سلام
کسی که لیسانس دانشگاه ازاد داره میتونه کنکور بده و داروسازی و .... بخونه؟؟؟
Printable View
سلام
کسی که لیسانس دانشگاه ازاد داره میتونه کنکور بده و داروسازی و .... بخونه؟؟؟
سلامنقل قول:
برای جمع بندی دقت کنین که با توجه به یه برنامه دقیق و حساب شده به موقع درس هارو با منبع مناسب دوره کنین حالا یا به برنامه آزمون ازمایشی یا برنامه خودتون فقط باید به تصمیمتون احترام بزارید و تا آخر پیش برین
در مورد منابع بگم اگه خودتون خلاصه برداری میکنین خیلی خوبه از همه چی بهتره ( با روحیاتتون هم سازگار ترِ:) ). مهم اینه که وسواس به خرج ندیدن و به جزوه خودتون اعتماد کنین که اکثرا ندارن و یکم وسواس به خرج میدن
اگه تونستین وسواس رو حل کنید که هیچ اگه نتونستین از منابع جمع بندی قابع اعتماد استفاده کنین مثلا در درس شیمی فیل های مبتکران عالیه و هیچی رو جا ننداخته تستای خوب و بجایی هم اورده یا در معارف میتونین از جمع بندی مهر و ماه استفاده کنین که اونم همین خصوصیات رو داره و بقیه کتاب هم منابع جمع بندی خوب دارن تقریبا
در مورد زیست هم زیاد درگیر جمع بندی نباشین به زیست باید تسلط کامل پیدا کرد برای مرور تست بزنین و هر جا که احساس ضعف کردین دوباره کتاب رو بخونین.
سلامنقل قول:
بله میتونه و مانعی نداره.
یعنی اگه مثلا با قلمچی برم مطمئن باشم مشکلی پیش نمیاد ؟ برای مثال الآن که 3 فصل دوم رو با تست تموم کردم ، دیگه دورش نکنم تا 11 مرداد که اولین آزمونه و فصل 1 میاد ؟
آخه الآن درس 3 که همیشه مشکل داشتم رو بالاخره با آرامش و از پایه با استفاده از جزوه معلممون و منابع تستی مختلف عالی یاد گرفتم و دوست ندارم این آمادگی از بین بره .
خلاصه نویسی من به این شکله عملا : دو قسمته :
1) هایلایت کلمات مهم و ریز کتاب(مثل قید ها و کلماتی که از زیر چشم در میرن)
2) نوشتن خلاصه تو دفتر به شکل نمودار درختی کامل . یعنی درسو خوندم به حد کافی تستم زدم کل درس رو قشنگ تو غالب نمودار می نویسم . مثلا فصل ایمنی قسمت اعظمش شامل یه مجموعه کلی ایمنی هست که دو تا زیرشاخه اختصاصی و غیر اختصاصی داره ، غیر اختصاصی خودش 2 تا زیر شاخه دیگه داره و ... .
کلمات ریز و قید ها رو هم نسبتا میارم توی خلاصه ولی خوب برای بعضیاشون دیگه آدم باید یه جورایی پاراگراف رو بنویسه که نمیشه .
تو آزمون قلمچی سعی کنین یه جور باشه چهارشنبه و پنجشنبه یه مرور برای آزمون داشته باشین در کنار خوندن درسا و اعتماد کامل داشته باشین که راهتون درسته.نقل قول:
هر کس با توجه شناختی که از خودش داره خلاصه نویسی میکنه کسی نمیتونه بگه فلان خلاصه خوبه اون یکی بَدِ، شما باید چند بار از این خلاصه ها استفاده کنین تا عیارِش دستتون بیاد اگه مطالب تو زهنتون مرور شه که عالیه اگه نشه اون موقع باید تو نگارش جزوه خلاصه نویسی تجدید کنید - نگران نکات باقی مونده نباشین چون هدف جمعبندیه (مرور و یادآوری مفاهیم) ، منبع اصلی رو بازم در طول سال چندین بار میخونین.
