برزیل
همه تیم ها رو تو دوستانه ها 4تا 5تا میزد. تیم یه دست و خوبی داره. میزبان هم هست
Printable View
برزیل
همه تیم ها رو تو دوستانه ها 4تا 5تا میزد. تیم یه دست و خوبی داره. میزبان هم هست
آرژانتین.............
اینکه میگن اروپاییها به خاطر آب و هوای برزیل نمی تونن نتیجه بگیرن فکر نمی کنم درست باشه
مگه آب و هوای آفریقای جنوبی با اروپا متفاوت نیست؟
آفریقای جنوبی هم مثل امریکای جنوبی در نیکره جنوبی هست و اقلیمش هم شبیه امریکای جنوبیه ولی فینال جام جهانی 2010 بین دو تیم اروپایی بود.
تایید می کنم.نقل قول:
ولی اگه به جام های جهانی قبلی نگاه کنیم یه نکته ای وجود داره...
اونم اینه که، میزبان باسه هر قاره ای بوده، قهرمان جام جهانی هم از همون قاره بوده...
.
دو تا استثنا وجود داره:
1. قهرمانی برزیل در آسیا (( 2002 کره و ژاپن ))
2. قهرمانی اسپانیا در آفریقا (( 2010 آفریقای جنوبی ))
تا اونجایی که یادم میاد، قهرمان هم ماله همون قاره بوده...
مثلا:
1. قهرمانی ایتالیا (( 2006 آلمان ))
2. قهرمانی فرانسه (( 1998 فرانسه ))
3. قهرمانی برزیل (( 1994 آمریکا ))
4. ...
.
.
.
ولی در کل من با نظر شما موافقم که هیچ ارتباط خاصی وجود نداره بین قهرمان جام و قاره میزبان.:n16:
بله درستهنقل قول:
البته اون دوره هایی هم که جام تو قاره امریکا بوده معمولا یه پای فینال اروپایی بوده مثل آرژانتین - آلمان در فینال 1986 یا برزیل - ایتالیا در 1994 و دوره های دیگه
یعنی اروپایی ها خیلیم بد عمل نکردن و می تونستن قهرمان هم باشن
درسته...نقل قول:
.
به هر حال امیدوارم آلمان :n12:قهرمان بشه...
ولی اگه نشد، احتمال من اینه که همین سنت قهرمان شدن یک تیم از همان قاره اتفاق بیفته و برزیل قهرمان بشه!
آرژانتین:n12: قهرمان میشه.....اصلا شک نکنید....
بیراه نگفتید ... میشه شک نکرد (یا حد اقل شانسشو خیلی بالا دونست) (این تیم تا مرحله نیمه نهایی بازی چندان سختی نداره ، در حالیکه تیمهای دیگه ای که تا اون مرحله میرسند به آسونی این اتفاق براشون رقم نمیخوره و کلی انرژی هم ازشون میره اما آرژانتین کماکان سرحال تره در مقابل اون تیمهای خسته...)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هلند به حقش که در جام قبلی بدون شک قهرمانی بود در این دوره برسه
مطمئنا هلند از گروهشم صعود نمیکنه !!! :n26:
دوست دارم یکی از این تیمها قهرمان بشه !
هلند : آدم چجوری دلش میاد این تیم دوست داشتنی که تا بحال 3بار تا یک قدمی قهرمانی رفته اما ناکام مونده و این دوره هم خیلی تیم خوبی رو راهی جام کرده قهرمان نشه ؟! :n12:
آرژانتین : چند سال بعد بازی ایرانو نشون میدن میگن آآآآآی ملت ببینید تیممون جلوی قهرمان جام جهانی چجوری بازی کرد!!:n02: نه ولی بی شوخی : بعنوان یکی از دوستداران مسی امیدوارم حالا که داره فوق العاده میدرخشه توی این جام موفقیاتشو تکمیل کنه ....
کلمبیا : بدم نمیاد یک قدرت و قهرمان نو ظهور کنه ! البته اگه به انتخاب خودم بود و میخواست یکی از تیمای خط یکی مونده به آخر امضامو انتخاب کنم میگفتم سوئیس... اما کلمبیا با پکرمن داره خوب جولان میده... (اما امریکا هم به شدت میتونه گزینه ی مناسبی باشه!)
