گفتین جم داغ دلم تازه شد:))) روز اول بازی زدم همه رو ترکوندم :n03:
یه چیزی که گفتین هال رو آپدیت نکنیم زیاد اینکه خب اگه زود زود اپدیت نکنیم دیوار از کجا بیاریم؟ من الان هالم لول 4 هست ولی دیوار زیاد ندارم:n03:
Printable View
گفتین جم داغ دلم تازه شد:))) روز اول بازی زدم همه رو ترکوندم :n03:
یه چیزی که گفتین هال رو آپدیت نکنیم زیاد اینکه خب اگه زود زود اپدیت نکنیم دیوار از کجا بیاریم؟ من الان هالم لول 4 هست ولی دیوار زیاد ندارم:n03:
نه ببینید برای اول بازی تو این لول ها شما برو بالا تا 5 6. اونجا بمون. یا مثلا 7 و 8 دیگه باید حتما بمونی و همه چی رو آپگرید کنی بعد بری لول بالا. وگرنه آپگرید کردن سودی نداره.نقل قول:
شما هم حتما معدن ها رو تا آخر برسون. تو لول بعد هم مواضع دفاعی.
ببینید وقتی شما تون هال رو آپ میکنید حریفاتون هم قوی تر میشن(انتخاب حریف به 3 تا متغییر لول خودتون لیگتون و لول تون هال مربوطه)
پس سعی کنید به جای پیشرفت الکی در زمینه تون هال به توسعه زیرساخت ها فکر کنید:n02:
در ضمن دوستان که گوشیشون روت شده هست لطف کنن امتحان کنن ببینن با freedom میشه سکه خرید یانه
دوستان یه گیفت کارت ۱۰ دلاری پلی استور بگیرم٬ واسه جم خریدن مشکلی هست؟
چون توی نت یه چیزایی دیدم واسه فروش جم و یه عده ای که جم میفروشن و کلی تشکیلات و اینا. :| نفهمیدم دقیقا اما ظاهرا یه مشکلاتی هست. :-؟
جدا از اون٬ اگه اکانت گوگلمو بدم یکی خارج ایران جم بگیره چطور؟
مرسی
پ.ن: یه سوال دیگه٬ توی پریپیریشن دی راهی هست که چیدمان شهر اصلیمو کپی کنم توی وار بیس و دیگه مجبور نباشم بچینم؟ (وار بیس قبلیم ضعیف بود و از اون موقع تاون هال رو هم بالا بردم و کلی ساختمون جدید دارم و چیدمان رو هم باید عوض کنم٬ حوصلشو ندارم. :دی میخوام چیدمان وار بیس رو دقیقا از روی شهر اصلیم که مناسبه واسه جنگ کپی کنم٬ بعد شهر اصلیمو سیستم فارمینگ بزنم.)
[QUOTE=.:PAR3A:.;8246918
جدا از اون٬ اگه اکانت گوگلمو بدم یکی خارج ایران جم بگیره چطور؟
[/QUOTE]
سوال منم دقیقا همینه
اگه بشه اکانتمو بدم دوستای خارج از ایرانم برام جم بگیرن! خدا کنه بشه:n01:
خب اگه اطمینان دارید به دوستاتون اکانتتون رو با بازی مچ کنید و بگید اکانت شما رو رو گوشی فعال کنن و بعد بازی رو نصب کنن و با اکانت شما وارد بازی بشن و خرید رو انجام بدننقل قول:
بازی ارزش جم خریدن نداره. با ماموریت هایی که خوده بازی داره راحت میتونید جم بگیرید در ظمن زیر درخت ها و سنگ ها و همچنین جمع باکس ها کلی الماس میتونید به دست بیارید ... .نقل قول:
اینم شهر من
شهر ناقصی دارم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اول کاری، اگر نظر من رو بخوای می گم پاک کن از اول نصب کن تا جم هاتم بر گرده به حالت اول.نقل قول:
خودمم میخاستم همین کارو کنم ولی خب دلم سوخت کلی وقت گذاشتم به اینجا رسیدم!نقل قول:
نمیدونم هنوزم:n03:
دوستان من نمیتونم با Bluestakes به اکانت گوگلم متصل بشم!!!
به نظرتون کاری میشه کرد؟؟؟
گوگل پلی سرویس و گوگل پلاس باید رو بلواستکس تون نصب باشه.نقل قول:
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
همه ی اینا نصب هست ولی بازم ارور میده!!نقل قول:
چه اروری؟
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
آخرین نسخه بلو استک رو نصب کردین؟
ورژن 0.8.10
بله ، آخرینش رو نصب کردم!نقل قول:
روت شده هم هست.
بدون روت هم تست کردم ولی بازم وصل نشد!!
:n14:
منم بلو استک رو نصب کردم قبلا باز میشد حین لود شدن میرفت بیرون.
الان دوباره نصب کردم بازم همینطوری شد
آفلانش رو نصب کردم.
نمیدونم مشکل چیه
راستی دوستان
چرا وقتی با نیروهامون حمله میکنیم چه ببریم چه ببازیم ، نیروهای بازمانده مون بر نمیگردن. چرا؟؟
باید برگردن اصولاً نه؟؟
.............?نقل قول:
نیروهایی که وارد میکنید میمیرن ولی اگه وارد نکنید میمونننقل قول:
از سافت گذر دانلود کردید؟نقل قول:
من از اونجا گرفتم ورژن روت شده رو چندتا نرم افزار هم روش بود الانم کار میکنه
یه کاری هم میتونید بکنید اول داخل بلو استک و از تنظیمات اکانت گوگلتون رو وارد کنید بعد تو بازی بهش متصل بشیدنقل قول:
کسایی که مشکل همگام کردن اکانت گوگل خودشون روی کامپیوتر با bluestacks رو دارند این فایلها رو همشو باید نصب کنند تا مشکلشون برطرف بشه. من خودم تست کردم جواب میده.