دوستان سلام
کنکور 94 نسبت به کنکور 93 از لحاظ منابع چه تغییراتی خواهد داشت ؟
بنده 93 کنکور دادم ، برای اینکه تو آزمون 94 شرکت کنم باید چه چیز های جدیدی رو مطالعه کنم ؟
با تشکر
چه رشته ای هستین؟نقل قول:
بايد خودت روش خودت رو استفاده كني و ببيني چه بازدهي واست داره اگه مناسب نبود تغيرات لازم رو توي روشت اعمال كني. نوشتن خلاصه هاي نمودار درختي هم فوق العاده كمك ميكنن هم به انسجام مطالب و هم به مرورشون. در مورد تاثير نمودار درختي همين رو بدوني كافيه كه طراحا تست براي خودشون واسه هر فصلي نمودار درختي تهيه ميكنن و از طريق اون مطالب رو به هم مرتبط ميكنن و سوال ميدن. در مورد قيدها هم 90درصدشون خود به خود بعد از چند مرتبه مرور توي ذهنت ميمونن نگران قيدها نباش.نقل قول:
سعي كن هر هفته چندساعتي رو به مرور غيرمرتبط با آزمون اختصاص بدي. من كه اون موقع گزينه دو ميرفتم با اينكه از آخر پاييز تا عيد شيمي 2 اصلا تو آزمون نبود ولي من اون 2 ماه كه از شيمي 2 سوال نميومد كل مطالب رو هفته اي يه بار مرور ميكردم.
كلا برنامه هاي آزمون همه 24 ساعت وقت شما رو نميگيرن مطمعنا وقت آزاد دارين پس به مرور اختصاص بدين.
اون وقت آزاد رو چطوری اختصاص بدم ؟ یعنی با چه برنامه ای ؟ از کجا بدونم چیو باید دوره کنم ؟
مرسی
خب هرچي ميخوني دوره كن ديگه. اگه احساس ميكني توي لغت و املا نياز به دوره داري دوره كن اگه قيدهاي زيست ضعيف هستي اون رو دوره كن اگه فرمول هاي رياضي و فيزيك و مثلثات رو لازم داري اونا رو دوره كن. فقط همه چيز رو بايد دوره كني كه فراموشت نشه
سلام
جلو کشیدن تاریخ کنکور سراسری 94 صحت داره؟
گویا 1 هفته به خاطر ماه رمضان سال آتی کنکور زودتر شروع میشه
کسی خبر موثق داره؟
فعلا در مورد كنكور 94 هيچ چيزي رو باور نكنين چون خيلي زوده كه تصميمي براش گرفته شده باشه.نقل قول:
اگه اين اتفاق بيافته هم خيلي خوبه چون راحت ميتونين سر جلسه آب و آبميوه بخورين تا هم قند خونتون افت نكنه هم آب بدنتون تامين شه
ریاضی-فیزیکنقل قول:
عربی تغییرات داشته (البته بیشترش حذفی بوده)نقل قول:
شیمی دوم و سوم هم تقریبا عوض شده (اینم بیشتر حذف داشته فقط حذفاش مهم بودن مثل کارای رونگتن حذف شده از دوم و از سوم هم محاصبه آنتالپی با انرژی پیوند حذف شده و مسائل هم جابه جا شدن تو فصلا و ... )
دینی هم تغییر داشته بعضی تیتر ها حذف و اضافه شده ، آیات هم به همین صورت
بقیه درسا تا جایی که من میدونم تغییر آنچنانی نکرده.
خیلی خیلی خیلی ممنونیم :n16:نقل قول:
( پست رزرو )
با عرض سلام احترام و آرزوی شادکامی و بهروزی خدمت تمامی دوستان گرامی...
