سلامنقل قول:
من که دو تا پراید فروختم،همه چیز رو هم دادم رفت بله الزامیه و ازتون میگیرن.
سلامنقل قول:
من که دو تا پراید فروختم،همه چیز رو هم دادم رفت بله الزامیه و ازتون میگیرن.
طبق اخبار 18:30 شبکه تهران
وقتی پلاکهای ایران 99 تهران تمام بشه پلاکهای ایران 10 و سپس ایران 20 و 30 و ... وارد بازار میشود
در تهران مراکز تعویض پلاک از ساعت 7 تا 18 خدمات میدند
معاون فنی مهندسی پلیس راهور گفت:
سند مالکیتی که پلیس برای خودرو صادر میکند کافی هست و نیاری به ثبت این سند در دفاتر اسناد نیست
سلام.
پدر من دوتا پلاک داره یکیش رو الان ما روی پراید داریم که پلاک جانبازی هست. قصد فروش پراید رو داریم در حالی که یک ماشین جدید ثبت نام کردیم. الان این ماشین جدیده خوب حتما پلاک قدیمی میخوره روش. ایا بعدا میشه پلاک جانبازی رو جا به جا کرد یا خیر.
اگر پراید رو بفروشید و فک پلاک بشه برای خودروی بعدی همین پلاک رو میدننقل قول:
اما اگر خودروی پراید فروخته نشه یا خودروی جدید به نام شخصی غیر از پدرتون بخوره پلاک جدید میدن
مرسی که جواب دادینقل قول:
یک پلاک دیگه هم هست ایرن 88 ایا بعدا میشه پلاک رو جابجا کرد.
چون الان امکان فک پلاک پراید مقدور نیست.
اگر پلاک 88 به نام پدرتون باشه و روی خودروی دیگری نصب نشده باشه عموما همین پلاک رو میدننقل قول:
بعدش اگر بخوای پلاک رو جابه جا کنی باید سند ماشین رو انتقال بدی و فک پلاک کنی
با سلام
من برای فروش ماشین و تعویض پلاک به نمایشگاهی وکالت 30 روزه دادم ، الان 30 روز گذشته و فک نکرده و زنگ هم زدم امروز فردا میکنه و نفروختم هنوز !! چه کاری میشود کرد که زودتر فک کنه؟ شکایت باید کنم ؟
ممنون
اگر در این 30 روز مراجعه نکردن برای تعویض پلاکنقل قول:
دوباره بهشون گوشزد کنید . اگر ماشین رو به شخص نمایشگاه دار فروخته باشید
بعید میدونم حالا حالا اقدام به فک پلاک بکنن
اگر موفق نشدین یه شکایت تنظیم کنید تا ماشین رو توقیف کنن اون وقت مجبورن پیگیری کنن
سلامنقل قول:
این سیستم ماشین فروختن واقعاً مسخره هست . معلوم نیست پیشنهاد کدوم عقل کلی بوده این سیستم
ماشین میفروشی اما پلاکش هنوز به اسم فروشنده هست !!!! و هی باید بپرسه پلاک رو به نام زدی؟
اونطرف آب خریدار و فروشنده میرند راهنمائی با کارتهای شناسائیشون . یک برگه رو امضا میکنند و ظرف 5 دقیقه کارت جدید به نام خریدار صادر میشه و میرند دنبال کارشون اگر هم خریدار یا فروشنده خلافی داشته باشه کامپیوتر کارت رو صادر نمیکنه و بهشون میگن باید برند قسمت خلافی و جریمه رو پرداخت کنین و برگردین تا دفتر رو چاپ کنیم بدیم به خریدار
اگر هم ماشین موقع تغییر ملکیت ,خلافی ثبت نشده داشته باشه به تاریخ قبل از تغییر ملکیت , و بعد از تغییر ملکیت در سیستم ثبت شده باشه , این خلافی اتوماتیک وار به اسم مالکِ قبلی ثبت میشه چون کامپیوتر برنامه ریزی شده که همه ی خلافیهای قبل از تغییر ملکیت رو ثبت کنه به اسم مالکِ قبلی نه به اسم ماشین یا خریدار
سخته براشون یه همچین سیستمی راه بندازند توی ایران ؟؟؟؟
ممنون از راهنمايي كه كردين ، ديروز زنگ زدم يه تهديد كوچيك هم كردم گفت حتما تا آخر اين هفته ، حالا از همه چي جالبتر اينكه امروز اس ام اس خلافي سرعت توسط دوربين برام اومد
