درود
آقا وحيد شما TV رو به اينترنت وصل كردين و گزينه آپديت اتوماتيك روشن هست؟
چون مشخصاتى كه فرمودين موقع آپديت TV صورت ميگيرد.
و متاسفانه وسط آپديت شما TV رو خاموش كردين.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Printable View
درود
آقا وحيد شما TV رو به اينترنت وصل كردين و گزينه آپديت اتوماتيك روشن هست؟
چون مشخصاتى كه فرمودين موقع آپديت TV صورت ميگيرد.
و متاسفانه وسط آپديت شما TV رو خاموش كردين.
آره دوست عزیز آپدیت روشن بوده و وای فای هم روشن بوده .خوب الان باید چکار کنم برگرده به حالت اول چون هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه که بتونم ریستش کنم
احتمالاً وسط آپديت شما خاموش كردى و به نرم افزار و بورد TV صدمه وارد شده.اگه اينجور باشه،
اگه من باشم بوسيله USB آپديت جديد رو وصل ميكنم جواب نداد با گارانتى و تعميرگاه SONY تماس ميگيرم.
اگه گارانتى داره بهشون زنگ بزن و چيزى بابت آپديت نگو.
چون اگه حدس من درست باشه شما خودت زدى TV رو خراب كردى.
اگه TV تون به اينترنت وصل بوده،و گزينه آپديت اتوماتيك روشن بوده.TV خودش اتوماتيك جستجو ميكنه و اگر آپديت جديدى باشه .اگر تو ساعت دانلودش باشه اتوماتيك دانلود ميكنه و نصب هم ميكنه.
ولى اگر تو ساعت دانلودش نباشه(تو تنظيمات هست) از شما سئوال ميكنه كه آپديت جديد آمده الان دانلود كنم يا تو ساعت مقرر.
موقع دانلود و نصب TV خاموش ميشه و چراغ پايينش روشن و خاموش ميشه.
اگر اينترنت پر سرعت داشته باشى. 4 دقيقه طول ميكشه. وگرنه بيشتر.
حين آپديت اگر به TV دست بزنيد .احتمال صدمه به TV زياد هست.
دوست عزیزنقل قول:
اگر کنترول کار نمی کند
حذف باتری از کنترل از راه دور .
فشار هر دکمه بر روی کنترل از راه دور دو بار.
اطمینان حاصل کنید که هیچ یک از دکمه های کنترل از راه دور گیر نکرده باشد .
نصب باتری تازه را به کنترل از راه دور .
مهم: اطمینان حاصل کنید که باتری ها در ( + و - ) قرار داده شده جهت نشان داده شده است در داخل محفظه باتری است.
اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز جلو سنسور مادون قرمز ( IR ) در تلویزیون را مسدود نکردباشد .
مهم: پایین نگه ندارید دکمه POWER را بیش از حد و به مدت طولانی . انجام این کار ممکن است کنترل از راه دور را از کار بیاندازد
ریست فاکتوری
تلویزیون را روشن کنید .
صبر کنید حدود 40 ثانیه تا تلویزیون به طور کامل راه اندازی شود .
در تلویزیون کنترل از راه دور دکمه جهت دار رو به بالا UP ARROW را فشار دهید و نگه دارید.
در حالی که نگه داشتید دکمه جهت دار رو به بالا را دکمه پاور در تلویزیون بزنید و رها کنید.
توجه:
TV ممکن است خاموش و مجددا روشن شود.
مراحل تنظیم مجدد اضافی در دسترس هستند اگر شما یک تلویزیون که پس از سال 2012 ساخته شد باشد مراحل فوق کار نمی کند.
خداروشکر درست شد نمیدونم چه جوری ولی فکر کنم خودش اتوماتیک آپدیت کرده چون یه سری تبلیغات اومد وقتی روشن شدن دیگه هم خاموش نشد و چشمک نمیزنه البته گارانتی نداره چون بدون گارانتی خریدم نزدیک بود سکته کنم بازم بابت همه راهنمایی ها ممنون
آقا وحيد از آپديتش بوده
شما برو تو قسمت تنظيمات - قسمت پشتيبانى محصول - اطلاعات سيستم - نسخه نرم افزار رو بنويس تا بهتون بگم.