بی مقدمه برم سر اصل مطلب :
ظاهرا کنکور امسال(93) به نسبت سال های قبل سخت تر یا بهتره بگم مفهومی تر طرح شده بود و واقعا بسیاری از داوطلبان رو که به سوالات سال های قبل تکیه کرده بودن شوکه کرد... بنده در باره کنکور و بیشتر درباره آزمون انسانی و مقایسه اون با کنکور سال های قبل چندین سطری مینویسم امیدوارم که مفید واقع بشه.
همونطوری که میدونید تعداد کتاب های رشته انسانی به نسبت رشته های دیگه( تجربی و ریاضی) بیشتره حدود 35 تا 40 تا کتاب که بعضا مطالب خوندنی هستن غیر از دروس عمومی و دروسی مثل فلسفه و منطق و ادبیات اختصاصی وعربی اختصاصی و..
میشه گفت تقریبا بین 40 تا 50 درصد دروس حفظی هستن مانند اجتماعی , تاریخ , جغرافیا , اقتصاد و...
طبیعتا با توجه به حجم نسبتا زیاد این دروس(خواندنی ها) و تغییرات کتب درسی به هیچ عنوان نمیشه به سوالات سال های قبل تکیه کرد بلکه تنها اصلی که میتونه شخص رو به موفقیت در این دروس نزدیک کنه مطالعه و ریز خوانی کتاب های درسیه., در این دروس حل تست ها فقط میتونه به عنوان راهنما بگه که از جایی هم که حتی فکرشو نمیکردین هم سوال طراحی میشه ! مانند جداولی که معمولا با بی اعتنایی داوطلب روبرو میشن برعکس دروسی دیگه ای مثل عربی و فلسفه و منطق و حتی روانشناسی رو که بنده به عنوان درسی خوندنی مطرح کردم باید مفهوم خوانی بشه + اینکه حتما تست های متعددی کار بشه چرا که خوندن درسنامه بدون زدن تست هیچ گونه کمکی به شخص نمیکنه چرا که مطالب خصوصا برای انسانی ها حجیم هست و گاها تست طوری طراحی میشه که با یه نکته میشه حلش کرد و گاهی هم واقعا تست مفهومی هست که در هرصورت عدم تست زدن باعث از دست دادن زمان میشه که در کنکور هم زمان مثل طلا میمونه... بنده با اینکه وقت زیادی روی ریاضی و زبان گذاشته بودم حتی وقت نکردم به یه سوال ازشون جواب بدم... نکته جالب اینکه بنده به بحث مدیریت زمان واقف بودم و همزمان با تست زدن زمان رو هم مدنظر داشتم اما مفهومی شدن سوالات امسال نزاشت بنده بتونم حتی تمامی سوالات دینی رو هم جواب بدم... چه برسه به زبان ! یعنی بنده تقریبا سر سوال هفتاد بودم که ساعت شد 9.15 دقیقه و دفترچه های عمومی جمع آوری شد... وقتی دفترچه اختصاصی رو باز کردم گفتم دست آخر به سوالات ریاضی جواب میدم اما وقتی همه سوالا رو حل کردم فقط پنج دقیقه وقت داشتم که به 20 تا سوال ریاضی جواب بدم که ترجیح دادم اصلا جواب ندم چرا که ممکن بود حالت اضطرابی که به بنده غالب شده بود و جو جلسه (نفر آخر بلند شدم) باعث شه که همون یکی دو تا سوالی رو هم که میخواستم حل کنم اشتباه بشه لذا ترجیح دادم اصلا ریاضی هم نزنم ! سوالات به شدت مفهومی بود و هر سوال اقتصاد و علوم اجتماعی حدود 4 تا سوال ! بود نه یکی؛ سوالات فلسفه و منطق که واقعا مفهومی طرح شده بود بنده با توجه به مطالعم در این درس روی حداقل 75 درصد حساب میکردم (حتی با توجه به درصد آزمون های سنجش) اما با توجه به کلید سازمان سنجش چیزی حدود 50 درصد جواب دادم
حتی سوالات روانشناسی هم مفهومی بودن و نه صرفا متن کتاب...
همه ی این ها رو گفتم که دوستان بدونند کنکور سال به سال داره مفهومی تر طراحی میشه چرا که اساتید و معلمین طراح سوال به منابع صوتی و تصویری و خواندنی کنکور (گاج , خیلی سبز , نشر الگو, شبقره , تخته سیاه , مبتکران ,مهرو ماه ,راه اندیشه وهمچنین بزرگترین دکان کنور یعنی قلمچی!.... )کاملا آگاه هستن و میدونن که اگر سوال حتی در حد سال گذشته بخواد طرح شه باید ظرفیت دانشکده های دولتی رو حداقل دوبرابر کنند و به فکر آینده و... فارغ التحصیلا باشن درنتیجه این هست که سوالات کنکور هر سال داره مفهومی تر و نه الزاما سخت تر طراحی میشه تا همواره ملاک عمل برای گزینش دانشکده های دولتی مستعد ترین افراد باقی بمونه.
بعضی از افراد مثل من با توجه به مسایلی مانند سن و سال ... شغل و... این کنکورآخرین کنکور مقطع کارشناسیم محسوب میشد اما دوستان گرامی که به هر نحو امسال رو سهل انگاری کردن و ... مطمئن باشن با توجه به روندی که داره برای طرح سوالات طی میشه از یکی دو سال آینده نمیشه با یه سال پشت کنکور موندن جبران مآفات رو کرد بعضاَ بودن افرادی که یه سال پشت کنکور موندن در سال های گذشته اما سال بعدش حتی در رشته ای دیگه بهترین رشته و دانشگاه رو قبول شدن ... ولی دیگه امکانش خیلی کمه که اینطوری بشه... پس واقعا افرادی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع عالی رو دارن و امسال به نظرشون میاد که به هر نحو نتونستن به مطلوبشون برسن از همین الان جامع و مانع جلو برن یعنی هم درس بخونن هم تست بزنن و هم مدیریت زمان داشته باشن .
نحوه محاسبه تاثیر قطعی معدل هم با ذکر مثالی این طوری خواهد بود با توجه به تاثیر قطعی 25 درصدی معدل برای کسانی که دیپلم رو سال 92 گرفتن:
نمره کنکور=75 درصد
نمره دیپلم =25 درصد
مثال :
شخصی کتبی ادبیات رو 20 گرفته :::: از 25 درصد 25 رو میگیره
توی کنکور ادبیات رو 100 زده ::::: از 75 کل 75 رو میگیره و 25+75 =100 نمره ادبیات شخص مورد نظر.
اما برای واضح تر شدن یه نمره و درصد دیگه رو انتخاب میکنیم.
شخصی کتبی زیست شناسی رو 15 گرفته ::::این شخص از 25 درصد 18.75 درصد رو دریافت میکنه.
و همین شخص توی کنکور زیست رو 60 درصد زده که از 75 درصد 45 درصد رو دریافت میکنه که با 18.75 جمع میشه و درصد زیست شخص میشه :63.75 =نمره زیست شخص مورد نظر
همچنین کسانی هم که امتحاناشون کتبی نبوده و در کل مشمول سوابق نیستن نمرشون از صد محاسبه خواهد شد. بدون تغییر.
نمره آزمون (کنکور) تاثیر: 75 درصد مستقیم نحوه محاسبه : نمره کسب شده درآزمون ضرب در 75 تقسیم بر 100= درصد اکتسابی در ازمون. نمره کتبی نهایی تاثیر :25 درصد مستقیم نمره نهایی کسب شده ضرب در25 تقسیم بر 20 =درصد اکتسابی در امتحانات نهایی درصد تلفیقی بدست آمده (اخرین نمره که ملاک عمل برای گزینش خواهد بود)= درصد بدست آمده در آزمون+درصد بدست آمده از امتحانات نهایی.