نقل قول:
در این مورد دقت داشته باشید. روز آخر خلافی بگیرید مشخص کنید این موارد رو
ممنون حتما اینکارو انجام میدمنقل قول:
یه سوال اینکه زمانی که خودش داره فک پلاک و انجام میده باید قبلش خلافی پرداخت کنه تا بتونه فک کنه ؟
نه پرداخت خلافی الزامی نیست توافقیهنقل قول:
فروشنده اگر خلافی رو پرداخت نکرده باشه خریدار میتونه
خلافی رو پرداخت کنه و از مبلغ خودرو کسر کنه
اگر فروشنده خودش خلافی رو پرداخت کنه که هیچ
چون قبل از فک پلاک شما ماشین رو سوار نبودین و امکان داره
شاگرد نمایشگاه یا هرکس دیگه با ماشین تردد داشته واسه همین گفتم خلافی
بگیر و بهشون نشون بده بگو در این تاریخ که ماشین دست من نبوده جریمه شده
سلامنقل قول:
معمولاً چقدر طول میکشه تا پیامک بیاد ؟
یعنی همون موقع که دوربین عکس میگیره ,پیامک ارسال میشه توسط کامپیوتر راهنمائی ؟ یا کارمند راهنمائی باید کارهائی رو در کامپیوتر انجام بده تا پیامک ارسال بشه ؟
=================================
دیروز یه پرایدِ توقیف شده رو نشون داد توی تلویزیون . گفت 17 میلیون قیمت داره , 12 میلیون تومن جریمه داره و بیشترش هم سرعت و چراغ قرمز و ویراژ هست
سلام،میخواستم بدونم راهی هست که موقع فروش ماشین پلاك رو به نام خودمون نگهداریم تا زمان خرید ماشین بعدی از اون استفاده كنیم؟
سلامنقل قول:
اگه پلاک به نام شما باشه به صورت اتوماتیک براتون نگهداری میشه تا خودروی
بعدی رو خریداری کنید
پلاکتون از خودتون هست و به شخص دیگری داده نمیشه
سلامنقل قول:
یعنی پلاک مثل شناسنامه ی شخص هست و متعلق به خودش هست تا آخر عمرش ؟
اگه بله , حالا فرض کنیم یک نفر فقط یک ماشین داره و بعدش ماشین به دلیلی اسقاطی میشه
بعد از چند سال در همون شهر یک ماشین دیگه میخره . دوباره همون شماره رو بهش میدن ؟
سلام آقا محمد عزیزنقل قول:
بله تا جایی که بنده اطلاع دارم پلاکی که به نام شخصی هست تا زمانی که ماشین
داشته باشه رو ماشینش هست اگر ماشین رو بفروشه و فک پلاک کنن و مدتی بعد
دوباره ماشین بخره همون پلاکی که به نامش بوده رو بهش میدن
اگر ماشین اسقاط بشه و بخوابه و طرف قصد فروشش رو هم نداشته باشه و قصد خرید ماشین دیگه ای داشته باشه اون وقت پلاک جدید بهش میدن چون پلاک قبلی هنوز نصب هست و فک نشده
من سال 89 یه 405 داشتم فروختم و فک پلاک شد
سال بعد سمند خریدم و همون پلاک رو بهم دادن زدم رو سمند
شرایط تعویض پلاک آسیب دیده خودرواعلام شد
سرهنگ سعید روحی با اعلام این موضوع که برای انجام این کار حضور مالک یا نماینده قانونی او الزامی است، گفت: مالک یا نماینده او باید با در دست داشتن سند مالکیت و کارت خودرو و همچنین ارائه برگه عدم خلافی در یکی از این مراکز حاضر شود.
معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به این که ارائه مدارک احراز هویت (شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه و گذرنامه معتبر) هم الزامی است، توضیح داد: مالک پس از ارائه این مدارک می تواند با پرداخت تک یا جفت پلاک نسبت به ساخت مجدد آن اقدام کند.
خبرگزاری مهر
سلام
یه سوال دارم
دیروز رفتم تعویض پلاک و ماشینم رو فروختم و بعدش هم به اسرار خریدار رفتیم دفترخونه و سند به نامش خورد و تمام.
من ماشین رو صفر از ایران خودرو تحویل گرفته بودم که چون قسطی از ایران خودرو خریده بودم یه برگه سفید داشت (بجز برگ سبز) که روش با یه مهر زده بود در رهن ایران خودرو و بعد که اقساطش تموم شده بود یه مهر دیگه زده بود که فک رهن (یا یه همچین چیزی) گردید.
وقتی رفتیم دفتر خونه خریدار تمام مدارک بعلاوه این سند رو گرفت و داد به دفترخونه و بعد که کار تموم شد این سند رو لای مدارک برداشت و رفت.
سوالم اینجاست که آیا این سند باید به خریدار تحویل داده بشه؟
سلامنقل قول:
بله
کلا هر مدرکی مربوط به خودرو باشه باید دست خرید ار بمونه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان.
ممنون میشم این دوتا سوال رو پاسخ بدین.:V12:
1. سال 87 خودرویی داشتیم و فروختیم. خودروی صفر رو سال 88 تحویل گرفتیم ولی با پلاک جدید. دلیلش میتونه این باشه که تا زمان ثبت پلاک روی خودروی جدید، خریدار خودروی قبلی فک پلاک نکرده؟
2. الان یک خودروی دیگه ثبت نام کردیم . 2 3 سال پیش یکی از دوستام توی نیروی انتظامی سرباز بود و همون پلاک قدیمی رو چک کرد و گفت که وضعیتش آزاده. تحویل خودرو شهریور هست. میخوام مطمین باشم که همون پلاک آزاد رو بهمون میدن (خودروها به نام یک نفر بوده و هست) . میترسم مثل خودروی مدل 88 یه پلاک جدید بدن. باید کار خاصی بکنم مثلا به نمایندگی که ثبت نام کردیم سفارش بکنم یا خودم بیفتم دنبال کارهای پلاکش پیگیری کنم یا اینکه خودبخود همون پلاکو بعد 10 سال بهمون میدن؟ از کجا مطمین بشم قبل از تحویل خودرو؟
ممنون:n40:
شما خودرویی که سال 87 فروختین رو سند قطعی انتقال دادین؟؟نقل قول:
اگر سند انتقال داده شده باشه پلاک هم فک خواهد شد.
بله من الان پرسیدم از خانواده گفتن که همون حول و حوش زمان فروش و چند روز بعد، سند رو منتقل کردن ولی راجع به زمان فک پلاک زیاد خاطرشون نیست. اگه پلاک هم همون زمان فک شده باشه چه دلیلی میتونه داشته باشه که پلاکو ندن به ماشینی که یه آدرس و یه مالک یکسان داره و چند ماه بعدش خریداری میشه؟!
میتونید حضوری به مرکز تعویض پلاک بروید و سوال کنیدنقل قول:
تو اینجور سیستم ها خیلی مشکلات هست که نادیده گرفته میشن
ممنون از شما. به نظر مطمئن ترین راه همین هستنقل قول:
سلام . من دو سال پیش یک عدد خودرو خریدم و تعویض پلاک انجام شد ولی طرف از سند زدن طفره میره . میخواستم بدونم راهکار قانویش چیه برای مجاب کردن طرف به سند زدن . ممنون
شما باید شکایت تنظیم کنید و از طریع راهور پلاک رو اعلام کنید تا ماشین رو توقیف کنن بعد کارای قضایی و انتقال سند رو خودش میاد انجام میدهنقل قول:
احتمالا میخواد از زیر هزینه انتقال در بره میخواد چند سال شما رو خسته کنه سریع اقدام کنید
سند زدن؟!نقل قول:
وقتی تعویض پلاک انجام شد پس تغییر مالکیت هم انجام شد.
احتمالا منظورتون سند دفترخونه محضری هست. این سند الزام نیست و یک کار تجملاتیه. شما نمیتونید خریدار رو وادار به این نوع سند زدن کنید. اینکه شما در گذشته برای خودتون همچین کاری کردی بر اساس عقاید خودتون بوده و هیچ اجبار قضایی در این مورد وجود نداره.
توصیه میکنم پول خود را در این راه هدر ندید :n39:
دوست عزیز اسمش تجملاتیه . ولی الان هر کسی بخواد از من ماشین بخره سند محضری هم میخواد .نقل قول:
درسته. مافیای قضایی با ایجاد این عقاید و باور مشغول برداشت محصول خود هستند.نقل قول:
فشار کار زمانی دیده میشه که شما قصد فروش داری و خریدار تمایل به این تجملات.
در اینجا اگر شما امکان این رو نداشته باشی که تجملات مشتری رو فراهم کنی، در فروش مال خودتون دچار مشکل میشید.
اما منحصرا در مورد سوالی که خودتون مطرح کردین، عکس این قضیه هست . شما نمیتونید خریدار رو وادار به این تجملات کنی.
حال اینکه خریدار در آینده برای فروش دچار مشکل خواهد شد و یا نخواهد شد به خودش مربوطه
پدر من یه پلاک ازاد داره ایا میشه ابن پلاک رو به نام من بکنه ؟
یعنی من که ماشین خریدم از این پلاک استفاده کنم
خیر ........نقل قول:
سلام
.
طبق خبر IRINN
.
هشدار پلیس راهور نسبت به وکالت برای نقل و انتقال خودروها
.
رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا نسبت به وکالت برای نقل و انتقال خودروها هشدار داد.
.
سرهنگ علی محمدی با اشاره به اینکه تاکید می کنیم فروشنده و خریدار خودرو باید حتماً به صورت همزمان در مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک حضور داشته باشند گفت:
.
متاسفانه وکالت برای تعویض پلاک خودرو مشکلات فراوانی برای برای خریدار و فروشنده ایجاد می کند.
.
وی افزود: در برخی موارد ارکان اصلی خودرو عوض شده و یا خودرو تصادف شدید بالای ۶۰ درصد داشته است و لذا به از لحاظ پلیس ایمنی و استاندارد لازم را برای شماره گذاری ندارد و خریدار عملاً نمی تواند خودرو را تعویض پلاک کند. در این حال فروشنده پول خودرو را گرفته و خریدار متضرر می شود.
.
وی افزود: از سوی دیگر پیش آمده است که خودرو سرقتی بوده و مشکلات زیادی برای خریدار ایجاد شده و فروشنده نیز متواری گشته است.
.
وی خاطرنشان کرد: در موارد برعکس هم فروشنده وکالت داده و خریدار تعویض پلاک نکرده و تخلفات رانندگی که در این مدت مرتکب شده در کد ملی فروشنده نشسته و جریمه ها برای فروشنده آمده است.
.
سرهنگ محمدی تاکید کرد: اکیداً توصیه می کنیم خریدار و فروشنده خودرو باید حتما ابتدا به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک مراجعه کرده و پس از کنترل خودرو و مدارک مربوطه تعویض پلاک کنند.
.
رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا یادآور شد: تأکید می کنیم با توجه به مشکلات یاد شده , فروشندگان و خریداران خودرو از دادن و گرفتن وکالت تعویض پلاک جدا خودداری کنند تا متضرر نشوند.
با سلام دو سوال در مورد تعویض پلاک داشتم
من یک ماشین خریداری کردم و فردا باید برم برای تعویض پلاک. ماشین قبلیم رو به یکی از اقوام فروختم ولی اون هنوز فک نکرده . سوالم اینه که میتونیم با هم بریم مرکز تعویض پلاک و همزمان اون پلاک منو فک کنه و من همون پلاک رو برای ماشین جدید بگیرم ؟ اگر نه چند روز باید از فک پلاک قبلی بگذره تا بتونم همون پلاک رو بگیرم ؟!
سوال بعدیم اینه که برای شماره گذاری حتما باید خلافی رو تسویه کرده باشیم ؟
با تشکر
اول بگید دوستتون برن فک پلاک تا پلاک شما آزاد بشهنقل قول:
بعد از چند روز میتونید پلاک خودتون رو دریافت کنید
خلافی هم باید تسویه بشه
سلام
يه خودروي برليانس صفر تحويل گرفتم كه قصد فروش اون رو دارم، ولي هنوز كارت خودرو بدستم نرسيده ( ظاهرا در توليد كارتهاي هوشمند خودرو بدليل تحريمها مشكل دارند)، البته برگ سبز خودرو رسيده، سوالم اين هست كه بدون كارت خودرو ميشه كار تعويض پلاك رو انجام داد؟