اسكار؟!:n04: البته فكر كنم الان ديگه شديدا پشيماني! از اول عالي كار كرد ولي پائولينيو و هالك در حد و اندازه هاي خودشون نبودن! مزدك ميگهنقل قول:
هالك اضافه وزن داره و انتظارات ازش زياده! اين شيوه نفرت انگيز مزدك :n21: من رو نا اميدتر كرد ازش!
Printable View
اسكار؟!:n04: البته فكر كنم الان ديگه شديدا پشيماني! از اول عالي كار كرد ولي پائولينيو و هالك در حد و اندازه هاي خودشون نبودن! مزدك ميگهنقل قول:
هالك اضافه وزن داره و انتظارات ازش زياده! اين شيوه نفرت انگيز مزدك :n21: من رو نا اميدتر كرد ازش!
حقیقتا جام جهانی امسال خیلی قشنگه .. از این بازی اول معلومه
سلام
برزیل به نظر من خیلی خوب کار کرد ! به نظرم زیاد بازی نکرد که خودش رو خسته کنه. نمی دونم من این احساس رو داشتم یا واقعا اینجوری بود فکر می کردم برزیل نمی خواد بازی کنه فقط به موقعیت هایی که پیش می اومدند مثل ضد حمله اکتفا کرده بود و کلا به نظرم زیاد جدی نگرفته بود کرواسی رو.
البته پنالتی رو میشه گفت اشتباه گرفت ولی گل سوم کاملا درست بود از نظر من
بازیکنای برزیل خیلی استرس داشتن
از بازی خوب کرواسی هم نگذریم...
برزیل با این وضعیت بخواد بازی کنه امکان نداره به فینال برسه.
این چه بازی بود آخه؟ با امتیاز میزبانی و کلی تماشاگر طرفدار حتی خوب هم بازی نکرد.
هالک اون گوشه زمین مثل هالک فقط چمن ورزشگاه رو خراب میکرد.
کرواسی خیلی خوب بود. دقایق آخر اگر وا نمیدادن عمرا گل سوم رو میخوردن. هر چند گل سوم هم مشکوک به خطا بود.
بعنوان بازی اول بد نبود
معمولا بازی اول شرایط خاصی داره و نمیشه انتظار زیادی داشت
کرواسی هم واقعا با انگیزه بود
درودنقل قول:
بله موافقم . اگه همینجور بازی کنه نهایتا به یکـ چهارم برسه .
هرتیمی بازی اول رو عالی شروع نمیکنه . برای مربیان ، بازی اول مجال خوبیه برای پیداکردن نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها در بازی های آینده .
برزیل تو بازی دیشب نقاط ضعفشو پیدا کرد .
هالکـ اصلا مناسب جام جهانی نیست . اگه از اول بجاش برنارد یا ویلیان بازی میکردن خیلی بهتر بود .
دفاع منسجم نیست .
و یسری مشکلات دیگه که مطمئنا اسکولـاری دیشب دید و امیدواریم در بازی هاهی آتی رفع بشه .
و من الله توفیق /
آره دقیقاًنقل قول:
حرفمو پس می گیرم
بهترین بازیکن زمین بود
ولی فکر می کنم تیم بهتر بشه
تازه بازی ها شروع شده نمیشه رو یه بازی نظر کلی داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکولاری :میلیون ها نفر پنالتی را ندیدند اما من و آقای داور این پنالتی را دیدیم
ده بار در این فاصله صحنه را دیدم و به اعتقاد من هم پنالتی بود
لوئیس فلیپه اسکولاری در شرایطی به نشست خبری پس از بازی وارد شد که بیشترین سوال مطرح شده در مورد پنالتی مشکوکی بود که به نفع برزیل اعلام شد.
فلیپائو در جواب چنین گفت : " میلیون ها نفر پنالتی را ندیدند اما من و آقای داور این پنالتی را دیدیم "
وی ادامه داد : "اینجا نیامده ام تا در مورد این پنالتی صحبت کنم و آن را تجزیه و تحلیل کنم.ده بار در این فاصله صحنه را دیدم و به اعتقاد من هم پنالتی بود . مسلم است که اشتباهاتی داشتیم. اما این مساله را به بازیکنانم گوشزد خواهم کرد و با آنها در میان می گذارم نه با رسانه ها "
" هیچکس نمی تواند بگوید که مردم سائوپائولو به تیم ملی کشورشان کمک نکردند. همین هواداران بودند که پس از گلی که دریافت کردیم تیم را روبه جلو هدایت کردند. آن هم در چنان لحظات سخت و دشواری."
هالک دیدار مقابل مکزیک را از دست داد
مهاجم تنومند سلسائو نمی تواند به موقع برای این دیدار به آمادگی مطلوب برسد
آی اسپورت- هلک، مهاجم تیم ملی فوتبال برزیل بازی تیمش برابر مکزیک را به علت مصدومیت از دست داد.
هالک که در تیم زنیت روسیه توپ میزند در تمرین برزیل دچار مصدومیت شد و بنا به تشخیص پزشکان این تیم باید چند روزی استراحت کند.
اسکولاری سرمربی برزیل قصد دارد برنارد را جانشین هالک در ترکیب اصلی تیمش در بازی با مکزیک کند. برنارد در دیدار اول مقابل کرواسی هم در 20 دقیقه پایانی بازی جانشین هالک شده بود.
این مسابقه ساعت 23:30 فردا شب (سه شنبه) برگزار میشود.
متاسفانه داوری یازی اول یه سود برزیل بود ... امیدوارم سر تیمهای دیگه رو نبرن !!!:n30:
نقل قول:
اگه اون بازی 1-1 هم میشد تاثیری در صدر نشینی برزیل بعد از اتمام بازیهای مرحله گروهی نداشت:n06:
من به دو جمله حساسیت دارم
1-باید هفت هشت گل می زدیم چون موقعیت های زیادی داشتیم.توضیح:از کجا معلوم اگه یکی از اون موقعیت ها گل می شد موقعیت های دیگه بوجود می اومد؟؟!!
2-چون اون پنالتی رو گرفتن فلان تیم(برزیل) بازی رو برد!!!توضیح:یعنی اگه اون پنالتی گرفته نمی شد فلان تیم(برزیل مخصوصاً که میزبان بود و نیاز به برد داشت)موقعیت گل دیگه ای براش درست نمی شد؟!!
فکر می کنم اگر بحث رکورد هم باشه، باید تعداد بازی ها در نظر گرفته بشه...رونالدو تو 94 فکر نکنم بازی کرده باشه. تو 3 دوره ی دیگه 15 تا زده. کلوزه هم فکر کنم از 2002 بازی کرده...یعنی یه جام جهانی بیشتر بازی کرده.نقل قول:
اصولا مقایسه گلزنی رونالدو و کلوزه حتی به صورت آماری خیلی غیر معقول هست.
این حرفها بیشتر از سمت طرفداران تیمهای دیگست که به نوعی در گذشته از برزیل زخم خوردن :دینقل قول:
اما اگه یه طرفدار کرواسی این حرف رو بزنه من بهش کاملا حق میدم. شاید برای صعود برزیل فرقی ایجاد نمی کرد اما برای کرواسی خیلی حیاتی بود.
اصلا حال نکردم با دایو فرد، یه دست گذاشت بازیکن حریف فرد خودشو انداخت. امیدوارم اگر قراره قهرمان بشیم کاملا با فر پلی همراه باشه.
برزیل نیازی به این حرکات نداره.
گلن هادل: برزیل بدون نیمار یک تیم خیلی معمولی است
با این بازیهایی که از برزیل دیدیم
اصلا به هیچ وجه در حد اندازه های مدعی بودن نیست چه برسه به قهرمانی
تا الان ایتالیا و هلند برای قهرمانی مانور دادند
و بعد از اونها آلمان و فرانسه ...
دیگه فرانسه نتونه هندوراس مادر مرده ببره که باید رو به قبله بخوابوننش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+
اصلن بازی جالبی نبود
انتظار بیشتری از برزیل میرفت - تا اینجای کار برزیل نتونسته انتظارات برآورده کنه
امیدوارم از بازی با کامرون به فرم خوبمون برگردیم:n05:
باز به جام کنفدراسیون
برزیل چه آبروریزی بود امشب
بعد به ایران میگن سطح جامو پایین آورد
مکزیک که خوب بود ولی ایندفه تساوی هیچ توجیهی نداره دیگه
ولی من امید دارم برای بازی های بعد :n06:
خوب برزیل تا اینجا قطعا بهترین تیم ِ جام نبود، اما جام رو لزوما به بهترین تیم نمی دن ؛)
فرانسه جون دار و با اقتدار ، ابهت و صلابت بود بازیش...نقل قول:
از تمام موقعیاتشون خوب استفاده نکردند اگرنه میتونستند خیلی وحشتناکتر مثلا 7 یا 8 تا بزنند ....
پاس هاشون هم دقیق نبود
که اگر این دو ایرادشونو بتونند برطرف کنند تیمی کاملا منظم و مدعی میشند ...
(هر چند با این همه ، کاملا حرف شما درسته و هندوراس محک خوبی نبوده و باید دید در برابر تیمهای بهتر چه میکنه...)
مکزیک خوش شانس بود 5تا توپمون گل نشد :n27:
به قول کارشناس فوتبال برزیل بهترین تیم نیست ولی می تونه بهترین تیم ها رو شکست بده اما باید آماده تر بازی کنه امروز که رسما هیچ حرفی نداشت که بزنه.
دوست عزیز شرمنده ولی فکر کنم این حرف رو صدر در مورد ایتالیا زد :n02:نقل قول:
بعد از اینکه جاودانی از رحمان رضایی پرسید آیا ایتالیا مدعی قهرمانی هست یا نه
صدر گفت ببخشید میخوام یه چیز بگم :
ایتالیا بهترین تیم نیست ولی میتونه بهترین ها رو شکست بده !!
بله عرض کردم کارشناس فوتبال. من نگفتم درباره چه تیمی زد. ولی من حرف ایشون رو برای برزیل استفاده کردم :n02::n09:نقل قول:
تا به حال اینقدر برزیل رو ناهماهنگ و ضعیف ندیده بودم
البته من نیمه اول رو دیدم و از فرط عصبانیت و البته خواب نیمه دوم رو ندیدم
تیمی که بازیکناش به فکر آرایش و مو رنگ کردن و تو جو رفتن جلوی دوربین باشن بهتر از این نمیشه
برزیل هر موقع قهرمان شده خط حمله خیلی قوی داشته بدون خط حمله قوی هیچ موقع قهرمان نشده امسال خط حمله قوی نداره
این برزیل به نظر من خیلی ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شده
بازی اول که دو تا گلشون صحیح نبود و بازی پایاپایی داشتند
این بازی هم چند تا موقعیت به وجود آوردند ولی این برزیل اصلا اونی نیست که انتظارشو داریم
مکزیک تو این دیدار چندین شانس خیلی خوب برای گل زنی داشت. بازیکنا هم خیلی اشتباه کردند و راحت توپو از دست می دادند
امیدوارم بازی های بعدی بهتر بشیم وگرنه این تیم حتی اگه بالاترم بره با این بازی ها به من یکی قهرمانی نمی چسبه
به نظرم برزیل خوب بازی کرد اوچوا بی نظیر بود همه می گن هلند برابر اسپانیا عالی کار کرد حرف نداشت امید قهرمانی و ... چرا؟ چون کاسیاس در حد یه دروازبان دسته سوم لیگ خودمون بود اما اگه کاسیاس اونروز با همون شرایطش به جای مکزیک دیشب می ذاشتن و مکزیک روی شاهکارهای کاسیاس آبکش می شد باز هم همه می گفتن برزیل بد بازی کرد یا خط حمله خوبی نداره؟ الان یعنی هلند خط حمله خوبی داره؟ به نظرم اسپانیا وحشتناک بود اوضاع تیمیش و همین مسئله باعث شده بود پی در پی دروازه اش باز بشه اگه همین وضعیت برای مکزیک بود مطمئنا کسی الان نمی گفت مکزیک خوب نبود می گفتن برزیل عالی بازی می کنه! و دقیقا هم همینطوره برزیل خیلی خوب بازی کرد من بازی خوب به بازی می گم که تیم برای همه کارهاش برنامه داشته باشه و از تیم حریف و گل خوردن نترسه... جلوی تیم برزیل تیم ها باید حماسه سازی بکنن تا بازیش رو متوقف کنن در حالت نرمال برزیل شکست ناپذیر و پرقدرت هست توی این جام گرچه یکی از معمولی ترین نسل های برزیل رو شاهد هستیم توی این جام...
متاسفانه شماره 9! بزرگترين نقطه ضعف برزيل هست و البته ديشب هم كلا خوب نبوديم!
نمی دونم تیم چرا انقدر با جام کنفدراسیونها فرق کرده! اونجا با همین بازیکنها و مربی خیلی خوب بودیم!
البته من خیلی به اسکولاری اعتقاد دارم:n02: کلا همش امیدوارم دیگه!
جام کنفدراسیون ها بیشتر یک جام تشریفاتیه تا حرفه ای...نقل قول:
خیلی از تیمها اصلا جدی نمیگیرنش ...
قهرمانی برزیل تو اون جام رو هم میشه تشبیه کرد به اون بازی دوستانه یاران رونالدو و یاران زیدان که همه تفریحی بازی میکردند اما علی دایی به جد بازی میکرد...
این نکته به پراندلی یادآوری میکردی که بعد باخت به اسپانیا در ضربات پنالتی در دوره قبل این رقابت ها اینقد بهم نمیرخت ناراحتیش بروز نمیداد:n02:نقل قول:
نه اون قضیه اش فرق میکرد:n02:نقل قول:
بازی با اسپانیا برای ما حیثیتیه !
البته پراندلی نه توی بازیهای اون جام و نه توی بازیهای دوستانه ـش اون تاکتیک های پنهانشو نخواست رو کنه برای رقبا ....
تسویه حسابا رو هم گذاشتیم توی ج ج صاف کنیم . من که دوست دارم هم به اسپانیا بخوریم هم به برزیل توی مراحل بالا ...
مخصوصا برزیل که دلم میخواد توی فینال هلندوار به حسابش برسیم.:n09: (اگرچه اصلا دلم نمیخواد برزیل بیشتر از 1/8 یا دیگه 1/4 بیاد بالا چون حیفه تیمهای دیگه است که حذف میشند) ! :)
مثل اینکه در مرحله اول حذفی باید با شیلی بازی کنیم
این شیلی چقد بدشانسه دوره قبل که 3تا از برزیل خورد حذف شد
امسالم مثل اینکه تقدیرش اینه به دست برزیل حذف بشه:n09:
اینا رو ول کن مستقیم مرحله بعد به کی میخوریم ؟ :n02:نقل قول:
نقل قول:
منظورت مرحله اول حذفی نیست مگه:n13:
بازی اخر بین هلند و شیلی تعیین کنندست در صدرنشینی گروهشون
که احتمال بالای 99 درصد شیلی دوم میشه میخوره به برزیل ( امشب هم کرواسی کامرون اوت میکنه با برد مقابل کامرون در بازی آخر صدرنشین گروه میشیم میخوریم به شیلی دیگه)
نه منظورم این بود شیلی رو که مثل 2010 به سرش میاریم مهم نیست باید به فکر این بود بعد اون به کی میخوریم :n09:نقل قول:
خوب بازی اسپانیا نشون داد 3-0 ای که تو جام کنفدراسیون ها بردیم دلیل بر خوبی ما نیست، علتش ضعف اسپانیا س!:دی
کفش مخصوص نیمار که توی بازی های برزیل در مرحله ی حذفی پاش خواهد کرد. کفش هم از طلا هست!!.
سلام
برزیل تیم های قوی رو خوب می بره . در این شکی نیست .
به نظر من برزیل و فرانسه فینال می رن.
من دوست دارم فرانسه جام رو بگیره.