برزیل کرواسی رو زد و داغون کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب این تاپیک چند صفحه قراره بره جلو ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برزیل کرواسی رو زد و داغون کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب این تاپیک چند صفحه قراره بره جلو ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هنگام مسابقات مهم بجای اینکه در کانال ورزش پخش تکراری تکواندو و اتوموبیل رانی و ... که الان شاید یک به میلیون بیننده داره را داشته باشیم، اگر این طرح رو اجرا کنند(پخش در کانال ورزش با صدای استادیوم) فکر میکنم بازخورد بهتری داشته باشه برای خودشون هم. (همونطور که واضحه بغیر از هنگام همزمانی ها مثل الانِ فوتبال-والیبال)نقل قول:
این صدا و سیما یه شبکه بزنه بازیها رو بدون گزارشگر پخش کنه من یکی که بدجور استقبال میکنم!
-خیابانی با تپقی تاکید کرد آمریکای لاتین، توجیهش کردن:n02:
خیابانی : امروز بدشانسی یقه ی تیم یونان رو گرفته
پ ن : بچه های تیم ایران مراقب یقه هاشون باشن :n09:
+
خیابانی : چقدر با هوش بازی کرد . این بازیکن
پیش بینی میکنم بازی ژاپن ساحل عاج که 5:30 صبح هست رو علیفر گزارش میکنه
خبری از محمدرضا احمدی نیست!:n13:
خیابانی فقط گفت امریکای لاتین اسمی از آمریکای جنوبی نیاوردنقل قول:
حداقل تو نیمه اول که من این پستو گذاشتم نگفته بود
به هر حال از نظر مفهوم سیاسی و فرهنگی مکزیک هم جزو امریکای لاتینه
خیابانی قبل از شروع مسابقه رو به عادل: اسم برنامه تون چیه؟؟ بیست چهارده؟؟:n13: اتفاقا چه اسم .... ( مثلا تا حالا اسمشو نشنیده بود!!! )
.
نیمه ی اولم مثلا اومد بگه که اسپری محو شونده چیه که میگه یه چیزیه مثل برف شادی :n04: که ...
سلام
استاد خیابانی امروز که بازیکن یونان از زمین رفت بیرون و به همه بازیکن های رو نیمکت دست داد گفت " ببینید چقدر با اخلاق هست و با اینکه ۲ تا گل خوردن ولی با همه دست میده. این می تونه درس خوبی برای بازیکن های ما باشه "
درس خوبی برای بازیکن های ما باشه !
خدا رو شکر بازی مهم ایتالیا - انگلیس رو دادن به عادل !!
:n01:
با هم نگاهی خواهیم داشت به گاف های جواد خیابانی در اولین گزارش جام جهانی اش:
-«کلمبیا یا می برد یا شکست می خورد یا بازی مساوی می شود!»
- حالا مهاجم کلمبیا هست و تنها (!!!) مدافع رو به روش. یک نفر هم سمت راسته یکی هم سمت چپه.
- بله داور از اسپری هایی استفاده میکنه که مثل برف شادى خودمونه.- ابروی بازیکن اروگوئه هم خوب شد!
- دروازه بان یونان، بازیکن گرانادا هست. اونا همین چند وقت پیش در بازی برابر بارسلونا پیروز شدن و حتی بازی رو بردن.
- این بازیکن هم اسمش رو پشت لباسش نوشته.-
-فوتبال امریکای لاتین اروپای لاتین رو میبره.
- اولین تعویض برای یونان آغاز میشه.
- دیشب از ٧٥ میلیون ٢١ نفر بازی هلند و اسپانیا ۵ - ۱ رو درست پیش بینی کردن که این نشون دهنده بالا رفتن شعور فوتبالی مردم هست.
- اگه بازی کلمبیا - یونان دوستانه بود ده نفرم نگاه نمی کردن.
- از مرکز زمین به میانه میدان می فرسته.
- ببینیم ضربه رو چه جور میزنه ... اصلا نمی زنه!
- این بازیکن ترک تباره ... جزو ترکیه ای هایی است که در یونان رشد کرده.
- سوکراتس برای یونانی ها و به زبان ما سقراط برای یونان بازی می کنه.
