک خود را به اين کنفدراسيون ارسال کردهاند و پس از بازبيني يک سري از کشورهايي که نياز به بازرسي دارند، در خصوص سهميههاي فصل آينده بررسيهاي لازم به عمل خواهد آمد.
در همين زمينه AFC از برخي کشورها مانند کرهجنوبي، ايران، ژاپن، استراليا و عربستان بازبيني به عمل نياورده و اين کشورها تنها به بررسي مدارکشان اکتفا خواهد شد.
در نهايت پس از بررسي مدارک و کشورهايي که نياز به بازرسي مجدد دارند، رتبهبندي کشورها مشخص و سپس کميته مسابقات AFC آبان ماه امسال بر اساس همين رتبه بندي، تعداد قطعي سهميههاي ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2015 را اعلام خواهد کرد.
بر همين اساس تيم اول غرب و شرق آسيا در رتبهبندي سهميه 3+1 را کسب خواهند کرد و سهميه ساير کشورها نيز بر اساس رتبه کسب شده به همين ترتيب مشخص خواهد شد.
پاي پليس بينالملل به فوتبال آسيا باز ميشود
AFC در راستاي مبارزه با تباني در کشورهاي آسيايي اقدامات جديدي را آغاز کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنفدراسيون فوتبال آسيا در راستاي مبارزه با تباني در کشورهاي آسيايي اقدامات جديدي را آغاز کرده است.
به گزارش فارس، شاهين رحماني، عضو ايراني کنفدراسيون فوتبال آسيا در اين زمينه گفت: AFC در راستاي مبارزه با تباني در فوتبال آسيا از کشورهاي عضو خود خواسته است تا هر کشور يک نماينده را به عنوان مامور پاکسازي و شفاف سازي درزمينه تباني در فوتبال براي اين منظور به اين کنفدراسيون معرفي کنند.
اين افسر پس از آموزشهاي لازم از سوي AFC به عنوان مسئول حفاظت از سلامت بازيها معرفي و به انجام وظيفه مشغول خواهد شد.
وي افزود: پس از اينکه افسران قضايي کشورها مشخص شد، قرار است کارگاهي برگزار شده و به اين نفرات آموزشهاي لازم در خصوص مبارزه با تباني در فوتبال در 3 مرحله ارائه شود. همچنين قرار است پليس بينالملل (اينترپل) نيز در اين زمينه با کنفدراسيون فوتبال آسيا همکاري لازم را به عمل بياورد.
رحماني تصريح کرد: يکي از برنامهها و شعارهاي شيخ سلمان، رئيس AFC شفاف سازي در فوتبال و فوتبال سالم است که بر همين اساس کنفدراسيون فوتبال آسيا کتابچه جديدي را در خصوص مبارزه با تباني در فوتبال تهيه کرده و براي فدراسيونهاي عضو ارسال خواهد کرد.
یه خبری رو پیدا کردم ماله ساله 91
از خبر گذاری خبر آنلاین
پس نمی تونیم مدعی شیم که پرسپولیس همین دو روزه، سریع مدرک جور کرده واسه ماهینی.
سازمان لیگ اسامی ۲۱ فوتبالیست شاغل در فوتبال ایران که خدمت سربازی را طی نکردهاند؛ را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، در یکی دو هفته گذشته بحث پیرامون چند بازیکن لیگ برتری که با کارت پایان خدمت جعلی در لیگ بازی میکردند سوژه اول رسانههای ورزشی شده بود،
تا جایی که سازمان نظام وظیفه هم وارد عمل شد و به طور صریح اعلام کرد دو بازیکنی که بیشتر از همه راجع به آنها بحث وجود داشته یعنی بختیار رحمانی و علی حمودی دورهی سربازی خود را نگذرانده
و باید خدمت وظیفه مقدس سربازی را طی کنند تا بتوانند بدون مشکل به فعالیت خود ادامه دهند.
از همان زمان روی بازیکنان زیادی شک و تردید وجود داشت که آیا خدمت سربازی خود را گذراندهاند یا خیر؟
حتی سرمربی یکی از تیمهای لیگ برتر که انگار از جزئیات این موضوع و اینکه چه بازیکنانی دوره سربازی خود را نگذراندهاند خبر داشت، با بعضی از آنها تماس گرفته بود و از آنها خواسته بود که فصل بعد را در این تیم سپری کنند
تا دورهی سربازی خود را هم طی کرده باشند.
با این حال سازمان لیگ طبق وعدهای که از پیش داده بود فهرست 21 فرد شاغل در فوتبال ایران را که دورهی سربازی خود را طی نکردهاند مشخص کرد.
سازمان لیگ در نامهای به باشگاههای لیگ برتری نام این افراد را اعلام کرده است.