مثال :شخصی در درسی نمره 14 کسب کرده و در آزمون 65 درصد پاسخ داده است
14×25÷20=17.5درصد کتبی
65×75÷100=48.75درصد آزمون
48.75+17.5=66.25 ملاک عمل
با تشکر از وقتی که گزاشتید و مطالعه کردید.
این قسمت کاملا اشتباهِ و خبری از همچین محاسباتی نیست -نقل قول:
به درصد به دست آمده و نمره نهایی کسی دست نمیزنه! درصد های کنکور تو هر درس تراز بندی میشه نمره های نهایی هم تراز بندی میشه و تراز نهایی تو تراز کنکور تاثیر 25% ــی داده میشه.
سلام
من سرباز هستم و لیسانس حسابداری از پیام نور دارم
میخوام تو این یه سالی که از خدمتم مونده کنکور تجربی بدم واسه دندانپزشکی
حالا اگه میشه دوستان در مورد کلیات کنکور تجربی یه توضیحی بدن
چون رشته دبیرستانم هم ریاضی بوده
در طول روز هم تقریبا 8 ساعت وقت آزاد دارم آیا میشه تو این یه سال به اون حد برسم که دندانپزشکی قبول شم؟
در خصوص تاثير سوابق تحصيلي، پك سنجش در سال 91 گفته بود كه تراز گرفته ميشه
دوست عزیز من به صورت کلی گفتم ...نقل قول:
چون قانونا هم نباید این طور باشه چرا که مثلا یه درس مثل ادبیات که برای رشته انسانی تاریخ ادبیات اصلا نهایی نیست! + اینکه ادبیات سه نهایی و ادبیات پیش دانشگاهی هم نهایی هست و اینکه حدود 10 سوال از تاریخ ادبیات میاد که اصلا نهایی نیست ! به هیچ عنوان نباید بیان و به صورت مستقیم درصد صفر شما + نمره 20 شما که میشه 25 درصد رو با هم جمع کنند و 25 درصد بزران جای ادبیات شما ... بلکه منظور بنده کلیت این قانون بود و وارد جزییات نشدم . اگر بخوان این طور حساب کنن باید حتی امتحان سال دوم + امتحانات نهایی پیش رو حساب کنن. .:n16:
امسال نمونیم که شغل فعلی برامون همیشگی میشه! ... دیگه بقیش هیچی . با 25 سال سن دیگه نمیتونم کنکور بدم :دی
منظور از تراز گرفتن چیه؟نقل قول:
به طور کلی به نفع منه که رشته م تجربی نبوده؟
اصلا میشه از ریاضی تو تجربی شرکت کرد بدون قید و شرط؟!
به طور کلی هر کسی مدرک چهار ساله دبیرستان رو داشته باشه شرکتش توی کنکور هر رشته ای حتی اگر مدرک پیش دانشگاهیش هم با رشته مورد نظرش همخوانی نداشته باشه بلا مانع هست!نقل قول:
نمرش هم به صورت خام و از صد درصد محاسبه میشه . طبق گفته دکتر توکلی توی برنامه فرصت برابر ... در تاریخ چهار شنبه 4 تیر اگر اشتبه نکنم.
چقدر خوب!!نقل قول:
پس همه چیز دست خودمونه و به معدل ریاضی که داشتم ربط نداره!
با تشکر
كسي از ديپلم رياضي بره تجربي شركت كنه نمرش از 100% نيست بلكه اون هم مشمول سوابق هست. مثلا به جاي25% رياضي 3 درس حسابان 18% رو قرار مين واسش .