این فلیکس بریش داور آلمانی رو هر کدوم از گزارشگرا اسمشو هر جوری دلشون بخواد تلفظ می کنن
بعضیا میگن فلیکس بریچ
بعضیا میگن فلیکس بریش
یوسفی تو فینال یورولیگ میگفت فلیکس بوروش!!
محمدرضا احمدی دیشب میگفت فلیکس بریخ!
فکر کنم در آینده شاهد نوآوری های دیگری هم در تلفظ اسم ایشون باشیم!
25 گاف جواد خیابانی در گزارش بازی کلمبیا - یونان
۱. میشه گفت اروگوئه یا میبره یا میبازه یا مساوی میکنه.
عادل: اینو خودت تنها گفتی؟
۲. بله، داور از اسپریهایی استفاده میکنه که مثل برف شادی خودمونه.
۳. خطاب به فردوسیپور: اسم برنامهتون چیه. (وی اسم برنامهای که در آن حضور دارد را نمیداند؛ آن هم در حالی که یک هفتهای از پخش آن میگذرد)
4. بازیکن کلمبیا که ابروش تازه خوب شده (ظاهرا بازیکن اسم ندارد)
۵. مهندس الکتریک
۶. حالا مهاجم کلمبیا هست و تنها (!!!) مدافع رو به روش. یک نفر هم سمت راسته یکی هم سمت چپه. (یپس، تنها اوست و مدافع رو به رو، یکی هم این طرف، یکی هم اونطرف، پنجمین یونانی هم اضافه شد)
7. از یک تیم از آرژانتین که مارادونا رو داشت (باز هم اسم مجهول اصلی است)
۸. دروازهبان یونان، بازیکن گرانادا که همین چند وقت پیش در بازی برابر بارسلونا پیروز شدن و حتی بازیو بردن
۹. او هم اسمش رو پشت لباسش نوشته (باید چه چیزی نوشته باشد؟)
۱۰. اگه بازی کلمبیا - یونان دوستانه بود، 10 نفرم نگاه نمیکردن
۱۱. تیمی که در ٨ مسابقه گل نخوره قطعا از وضعیت دفاعی شرایط خوبی داره!!!
۱۲. ببینیم ضربه رو چه جور میزنه ... نمیزنه!!!!
۱۳. دارن تو محوطه جریمه خودکشی میکنن. نزدیکه گل بشه
۱۴. این بازیکن ترکتباره ... جزو ترکیهایهایی است که میشه گفت در یونان رشد کرده
۱۵. اینجا هم کرواسی رو زد و داغون کرد
۱۶. با شنیدن نام کلمبیا اونا که اهل مطالعهن یاد اون نویسنده فقید هم میفتن؛ کلمبیا یه نویسنده معروف به اسم گابریل گارسیا مارکز داره!
۱۷. از مرکز زمین به میانه میدان میفرسته
۱۸. فوتبال آمریکای لاتین اروپای لاتین رو میبره
۱۹. با ابروی شکافته خودش کارو تموم میکنه
۲۰. ساعتای جدید فیفا. جام، جام تکنولوژیه!!!!!
۲۱. اولین تعویض برای یونان آغاز میشه
۲۲. دیشب از ٧٥ میلیون ٢١ نفر بازی هلند و اسپانیا ۵ - ۱ رو درست پیشبینی کردن که این نشوندهنده بالا رفتن شعور فوتبالی مردم هست
۲۳. استرالیا تیم اول آسیاست!!!
۲۴. به زبان ما سقراط برای یونان بازی میکنه
۲۵. توپ طراحی جدیدی داره و میشه گفت با آخرین متدِ تکنولوژی ساخته شده
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی اینو هم عادل گفته ؟! :n26:نقل قول:
عادل: اینو خودت تنها گفتی؟
۱۶.من فقط یاد شکیرا میفتم . :n05:نقل قول:
با شنیدن نام کلمبیا اونا که اهل مطالعهن یاد اون نویسنده فقید هم میفتن؛ کلمبیا یه نویسنده معروف به اسم گابریل گارسیا مارکز داره!