فهرست 21 نفرهی این لیست به این شرح است:
1. آرش افشین
2. میلاد غریبی
3. حسین خلاقی
4. شهاب کرمی
5. علی حمودی
6. ساسان انصاری
7. علیرضا حقیقی
8. حسین ماهینی
9. بختیار رحمانی
10. سعید حلافی
11. امین جهانمهر
12. محمدجواد شفیعزاده
13. مهدی چاهکوتاهزاده
14. ابراهیم صالحی
15. محمد معاوی
16. حسن معادی
17. میلاد مدیرروستا
18. عقیل عبدالخانی
19. عباس عسگری
20. علی کعبی
21. منصور عظیمی
در میان این لیست نام بازیکنانی به چشم میخورد که از هفته نخست لیگ باید برای تیمهای خود به میدان بروند اما سازمان لیگ در نامه خود به باشگاهها اعلام کرده که آنها حق بازی در تیمهای غیرنظامی را ندارند.
همچنین با وجود اینکه مهلت نقل و انتقالات لیگ به پایان رسیده، سازمان لیگ این فرصت را به این بازیکنان داده تا در تیمهای نظامی در صورتی که فهرستشان جای خالی داشته باشد، بازی کنند
در غیر این صورت این بازیکنان نمیتوانند در تیم غیرنظامی لیگ برتری به میدان بروند و بالطبع خانه نشین می شوند.
پ.ن : تا اینا باشن که دیگه از خدمت فرار نکنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:
خدا بخواد در مورد برخي افراد داره برخي اتفاقات ميوفته كه اگر يه مردي بلند بشه پيگيري بكنه فوتبال ما نجات پيدا ميكنه.
بايد ياد بگيريم كه افتخارو با زحمت بدست بياريم با تلاش و مردانگي. اين مدلي كه برخي پيش رفتن همه ميتونن اسطوره بشن.
ولي من ميدونم اخر قضيه ميشينن دور هم با قربونت برمو عزيزمي و جونمي ... و اين حرفا سرو ته قضيه رو هم ميارن وبازم ماست ماليو تمام. ولي بعدها دستها رو ميشه شك نكنيد .
اين طبيعت روزگاره كه هيچوقت ماه پشت ابر نميمونه دير يا زود داره ولي ....
فاجعه در فوتبال خوزستان ( و البته لیگ ایران )
محتوای مخفی: متن خبر
از این فجایع زیاد اتفاق می افته اینجا، دیگه عادی شده ! مگه با ماجرای تبانی و دلال ها و سقف بودجه چیکار کردن؟ اینم بذار کنار همونا تویه ویترین !نقل قول:
فاجعه در فوتبال خوزستان ( و البته لیگ ایران )
آندو تیموریان حقش بود واقعا که بهترین بازیکن بشه؟؟؟؟
بله من پرسپولیسی هستم
اما بازم سوال میکنم آندو حقش بود واقعا
کسی که هفته های زیادی رو اصلا بازی نکرد به علت مصدومیت یا محرومیت
و در نهایت تیمش هم پنجم شد
بختیار رحمانی هافبک وسط تیم قهرمان
سید جلال حسینی مدافع تیم نایب قهرمان با بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ برتر
صادقیان موثرترین بازیکن تیم نایب قهرمان
معیار این انتخاب دقیقا چی بود
دارم کاملا منطقی سوالم رو مطرح میکنم و انتظار پاسخ منطقی هم دارم
نقل قول:
همان معیاری که مهدی رحمتی را سال گذشته به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نکرد
بیشترین کلین شیت و بهترین دروازه بان و بازیکن تیم قهرمان و....
جانم معیار و منطقنقل قول:
اینجا ایرانه دوست عزیز معیار منطق حرف اول را نمیزنه و خیلی عوامل در انتخاب ها و گزینش ها تاثیرگذارهنقل قول:
سال گذشته نویدکیا اصلا شرایط بهترین بازیکن لیگ را نداشت اما انتخاب شد در حالی که باید رحمتی یا پژمان منتظری یا حتی اگر از سپاهان میخواستند انتخاب کنند خلعتبری را انتخاب میکردند اما !!!
در عین ناباوری نویدکیا اسمش در آمد
در هر صورت آندو شایستگی بهترین بازیکن شدن را داشت و نسبت به سال گذشته کمتر میشه از مسئولان گزینش ایرادی گرفت
دقیقا همون چیزیه که دید شما رو بسته ، چون طرفدار پرسپولیسید نمیایید بگید چرا به جای مهدی شریفی ، مهدی دغاغله ، مهرداد بایرامی ، سامان نریمان جهان و... ، عباس زاده ایی که 5-6 بازی آخر تونست 4 تا گل بزنه و 24-25 هفته دیگه هیچی! میشه پدیده لیگ برتر !نقل قول:
بله من پرسپولیسی هستم
جناب !
