اکثر صحبت های شما بازی با کلمات است. پست قبلی من رو نگاه کنید و ببینید چقدرش مربوط به "آرژانتین در 2010 به جز یک مورد در همه گل ها مسی نقش داشته" است که شما نقل قول کرده بودید و چقدر از پاسخ شما مربوط به اون هست (برای من: کمتر از 5 درصد، برای شما: بیشتر از 75 درصد)، حتی همون جمله هم مربوط به پستی که شما نقل قول کردید نبود و برمی گشت به پست های قبلی. بعد میگید شما به چهار مورد اصلی پرداختید که همش پاسخ به تک جمله هایی بود که بدون در نظر گرفتن کل موضوع می تونست پاسخ هایی منحرف کننده داشته باشه و به مطالب اصلی که اشاره شد پاسخی ارائه نشد و روال شما هم نقل قول گرفتن یک تک جمله از بین کل بحث و پرداختن به سمانتیک اون تک جمله بدون در نظر گرفتن مفهوم کلی بحث و پست هست.
شما هنوز تقریبا هیچ پاسخی به اصل مطالب ارائه شده در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به خصوص قسمت آخرش (که اساس اختلاف نظر من و شماست) ندادید. دوباره در همین پست شما هم پاسخی به مطالبی که من در آخرین پست ارسال کردم ارائه نشده و باز هم نقل قول تک جمله است در بین کل پست بدون در نظر گرفتن مفهوم کلی پست و کنار گذاشتن قسمت هایی که پیام اصلی رو منتقل می کنند.
کلا بحث فرسایشی شده و متاسفانه تبدیل شده جلو و عقب رفتن و پرداختن به مقایسه این تک جمله و تک جملات در پست های قبلی با هدف مچ گیری در سمانتیک های زبانی و بدون در نظر گرفتن مفاهیم کلی بحث ها و در نهایت چشم پوشی از موضوع اصلی بحث. موافقم که بحث خاتمه پیدا کنه.