^حداکثر بازیکن مجاز از هر تیم 3 نفره بعد شما 5 تا آلمانی انتخاب کردی؟!:n02:
^حداکثر بازیکن مجاز از هر تیم 3 نفره بعد شما 5 تا آلمانی انتخاب کردی؟!:n02:
چه می دونم یهو خودش برداشت :n09:
من با سیستم این مشکل دارم
یعنی چی لام رو گذاشته هافبک؟!
پستا رو داغون چیدن :دی
ما هم تیمو تشکیل دادیم البته با تشکر از بازیکنان ایران و الجزایر و هندوراس !!
آقا من لیگ رو پیدا می کنم، اما جایی که باید رمز رو وارد بکنم نیست!
آقا من پول کم میارم :دی
جریان چیه؟؟؟؟:دی
چیکارش کنم؟
خب ماهم لیستو فرستادیم واسه فیفا :n02:
parshansh
کلی وقت گذاشتم یه بازیکنم از المان وایتالیا بر نداشتم بعد قهرمان شدم نیان بگن با کمک ما بوده :n02:
از بازیکنای ایرانی میشه به عنوان تیم پر کن استفاده کرد.:n09:تنها قابلیتشون همینه.
نیمارو بر ندارین ضرر کردین :دی
خب ابنم از تیم من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا سقف خرید بازیکن از یه تیم متفاوته
من بیشتر از سه بازیکن نتونستم از یه تیم بردارم
ولی بعضی دوستان ۵ تا برداشتن
اینجا هم دستهای پشت پرده دارن از آلمان حمایت میکنن:n15:
شما برای مهاجماتون طوری انتخاب کردید که مشخصه امید اول اون تیمها برای گلزنی رو انتخاب کردید و بنوعی تک ستارشونو ...نقل قول:
آیا دوستان فانتزی باز این کارو تایید میکنند ؟
پ ن : منم میخوام بوفونو بردارم، بعدش دروازبانای دیگمو ضعیف بردارم یا اونها هم خوب باشند؟
اگر یه بازیکن که توی ترکیب اصلیته بازی نکنه یه بازیکن از توی ذخیره ها که بازی کرده خود به خود جایگزین می شه؟درسته؟
سلام به همه ی اعضا این انجمن بنده همین الان عضو این انجمن شدم(بیشتر به خاطر همین کاپ بود:n02:)البته قبل از این که عضو اینجا بشم عضو لیگتون شدم:n02: ترکیب تیمم(حال نداشتم عکس بزلرم:n09:):
نویر(شاید با کرتوا عوض شه)
کوشیلنی مرته ساکر
فرمالن خوآن فران(فک کنم اینچوریه:n09:)
سانتی کازورلا یایا توره فرناندینهو اوزیل
رونالدو دیگو کاستا
ذخیره:دوتا دروازبان الجزایری،نیکولاس لامبرت،دوتا دفاع الجزایری،فر(هافبک هلندی)،بختیار رحمانی،هاشم بیک زاده،یه دفاع الجزایری،اولیور جیرود،خوسروحیدری،یه فوروارد الجزایری
فقط یه سوال مگه از هر تیم فقط سه تا نمی شه؟پس من چرا شیش تا الجزایری دارم؟البته فقط برای این تیم اینجوریه بقیخ اینجوری نیستن:n09:
عشقو علاقت به نوبرو توی آواتارتو و ... نشون دادی :دینقل قول:
دیگه واجب نبود بیاریش توی تیمت کاپیتانشم کنی تا تیمت همش شکست بخوره :دی
اگر راست میگی یه شات هم از بازیکنای ذخیرت بزار تا اون نبوغ ژرمن بودنتو ببینیم :دی
یعنی واقعا فانتزی بدون من هم بهتون میچسبه؟؟:n11:
امیدوارم فانتزی باز ها دیگه لااقل این یه فانتزی رو با توجه به کوتاه بودنش تا اخر پیگیری کنن که لذت لیگ هم فروکش نکنه.
شعار همیشگی تیم ما هم اینه که برای معرفی تیم های ناشناخته اومدیم :n02:، لذاااااااا برداشتن 9 بازیکن تیم از کشور های غنی هندوراس ، الجزایر و ایران عزیز در این راستا کاملا طبیعیه.:n09:
فقط یه نکته رو متوجه نشدم اونم این قسمت زیر بود...