یک سوزن به خودمان ، یک جوالدوز به دیگران !
دوست مننقل قول:
من نمی خوام در مورد بهترین بازیکن فصل پیش که آندو انتخاب شد، بحث کنم.
چون فکر می کنم ( درست / غلط ) آندو گزینه مناسبی بود.
.
ولی در مورد پدیده لیگ می خوام بگم.
اولا دغاغله 7 فصله داره تو لیگ برتر بازی می کنه ( استقلال اهواز، ملوان و ... ) و کسی بود که شناخته شده بود و اونچنان هم تو ملوان تاثیر گذار نبود. حداقل بهترین نبود.
در ضمن این بایرامی + عباس زاده + نریمان جهان روی هم اندازه دغاغله سابقه بازی در لیگ برتر رو ندارن.
.
در مورد عباس زاده بگم که عباس زاده فقط تو 6 تای آخر برای پرسپولیس بازی نکرد. 2 یا 3 بازی نیم فصل اول و چندین بازی در جام حذفی و چند بازی در اوایل نیم فصل دوم داشت
که مجموعه به 14 بازی می رسه.
.
و نریمان جهان و شریفی و ... هم تقریبا همینقدر برای تیم شون بازی کردن ( حدودا 4 یا 5 تا بیشتر )
.
در ضمن شریفی و نریمان جهان توی تیم شون زیر سایه باقی بازیکنان بودن و اونچنان دیده نمی شدن
ولی عباس زاده حداقل توی اون 6 تای آخر که شما میگی مرد اول تیم پرسپولیس بود.
و حتما هم قبول داری که پرسپولیس و استقلال بیشتر از سایر تیم ها تو چشم هستن و دیده میشن.
.
کلا رفیق بی خیال:n11:، کدوم انتخاب ها درست بوده که بخوایم بگیم اینا درست باشه.
.
چه فرقی می کنه کی انتخاب بشه؟ حالا این یا اون...
مشکل فوتبال ما چیز های دیگه ایه...
.
موفق باشی :n16:
حرکت قشنگ آندو هنگام اعلام اسم برترین بازیکن لیگ سیزدهم
به عنوان یه پرسپولیسی میگم: شایسته این انتخاب بود!
مصاحبه تاج در مورد اینکه تمامی تیمهای لیگ برتری از جمله سپاهان سقف بودجه رعایت کردن واقعن خیلی مضحک بود
2ملیارد خورده ای بالاتر از سقف خرید کردن حالا بماند که خیلی بشتر این چیزا هزینه کردن که راحت ماست مالی شد رفت پی کارش:n09:
حالا کافی بود پرسپولیس سهمیه آسیا نمیگرفت بیشتر از سقف موجود هزینه میکرد تا همین علم عثمان کنن گفتگوی خبری ویژه خودشون اختصاص بدن به این قضیه
مثل داستان جذب خلعتبری در فصل قبل که هدایتی هزینش تقبل کرده بود دیگران دچار سوختگی شدید شده بودن بیت المال بیت المال میکردن:n21:
بالاخره سپاهان نور چشمیشونه باید هواش داشته باشن:n09:
انتخاب آندو به نظر من بیشتر تحت تاثیر بازی هاش تویه جام جهانی بود. در خوب بودنش شکی نیست ولی کلا اینجا در چنین مراسم هایی سعی می کنن جوایز رو به نوعی تقسیم کنن. همچین هم جایزه با ارزشی نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم یا دنبال ملاک و معیارش بگردیم، خودمون خوب می دونیم ملاک و معیار درست و حسابی پشتش نیست (وقتی میان قانون کارت زرد رو با منطق "جلوگیری از خشونت لیگ" اینطوری من در آوردی عوض می کنن دیگه چنین مراسم هایی که جای خودش رو داره !)
دقیقا ! پیش بینی نکرده بودیم؟ آخرش هم همین شد ! خیلی جالبه. همه مثل کبک سرشون زیر برفه ! همه چیز گل و بلبل !! شرم آوره !نقل قول:
مصاحبه تاج در مورد اینکه تمامی تیمهای لیگ برتری از جمله سپاهان سقف بودجه رعایت کردن واقعن خیلی مضحک بود:n09:
2ملیارد خورده ای بالاتر از سقف خرید کردن حالا بماند که خیلی بشتر این چیزا هزینه کردن که راحت ماست مالی شد رفت پی کارش
حالا کافی بود پرسپولیس سهمیه آسیا نمیگرفت بیشتر از سقف موجود هزینه میکرد تا همین علم عثمان کنن گفتگوی خبری ویژه خودشون اختصاص بدن به این قضیه:n21:
مثل داستان جذب خلعتبری در فصل قبل که هدایتی هزینش تقبل کرده بود دیگران دچار سوختگی شدید شده بودن بیت المال بیت المال میکردن
بالاخره سپاهان نور چشمیشونه باید هواش داشته باشن
قيمت کادر فني پرسپوليس؛ 3.450 ميليارد تومان!!
سايت سازمان ليگ پروفايل تمام تيم هاي ليگ برتر شامل بازيکنان و مربيان را با تاريخ تولد و البته مبلغ قراردادشان منتشر کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش "ورزش سه"،
در اين بين با بررسي پروفايل تيم پرسپوليس مشخص مي شود افشين پيرواني جديدي ترين عضو کادر فني سرخ ها قراردادي 500 ميليون توماني با اين باشگاه بسته است که در نوع خود عجيب به ظر مي رسد.
از آنجايي که پيرواني بعد از شفاف سازي باشگاه پرسپوليس با اين تيم قرارداد بست مبلغ قرارداد او منتشر نشده بود اما حالا مشخص مي شود او يکي از گران ترين دستياران ليگ برتري است.پيرواني در حالي قرارداد 500 ميليوني بسته که 5 دستيار ديگر دايي قراردادي 170 ميليون توماني بسته اند.هر چند رقم قرارداد غلامپور،محمد دايي،بهزاد غلامپور،رضا فروزاني و محمدرضا مولايي از دو مربي ديگر ليگ برتر به نام هاي حميد استيلي و نصرت ايراندوست بالاتر است اما اين مساله در مورد افشين پيرواني جالب تر به نظر مي رسد.با احتساب مبلغ قرارداد افشين پيرواني اين مربي از 6 سرمربي ليگ برتري به نام هاي صمد مرفاوي،عليرضا مرزبان،مجيد باقري نيا،مجيد جلالي،حميد استيلي و نصرت ايراندوست گرانقيمت تر است.
در ضمن با احتساب قرارداد 2.1 ميلياردي دايي ،جمع رقم قراردادهاي کادر فني پرسپوليس به سه ميليارد و چهارصد و پنجاه ميليون تومان مي رسد که در نوع خود اتفاق جالبي استو مي توان اين نيمکت را يکي از گران ترين نيمکت هاي ليگ برتر دانست.
سال گذشته کريم باقري هم قراردادي سنگين تر از ساير مربيان پرسپوليس بسته بود .مبلغ قرارداد باقري با پرسپوليس 550 ميليون تومان بود آن هم نه براي تمام فصل!
امروز يه خبري اوده رو ساياتا از عضو هيات مديره استقلال كه فرمودن بخشي از قرارداد تيموريان را متعدان مالي ميدهند!
همين حرفو ميبرن تو جلسه مطرح ميكنن بازم قانونو دور ميزنن. اخه عزيز من اگر
قرار باشه اين جوري برخورد بشه همه ميان سقف بودجه رو رعايت نميكنن و ميگن بقيه پولو اسپانسر داده دوباره همون ريختو پاشاي قبلي و همون پولاي يامفت كه خرج ميشه.
وقتي ميگن هر باشگاهي سقف بودجه داره براي نقلو انتقال يعني مجازه همونقدر خرج كنه نه بيشتر .حالا اين پولو عمه بنده ميده از اسمون نازل ميشه يا اسپانسر هيچ فرقي نميكنه باشگاه نبايد بيشتر از مبلغ مورد نظر خرج كنه.
خيلي معادله سادس امسال گرانترين تيم ايرانو بستن و سقف بودجه رو رعايت نكردن و بايد مجازات بشن در غير اينصورت بازم بي عدالتي رو مثل هميشه انجام دادن واخرشم كه به هيچ نتيجه اي نمي انجامه.
عزیز محمدی ادعای قلعهنویی را رد کرد
ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
رییس سابق سازمان لیگ برتر فوتبال میگوید چگونه میتواند کسی را تایید کند که نامش در میان لیست 101 نفرهای بوده که ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال او را از هر گونه فعالیت با باشگاهها منع کرده است.
عزیز الله محمدی درباره صحبتهای امیر قلعهنویی در ارتباط با این که طی تماسی با او صلاحیت فردی را که جواد نکونام وی را یک دلال فوتبال فعال در کنار سرمربی استقلال معرفی کرده، تایید کرده است، اظهار کرد: من هرگز این فرد را تایید یا رد نکردهام. اسم او جزو 101 نفری بود که ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال اعلام کرد که نمیتوانند با باشگاهها فعالیت داشته باشند.