با سلام
من دو هفته پیش 50w800 را خریدم .به نظر من قیمتش نسبت به امکانات و سایز می ارزه(4300000 تومان) . کیفیتش هم نسبت با 42w804 که مقایسه می کنم خوبه . چند تا اشکال کوچولو از نظر من داره .منوها نسبت به مدلهای قبلی دسترسی شون بدتر شده . ریموت کنترل مناسبی نداره . فلش یا هارد را که وصل می کنی دیر باز می کنه.فولدر نشون نمی ده . زاویه دید نسبتا کمی داره یعنی کیفیت تصویر تو زوایای بالاتر افت پیدا می کنه. گیرنده دیجیتالش سرعت پایینی داره
ولی به طور کلی ارزش خرید را داره .ظاهر بسیار زیبایی داره . کنتراست بسیار خوبی داره .یه حالت پخش صدا برای گزارش فوتبال داره .تصاویر زنده ای داره .اکثر فرمتها را باز می کنه . یه نیگا هم به این لینک بکنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل زاویه دید نه چندان خوب اش اش استفاده از پنل va هست. در w804a از پنل ips استفاده شده بود. هر چند زاویه دید بدی نداره با توجه تکنیک ساخت پنل اشنقل قول:
در بقیه موارد هم کاملا سرتر از w800a هست.
از كجا تهيه كردين؟
دوستان راهنمای کنید بین سامسونگ F8880 و سونی W800B کدوم از لجاظ کیفیت بهتر هست
با سلامنقل قول:
من F8880 را فقط در فروشگاهها دیدم و خودم باهاش کار نکردم ولی با W804 و W800B کار کردم کیفیت تصویر هر دوتاشون واقعا عالی هست.
به خاطر تفاوت پنل عینک 3D سری 804 غیر فعال ولی عینک 800 فعال هست. فکر کنم F8880 قیمتش در حدود 5000000 تومان هست (46 اینچ) 47W804 در حدود 4800000 تومان و 50W800B بین 4200000 تا 5000000 تومان.
سلام دوستان
کیفیت پخش 3D در 50w800b که active هست نسبت به w804a که passive هست بهتر شده یا نه ؟
درود .
w804a دارای دو تیونر بود ، آیا w800b هم همینطور هست ؟
با سلام
من خودم 3D را به صورت کامل تست نکردم. با هر دو تاشون سردرد می گرفتم :n02::n02:.به هر حال این جدیده اکتیو هست.
در مورد تیونر هم یک ورودی RF بیشتر نداره .
سلام:
یک ماهه w600b خریدم.کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی بهتره .(امتحان کردم)-کنترلش مناسب نیست-زاویه دیدش کمه.در مجموع راضیم.
نقل قول:
سلام من میخوام یه تلویزیون سونی بخرم بین 50" W800B با 47" W804 موندم ، متن شما گیجم کرد، لطفا راهنمائیم کنین ضمنا نظرتون رو راجب 55" W804 بگین ممنون میشم
W800Bانتخاب خوبیه.من سامسونگ و سونی رو تو خونه با هم مقایسه کردم سونی تصویرش بهتره.البته برای من کیفت تصویر مهمتر از سایر امکانات بود.
بچه ها درود میخوام از تجربه ام در مورد تی وی w800b بگم
البته من کمی گرون خریدم 4700
من تمام تصاویر رو sd میگیرم و هنوز به ----- فول اچ دی وصل نکردم
تصویر در زمان پخش مستقیم فوتبال بسیار با کیفیت
در زمان پخش از شبکه های pmc --gm عالی
تو تصاویر سیاه کمی غیر واضح هست که اونم به خاطر اینه که هنوز کاملا تنظیم نکردم
صداش ضعیفه
فایل های mkv رو ازرو فلش پخش میکنه ولی avi رو ساپورت نمیکنه؟!
تصویر در تصویرم هست
سه بعدی پهلو به پهلوش بسیار با کیفیته فقط عمقه کمی داره که نمیدونم علتش چیه
ولی در مجموع از خریدش راضیم از تمام دوستانی که سونی رو پیشنهاد دادن ممنون و سپاسگزارمدر ضمن میخواستم بدونم تاثیر این کالیبره کردن روی تی وی چیه
سلام، من بين دو مدل w904 و w800b موندم. ميخوام 46w904 و يا 50w800b بگيرم.