دوستان سلام
اگه اطلاع دقیق تری راجع به ، تغییر منابعی که کنکوری 93 ای برای دادن کنکور 94 باید از اون مطلع باشه ، دارید ، ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر
هنوز که سال تحصیلی جدید نیومده تا خبر داده بشه
نمیدونم مرداد یا شهریور کتابا میاد روی سایت چاپ کتب درسی فک کنم و اونوقت بعضی معلم ها دست بکار میشن و تغییرات رو تو وبلاگ ها یا تو سایتهاشون میذارن
یا خودت ورق به ورق میری جلو می بینی کجا اضاف یا حذف شده
الان زود هست
نحوه محاسبه تاثر میزان سوابق تحصیلی از سوی سازمان سنجش به شرح زیر اعلام شد :
هر دو رو دانلود کنید و بخونید . کامل توضیح داده شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که چیزی سر در نیوردیم تنهاچیزی که فهمیدم این بود :ب) چنانچه داوطلبي م شمول سابقه تحصيلي نباشد، مطابق رابطه 4، ميزان تأثير صفر بوده و
100 درصد نمره كل آزمون سراسري ملاك عمل است؛ پس براي اين دسته از داوطلبان، نمره
كل نهايي همان نمره كل آزمون سراسري است كه از رابطه 2 به دست مي آيد.
من که سامل این شدم یعنی نمره خام خودم ملاک خواهد بود... نمیدونم خوبه یابد....به هر نحو من فقط نتیجه تلاشمو میخوام و لا غیر.
آروزی موفقیت برای تمامی عزیزان
سلام دوستان.
چند تا سوال دارم جواب بدین ممنون میشم.
بنده دیپلم ریاضی دارم که سال 80 گرفتم.سوالم اینه الان میتونم تو رشته تجربی کنکور سال 94 شرکت کنم؟
سنم هم 30 هستش.
ممنون میشم جواب بدین.
بله ميشهنقل قول:
سوابق تحصيلي هم واستون لحاظ نميشه. و فقط درصدهاي كنكور در قبوليتون تاثير داده ميشه
دوستان عزیز لطفا جواب بدین خیلی واسم مهمه
من مشغول خدمت سربازی هستم و میخوام امسال کنکور تجربی بدم
خدمتم هم آبان 94 تموم میشه
لیسانس دارم و از معافیت تحصیلی هم یک بار استفاده کردم
حالا میخوام ببینم اگر مثلا من دندانپزشکی قبول بشم میتونم توی مهر 94 توی دانشگاه ثبت نام کنم؟چون میگن از معافیت تحصیلی یک بار در هر مقطع میشه استفاده کرد و میشه گفت این مقطع دکترا هست و یک بار دیگه میشه از معافیت استفاده کرد؟
راستی اگه قبول بشم میتونم از دانشگاه یک ترم مرخصی بگیرم تا خدمتم تموم شه؟
سلام به کنکوری های 94
همتون این نقد های آزمون سراسری رو سایت نشر دریافت گذاشته بخونین خیلی خوب و مفیده و تو روند کار و شناخت آزمون کمکتون میکنه.
دوست عزیز نمی شه دانلود کرد باید عضو بشی
عضو هم نشد بشم
اره باید عوض شین راه دیگه ای نداره:n01:
داشتم به سایت های خیلی سبز و ... نگاه میکردم . چقدر کتاب ها گرون شدن کتاب 15 تومنی پارسال شده 28 ...
مثلا کسانی که میخوان شیمی بخرن برای تجربی ... فقط 87 هزار تومن میشه پول شیمی ..( خیلی سبز)
زیست شناسی میشه 111 تومن ....
فیزیک میشه 29 تومن اگر جامع بخرید ..
ریاضی 35 اگر جامع بخرید
فقط 162 تومن میشه کتاب های زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک ... ادبیات و عربی و معارف و زبان هم حداقل 140 تومنی میشه ...
یادش به خیر یه زمانی کتاب ارزون ترین چیز بود ... حیف اون موقع کتاب نمیخریدیم ... الان نه میشه کتاب ادبی خرید نه کتاب اموزشی(یعنی واقعا خریدشون سخته ) ... دوستان سعی کنید اگر این کتاب ها رو میخرید بهره ببرید ازشون پول خیلی سخت بدست میاد ما امروز سر صبحونه ... توی محل کار دعوامون بوده .. ... قدر پدر ها و کسانی که همه زندگیشون رو برای به ثمر رسوندن شما صرف میکنند بدونید ... چند روز پیش طرف اومده بود در مغازه میگفت شکم من که با یه تیکه از این سیر میشه ( اشاره میکردبه نان سنگگ) ولی چه حیف که عیال وارم ... این مسایل جیگر آدم رو آتیش میزنه.
امیدوارم موفق و موید و در پناه بهترین ها پله های ترقی رو یکی یکی پشت سر بزارید .:n16:
مطلب جديد وبلاگ من رو بخونين البته فقط براي تجربي ها به درد ميخوره
سلام
بچه ها من کنکوری 89 هستم ریاضی.
همون سال اول قبول شدم برق علم و صنعت.
ولی الان میخوام دندانپزشکی قبول شم چون اوضاع برق اصلا خوب نیست!
از بیکاری بهتره کلا!
ولی خدایی خیلی هجوم به سمت تجربی زیاد شده و قبولی سال آینده کار هرکسی نخواهد بود.
تجربی سال 94 مشکلترین کنکور تمام دوران خواهد بود.بچه ها خودتونو واسه رقابت اماده کنین...
من الان زیست سال دوم و سوم رو خوندم و تست هم زدم.
ژنتیک و گیاهی رو از رو تخته سیاه خوندم. خود دوم سوم از رو خیلی سبز و قسمتاییش هم گاج 8000 تست.
کتابی دیگه هم لازمه بخونم ؟
من ریاضی فیزیکم عالیه مشکلم همین زیسته آخه همه میگن سه نوع کتاب خوندن ولی از پس کنکور بر نیومدن!
چه کنم زیستو ؟؟
نقل قول:
شما که این موقع زیست پایه رو تموم کردید زیست سال پیش رو هم بخونید
سوال های گزینه 2 ی سال اخیر رو بزنید و خودتون با توجه به نوع سوال های زیست (ترکیبی و مفهومی بودن) سوال طرح کنید
اولا برق اوضاعش بسيار عاليه و اين آمار منفي كه بهتون ارائه شده عمدتا توسط خود دانشجويان و فارغ التحصيلات برق هست براي از راه به در كردن شما.نقل قول:
هم توليد برق در اين مملكت داره بهتر ميشه هم مصرفش بالاتر ميره و هم برق رساني داره افزايش پيدا ميكنه كه يعني نياز به كار در همه زمينه ها داره بيشتر ميشه.
در مورد كنكور تجربي چون تونستين برق اون هم علم و صنعت قبول بشين فقط كار كردن روي زيست براي شما كافيه.
سري به وبلاگ من بزنين در مورد نحوه مطالعه زيست اطلاعاتي به دست ميارين. كتابهاي 8000 گاج و خيلي سبز و ... هيچكدام مطابق سبك جديد تست هاي كنكور سراسري نيستند فقط كتابهاي نشر الگو و كتاب زيست جامع گاج ( خاكستري ) مطابق سبك جديد سوالات هست بقيه ككتابها رو توصيه ميكنم بريزين دور. ( البته ژنتيك تخته سياه لازمه )
سلام دوستان . یکی از دوستان من در مورد عربی ازم پرسید . حقیقتا من زیاد به عربی کاری نداشتم و خوب هم نخوندم . فقط کتاب ایاد فیلی رو نصفه و نیمه خوندم . به همین علت تجربه ای در این مورد ندارم . واسه آموزش و بخصوص واسه تست چه کتبی پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر .
عربی گاج طوسینقل قول:
خیر ، شما میتونید سال 95 کنکور بدین اما 94 خیرنقل قول: