ای بابا این بازی هم کرک شد فیفا کرک نشد!!!!
نشده انگار یه لحظه تو skidrowcrack دیدم زیرش نوشته crack only فک کردم کرک شده
ولی زده اپلودینگ
Printable View
ای بابا این بازی هم کرک شد فیفا کرک نشد!!!!
نشده انگار یه لحظه تو skidrowcrack دیدم زیرش نوشته crack only فک کردم کرک شده
ولی زده اپلودینگ
بازی کرکک شده!!!!!!!!! حس دانلود چهل گیگ نیس!!! ولی فیفا چرا کرک نمیشه؟؟
Polygon – 9/10
Videogamer – 8/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 8/10
ShopTo – no score
IGN – review in progress
Eurogamer.de – 8/10
GameStar – 8.4/10
GameInformer – 9/10
Metro – 8/10
GameReactor – 8/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.7/10
God is a Geek – 8/10
کوین کار خودشو کرد :n02:، مثل این که با بازی خوبی طرف هستیم بعد از چندین سال بالاخره شاید کمتر جوک بگیم راجب این سری، فارغ از هر نقدی این بازیو صرفا به خاطر کوین میگیرم. ...
از عکسای بازی به نظر میاد یه چیز متفاوت در پیش داشته باشیم...خیلی دوست دارم سریعا" به دستم برسه بازی کنم....
یعنی عکساش منو برد به چند سال پیش...2 ساله کالافی بازی نکردم.....:n28:کاش یه جوری باشه که دلمو تو مراحل اولیه مثل دو کالاف قبلی نزنه....البته جای بعضیا دیگه پر بشو نیست....:n14:
امتیازها فعلا خیلی خوبهنقل قول:
متای اونم فک کنم 82-83 باشه
حداقل نسبت به شماره قبل که مشخصه بهتره
ولی چند سال قبل منظورت کدوم شماره هاست؟ :دی
چند شماره قبل از Ghosts هم تقریبا امتیازها و نقدها در همین حد بودش
این شماره حالا هنوز نسبت به اون شماره های شاهکار این سری فاصله داره
ولی حالا چون اوایل نسله فعلا بد نیست و باید تجربه کنیم ببینیم چه جوریه
کوین هم آره امتیاز 8 سخت میده و جدیدا همش 6 اینطورا ازش دیدیم :دی
نقل قول:
اون امتیازا پولی بودن :n02: ، اینم حالا مطمئن نیستم ولی خب صد در صد نسبت به Ghosts خیلی پیشرفت داشته ، و آره دیگه هیچ وقت به دوران اوجش مثل MW1 برنمی گرده ..
کوین منظورم کوین اسپیسی هست باو :n02: ، عمرا کوین گیم اسپات به این بازی 8 بده ، اگه اون بود به زور 7 میداد ....این یه منتقد خوره COD هست که 8 داده ، کلا نمیشه رو امتیازهای CoD حساب باز کرد ، و بیشتر تعریفهای بازی برای مولتی پلیرش بوده نه سینگلش ...منم این بازیو واسه سینگلش می خوام ، به هر حال به خاطر کوین لسپیسی بازیش میکنم...
دمشون گرم! متا از 29 نقد فعلا 85 هست.
انتظار من این بود که چون گیم پلی بازی رو تایتانسیس و تایتان فیلد و... تشبیه کرده بودن , نمراتش هم خوب نشه ولی برعکش شد.
بعد دمو E3 امسال هم نظر مثبتی روش داشتم ولی نه اینقدر مثبت : دی
+
انگار قراره تو سیسزن پس دی ال سی های این بازی زامبی مود هم باشه درسته؟ چون یه جا دیدم نمیدونم چقدر درسته!
در کل یه عنوان خوب بعد مدت ها از سری COD ....
لامصب 40 گیگه! الان از استیم بزنی دانلود باید خبرشو ماه بعد بگیری : دی
وقتی کوین اسپیسی رو میبینم یاد کندی و نسخه COD:BO میوفتم و نمیدونم چرا احساس میکنم ممکنه این قسمت هم داستانش مثل BO باشه.
واقعا داستان BO شاهکار بود، یادش بخیر
نمرات تکمیلی بازی ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Power Unlimited:93/100
IGN:91/100
JeuxActu:90/100
PlayStation LifeStyle:90/100
TheSixthAxis:90/100
God is a Geek:90/100
Gamers’ Temple:90/100
Hardcore Gamer:90/100
EGM:90/100
Xbox Achievements:90/100
Game Informer:90/100
Polygon:90/100
Gaming Nexus:88/100
ActionTrip:87/100
GameTrailers:87/100
XGN:87/100
MondoXbox:86
LaPS4:86/100
Canadian Online Gamers:86/100
Digital Chumps:86/100
GamesBeat:86/100
Playstation Universe:85/100
NZGamer:85/100
۳DJuegos:85/100
GamingTrend:85/100
AusGamers:85/100
Vandal Online:84/100
Meristation:84/100
Lazygamer:84/100
InsideGamer.nl:83/100
IGN Italia:82/100
Metro GameCentral:80/100
Giant Bomb:80/100
GameSpot:80/100
Eurogamer Italy:80/100
VideoGamer:80/100
Gameblog.fr:80/100
Everyeye.it:80/100
Destructoid:80/100
Gamereactor Sweden:80/100
Gamer.nl:80/100
Official Xbox Magazine UK:80/100
GamesRadar:80/100
Post Arcade (National Post):80/100
Digital Spy:80/100
Joystiq:80/100
USgamer:70/100
Toronto Sun:70/100
====
@حامد
سری BO یه انقلاب میان آشوب بود....داستان فوق العاده.....
خوب همونجوری که انتظار میرفت وانتظارشو داشتم بازی موفق در اومده از اب ولی برا PC لامصب 52 گیکه و میشه 12 تا DVD (از ولفنشتاین هم بیشتر که 9تا بود)
امروز بازیو خریدم و مرحله ی اولشو رفتم، بدک نبود، با 8 گیگ رم و gtx 760 oc روی high بازم بازی لگ داره، باید منتظر آپدیتی چیزی باشیم
سیستم خفنی میخواد .
سلام پردازندتون چیه؟ ببخشید میپرسما تعجب میکنم میگید لگ داریدنقل قول:
میزان استفاده از رم در این بازی وحشتناکه!!
طبق چیزی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته در رزولوشون 4K تنها گرافیکی که میتونه رم مورد نیاز این بازی رو تامین کنه سری تیتان با 4GB به بالا هست!!
(یعنی حتی 4GB هم برای 4K کمه!!!)
رم سیستم هم در حالت ultra نابود کنندست دیگه خودتون ببینید!!!:
که اگه این بنچمارکها رو با COD GHOST مقایسه کنید متوجه میشد که میزان استفاده رم سیستم و گرافیک دقیقا دو برابر شده!!
اینم تمامش زیر سر کنسولها نسل جدیده که هیچ چیز ندارند به جز رم که باعث میشه سازنده ها حتی با تکسچرها افتضاح هم توی بازیها ذره ای به خوشون برای فشرده سازی اطلاعات زحمت ندن !!
کسی خبر داره نسخه جدید بتلفیلد کی میاد ؟
رفتم بازی رو بخرم گفت ۶ تا دی وی دی ناین میشه ۳۰ تومن به نظرتون نسخه کم حجم ترش میاد صبر کنم این نسخه ایراد و اشکالی نداره ؟
واقعا 30تومن براکالف دیوتی می ارزه ؟ بازی که همش 5ساعت نیست کله مراحلش
اون 55گیگ هم نصفش مولتیشه:n04::n04:
آره واقعا!!!نقل قول:
الان زنگ زدم به یه فروشنده گفتم کی میاری گفت شنبه اونم 10 تا DVD !!
بابا قبل از گرون شدن دلار DVD بازی همراه با CD key اوریجنال رو هم برات 30 تومن آب نمیخوردکه الان بخوای فقط 30 تومن بالای یه بازی کپی بدی که با این اوضاع استفاده از رم و گرافیکش سر جمع معلوم نیست روی سیستم چجوری قراره اجرا شه!!
راستش اگه بخواد اینجوری پیش بره من یکی که از دنیای بازیها میشکم کنار یا بازیهام رو به سالی دو یا حداکثر 3 تا تقلیل میدم!!
من خودم اصل AC II رو 65 تومن گرفتم....:n02:نقل قول:
نمیشه هیچ کاری کرد....حجم بازی که دستکاری نمیشه....
ولی قیمتا میشه منصفانه بشه....بازی 50 گیگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...که دونه ای خام 800 تومنه...حالا اینا عوض این که بازی رو بدن 10 تومن...میدن دی وی دی ای 2 تومن...که البته د.و.د معمولی هستن با کیفیت صفر....نه د.و.د ناین...قیمت کل میشه 24 تومن....تبریز میدن 17 تومن....انصاف دیگه هیچ جایی تو بازار کامپیوتر نداره....
تکنولوژی خیلی دیر ارزون میشه و وقتی ارزون میشه دیگه به درد نمیخوره....
یه زمانی بود 280GT رو زیر 500 نمیدادن....الان دورو بر 180 بدن میگن کردم تو پاچش....
الان اگه تکنولوژی بلوری ارزون بود به راحتی با دو تا بلوری د.و.د ختم به خیر میشد....
یه زمانی GTA 5 حدود 6 سی دی بود که نصبش پدر در میاورد...الان دقیقا" قضیه ی همین کالاف و امسالو هُمه....حالا این بازی این حجم...مطمئنا" GTA V یه 15 ،16 د.و.د ای میشه...نسخه ی PS4 همین بازی 55 گیگه..... :|...اونو چند خواهند داد خدا میداند....
دوره و زمونه ی دانلود شده....باید 4 روز زجر بکشی دانلود کنی تا بتونی بازی کنی....حالا اگه اونم سالم در بیاد و بامبول در نیاره بعد نصب...
یه زمانی بود اونقدر گیمر بود که یه تاپیک بازی 200 صفحه تو چند ماه پیشرفت میکرد...ولی الان با وجود گذشت چندین ماه به زور رفته رو صفحه ی 4 ....
بازیا خیلی سریع تر از درآمد پیشرفت میکنن....خرید یه کارت تیتان زد برا اجرای حداکثری یه بازی برا یه عده ی قلیلی میصرفه....
بنده دقیقا از اول امسال از گیم زدم بیرون:دینقل قول:
واقعا نمیشه دیگه تحمل کرد
بازم کال اف سری های قبلشم حجم نسبتا بالایی داشتن
بقیه بازیا که یکدفعه حجمشون 5 برابر قبل شد:|
یا کنسول باید گرفت یا بی خیالشون شد
بقیه کشورا فکر کنم بلوری دارن دسته؟
والا اونوقت میگن بازی خورها باید میگفتن پول خورها یاادم خورهانقل قول:
یادمه قدیم میرفتم 30تابازی میخریدم وکلامغازه یاروروخالی میکردم10تومن و15 تومن یاروکلی تشکرمیکرد
الان ادم روش نمیشه حتی یه یازی روبره ازپشت ویترینه مغازه عکسشونگاه کنه هرچی فکرمیکنه ادم 3تا بازی بخوای بخری راحت 100تومن ازجیبت میپره میشه که هرکدوم 40و30نومن دیگه وابیلا که پوله یه رمه 4گیگ کامپیوتر هست دیگه بخوای تاسره ماهربازی که بخوای بخری پوله یه سیستم گیمینگ یایه کنسول ازجیبت رفته ماشالاه هرروزبازی میاد
اگه اساسینس یونیتی 40و50تومن بود می ارزید خریدش به خواطر پهناوربودن وگرافیک ومراحل بیشمار کلا ادمو گیج میکنه ولی کالف دیوتی کلا 5ساعت 30تومن پول یاموفته
واقعا سیستمو باید بزارم برقه مفت بخوره تا 2ماه 2ماه یه بازی خرید ماکه فعلا بازی جدیدارواجرانکردیم فقط منتظر اساسینس جدیده هستم که اولین نفربازی کنمش
سیدی فروش خودمونو باید طلا بگیرم. 7 تا دی وی دی 14 تومن.هرچند الترا زیپ شده و دو مرحله نصبه ولی به قیمتش می ارزه!!:n16::n16:
نسخه بلک باکس بازی اومده با حجم 28 گیگ که خیلی خوبه
فروشنده اگه منصف باشه این نسخه رو برای فروش می ذاره و فک کنم بگردین بعضی جاها این نسخه رو پیدا کنید
دیگه آدم برای بازی کپی نمیاد این مبالغ رو بده یعنی اینجوری سه چهار تا از اونا میشه پول یه بازی اورجینال!
خب چه کاریه آدم اینجوری به جاش یه بازی اورجینال می خره از مزایایش هم بهره می بره :دی
دوست عزیز درسته که نسخه بلک باکس تعغیرات انچنانی توبازی انجام نمیده ولی کلا بدرد نخوره ازقدیم گفتمنقل قول:
اگه نداری نخر اگه داری ومیخوای بخری خوبشو بخر نه اشغالشو
گفتم مسئله گیمه ویکی دوتا بازی نیست که بگیم فقط کالف دیوتی این جوریه قیمش 2تاخرید 3تاخرید این ماه 15تابازی داره میادبیرون
ظاهرا اینی که اومده بلک باکس نیست ، CorePack هستش ، روی سایت بلک باکس هم متاسفانه چیزی نیومده :n15:نقل قول:
دو به شکم ، منتظرم بلک باکس بیاد به همین خاطر تا الان اینو نذاشتمش دانلود ، خوبیش اینه بلکباکس بیاد آپدیت هم شده
بچه ها CorePack تست کردن و سالمه
آشغاااال ؟ :n02:نقل قول:
اتفاقا بلک باکس جزو یکی از بهترین گروه های فشرده کننده هست
من حدود 600-700 گیگ بازی دارم که بیشترشون مربوط به بلک باکسه
جدیدا هم که حجم بازی ها زیاد شده و نیاز بیشتری بهشون احساس میشه
:n16:
خب هارد قبول نمیکنن؟ من هارد میبرم میزنن مثلا 40 گیگ میشه 6 هزار تومن ....اینم نشه آدم دانلود میکنه..نقل قول:
کلا از نسخه Chost سری COD رو به شخصه بوسیدم گذاشتم کنار :n01:
.
این 4 تا چیز رو در کنار هم قرار بدید : حجم - سیستم پیشنهادی - کیفیت نهایی بازی به لحاظ گرافیکی (با توجه به حجم) و در آخر گیم پلی کوتاه و پر از باگ ! متوجه میشید که حتی کپی ش هم نمی ارزه .
.
تنها ارزشش به قسمت مولتی پلیرشه و کسی که قصد نداره اورجینال تهیه کنه ، کلا بهتره دیگه دور سری COD رو خط بکشه ، مخصوصا تو ایران با توجه به سرعت نت و قیمت ها و ...:n21:
سلام کسی این نسخه رو دانلود کرده؟؟ اگه تهرانی خوشحال میشم در یک کافی شاپ یا سفره خونه یا هرجور که راحتی همراه هارد های من و هارد های تو قرار بزاریم :n02::n02::n02::n02::n02::n05::n05:
جدی!!
من هیچجوره نمیتونم با بازی های تخیلی ارتباط بگیرم ولی خب تخیلی با آینده که سال 2054 فرق داره...
cod امسال آینده رو اونجوری که کرایسیس ، صدتا بازی دیگه نشون دادن رو نشون نمیده... آینده رو بیخودی رنگ آمیزی نکرده... تو بازی هایی که قبلا از آینده بازی کردیم(!) سرباز ها قابلیت غیب شدن، ضدتیر شدن، پرواز و هزاران قابلیت غیرقابل باور دیگه... تیرها سبز ، ابی ، نارنجی یا هر رنگ دیگه ای... اما در مورد cod آینده ای که میبینم خیلی قابل انتظارتره... اتفاقا این عنوان از سری بینظیر cod بنظرم از بقیه نسخه ها نوآوری های بیشتری داشته تو هر چاپتر حداقل دو سه بار صحنه ای رو میبینید که هیچ جا مثل شو نداشتیم...
روایت و داستان هم توی این نسخه خیلی بهتره
یا ابلفضل! :n04: 30 تومن، قیمت بازی؟ :n04: :n04: :n04: من فکر می کردم خیلی گرون باشه، 10 تومن! :n04: یادش به خیر! یه زمانی بود، بازی می خریدیم، 2 تومن! با این وضع؛ همون طور که بعضی از دوستان گفتن، خیلی از بازی خورها میکشن کنار... :n27:
دوستان من خریدم 4 تا دی وی دی ناین 20 تومن هر کس تهران هست بگه آدرس و تلفن بدم بره بگیره
سلام
من بازی رو گرفتم و یهمقدار بازی کردم. نمیدونم چرا تو صحنه های تیراندازی اینقدر لگ داره نسخه x360 رو گرفتم. روند بازی بد نیست ولی اسم کالاف نباید روش بزاری. چندان قراوتی با اون کال اف قدیمیا نداره.
من نسخه pc رو گرفتم در بالاترین تنظیمات اصلا گرافیک و تکسچر نداره!! بازی هم که چی بگم تخیلیه خیلی جلو نرفتم همینه که اعلام کردن میخوان بر گردن به جنگ جهانی دوم باز!
اونایی که هنوز بازی رو نگرفتن بهتره بگنم چیزی رو از دست ندادن من خودم چند تا نسحه آخر این سری رو نگرفتم چون وقتی بتلفیلد هست دلیلی نمیبینم کال آف دیوتی رو بازی کنم که نه فیزیک داره نه گرافیک و نه حس جنگ رو القا میکنه نه صدا داره اینم مثل قبلیاس یه کوچولو بهتر و کپی برداری محز از کرایسیس در بعضی موارد ولی بتلفیلد صدا گذاری فوق العاده مولتی پلیر درجه یک گرافیک و فیزیک محشر این واقعا در مقابل اون مثل قارچ خور میمونه یه عالمه تنظیم گرافیکی داره ولی درریغ از گرافیک واقعی
میشن یک و دو رو بازی کردم به نظرم بازیه قابل قبولیه ولی دیگه کال آف نیست! مشابه کرایزس و سبک استار وارزه از اون حالت حماسی فاصله گرفته ولی سعی شده تیکه هایی از حماسی بودن رو در بازی بگنجونه مثل فدا کاری هم رزما نسبت به هم و ... ایده اسکیل پوینت هم جالبه به نظرم... به هر حال وقتی با مبلغ صفر ریال دارم بازی می کنم روی ایکس باکس 360 از کله ام هم زیادیه... 3 شب دانلود شبها رایگان بعدش تبدیل به فرمت گاد بعد هم کپی پیست روی هارد ایکس باکس هیچ پولی براش داده نشده امیدوارم خدا این پایریسی رو ببخشه از ما به هر حال امکانات تو این مملکت نیست که بتونیم ساپورت کنیم سازنده ها رو
تموم شد رفت دوست عزیز بهترین جواب ممکن رو دادی . وقتی ما داریم به صورت مفت و حتی زودتر از کسانی که بازی رو پیش خرید کردن و منتظرند بازی رسما ریلیز بشه تا بازی کنند بازی رو انجام میدیم نباید توقع بیجا داشته باشیم . چند نفر حاظرن و یا اصلا میتونند برن 200 تومن بدن بازی ارجینال بخرن !! پس همین که میتونیم این عناوین رو بازی کنیم باید کلاهمون رو بندازیم بالا :n10:نقل قول:
راستی دوست عزیز یه درخواستی هم ازت ئدارم اگر برات مقدوره یه لینک اموزشی از تبدیل بازی های دانلودی ایکس باکس برای اینکه بتونیم بریزم رو هارد و بازی کنیم برام بفرستی ممنون میشم .
من که بازی نکردم فعلا هم وقتش نیست چون رایز 27 گیگی رو دانلود هست
وقتی دزد به کاهدون میزنه به خودش و صاحب مال لعنت میفرسته. اینکه مرغ دزد بیاد بزنه مرغ دونی که از سر اجبار چهار تا دونه تخم مرغ فاسد برمیداره میگه خداوندا کرمتو شکرت؟!
حالا همون دزد بزنه 4 تا مرغ 3 کیلو بدزده اونجاست که میگه راضیم به رضا خدا و اینکه خدا روزی رسونه.
اگر از نظر شرعی نگاه کنیم از اونجایی این محصول در ایران توزیع نمیشه و هیچ پشتیبانی فارسی هم نداره و کمپانیش رو فروش ایران حسابی باز نکرده که بخواد ضرر بده پس از شیر مادر هم حلال تره.
هر وقت حقوقی دریافت کردم که مثل کشورهای پیشرفته با یک سومش تونستم اجاره خونه بدم و با یک سومش خرج پوشاک و خوراک و بهداشتم خانواده رو بدم و یک سوم باقیش رو میرم بازی اورجینال کم ولی خوب میخرم.تا اونروز که فکر کنم سر پل صراط باشه ما میمونیم خدا بخشنده مهربان
دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی.. شرکت سازنده ارزشی برای ایران قائل نیست(به هر دلیلی) اونوقت ما خودمون رو مقصر می دونیم چرا اونا رو پشتیبانی نمی کنیم!! و خودمون رو دزد هم خطاب می کنیم!نقل قول:
درآمد به ریال خرج به دلار همین میشه...
اگه تو هیچ زمینه ای حرفی برای گفتن نداشته باشیم تو توجیه کردن حرف اول رو میزنیم!
خب دوستان من چند تا مرحلشو رفتم برای کسانی که هنوز بازی نکردم میخوان از نظر خودم نکات مثبت . منفی رو بگم
مثبت +
طراحی مرحله ها خیلی خوبه و پیشرفت در بازی حس میشه
داستان پردازی مثل همیشه کال آف حرف اول رو میزنهو حس میشه که بازی سر کاری نیست
+++++ دموی ها و میان پرده های بازی واقعا شاهکاره اصلا در نگاه اول واقعی بودن یا مجازی بودن رو نمیتونید تشخیص بدید واقعا هیچ بازی این طوری گرافیک دموی بالایی نداشته حتی کرایسیس
لیپ سینک ها واقعا عالی کار شده و طبیعی
منفی --
گرافیک بازی اصلا رئال نیست و در حد دمو هاش نیست
اصلا چیزی به اسم فیزیک در بازی مثل سری های قبل وجود نداره بازی خیلی سریع و خشکه بهترین فیزیک رو میشه در کرایسیس و بهتر از اون بتلفیلد حس کرد
تیر اندازی ها اصلا جذاب نیست و فیزیک اسلحه ها جالب در نیومده البته این مشکل کل سری این بازی هست
صدا گذاری اسلحه ها اصلا واقعی و طبیعی نیست
ولی در کل بازی بدی نیست برای پر کردن وقت خوبه باید منتظر شاهکار هایی مثل battlefield hardline و rainbow six بود