وی ادامه داد: این افراد حتما مشکل داشتهاند که اسامی آنها توسط ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال اعلام شده است و این موضوع مربوط به حال حاضر نیست و بلکه از چند سال گذشته مطرح شده است.
رییس فعلی اتحادیه مدیران باشگاههای فوتبال کشور در مورد تماس امیر قلعهنویی در ارتباط با تایید صلاحیت این فرد، اظهار کرد: به یاد ندارم چنین تماسی با من گرفته شده باشد و هیچ موقعی هم این فرد را نه تایید و نه رد کردهام.
عزیز محمدی با تاکید بر این که هرگز کسی را که نامش در میان لیست افراد ممنوع الفعالیت با باشگاهها باشد تایید نمیکنم، گفت: بنده خودم به باشگاههایی که این فرد در کنارشان فعالیت میکرد می گفتم که ایشان حق همکاری با باشگاههایتان را ندارد، پس چگونه میتوانم چنین فردی را تایید کنم؟
میشه به عنوان یه پرسپولیسی دلیلتون رو بگید؟نقل قول:
وگرنه منم میتونم ژست منطقی بودن به خودم بگیرم
با کلی حرف زدن نباید از بحث کردن فرار کرد
مثلا هافبک تیم پنجم فصل قبل چه چیزی داشته که هافبک تیم قهرمان یعنی رحمانی نداشته؟
کسی منکر خوب بودن آندو نیست
یکی از بهترینهای آسیاست
اما فصل قبل هم تیمش نتایج مناسبی نگرفت هم خودش چند بار اخراج شد و چند بار باید اخراج میشد که نشد
بازیهای زیادی هم مصدوم بود
اون دوست استقلالی هم که پرسپولیسی بودن منو مانع باز شدن چشمای منطقم میدونه چشماشو باز کنه ببینه قبل از همه از بختیار رحمانی اسم بردم
وقتی خون علی دایی رنگین تر از دیگران است!
آی اسپورت- فصل چهاردهم لیگ برتر از روز پنجشنبه آغاز شد تا علاقه مندان به فوتبال بعد از پایان جام جهانی به نظاره مسابقات باشگاهی کشور بنشینند. لیگ از همین روزهای آغازین با حاشیه هایی همراه شد. مهمترین مساله در هفته اول، شروع اعتراضات به داوری بود. علی دایی در دیدار پرسپولیس با نفت تهران که با تساوی یک بر یک به پایان رسید اعتراض شدیدی به نحوه داوری این مسابقه داشت. وی اعتراض به داوری را از هفته اول آغاز کرد. علی دایی در فصول قبل نیز به شدت به داوران اعتراض می کرد. ظاهرا فرقی نمی کند دایی سرمربی راه آهن باشد یا پرسپولیس در هر صورت وی به داور معترض است. انگار نه انگار که وی دریکی از بهترین لیگ های دنیا بازی کرده و صاحب تجربه است.
*قانون چه می گوید؟
ماده 67 آیین نامه جدید کمیته انظباطی تکلیف مربیان معترض را روشن کرده است . در این ماده آمده: در موارد فنی، تصمیمات داوران طبق قانون 5 مصوب برد بین المللی فوتبال ، نهایی و پایان یافته است و قابل اعتراض نبوده و هی گونه شکایتی در مورد قضاوت فنی داوران مبنی بر نحوه اجرای قوانین هفده گانه فوتبال در رکن قضایی پذیرفته نمی شود.اما تصمیمات انضباطی داوران در مورد کارت های زرد و قرمز می تواند طبق بند 3 ماده 31توسط کمیته انضباطی اصلاح شود .بیان و طرح هرگونه اعتراض علنی به تصمیمات داوران و کمک داوران و داوران ذخیره در مصاحبه های قبل ، حین و بعد از بازی چه در کنفرانس ها و چه درمصاحبه های رسانه ای توسط بازیکن ،جانشین و مقامات رسمی باشگاه ممنوع است در غیر این صورت متخلف تا یک ماه از شرکت در مسابقات و هرگونه فعالیت رسمی محروم و تا یکصد میلیون ریال جریمه نقدی می شود.هرگونه ایجاد شائبه در اذهان عمومی به هر طریقی ، مبنی بار جانبداری تعمدی داوران از یک تیم یا بکاربردن الفاظی که شان و جایگاه تشکیلات رسمی داوران را زیر سوال می برد (به تشخیص رکا ن قضایی مربوط ) باعث محرومیت تا دو ماه و جریمه نقدی تا یکصد میلیون ریال خواهد بود . رییس کمیته انضباطی این اختیار را دارد که به محض انتشار بیانات اعتراضی نسبت به تصمیمات داوران در رسانه های گروهی با دستور موقت ، فرد متخلف از بند 2 و3 همین ماده را بر اساس اختیارات مندرج در ماده 33 تا رسیدگی توسط کمیته انضباطی محروم نماید! بنا براین صحبت های رئیس کمیته انظباطی در مورد نداشتن گزارش اعتراض علی دایی صحیح نیست و انتشار صحبت های سرمربی پرسپولیس می تواند برای محرومیت وی کافی باشد.
هم قانون در مورد تخلف صحبت کرده و هم مدرک موجود است اما به نظر می رسد خون دایی رنگین تر از سایر مربیان است و کمیته انظباطی هم قصد برخورد با متخلفین را ندارد! کمیته انظباطی باید دست از شعار دادن بردارد و مربی متخلف را طبق قانون جریمه کند حال مربی تازه کار باشد یا علی دایی بهترین گلزن جهان! در لیگ سایر کشورها فرقی نمی کند لیگ برتر جزیره باشد یا امارات، فرقی نمی کند مورینیو علیه داور صحبت کرده باشد یا مارادونا همه مربیان و بازیکنان به یک چشم دیده می شوند. با مربی متخلف برخورد و جریمه سنگینی را در نظر می گیرند.
:n09::n09:نقل قول:
اون دوست استقلالی هم که پرسپولیسی بودن منو مانع باز شدن چشمای منطقم میدونه چشماشو باز کنه ببینه قبل از همه از بختیار رحمانی اسم بردم
منظور بنده این بود که شما با عدم انتخاب بختیار یا هر کس دیگه ایی که می بود مشکلی ندارید و فقط مشکل استقلالی بودن تیموریان هست ! و گرنه پارسال که نویدکیایی که استقلالی نبود و جایزه رو برد و حق منتظری استقلالی بود که برنده بشه ، ازین بحث ها مطرح نشد !
جشنی که اسامی برگزیده هاش از قبل مشخص باشه که دیگه جشن نیست.
اینا مهم نیست.فقط خوب کارکردن مهمه و اگه بازیکنی خوب بازی کنه و جایزه هم بهش ندن ولی اسمش ماندگار میشه.
این جایزه ها که می پوسه.اسم نیکوست که میماند.................................
عشق است پرسپولیس
انتقاد علي دايي از نصيرزاده
به نقل از تسنيم، علي دايي در واکنش به اظهارات هوشنگ نصيرزاده که اعلام کرده بود« دايي در فوتبال آلمان بوده است، آيا آنجا مربيان عليه داوري حرف ميزدند؟ اين قانون در تمام دنيا وجود دارد و در جام جهاني هم ديديد که هيچکس درباره داوري صحبت نکرد.» اظهار داشت: متاسفانه دوستان فکر مي کنند فقط خودشان از اوضاع و احوال مطلع هستند و بقيه از پشت کوه آمده اند. مي گويند در جام جهاني کسي عليه داوري حرف نزد. کيروش در کنفرانس بعد از بازي با آرژانتين اعلام کرد بازي دو چهره موثر داشت داور و مسي. حتي رئيس محترم فدراسيون و مقامات فوتبال ايران هم کلي مصاحبه کردند. کواچ سرمربي کرواسي بعد از بازي با برزيل گفت «برزيل مدعي اصلي اين جام به شمار ميرود و من علاوه بر قدرت برزيل پيشبيني کرده بودم که در بازي افتتاحيه با مشکلات داوري نيز رو بهرو شويم.امروزتصميم داور مضحک بود».
وي ادامه داد: کلينزمن قبل از بازي آمريکا و بلژيک گفت «فيفا با انتخاب جميل حمودي براي ديدار ما و بلژيک اشتباه کرد. داور الجزايري که فرانسوي زبان است ميتواند با بازيکنان بلژيک به زبان خودشان صحبت کند. اميدوارم انتخاب اين داور مشکلي براي ما ايجاد نکند.» ما اينها و بقيه حرفها را يادمان هست و حافظه مان ضعيف نيست. متاسفانه برخي به گونه اي حرف از فيفا مي زنند انگار خودشان سنگ بناي فيفا را گذاشته اند يا جوري مقررات بين المللي را مطرح مي کنند که انگار فقط آنها مي توانند زبان خارجه بخوانند و ترجمه کنند. فکر نکنيد شما داستايوفسکي هستيد و بقيه تا سر کوکب خانم درس خوانده اند.
