درودنقل قول:
در تودوروکی به دلیل جدا بودن آمپلی، امکانات بیشتری خواهید داشت. من به شما تودوروکی را پیشنهاد میکنم.
کامیاب باشی
Printable View
درودنقل قول:
در تودوروکی به دلیل جدا بودن آمپلی، امکانات بیشتری خواهید داشت. من به شما تودوروکی را پیشنهاد میکنم.
کامیاب باشی
سلامنقل قول:
متاسفانه به خاطر قوانین فورام من نمی تونم پیام خصوصی بدم.
شماره رو دادم به farredsky که برات بفرسته
سلام مبارکه
من چند روز پیش رفتم فروشگاه راستین و ازش خواستم برام این سیستمی که شما خریدین رو تست کنه صداش خیلی باکیفیت بود ولی ولومش رو تا 62 بالا برد حجم صدا زیاد نبود.
میخواستم ببینم اخرین لول ولومش چنده و حجم صداش در چه حدی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین (آمپش 523 بود)
lمیشه بگین حجم صدای 523 چقدر هست من چند روز پیش رفتم فروشگاه راستین و اونجا حجم صدا رو تا 62 بالا برد ولی خیلی صدای بلندی نبود. تو آخرین حجم ولومش چه شماره ای رو نشون میده؟نقل قول:
سیستم تودورکی اگر بوده که ولومش خیلی زیاده.حداکثرولوم صدا تا 80 هست.(البته وقتی ولوم در تنظیم بلندگو ها 0 دسی بل باشه اگر ولوم بلندگوها را زیاد کنید حداکثر ولوم کم میشه.یعنی حداکثر حجم خروجی صدا ثابت هست.این توضیح رو برای این دادم که روز اول حداکثر ولوم سیستم من 80 بود اما بعد چند روز دیدم شده 72 و بعد فهمیدم به خاطر تنظیم ولوم در تنظیمات بلندگوها کم شده)
اما به نظر من تنها چیزی که شما رو ناراضی نخواهد کرد همین حجم صداش هست به اندازهای بلند هست که حتی اگر همسایه ای هم نباشه گوش خودم در حداکثر صدااذیت میشه مگر فضا خیلی بزرگ باشه و دور از بلندگوها باشین مثلا تالاری یا .... اگر از کیفیت پخش صدا های زیر خوشتون اومده بلندی و باس صدا زیادی زیاده.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
خدایی صدای صاف و دلنشینی داشت
من الان یه آیوا v800 دارم که بلندگو هاشو عوض کردم و یه ساب اکتیو هم کنارش گذاشتم صدای خوبی داره ولی صدای پایونیر از این خیلی بهتر بود
سلام دوستان
از مدلهايي كه فروشگاه راستين براي تودروكي گذاشته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) كدومش رو پيشنهاد ميديد...ضمنا فروشگاه گفته كه اگه پلير نخواسته باشم 200 هزار تومان و اگه ساب نخواسته باشم 300 تومان از مبلغ كم مي كنه.....آيا قيمتي كه گفته مناسبه و يا اينكه پيشنهاد ديگه اي داريد......ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد ....:n06:
اين يكي چطوره-----------htp-rs777 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اين يكي..........HTP-ES33
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میرسه تا حد زیادی مثل هم هستند و ظاهرشون فرق میکند.یک مدل دارای روکش روی بلندگو هاست و سابش هم برخلاف عکس تو سایت روکش داره.مدلی که من گرفتم تو عکس ها هست.در ضمن میتونید امپ مدل بالاتر 823 رو بگیرید تفاوت قیمتش نباید زیاد باشه.
دنون 500 با جامو رو هم جایی تونستین صداشو بشنوید و مقایسه کنید؟
راستی اگر میخاین ارزون تر در بیاد از پاساژ شرکا هم قیمت بگیرید شماره روپیغام خصوصی زدم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
یه سوالی چطورمیشه ----- پایونییر رو ریست کارخانه ای کرد
این روش برای آمپ VSX-522K است:نقل قول:
1- آمپ رو در حالت standby بگذارید؛
2- در حالی که دکمه band رو نگه داشته اید، دکمه standby را 2 ثانیه نگه دارید؛
3- با نمایش پیغام ?reset دکمه ی AUTO SURROUND/STREAM DIRECT را بزنید. در اینهنگام پیغام ?OK نمایش داده می شود؛
4- دکمه ALC/STANDARD SURR را برای تایید OK بزنید.
سلام میخواستم بدونم تفکبک صدا واسه موزیک توسیستم es33 خوب هست یا نه و اینکه جزییات واضح هستن یا نه؟صدای ساب تو امپ قابل تنظیم هست؟
بلندی ساب در تنظیمات قابل تنظیم است.
برید فروشگاه و از نزدیک صداشو بشنوید. rs777 که خوب بود.نقل قول:
سلام دوستان من مي خوام بخرم قينت پايونير فارسي با جمهوري يكيه
منم برم جمهوري يا از سايت خريد كنم
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سري كه پورت لن مثل مدل 824k دارن اينترنت راديو كار مي كنه تو ايران !!
از پورت لن از كامپيوتر يا هارد داخل شبكه ميشه فيلم ديد
كلا مزيا پورت network استفاده كه شما اساتيد ازش كرديد بگين ممنون ميشم
pandora مي دونم تو ايران كار نمي كنه
اسپيكر پايونير راضي هستين توردكي يا اندرو جونز چه فرقي دارن؟؟
اساتير لطفا راهنمايي كنند
ممنون
من که rs777 دارم با VSX 522k راضیم. توی تجاریها یکی از بهترینهاست. شفافیت خوب و بم نیرومند. اندروجونز بسیار شفافه اما سابش به نیرومندی تودوروکی نیست.نقل قول:
سلام خدمت دوستان چند روز پیش بالاخره قسمت شد و تونستم یکی از سیستمهای پایونیر رو بگیرم بلندگوها rs77 و آمپلیفایر 824 هست
آمپ با 824 تفاوت خاصی نداره فقط خروجی ساب تو 823 یه دونه و در 824 دوتاست
بلندگوهای rs33 و rs77 هرچند ظاهرشون شبیه همه ولی خیلی فرق دارن rs33 یه ووفر یه میدرنج و یه توییتر داره و ووفر پایینی در واقع بلندگو نیست فقط رفلکسه ولی rs77 دو تا ووفر داره و در قسمت پایین بلندگوها سوراخ خروج هوا هست که این سوراخ در مدل 33 وجود نداره
بلندگوهای اندروجونز یه کم شفاف تر هستن البته در فایلهای ام پی تری و سایر نمونه های مشابه هیچ تفاوتی احساس نمیکنین. درضمن اندروجونز از مدلهای ار اس ضعیف تر هست و به قول فروشنده چند مورد سوختگی توییتر و میدرنج مشاهده شده و اگه بخواین صدای سیستمتون رو بالا ببرین به احتمال زیاد توییترهاتون میسوزن. ساب مدل ار اس فوق العاده قویتر از مدل اندروجونز هست. باتوجه به اینکه مدل rs77 و اندروجونز تفاوت قیمتی زیادی نداشتن (اندروجونز 40 تومن گرونتر بود) من همون ار اس 77 رو برداشتم
مورد دیگه ای که شاید لازم باشه بدونین اینه که اگر آپارتمان نشین هستین 250 الی 450 هزار تومن کمتر هزینه کنین (مدل524 یا 329 بگیرین) با توجه به اینکه اتصال به شبکه کامپیوتر شاید زیاد کارآیی نداشته باشه از نظر کیفیت صدا هم تفاوت محسوسی بین این مدلها نیست مخصوصا 824 و 524 به نظر من صدای کاملا مشابهی دارن
اگه سئوالی بود در خدمتم
باسلام
دوستان یک دستگاه سینما مدل 737 خریدم، یه مشکل کوچیک دارم فعلا :-)
فلش که به جلو و یا پشت دستگاه میزنم، تو تنظیمات باید کدومشو انتخاب کنم تا بتونم به محتویات فلش دست پیدا کنم؟ ، من که هرکدوم زدم نشناخت یا چیزی به عنوان usb تو منو نیست!
تو قسمت فانکشن :
5تا hdmi
اپتیکال
فکر کنم arc
ی Aux
و fm
یکی دو تا دیگه هم هست که لونا هم نبود!
فلش هم 8 توشیبا به همه چی زدم جواب میده!
کابل hdmi از خروجی دستگاه به تلویزیون وصل کردم، کابل اپتیکال هم به دوتاشون وصل کردم.
یه سوال دیگه :
زمانی که کابل اپتیکال وصله صدا TV هم از سینما میاد هم تلویزیون یا فقط سینما؟
وضعیت زیرنویس فارسی این دستگاه؟ پخش میکنه یا نه؟
مرسی
دوست عزیز شاید فرمت usb شما رو نمیشناسد . با هر دو فرمت ntfs و fat32 کنید .
به اسم usbننوشته.فکر کنم home gallery یا media باشه اونو باز کنید تو منو های بعدی فایلهای usbرو باید بیاره
تلوزیون ال جی تنظیم داره وقتی اپتیکال رو انتخاب کنیم از بلندگو تی وی صدا نمیاد
امتحان میکنم ولی اگر نشناسه باید اروری چیزی بده!نقل قول:
اون گزینه ها رو نداره، پرتابل و arc داره، که هیجکدومش نمیخونهنقل قول:
تو قسمت functions نیست و رو کنترل home media gallery هست، تشکر از راهنمایی دوستان.
دوستان کسی میدونه میشه برنامه هایی که از گیرنده دیجیتال داخلی tv پخش میشه رو میشه رو flash نصب کرد یا نه؟!!
تلویزیون و سینما با کابل اپتیکال به هم وصل هستند.
رو کنترل دکمه usb recorder داره، برا چیه؟!
مرسی
دیروز من ست جدید بلندگوهای تودوروکی رو با آمپ 824 بدون پلیر رو خریدم.لینک این محصول اینه :
صدای قدرتمند و شفاف و تفکیک عالی همراه با بیس عمیق و تریبل بالا و زیبایی اسپیکر ها از مشخصات بارز این ست جدیده.با کابل اپتیکال هم درومد 2/170/000 تومن.اگه دوستان بخوان میتونم روزهای بعدی تحلیل جامع تری در مورد پایونییر و سیستمهای صوتی دیگه ای که تو جمهوری شنیدم واستون بگم.
مبارکه.نقل قول:
حتما بنویسید
این از عکسهای این سیستم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ویدئو بیس و تریبل این سیستم با پخش رسی ووور استار مکس 100 سوپر با ولوم 45(از ولوم 100) با بیس و تریبل متوسط.
داداش سیستمت رو یکم بد چیدی
میز تی وی رو یکم به چپ ببر که جا داری
اسپیکر وسط رو بذار طبقه سوم. اصل صدا موقع پخش فیلم های دالبی همونه.
ساب رو بذار سمت راست عکس
اسپیکرهای کناری رو با فاصله یکسان از اسپیکر وسط دور کن
مرسی از راهنماییت تو فکرش بودم که جاهاشو عوض کنم.کمبود متراژ کابل و پایه واسه بلنگوهای ساراند فعلا دستم رو بسته.چون تازه خریدم با عجله چیدم تا تست صدا بگیرم .همین جوری که رضایتمنده اگه خوبتر چیده بشه که بهتر هم خواهد شد لابد.نقل قول:
سلام دوست عزیز این سیستم رو چند خریدی و ازش راضی هستی و قدرت سابش از مدلهای قدیمتر بیشتر ه؟
2150000 تومن.نقل قول:
راضیم.
نصف قدرت سابش همش بلا استفاده میمونه.چون خود front هم بیس خوبی دارن.:n06:
در ولوم زیر 30 ووفرای بلنگوهای ایستاده اش لرزش داره یا نه؟ (حساسیت بلندگو)
احتمالا منظور شما میزان حساسیتش هست که این مدل لرزش نداره.اصولا سیستم های تودوروکی قدرتی ساخته میشن و در ولومهای بالا کارایی خودشون رو بیشتر نشون میدن به نظر من البته.نقل قول:
البته ولومش تا 80 هستش و من اشتباهی نوشتم 100.نقل قول:
سلام
شما از یک فایل صوتی یک کلیپ گذاشتی می شود از یک فیلم یک کلیپ یک یا دو دقیقه ای هم بگذاری ببینیم توی حالت سینمایی باندها وساب چه عملکردی دارند---تشکر