فاصله تلويزيون تا مبل ما ٣ متر هست، لطفا راهنماييم كنيد كدوم سايز مناسب تره
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد كدوم مدل رو بگيرم
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammadhosein8877 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سایزی را که خواستید استفاده کنید در همه شرایط فاصله مجاز همان 3 تا 4 متر است
سلام
منم 50W800B رو همین دیروز واسه داداشم خریدم. قیمت هم 3850 بوشهر...
الانم هم دارم سایت AVForums رو مطالعه می کنم که چطور کالییبره خوبی داشته باشم. مخصوصا در حالتی که اتاق نور طبیعی زیادی دریافت می کنه...
چجوری میشه اپدیت کرد شبکه های دیجیتال رو ؟ تا شبکه های جدید اضافه بشن
دوست عزیزنقل قول:
کافیست که کانالها را دوباره جستجو کنید و یا فرکانس آن را بطور دستی وارد کنید
- سیستم دیجیتال تهران: کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز
رادیویی شبکه های تلویزیونی فرکانس
(MHz) تاریخ افتتاح رسمی شهر ردیف ایران، پیام، جوان، معارف، قرآن، فرهنگ، سلامت، ورزش، اقتصاد، تهران، آوا، نمایش، فصلی، ندای اسلام (انگلیسی)، صدای آشنا ۳، رادیو عربی،رادیو کتاب/خانواده، رادیو دانش،رادیو تلاوت/نوا ورادیو گفتگو یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، سلامت وتماشا 602
(جماران)618(دارآباد)570
(چیتگر)514
(پارچین)642
(دماوند) 89/08/01 فرستنده های دیجیتال تهران 1 --- مستند، جام جم۱، آی فیلم، العالم، Press TV، شما،بازار،نمایش،ورزش و پویا
------شبکه نسیمشبکه افق
650
(جماران)826618
(دارآباد)
(چیتگر)562690
(پارچین)
(دماوند)------578
(جماران)
چجوری دستی وارد کنم ؟
در ضمن گزینه ای به نام جستجوی شبکه نمیبینم
میخوام این شبکه HD که اومده رو اضافه کنم
با سلام تو سایت jetkharid.com برای مدل w800b زیاناطلاعات روی صفحه فارسی داره دیگه چرا زیر نویس و اجرا نمیکنه....
دوستان من بین و دو مدل سونی w800b و سامسونگ 55f6450 موندم شما میتونین یه راهنمایی کنین ممنونم
من اول سامسونگ6450 خریدم راضی نبودم با سونی w600 bتعویض کردم فرقw600b باw800b سه بعدیه که w800b داره از کیفیت تصویر راضی ام.
زیرنویس فارسی رو کلا ساپورت نمیکنه. من یه چت داشتم با بخش پشیتبانی، اونا هم تایید کردن و همچنین درخواست کردم که این مورد تو آپدیت های بعدی مورد توجه قرار بگیره. اونم گفت باشه!!!نقل قول:
سلام دوستان
من این تاپیک رو خوندم و اطلاعات خوبی دریافت کردم اما یه سوالی از دوستان عزیز و صاحب نظر دارم و درخواست راهنمایی در این مورد دارم
من کیفیت تصویر های مدل های مد نظرم رو دیدم و دو مدل W 800b با سایز 42 و W 600 b با سایز 48 نظر منو جلب کرد. حالا می خواستم ببینم توی کیفیت تصویر این دو مدل چه تفاوتی با هم دارن و کدوم کیفیت تصویر بهتری داره منهای قابلیت سه بعدی که دبلیو 600 نداره.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید
در ضمن ساپورت زیر نویس فارسی هم برام اهمیتی نداره چون پلیر دارم
سلام، يه تلويزيون سوني ميخواستم تا 6 ميليون با اين امكانات:
1-اولا تا حداكثر حداكثر حداكثر 6 ميليون تلويزيون 4K پيدا ميشه؟اگه پيدا ميشه اما بيشتر چيزايي كه در ادامه ميگم رو نداشته باشه FULL HD هم بسه.
2-(اينو بايد اول مي گفتم)با توجه به سالن اونجا از 50 تا 60 سايزش باشه.