Once a match has started, all involved players are locked and unavailable for the rest of the Round.
You can remove players from Your Pitch during the Round, but you will lose any points they have scored in the round.
که این میتونه معنی این رو داشته باشه که در طول راند و بعد هر مسابقه هم میتونیم تعویض کنیم یا نه؟؟ اگه بشه تعویض کرد که خب تاکتیک ها کاملا عوض میشه و باید تیم یه دست تری ساخت. ولی اگه نشه در حین راند تعویض کرد یه تیم قوی رو میفرستیم با نهایتا یکی دو بازیکن خوب روی نیمکت واسه دور های بعدی.
خب هر کسی یه نوع استراتژی رو انتخاب میکنه. ولی خب باید به این مورد هم دقت کرد که واسه هر سه بازی دارین بازیکن انتخاب میکنین. پس باید میزان موفقیت بازیکن در هر سه بازی رو بسنجید.نقل قول:
به نظرم بوفون هم انتخاب ریسکی هست چون ایتالیا توی گروه سختی قرار داره و خب احتمال کلین شیت کردن جلو مهاجمانی مثه سوارز و رونی و کاوانی خیلی سخته.
یه کمکی می خواستم کسی می تونه برای خرید مدافع یه کمکی به من بکنه؟من الان لامبرت که بلژیکی هست رو دارم ولی مطمئن نیستم که خوبه یا نه پولش هم 5m هست و فقط همین قدر برای این قسمت پول دارم به نظرتون کولوتوره رو با همین قیمت بگیرم یا کس دیگری رو با این پول بگیرم:n13:
تعداد اعضای لیگ P30world تا این لحظه: 22 نفر
لیست 10 نفر اول(فعلا بر اساس زمان عضویت):
برای پیوستن به لیگ:
ابتدا از منوی بالا گزینه My Leagues و سپس Join/Create League رو انتخاب کنید.
حالا در کادر دوم یعنی کادر کنار دکمه Search ،کلمه P30world رو نوشته و Search رو بزنید.
لیگ P30world نشان داده می شود.روی آن کلیک کرده و در قسمت رمز ، p30f بنویسید و نهایتا Join رو بزنید.
وحید آی دی ت کدومیه؟؟اصلا ثبت نام کردی؟
البته ما نمی خواستیم ترکیب تیم قهرمان رو لو بدیم:n01:
اما از اونجایی که بعضی دوستان تازه واردن و ممکنه احتیاج به کمک داشته باشن، این عکسو می ذارم :
محتوای مخفی: تیم
چرا خسرو حیدری رو زده حمله؟؟؟:n13:
اینم از تیم من:
آپدیت شد:Courtois با کاسیاس عوض شد.برنارد هم با ادین ژکو.
خط حملتو خریدارم :n11:نقل قول:
البته از نیمار خوشم نمیاد ، ادوین ژکو رو میزاشتی بهتر میپسندیدم ! (نگفتم سوارز ، چون مصدوم شده متاسفانه)
موندم بین راموس و لام کدومشونو انتخاب کنم ! :n01:
دوتاشونم پستشون یکیه (البته لام مث اینکه جدیدا هافبک دفاعی هم گذاشته میشه ! )
سلام. دوستان
آموزش پست اول خیلی خاص هست. من چیزی سر در نیاوردم.
الان من رجیستر کردم. از کجا توی لیگ عضو بشم؟
چطوری باید وارد بشم .چه قسمتی باید برم
من کی ام؟
اینجا کجاست؟
:19:
نقل قول:در قسمت بالای ترکیب تیم یک گزینه هست به نام My League .روش که کلیک کنی یه صفحه بازی میشه که شوما دو تا انتخاب داری.میتونی یک لیک مجزا بسازی یا به یک لیگ ملحق بشی.تو قسمت سرچ زیر Join League بنویسP30world و سرچ کن.بعد یه لیگ پیدا میکنه.رو اسم لیک که زیرش خط کشیده کلیک کن.بعد میاره باید رمز رو بزنی(p30f) و در نهایت به لیگ بپیوندی.:n16:
از نظر من 100% راموس بهتره.ولی بهر حال انتخاب با خودتونه.نقل قول:
باگ داره :دی
مثلا وقتی تیمت رو برای بار اول بستی و می خوای ادیت کنی.
روی یه بازیکن آلمان کلیک میکنی تا اونو بندازی بیرون بعد می تونی یه آلمانی دیگه رو برداری. وقتی اونو برداشتی، بازیکن اولی که می خواستی بیرونش کنی رو کنسل میکنی و بدین ترتیب 4 تا آلمانی و بیشتر داری :n09:
حالا نمی دونم مثلا 5 تا آلمانی تو ترکیب باشه چی میشه؟!؟:n13: بازیها رو سه بر صفر می بازیم؟
ذخیره ها دوتا بازیکن خوب دارم یکی برا مهاجم و یکی به عنوان وینگرنقل قول:
اگر راست میگی یه شات هم از بازیکنای ذخیرت بزار تا اون نبوغ ژرمن بودنتو ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لو نمیدم :n09:
+
راستی منم عضو این لیگ p30 شدم
با یوزر
mc_germany
آقا ما هم تیممون رو تشکیل دادیم به اسم vahid-1990
لیگ پی 30 هم که دوستان زحمتشو کشیدن عضو شدیم
توی پست اول هم جزئیات مربوط به لیگ اضافه شد تا همه راحت عضو اون بشن
ولی با این اوصاف که دیدم کلا لیگ هد تو هد نباید داشته باشه و لیگش هم کلا یکمی ساده بود!
در مورد ترکیب هم راستش الان من نمی ذارم چون می خوام هی تغییرش بدم :دی
پیشنهاد من اینه که اگه می خواید توی این فوتبال فانتزی موفق باشید تعصبات و تنفرات نسبت به تیمای مختلف رو فراموش کنید وگرنه احتمال اینکه خوب امتیاز نگیرید زیاده :دی
بعدشم به بازی های گروهی هم توجه کنید و مثلا نمیشه یه مهاجم و یه دفاع از دو تیم هم گروهی بردارید و حداقل توی بازی رو در رو اینا معمولا همزمان امتیاز بالا نمی گیرن...
مسعود این باگ به خاطر آلمانه :دینقل قول:
باگ داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا وقتی تیمت رو برای بار اول بستی و می خوای ادیت کنی.
روی یه بازیکن آلمان کلیک میکنی تا اونو بندازی بیرون بعد می تونی یه آلمانی دیگه رو برداری. وقتی اونو برداشتی، بازیکن اولی که می خواستی بیرونش کنی رو کنسل میکنی و بدین ترتیب 4 تا آلمانی و بیشتر داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمی دونم مثلا 5 تا آلمانی تو ترکیب باشه چی میشه؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیها رو سه بر صفر می بازیم؟
از آلمان اصلا بازیکن برندار خود به خود درست میشه :دی
کجا خاص بود؟! :دینقل قول:
سلام. دوستان
آموزش پست اول خیلی خاص هست. من چیزی سر در نیاوردم.
الان من رجیستر کردم. از کجا توی لیگ عضو بشم؟
چطوری باید وارد بشم .چه قسمتی باید برم
من کی ام؟
اینجا کجاست؟
:19:
توی صفحه اول یه پست دیگه هم دادم که توضیحاتی در مورد جزئیات کلا فوتبال فانتزی ها بودش
الان شما کافیه به صفحه فوتبال فانتزی بری و روی گزینه Build your squad کلیک کنی
بعد دیگه مشخصه که با بودجه 100 تایی که داری باید تیم مورد نظرتو بسازی که البته نکته اون اینه که از یه تیم بیشتر از سه بازیکن نمی تونی داشته باشی
بعد از تکمیل ترکیب اون پایین باید روی گزینه تایید کلیک کنی بعدش هم ترکیب و سیستم رو بچینی
برای لیگ هم دوستان توی همین چند تا پست قبلی زیاد توضیح دادن مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست...
به نظر من هر کسی که توی لیگ پی سی شرکت میکنه باید قوانین رو رعایت کنه
اگر سایت باگ داره قوانین نوشته شدن و بهتره بر اساس اون تیم انتخاب کنیم
اینجوری عدالت رعایت میشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این ترکیب نهایی تیمم:n19:
اینم ترکیب موقت ما :
شورله هم برای اینکه دل مسعود نشکنه :دی
احتمالا تا سه روز دیگه باز تغییرش میدم و ترکیب تیم قهرمان رو سریع لو نمیدم :دی
همیشه عادت داشتیم به تیم 15 نفره و الان واقعا آدم با 23 بازیکن امتیاز کم میاره!
آدم مجبوره نهایت بازیکن رو از تیمایی مثل هندوراس و الجزایر و ایران بگیره :دی
بعد کاش پستا هم خیلی بهتر تعیین می کردن!
نه لام هافبکه نه خسرو حیدری مهاجم! :دی
منم اومدم
انتخاب بازیکن از درس خوندن سخت تره گفتم ییام یه استراحت کنم بعدش ادامه درس رو بخونم میخواستم تیم انتخاب کنم سر درد گرفتم
خلاصه اینم تیم من
اسم تیم life1.ir
برادر جان اینجا بحث طرفداری نیست ، صحبت از میزان سنجش موفقیت در میونه که طبعا بازیکنان انگلیس در زمره ی ترکیب اصلی ما نیستننقل قول:
+
شما از کجا میدونی توی 23 تای من بازیکن انگلیسی نیست ؟ :دی
=======================================
دوستان تا جایی که ممکنه سعی کنید اسم تیمهاتونو طوری انتخاب کنید که به آیدی انجمنتون نزدیک باشه تا راحت قابل شناسایی باشید :دی
اینم ترکیب تیم من ولی احتمالا تغییراتی خواهد داشت.
چرا دیگو کاستا رو ورنمیدارین ؟
مصدومه ؟
تعداد به 33 نفر افزایش یافت.باشد که تا پایان همراه هم باشیم و وسط راه مثل فانتزی لیگ قهرمانان تعداد افراد فعال به 4 نفر تقلیل پیدا نکند.
یکی از بدیهای این فانتزی اینه که فقط 10 نفر رو نشون میده.و یک مسئله خیلی مهم اینکه بودجه 100 تایی تا پایان بدون تغییر خواهد بود.دیگه راهنمایی نمیکنم :n09:
دوستان یه تحقیقی هم کنن که اگه در یک راند تعویض انجام بشه،امکتیاز بازیکنی که وارد شده حساب میشه یا نه؟همچنین درمورد کاپیتانی.در یکی از سایتها نوشته بود اگه تعویض کنیم،کلا هیچ امتیازی از بازیکنان تعویض شده نمیگیریم.
تا جایی که دوستان اسمشون رو اینجا نوشته بودند،من اکانتها رو با اسم تیمشون نوشتم.دوستانی که اسم تیمشون قرمز شده خودشون رو معرفی کنند.نقل قول:
دوستان دیگری هم که در لیگ هستند و در جدول نیستند،اسم تیمشون رو اعلام کنند تا لیست کاملی تهیه کنیم.
P30world Account
Fantasy League Account
mohammad_87 andrea-87 ali+ aliiirooney atmosphere-e
SshahabB Reza.8 m0s2fa p30eshpanai SoroushStar SoroushStar emad04 Soroush HD Soroush_HD Mohammad Yek110 MuseUprising Soroush Sir0c0 Aliano aliano shakerifar parshansh Masoud King mc_germany vahidgame vahid-1990 cescjoon Murkyheima
Mr.Poorya Ir.Poorya
سلام
دوستان من 4 تا بازیکن اسپانیا وارد زمین کردم :n02: با استفاده از همون باگی که دوستمون گفته بودند.حالا می خواستم بدونم اگر فیفا این باگ رو ببنده به نظرتون چه اتفاقی میفته ؟ کلا به نظرتون ببرمش بیرون یا بزارمش بمونه ؟
آخرش Xavi و Iniesta رو با هم آوردم تو زمین و ترکیب مورد علاقمو ساختم :n02: نمیشه 11 تاشون رو هم از اسپانیا بیارم :n09:
وقتی عضو یک لیگ جدید میشی در قسمت My Leagues اسم لیگ رو نمیاره !
اسم تیم من Ir.Pooya هست عضو لیگ پی سی ورلد هم شدم
خب ...
میریم که داشته باشیم WC2014 رو : دی
آقا تیم ارنج کردم در حد تیم ملی : دی
یوزر: Kur0sh
P30world Account
Fantasy League Account
atmosphere atmospher-e
تو لیست یدونه e اضافه گذاشیتن
گفتم بگم که بعد قهرمانی دبه در نیارین :n02:
emad04 = king of the kings