دايي عنوان کرد: در آلمان حقوقدان هاي خبره براي فوتبال آيين نامه مي نويسند. کساني که واقعا تحصيلات حقوقي دارند و اصول و قواعد و جزييات حقوق و مقررات را مي شناسند و اين قوانين را با همه قوانين بالادستي و زير دستي مملکت هم وفق مي دهند نه اينکه مثلا يک کمک داور بازنشسته بيايد براي کل فوتبال قانون بنويسد. من اعلام کرده ام اگر قانوني وضع شده به آن احترام مي گذارم، بعد مي آيند مصاحبه مي کنند که ما دوست نداشتيم محروميت ها از پرسپوليس شروع شود. شما مگر رئيس کميته انضباطي هستي که حکم صادر مي کني و مي گويي ما محروم مي کنيم؟
سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: اگر قرار است آيين نامه رعايت شود قبل از آن بايد اساسنامه که شاکله کار فدراسيون است رعايت شود. ماده 54 اساسنامه فدراسيون مي گويد که رئيس و معاون کميته حقوقي و تدوين مقررات بايد تحصيلات حقوقي داشته باشند. رئيس فعلي اين کميته در کدام دانشگاه حقوق خوانده است؟ بيايد مدرکش را منتشر کند. واقعا اين براي من ابهام است و اگر اشتباه مي کنم ثابت کنند.اگر بخواهيم وارد ريز مسائل شويم و مو را از ماست بيرون بکشيم که با طرح همين موضوع در ديوان عدالت اداري مي شود کميته حقوقي و رئيسش را زير سؤال برد و کميته اي که رييسش صلاحيت قانوني نداشته باشد قطعا آن گاه آيين نامه هايش هم بايد بازبيني شوند.
دايي گفت: من مشکل شخصي با نصيرزاده ندارم اما مي گويم مگر مثلا مي شود وزير بهداشت پزشکي نخوانده باشد؟ مگر مي شود رئيس کميته حقوقي حقوق نخوانده باشد؟
او اظهار داشت: من در کنفرانس خبري براي داور بازي آرزوي موفقيت کردم. اگر گفتم ديکتاتوري انتقادم به قوانين بود نه به داوري. همکاران من هم اين هفته درست يا غلط به داوري انتقاد کرده اند که البته من بازي ها را نديده ام و نمي دانم تا چه حد انتقادات وارد بوده. حالا انگار برخي فقط منتظرند من حرف بزنم تا از کاه کوه بسازند. اگر مشکل شخصي داريد بگوييد تا همه بدانند. همه جاي دنيا اشتباهات نقد مي شود. وقتي خبرنگار از من درباره داوري مي پرسد ادب حکم مي کند جواب بدهم. آقاياني که تکليفشان با خودشان روشن نيست و فراتر از وظيفه شان حرف مي زنند بهتر است قانون را رعايت کنند. مثلا فلان فرد که مشاور چند باشگاه است که نمي تواند براي همه تعيين تکليف کند.
دايي تصريح کرد: يک بار ديگر اعلام مي کنم راه رفع انتقادات از داوري وضع مقررات اينگونه نيست. بايد اشتباهات داوري کاهش يابد. مگر با کسر امتياز به خاطر شعار هوادارها فضاي ورزشگاه ها سالم شد؟ وقتي تيم من با 30 ميليون هوادار فصل قبل علنا در بازي با سپاهان و فولاد از داوري ضربه خورده و همين دو امتياز مي توانست ما را قهرمان کند چه کسي بايد جوابگو باشد؟ درد اين است که امروز يک داور قانون مي نويسد و بالطبع به نفع داوران مي نويسد، فردا اگر يک بازيکن قانون بنويسد لابد به نفع بازيکن مي نويسد. اين که نشد قانونگذاري. يک سال مي گويند هر کس از توپ انتقاد کند محروم مي شود، امروز انتقاد از داور را مي گويند مي شود از درون خانه رئيس کميته انضباطي هم راي داد. مي ترسم فردا روي چمن ورزشگاه تابلو بزنند و بنويسند با کفش وارد نشويد يا لطفا روي چمن راه نرويد.
او ادامه داد: مي گويند دايي از هفته اول شروع به اعتراض کرده است. ايراد من اين است نمي توانم برخي مسائل را ببينم و سکوت کنم. من اگر سال قبل بحث داوري هاي شائبه دار را مطرح کردم ديديد که کار از دايره فوتبال فراتر رفت و در برخي نهادها اعترافاتي مطرح شد که اگر رسانه اي مي شد خدا مي داند چه مسائلي را به دنبال داشت. اگر از مشکل کارت هاي پايان خدمت حرف زدم ديديد که مرور زمان همه چيز را ثابت کرد. حالا هم مي گويم رعايت احترام داوران زحمتکش واجب است اما با اين قانون ها و مقرراتي که با قوانين مملکت هم در تضاد است نمي شود مشکلات را رفع و رجوع کرد. ما ياد گرفته ايم صورت مسئله را پاک کنيم وآشغال ها را بفرستيم زير فرش. اين دواي دردها نيست. هم خودتان مي دانيد و هم همه آنهايي که با فوتبال سر و کار دارند.
متن مطلب هم مانند عنوانش مضحک بود ! فعلا که خون بعضی تیم ها خیلی رنگین تر از پرسپولیس هست ! هر وقت تیم هایی رو که بصورت واضح و آشکار بیشتر از سقف بودجه هزینه کردن رو طبق همون "قانون" جریمه کردن ، اونوقت بیان دم از "قانون" برای سایرین بزنن !نقل قول:
این جو سازی ها خیلی طبیعی هست، ولی در همیشه رویه یه پاشنه نمی چرخه ! اونوقته که معلوم میشه حق با دایی بوده یا نه !
درود
اینجا بیشتر شبیه به تقابل اسقلال و پرسپولیس شده تا صحبت در مورد لیگ :n02:
به هر حال ...
فقط خواستم بگم که زیاد با این مسائل اعصاب خودتونو خراب نکنین . لیگ ایران از پایه ایراد داره و فاسده و این فساد به همه تیم ها و مسئولین و مربیان و بازیکنان رسیده و بیشتر این افراد حاضر در لیگ مثل هم هستن .
از ضعیف ترین تیم ها میشه به این مشکلات رسید و اونا رو دید تا جایی که به تیم های بزرگ این لیگ برسیم و مشکلات و فساد رو در حجم بالاتر مشاهده کنیم .
قبلن هم گفتم ... اگه دقت کنین می بینید که لیگ و فوتبال ایران مثل یک سیستم بسته میمونه که فقط یک سری افراد خاص در راس اون مدیریت میکنن و جلو میرن .
در قسمت مدیریتی فوتبال یک سری افراد هستن که همیشه حضور دارن و فقط طی سالیان مختلف جا و پستشون عوض میشه .
مربیان هم همیشه همین افرادی هستن که همیشه بودن و فقط تیم هاشون عوض میشه . کسانی در این سیستم ماندگارن و حضور دارن که از نظر اخلاقی و رفتاری مثل خودشون باشن .
کسی که مثل خودشون نباشه پرت میشه بیرون . در اصل یک حلقه تکرارـه با کمی تغییرات اندک ولی اصلی ها و مهره ها همیشه همونی بودن که هستن .
کل این سیستم از پایه ویرانه و فساد اصلی در تنه اصلی این درخت که همون فدراسیونه وجود داره و شاخه ها و انشعاب اون به بقیه تیم های تحت نظارت اون میرسه .
شما لیگ یک و دو رو هم که نگاه کنید و مسائل و مشکلاتش رو که دنبال کنین به مواردی مثل لیگ برتر میرسین و همه جور باندبازی و رشوه و تبانی و دزدی در اون دیده میشه ولی هیچ اتفاق خاصی برای رسیدگی به اون و برخورد با متخلفان دیده نمیشه .
هر وقت هم که صحبتی میشه مسئولان میگن " یک سری صحبت ها بوده که باید بررسی و اثبات بشه ... ما هم داریم روی اونا کار میکنیم " و در آخر هیچ اتفاقی نمی افته یا این که خیلی راحت قضیه ماست مالی میشه.
بعد ما هنوز چسبیدیم به این که کی پاکه و کی ناپاکه ... کی چه قدر خرج کرده و کی چقدر خرج نکرده !
وقتی شفق میاد تیم ابومسلم رو 100 هزار تومان میفروشه خودتون تا ته قضیه برین . هنوز که هنوزه کسی نمیدونه مالک اصلی باشگاه ابومسلم کی بوده و این تیم الان به خاطر همین مشکلات مدیریتی و مالی و دزدی ها رفت لیگ دو .
لیگ ایران وضعیتش اسفباره و هیچ گونه برنامه ای هم برای رسیدگی به این وضعیت وجود نداره و برعکس خیلی ها از این شرایط موجود استقبال کردن و میکنن . چون که جیبهاشون پر میشه .
آیا همیچن لیگی با همچین وضعیتی ارزش دنبال کردن و وقت گذاشتن و حرص خوردن داره ؟!
والا این مسئله سقف رو خیلی وقت پیش مدیرعامل دربند یه تیم لیگ برتری با دادن ماشین و پول های میلیارید دور زدنقل قول:
الانم توقع داری وقتی محمد نوری یا پژمان نوری یه تومن میگیرن اندو یا خسرو حیدری به همون مقدار بگیرن؟؟ خوب این مسئله از پایه ایراد داره قبلا قانون سقف قرارداد رو امتحان کردیمو دیدیم فایده نداره حالا یه بحث جدید مثل قبل ,سقف بودجه ...دقیقا دور باطل:n03:
در مورد حق بودن یا نبودن با اقای دایی خیلی میشه صحبت کرد که جاش اینجا نیست