سیانکی: در فوتبال امروز، بازیکن هایی که سنشون از 35 رد میشه ازشون به عنوان پیشکسوت استفاده میشه! :blink:
خنده دارترینش بازیه استرالیا - شیلی بود گزارشگر به جای سرخ پوشان شیلی چندبار گفت سرخ پوستان شیلی :n08:
دیشب سیانکی یه اصرار الکی داشت رو اینکه گل دوم باید به نام بنزما نوشته بشه.
خیلی واضح بود که گل باید "گل بخودی" ثبت بشه، نبود ؟
پ.ن: بالاخره ازین تکنولوزی خط دروازه هم استفاده ی خوبی شد.
مزدک میرزایی رفته برزیل ولی داشت با تصاویر شبکه 3 گزارش میکرد !
دیشب بازی آرژانتین بوسنی تماشاگرا همه آروم نشسته بودن ، فقط یک تماشاگر آرژانتینی داشت بینشون ژانگولر بازی در میآورد . مزدک میرزایی هم تیکه انداخت گفت اگه این تماشاگر تا آخر بازی همین جوری بخواد ادامه بده معلوم نیست چه بلایی سرش میاد :n02:
مزدک هنوز نرفته برزیل و بازی امشب رو هم از ایران گزارش می کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه من چرا باید پول بدم تفسیر!! خیابانی رو گوش کنم؟:دی
مثل اینکه مزدک برزیل نرفته . ولی بازی امشب رو محمد رضا احمدی (:n21:) گزارش میکنه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان گزارشگر بازی ایران - نیجریه کی بود ؟ من فقط از رو صداش میشناسمش :n02:
خیلی رو مخ بود. آدم استرس داشت که ایران گل نخوره این هم تا نیجریه یک شوت میزد با اختلاف 10کیلومتر از کنار دروازه می رفت بیرون هی داد می زد و می گفت ضربه خطر ناکی بود یعنی می خواستم دست بندازم خفش کنم انقدر استرس می داد به آدم :n02:
محمد رضا احمدینقل قول:
بالاخره به استاد علیفر هم یه بازی دادن :n29:
توی بازی بلژیک با الجزایر علیفر اصرار داره اسم دروازه بان الجزایر رو کامل بگه!
در صورتی که می تونه راحت بگه امبولی به جاش هی میگه رئیس آدریان امبولی یعنی مشخصه کاملا از گفتن اسم کامل اون خیلی خوشش اومده :دی
مثلا اگه بازیکن یه چند تا پیشوند و پسوند دیگه هم داشت مثل حسن و قلی و ... هم احتمالا می خواست کامل بگه :دی
به دفاع خطی هم فعلا گیر نداده و احتمالا در ادامه شاهد کارشناسی اون در مورد دفاع خطی خواهیم بود
ویرایش:
نیمه اول بازیکن بلژیک به نام VERTONGHEN رو ورتونگن تلفظ می کرد ولی حالا این ورتونگن تبدیل شد به فرتونخن
حالا کاری نداریم کدوم تلفظ درسته ولی آخه یکی نیست بگه گزارشگر حرفه ای قبل بازی مگه در مورد تیما مطالعه نمی کنی که بین نیمه تازه یادت می افته که تلفظ صحیح اسم بازیکن چیه؟!
احتمالا تازه نیمه دوم تصمیم به استفاده از گوگل کرده :دی
استاد فرمودند
بيرون مياد دروازه
سرهنگ فرمودند 20دقیقه باقی مونده و توی فوتبال در 20دقیقه میشه 20تا گل زد!! :n04::n14::n02::n19:
ترفنده...اونچه رو بلده هی تکیه میکنه تا وقت بگذره، چون اسم بسیاری از بازیکنها رو نمیدونه و به خودش زحمت نمیده از یکی دو روز قبل برای پول مفتی که میگیره کاری کنه و اسمی رو یاد بگیره و چهره ای رو بشناسهنقل قول:
توی بازی بلژیک با الجزایر علیفر اصرار داره اسم دروازه بان الجزایر رو کامل بگه!
از دقیقه 85 استاد رسمی شعروور میگفت، دیگه خودشم خسته شده بود...چهار بار بیشتر اسم بازیکنی رو نیاورد...توپ میره به جناح چپ...خوب منم دارم میبینم...دقیقه هشتاد و نهه...منم که میتونم اینجوری گزارش کنم....دقیقه نوده ... رادیوست انگار...این الجزایر گلزن نیست و من بشخصه فکر میکنم گل نزنه ولی خوب در فوتبال تا دقیقه و لحظات آخر چیزی قابل پیش بینی نیست...سی ثانیه از وقتم اینجوری کشته شد دیگه چی بگیم...هوادارای الجزایر پرچم کشورشون رو تکون میدن، البته هواداری بلژیکن...بکش سوتو دیگه...ممکنه الجزایر از این نتیجه خوشنود باشه...یعنی این موبلونده اسمش چی بود...و سوت پایان...
خدایی کلا گزارشگرامون یکی از یکی فاجعه ترند!
تو بازی ایران،بچه ها از وسط زمین شوت می کردن،طرف می گفت گل..:n16:..گل!:n02:
خدایی این سرهنگ بساط شادی و خنده مارو فراهم کرد....
فکر کنم 20 دقیقه از بازی به خاطر اسم دروازه بان الجزار هدر رفت....:n02::n08:
فکر کنم منظورش والیبال بود !!نقل قول:
تو فوتبال گل بزنن تا بیان وسط زمین بازی رو شروع کنن میشه 2 دقیقه !! :n02:
علیفر و خیابانی نباشن دلمون به چی خوش باشه ؟؟
بزارید لبخند رو لبامون باشه !!!
خوب بعضیا لبخند رو لباشون میشینه و تفریح می کنننقل قول:
ولی واقعا خیلیا هم هستن با شنیدن چرت و پرتای اینا عصبی میشن و جوش میارن :n02:
خوب گزارشگری که 90 دقیقه گزارش میکنه, از نظر من یه سوتی یا اشتباهی بین حرفاش باشه, خیلی هم غیر طبیعی نیست. حتی عادل فردوسی پور هم که بسیار مسلط به گزارش ها هست, گاهی اوقات اشتباه میکنه.
و سوتی دادن همچین کار ناپسندی نیست .
:n10:
دقیقا درسته ,گزارش گر بیچاره باید 90دقیقه فقط برای شما گزارش کنه ,خب معلومه وسط گزارشش یه سوتی هم بده.:n05:نقل قول:
سوتی جواد خیابانی تو همین 10 دقیقه اول بازی !
به طور حتم الان کل کشور برزیل تعطیله و همه دارن این بازی رو میبینن (( منازل - مغازه ها و .... :n02: ))
الان منزل چطور تعطیل میشه ؟؟؟
------
به طور حتم کسایی که زرد پوشیدن طرفدار برزیل هستن !!
-------
الان نوبت مکزیکی ها هست که رو به پاس های تکضرب با همون تیکی تاکا بیارن !!! :n01:
جواد خیابانی :
تماشاگرانی که لباس زرد دارند مسلماً طرفدار برزیل هستند . :n08:
ورزشگاه 26 متر از سطح دریا بالاتره و میشه گفت هم سطح هستند !
من باورم نمیشه صدا سیما بازم به این خیابانی بازی میده گزارش کنه، خیابانی هم میخواد لج مردم رو در بیاره خودش عمدا چرت و پرت زیاد میگه، قبلا اینقدر افتضاح نبود.
سن پدر بزرگ من رو داره هنوز میاد گزارش می کنه :n27:نقل قول:
وای دیدین خیابانی یهو رفت رو دور تند؟؟؟ترکیدم از خنده:n02:
بازیکن برزیلی مث ژیمناستیک کارا 180 درجه باز میکنه و تک میزنه=))
کلنل علیفر این فصل توو بازی لیورپول "ضربه ی موزی شکل" رو بهمون معرفی کرده بود ...
امشب از ضربه های آرام و "پنبه ای" (!!) پرده برداری کرد ! :blink:
این آدم گناه داره خوب :n02:
حالا اینقدر به این بدبخت گیر بدید تا دیگه نیاد گزارش کنه همین یه دونه برنامه شادم تعطیل بشه :n19:
آقا اینقد به این خیابانی گیر ندین. بخدا از علیفر و خیلی های دیگه بهتره.