اینم از Village ما :n26:
(ببخشید دیگه کوچیکش نکردم که راحت ببینید جزئیات رو)
مخلصم میلاد جان :n16:نقل قول:
آره درسته یکی از دلایلی که این بازی بین ایرانی ها به شدت رواج پیدا کرده حتی تعداد کثیری از بانوان کارمند و خانه دار !! که من اولش باورم نمیشد , اینه که بازی نیاز به تبادل Data خیلی کم و سرعت بالا و در دسترس بودن بازی در تمامی مناطقی که شما اونجا حضور داری .
گرافیک و موشن بازی هم خیلی بهتر از بازی های اینترنتی هست و از همه مهتر هیجان بازی در نکات دیگه ای چون پیشرفت بهتر و استفاده از استراتژی های شخصی و گروهی هست و نه اینکه دائم مثل بازی تراوین به این فکر باشی که الان یکی داره با کمباین دهکده رو درو میکنه :دی
در واقع نبود باخت به اون منظور خودش یک حس انگیزه برای ادامه بازی میده .
شرکت SuperCell هم آپدیت های خیلی مهیجی رو برای این بازی در نظر داره و کم کم تزریق میکنه .
خب این دیگه به برنامه ریزی شما و استراتژی شما بر میگرده ! من شاید 98% کسایی که قدرت های نجومی دارن تو این بازی رو دیدم همگی شاغل هستن و وقت آنچنانی برای بازی ندارند اما این بازی به طور متوسط هر 1 الی 2 ساعت 15 دقیقه وقت برای پیشبرد بازی لازم داره .نقل قول:
اون مشکل شما هم بر میگرده به نحوه چیدمان و لیگی که درش هستید و اینکه لول شما با سطح دهکده سازگار نیست .
نقل قول:
سلام پارسا
برای خرید همیشه میدونی که Apple امن ترین سیستم رو داره . شما یک گیفت کارت میخری و ادامه کار رو با App Store دستگاه و بازی انجام میدی . فقط یه Redeem لازم داری .
برای خرید هم جاهای معتبر زیادی وجود داره یادم بنداز تو یاهو بهت لینک بدم.
ایشالا زودتر وقت بشه استراتژی های خوب و کاربردی براتون بزارم
در حال حاضر هر سوالی داشتید بپرسید
:n16:
سلام آقا سعید. شما چند روزه بازی میکنید که به اینجا رسیدید؟نقل قول:
من دو روزه بازی میکنم اینو ساختم. اولش حدود 150 تا جم رو خرج کردم به نظرت از دوباره بازی کنم یا ادامه بدم؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی موقع نصب PlayStore_v4.6.17 این ارور رو میده :
شما خود bluestacks رو از کجا گرفتی؟ من از سافت گذر گرفتم. بقیه رو هم از همین لینک ها.نقل قول:
این رو هم امتحان کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این فایل که فایده ای نداشت این ارور رو میده :
در ضمن کدوم نسخشو بگیرم؟؟؟ (روت شده یا عادی؟؟)
من عادی رو گرفتم. البته شاید مشکل جای دیگه باشه. من فقط کارایی که خودم انجام دادم رو میگم.نقل قول:
یک تاپیک برای bluestacks هم داریم میتونید اونجا پست بدید اگه نشد.
أوستان بهتر نیست مشکلات نصب این بازی رو در یک تاپیک دیگه دنبال کنید ؟ :n11:
نقل قول:سلام عزیزم من از اول عید دارم بازی میکنم .نقل قول:
اره به نظرم بهتره که از ابتدا شروع به بازی کنی که جم هارو حفظ کنی و برای اضافه کردن کارگر استفاده کنی.
کسی تا حالا جعبه جواهر (جِم) پیدا کرده؟ چجوریاست؟ چند تا داره؟ هر چند وقت گیر میاد؟
برای من زیاد در اومده. دم بازی گرم، 2 تا پشت سر هم به من داد که تونستم بیلدر جدید بگیرم.نقل قول:
25 تا الماس.
یه ترفند داره که جم باکس بیاد، همین جوری الکی نمیاد :n10:
باید درخت و سنگا رو ول کنی تا شهرت پر از درخت بشه. مثه شهر من :
من همین الان یه دونه جم باکس دارم، عکس بگیرم برات ؟
سلام دوستان:n02:
برای بازی کردن clash of clans رو pc باید bluestacks داشته باشین و حتما نسخه Beta باشه:n05:
بدون نسخه بتا اجرا نمیشه هاااااااا:n29:
این لینک نسخه ای هستش که من بدون نصب هیچ چیز اضافه ای موفق به اجراش روی بلو استک شدم
ستاره ها رو پاک کنید یا از این لینک استفاده کنید
yon.ir/TfRe
اتفاقا من کلا سنگ و درخت ها رو جارو میکنم ولی 4-5 بار جم باکس داده بهم (توی یه ماه و نیمی که شروع کردم)... شاید اگه درخت و سنگ ها زیاد باشه زودتر بده.... نمیدونمنقل قول:
من با آخرین نسخه ی بلواستکس بازی میکنم که فکر کنم بتا نیست... مشکلی ندارمنقل قول:
من اوایل که همش درختا رو میزدم اصلا جم نمیداد الان دیگه درخت ها رو نمیزنم و زود به زود جم باکس میده.نقل قول:
آره به منم خیلی جم باکس داده ولی یه بار یه جم باکس داد که گرفتم فرداش دوباره داد خیلی حال کردم و البته تونستم یه بیلدر بگیرم 50 تا هم کم الماسی نیست !