از این مدل همه شاکین مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری زیاد داره بفروشش صبر کن تا فون پد 8 بیاد اونو بخرنقل قول:
Printable View
از این مدل همه شاکین مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری زیاد داره بفروشش صبر کن تا فون پد 8 بیاد اونو بخرنقل قول:
سلام. من کاملا راضی هستم! سیستمتون را آپدیت کنید و یک بار فکتوری ریست کنید. درست نشد برید گارانتی
منم فکر کنم مشکل از مموری کارت باشه، من بیشتر وقتی از فایرفاکس و گوگل کرم یا هر برازر دیگه ای استفاده کنم، وقتی میام بیرون 30 ثانیهای طول میکشه برنامه هایم باز شن و تبلت کند میشه
ریست فکتوری زدم
مموری فرمت کردم کامل .
اوضع بهتر شد ولی فکر کنم مموری ایراد داره . چون میزنمش به لپ تاپ scan fix باز میشه و باید فیکس بشه .
باید مموری بدم گارانتی
سلام
من میخوام یه مدت تبلت رو خاموش کنم (در حدوده ۶ ماه)
به نظر شما چی کار کنم باطریش خراب نشه!؟چند درصد شارژ بزارم و ....
دوستان کسی میدونه قیمت باطری تبلت ایسوس چنده؟:n03:
چرا هیچ بازی دیتاداری داخل تبلت اجرا نمبشه؟؟
کسی نیست؟ فقط دیتاهایی که داخل خود دستگاه میریزم بالا میاد!نقل قول:
اگه ميخواي ديتا رو تو اس دي كارت بريزي بايد دستگاه رو روت كنينقل قول:
چرا روت؟ روی گوش که راحت میشه دیتا روی SD کارت ریخت!نقل قول:
به تمام کسایی که می خوان این تبلتو بگیرن بگم که به هیچ وجه پشیمون نمیشن
وقتی خریدم هم می دونستم بهترین انتخابه
دیشب هم که ایسوس اندروید 5 رو رسماً براش ریلیز کرد فهمیدم که اشتباه نکردم ...
این کمپانی کارش حرف نداره ...
اندروید 5 هم سیستم رو بسیار روان و زیبا کرده ... بدون هیچ باگی ...
دليلش اينه كه حافظه اصلي با همان داخلي تبلت شما خودش sd كارت هستش يعني حافظه داخليش معادل حافظه خارجي گوشي شماست و حافظه داخلي گوشي شما ار نوع nand هستش كه بعلت گرونتر بودنش در تبلب شما بكار نرفته و بجاش همان sd كارت استفاده شده.
با روت كردن ميشه نام درايو عوض كرد تا بشه ديتاها را رو sd ريخت.
سلام
من این تبلت را حدودا یک ماهی هست که خریداری کردم الان چند روزی است که الکی شارژ خالی میکنه مثلا شب 90 درصد صبح که بیدار می شوم شده 50 درصد کسی میدونه علت چیست؟
ممنون
اندرویدتون رو به 5 آپدیت کردید؟نقل قول:
اگه نکردید این کار رو انجام بدید. لالیپاپ خیلی عملکرد باتری رو بهینه کرده (هر چند من در 4.4 هم مشکل باتری نداشتم)
قیمت تاچ این تبلت چند در میاد ؟ اصلا میصرفه تعویض کنیم یا نه؟