فرانسه : وقتی تیمهای بزرگ و با اصالت یک اتفاق بدی براشون میفته شبیه اتفاقی که برای فرانسه توی 2010 و ایتالیا 2010 و 2014 افتاد خیلی برای خرد شدن غرورشون ناراحت میشمو دوست دارم دوباره برگردند... البته انصافا فرانسه خیلی عالی بوده تو این بازیها... اتفاقی که برای هلند هم 2012 پیش اومد و خوشحالم که این جام داره اون اتفاقو به فراموشی میسپاره...من که دلم میخواد فینال بین فرانسه و هلند باشه....
(حتی با اینکه اسپانیا دو بار پیاپی دوتا قهرمانی رو از دو تیم محبوب من گرفت اما دوست دارم این تیم هم احیا بشه...)
برزیل
به قول دوستان تو تاپیک های دیگه برزیل همینجوری الکی الکی تا فینال میاد بالا !!
اگه هم الکی الکی نیاد به زور میارنش !! :n09:
فکر کردین این داستان اعتراضات الکیه ؟؟
برزیل قهرمان نشه برزیل رو به آتیش میکشن
شاید هم از پیش تعیین شده بوده !! :n10:
بعید نیست که اینطور باشه...نقل قول:
اما این چه وضعشه آخه ؟ :angry:
مگه آلمانِ مدعی هم 2006 میزبان نبود!؟:mellow:
بالاخره یک فرقی باید باشه دیگه در سطح فرهنگ و لِـول اجتماعی کشور میزبان دیگه....:n29:
به نظرم برزیل جایی در فینال نداره. احتملا یکی از سه تا تیم المان فرانسه و هلند هست
امشب شبکه IRIB HD Test رو کانال یابی کردم .بهترین تجربه فوتبال دیدن بود.کیفیت 1080I و با کمترین سانسور ممکنه طوری که بعضی وقت عادل داشت رو صحنه های سانسوری شبکه گزارش میکرد واقعا خنده دار بود.فضای بین رختکن و زمین و گرم کردن ها.اهنگ Happy بین دو نیمه!!!!جالبه جفت شبکه ملی هستند ولی اچ دی 2 ثانیه جلوتره ! انگار تو خود ورزشگاه بودی
شاهکار بود که فوتبال رو با کیفیت تصویری بسیار و کاهش سانسور تا کمترین حد ممکن اونم چه با بازی شد.همیشه با خودم می گفتم چیه که اینا همش دارند سانسور می کنند؟! دیدم بعضی ها واقعا مشکل نداره چون فقط خانوم سریع باید بره رو صحنه اهسته!اقا ما 4K نخواستیم نمیشه برنامه سازی صدا کلا مثل همین شبکه اچ دی بشه؟اخه ای خداااااا
منم نمی فهمم اینکه میگن برزیل باید حتما قهرمان بشه و گرنه شورش میشه یعنی چینقل قول:
خوب شورش بشه!
مگه هر کی میزبان شد باید حتما قهرمان بشه؟
آلمان 2006 میزبان بود ولی قهرمان نشد
ایتالیا 1990 میزبان بود ولی قهرمان نشد
اسپانیا 1982 میزبان بود ولی قهرمان نشد
اصلا بیشتر میزبان ها قهرمان نشدن
من اگه جای برزیل باشم...نقل قول:
وقتی باختیم، توپو بر میدارم پاره می کنم یه شیلنگم میگیرم وسط استادیوم بعد میگم: هررررری.... هر کی بره کشور خودش بازی کنه:n09:
نمیشه دقیق گفت چه تیمی اما درصدی چرا
99 فرانسه 93آلمان 88هلند 86کلمبیا 72.5برزیل 72کاستاریکا 67مکزیک 61بلژیک 57امریکا 52آرژانتین 48سوئیس 26الجزایر 16یونان
همیشه تیم های اروپایی برای قهرمانی در خاک آمریکا مشکل داشتند و تیم های قاره آمریکا برای قهرمانی در قاره اروپا...
حالا بخاطر فشارو تشویق هوادارهاست ، بخاطر ارتفاع از سطح دریاست، بخاطر رطوبته، بخاطر هر چی که هست این همیشه بوده.