3-سه بعدي حتما باشه.
4-راه هاي ارتباطي و اشتراك گذاري تصاوير مثل DLNA و MIRECAST رو اگه امكان داره زياد داشته باشه.كلا اينا برام خيلي لازمن:USB-HDMI-DLNA-WIFI حالا اگه اضافه هم داشت اشكال نداره:دي(واي فاي نداشت زياد مشكلي نيست)
5-اسمارت هم نميخواد باشه ولي دسترسي به اينترنت هم داشته باشه بد نيست(اصلا تلويزيون اينترنت دار بدون اسمارت داريم؟؟!!!)
6-كيفيت رنگش خيلي خيلي مهمه .
7-----T داشته باشه
8-اسپيكرا زياد مهم نيستن
9-پلاسما نباشه
خيلي خب.بودجه ما براي تلويزيون همونطور كه عرض كردم حداكثر حداكثر 6 ميليون هست،خانواده هم دوست دارن ترجيحا جنسشون سوني باشه حالا شما لطف كنيد مدل هايي كه اين انتظارات مارو دارن تا اين بودجه بزاريد(اولويت اول يعني 4K زياد مهم نيست)
فقط حداكثر 6 ميليون بشه و همينطور هم اگه يه مدل بود كه همه اين ها رو داشت اما مثلا 7 تومن قيمتش بود رو بگيد كه ببينم كدوم يكي از اپشن ها كمتر اهميت داره برام.
فقط سوني باشه ديگه.....
سلام
من چند تا مدل سامسونگ دیده بودم - امروز رفتم از نزدیک ببینمشون - چشم به سونی خورد . کلا سامسونگ یادم رفت .
دنباله یه تلویزیون میگردم با این مشخصات
۴۶ تا ۵۰ اینچ
شبکه با سیم یا بی سیم داشته باشه
ترجیها ورودی vga داشته باشه.
زاویه دید خیلی مهمه .
قراره ورودی یه شرکت نصب بشه .
زیرنویس مهم نیست.
3d مهم نیست.
خودم w600 va w804b رو دیده بودم - در مورد ۶۰۰ - خوندم که زاویه دیداش به خوبی ۸۰۰ یا ۸۰۴ نیست .
امکان داره راهنمایی کنین ؟
مرسی
سلامنقل قول:
من برای شما مقایسه ای بین 50w800b و 48w600b انجام دادم و تفاوت های عمده(و نه جزئی) که تو سایت رسمی سونی موجوده رو خلاصه میکنم اینجا. این تفاوت ها روی کاغذ هست و در عمل بایستی کنار هم مقایسه بشه...
1. تفاوت اصلی رو خودتون ذکر کردید که W600 سه بعدی نداره
2. تفاوت بعدی Motionflow™ XR 240 برای w600 و Motionflow™ XR 480 برای W800 هست.( این ویژگی مربوط میشه به روشی که تلوزیون فریمی(یا فریم هایی) رو بین دو فریم قرار میده تا تصویر حالت پرش و جا موندگی نداشته باشه و روون باشه. برای صحنه های سریع به درد می خوره. مثلا فوتبال...) تا اون جایی که من می دونم این تفاوت هم در عمل منجر به اختلاف آنچنانی بین تصاویر این دو تلویزیون نخواهد شد.
ویرایش:
تعریفی که مقابل Motionflow نوشته شده صحیح نیست! تعریف فوق برای Motion Interpolation صحیح است. در واقع Motionflow نام تقلبی است که نشان دهنده Refresh Rate می باشد. مثلا برای سامسونگ این نام Clear Motion Rate هست.
بنابراین Motionflow™ XR 240 نشان دهنده این است که Refresh Rate مطابق تست برابر 60Hz و برای Motionflow™ XR 480 برابر 120Hz می باشد.
3. LightSensor™ Technology : Yes برای W800 هست و w600 نداره انگار! بود و نبودش زیاد مهم نیست. گاهی اوقات این سنسور غیر فعال بشه بهتره، چون باعث میشه که نور دستگاه خودش تنظیم بشه، در صورتی که من دوست دارم با یه روسنایی مد نظر خودم تصاویر رو ببینم. مثل سنسور لایت گوشی هست که وقتی تو نور زیاد قرار میگره، نور صفحه رو بیشتر می کنه.
4. W600 ویژگی Motion Interpolation را ندارد.
5. نوع Backlight در W600 از نوع Direct-lit و در W800 از نوع Edge-lit می باشد که این موضوع باعث شده یکنواختی رنگ مشکی در W600 کمی بیشتر باشد.
دو تا لینک Reveiw خلاصه شده هست که میذارم واستون:
Review تخصصی تر W829 هم از سایت Avforums
اگه نظر من رو بخوای مهمترین تفاوت مربوط میشه به 3D که اونم وقتی واستون مهم نیست، می تونید W600 رو با قیمت مناسب تر بخرید. من گرچه W800 رو واسه بستگان خریداری کردم ولی قطعا برای خودم W600 خواهم خرید چون اصلا 3D واسم مهم نیست....
سلام. مطابق تست های انجام شده زاویه دید برای w600 تنها 3 درجه کمتر از W800 هست. برای w600 زاویه دید 19 درجه برای w800 زاویه دید 22 درجه محاسبه شده.نقل قول:
منبع: لینک های پست قبل!
عکس زیر برای درک بهتر اعداد(زوایا) فوق هست و ربطی به دو تلوزیون اخیر نداره!
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون "42 سری w دارم . ظاهرا مدل 42w804 42w800a دیگه موجود نیست و 800b جایگزین شده . الان که مشخصاتش رو میخونم . میبینم 42w800b کمبودهایی نسبت به سری ها قبل داره مثلا سرعت به جای 400 شده 200 و زاویه دید هم کم شده و رسیده به 89 درجه ؟ چرا این اتفاق افتاده ? به جای بهتر شدن پسرفت داشته ؟!
سلام دوستان . اطلاعی دارین که غیر از Jetkharid از کجا میشه تلویزیون W600B رو تهیه کرد؟ (تهران البته) ... Jetkharid قابل اطمینانه محصولاتش؟
من از جت خرید ۲ بار خرید کردم - هر ۲ بار هم گفتم کارت خون آوردن - بعد تست و تحویل پول رو گرفتن . تصمیم با خودتونه .
سلام
آخرین سؤال -
بین 800b 804b 600b کدومشون زاویه دید بیشتری دارن به نظرتون ؟
من از نزدیک دیدم به نظرم ۸۰۴ زاویه دید بهتری داشت ولی ارتفاع اش بالاتر از بقیه بود - بخاطره همین نمیتونم مطمئن بگم .
سایز ۴۷ تا ۵۰
با سلام
توضیح کاملی در مورد مدلW600 ارایه نشد ممنون میشم راهنمایی کنید
وتفاوت بین مدل های w600 و w600a و w600b و w605 همین طور نوع ----- دارشون در چیه اصلا استفاده از ----- به طور دایم اسیب میرسونه به تلویزیون یا نه
تو رو خدا اگه کسی در این مورد اطلاعات داره راهنماییم کنه :( کارم فوریه
من سفارش گذاشتم برام w800b سایز 42 بیارن ولی الان دیدم رفرش ریت اش 200 هست، در حالی که مدل w800a که قدیمی تر ئه و مال پارسال ئه رفرش ریت اش 400 هست !!!!
با هزار بدبختی الان که ساعت کاری تموم باهاشون هماهنگ کردم که فعلا ارسال رو به تعویق بندازن تا سفارش مو عوض کنم
جالب اینجاست که فقط سایز 42 امسال رفرش اش 200 شده و بقیه سایز ها همون 400 هست
اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چطور مدل جدید امسال برای سایز 42 نسبت به پارسال رفرش پایینتری داره؟ (البته مدل جدید امسال قیمتش هم پایینتره)
آیا این به دلیل کیفیت پایینتر هست؟ یا اینکه اون افت رفرش از 400 به 200 با تکنولوژی جدیدتر پردازش و ... جبران میشه؟
فردا صبح باید بهشون خبر بدم
استفاده م از تلویزیون هم بیشتر برای گیم و فوتبال دیدن هست
ممنون میشم اگه سریع راهنمایی کنید
درودنقل قول:
عزيز تو انجمن بغلى جوابتون رو دادم.
Sent from my iPhone using Tapatalk