دو بار هم که بیشتر در زمین بی طرف! جامها برگزار نشده که یک بار برزیل(آمریکا) جام رو در آسیا گرفت یک بار اسپانیا(اروپا) در آفریقا.
قبل از این هم جام در کشورهای با مردم ناراضی برگزار شده(مثل78 در آرژانتین ژنرال ها که همون آرژانتین هم برد جام رو) که خیلی هم اوضاع بدتر از الان بوده.
حالا دوستان یک جوی میدن انگار تک تک بازی ها مهندسی شده و سپ زنگ میزنه وب برمیداره آقا اینو حذف کن اونو بده بیاد بالا!
والله این تیم های اروپایی که حذف شدن سربریدن نداشتن! سرشون بریده بود! اگر هلند و آلمان عجیب و غریب حذف شدن یا ناداوری شد، یا کلمبیا جلوی برزیل سرش بریده شد، اونموقع میشه حساس شد...ولی مثل بازی مکزیک-برزیل و برزیل-کرواسی بسیار داشتیم و عادیه در فوتبال ، جالا جو ورزشگاه داور رو بگیره یک چیزی...ولی اینکه دور همی تو یک اتاق دارن تصمیم میگیرن کی بیاد بالا...یک مقدار:/ ...
این درصد ها من در آوردیه؟؟؟نقل قول:
اون نیم درصد برزیل روی چه حسابیه؟؟
.
از بین 16 تا تیم، دو تاشون تا الان حذف شدن، ولی نیجریه کجاست؟؟
راي اوردن برزيل اينجا هم كار دست هاي پشت پردس!
به نظر من کاستاریکا :n09:
آلمان قهرمان خواهد شد.
یکی از این چهار تیم: (حالا ببینید کی گفتم!):tongue:
برزیل ، آرژانتین ، هلند ، آلمان
:38:
آرژانتین...پرچمش بالاست...
آلمان .
من که طرفدار اینالیام. بقیه تیم هارو بازی هاشونو نگاه میکنم و لذت میبرم. چند سال یه بار یه ستاره ای تو فوتبال باشگاهی در میاد که من دوسش دارم و بازیهاش رو تو تیم ملیش دنبال میکنم. مثلاً سالهای قبل بازی های آرژانتین رو به خاطر باتی گل و آریل اورتگا دنبال میکردم یا همون موقع ها به خاطر آلوارو رکوبا بازیهای اروگوئه رو میدیدم و یا مثلاً قدیم ها کاستاریکا یه فوروارد داشت به نام ونچاپ (ونچاپه) که دوسش داشتم و ... ولی هیچوقت خودم رو طرفدار اونا ندونستم. الان این آرژانتین بهم حال نمیده. برزیل بازیهاش از لحاظ هیجان بد نبوده چون اونقدر ها قوی نیست و تیمهای مقابلش هم میتونن عرض اندام کنن و بازیهاش کلاً پر حادثه میشه.
من دوست دارم فینال آلمان و هلند رو ببینم. تو هلند دلبستگی خاصی به کسی ندارم. آلمان پر از بازیکن ها عالی هست و پتانسیلش خیلی بالاست و اگه قهرمان شه 100% حقشه چون تیم هست ولی دوست دارم هلند قهرمان شه. تیم جالبیه و زحمت فراوانی کشیدن (مثل بقیه تیمها) و مربی خیلی کار درستی داره. از لحاظ تاریخی هم دیگه بیچاره ها نقره داغ شدن بسه دیگه:31:. شانس بیارن میتونن قهرمان بشن.
به نظر من هلند قهرمان میشه
من هنوزم میگم آلمان قهرمانه...
آلمان
آلمان
آلمان
پرچم بالاست چون تو آفسایده...:n02:نقل قول:
(شوخی عرض شد)
هلنـــــــــــــد قهرمانه زور بیــخود نزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mr translator چرا آخه kidding میکنی.وقتی باقی تیم ها رو win کرد اون موقع i will see your face:n02:نقل قول:
mrs hp بنده kidding میکنم چون ایشون ایران رو هم ۱۲ نفری برد...:n05:نقل قول:
وقتی به هلند lost، اون موقع I will shove it in your face!:n02:
:n16:
mr منم mr هستم گول avatar نخور.باشه عزیز truth will outنقل قول: