عزیز گوشیم Alcatel مدل onetouch
روش دوم رو تست نکردم چون اونطوری نیاز به اپلیکیشن هست
(مثلا یه نفر بیاد خونه اول باید بهش بگیم samsung link رو نصب کنه)
Printable View
عزیز گوشیم Alcatel مدل onetouch
روش دوم رو تست نکردم چون اونطوری نیاز به اپلیکیشن هست
(مثلا یه نفر بیاد خونه اول باید بهش بگیم samsung link رو نصب کنه)
سلام تلویزیون من ال جی 42lb552 هست نمیدونم وای فای داخلی داره یا نه.اگه داره چطور فعالش کنم؟و اگه نداره میتونم از طریق وای فای روتر ای دی اس ال استفاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
مدل گوشیم اکسپریا زد 2 هست
یه مشکلی داره اسکرین میرورینگ ال ای دی سامسونگ من مدلشم f6450 اونم اینه فقط گوشی های سامسونگ قبول میکنه نمیدونید چرا واقعا نیاز دارمش
سلام.تلویزیون من مدلش UA48H6400ARهست.گوشیم سامسونگACE3.هر کار میکنم نمیتونم از اسکرین میرورینگ استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا.
روی تلویزین w600 60 اینچ سونی جواب میده اسن سیستم دوستان ؟
دوست عزیزنقل قول:
در پست اول توضیحات کامل است از برنامه allshear و یاsamsung linkاستفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
در تلویزیونهای سونی که قابلیت NFC دارد و همچنین در گوشی هایی که همین فناوری را دارد شما می توانید تنها بایک لمس معکوس و wifi گوشی هوشمند و لپ تاپ و تبلت خود را به تلویزیونتان اتصال دهید و آنچه در گوشی و لپتاپ تان دارید را به روی تلویزیون ببینید.
استاد برنامه all share و samsung link توی گوشیم نیست.فقط وقتی عکس وفیلم ها رو باز میکنم و روشون کلیک میکنم آیکون اسکرین میرورینگ بالای صفحه گوشیم میاد عکسها رو پخش میکنه ولی فیلمها رو پخش نمیکنه.موزیکها رو هم نمیدونم چطور پخش کنم چون روی موزیکها آیتم میرورینگ دیده نمیشه.نرم افزاری هست که بشه روی گوشیم نصب کنم.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
باید برنامه samsung link را دانلود و در گوشی تان نصب کنید. و از آن طریق عمل کنید
مهندس برنامه .سامسونگ لینک رو از کجا دانلود کنم.نه توی گوگل پلی بود نه توی گالکسی اپ.
دوست عزیزنقل قول:
در گالکسی اپ گوشی من که موجود است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه سامسونگ لینک رو نصب کردم ولی کار نمیکنه.
سلام ببخشد من تلویزون هوشمند سامسونگ سری 7 که مدلش es7700 می باشد رو دارم ایا قابلیت screen mirorin رو داره؟ قابلیت dlna دار میتونم فیلمارو از گوشی به تی وی پخش کنم ولی صفحه خود گوشی بیاد رو تتی وی پیدا نمیکنم که میگین سورس رو بزنم بذارم رو اسکرین میرور نداره
ایا کلا اسکرین میرورینگ داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
پست اول را بدرستی مطالعه کنید تلویزیون نیازی به اسکرین میرورینگ ندارد ولی گوشی تان بایداین قابلیت یا معادل آن را دارا باشد.
سلام دوست مننقل قول:
من می خوام کل صفحه گوشیم حتی برنامه هاش یا صفحه منو هم تو تی وی نشون بده
گوشی من اس5 این قابلیت رو داره ولی تی وی ورودی میرورینگ رون نمیدونمداره یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
این فقط برای دیدن عکس - موسیقی - فیلم کاربرد دارد و اگر می خواهید کارهای دیگر را انجام دهید شما از نرم افزار AirDroid در گوشی تان می توانید استفاده کنید.
سلام دوستان
آیا امکانش هست صفحه آیفون رو بر روی تلویزیون سامسونگ سری 6 بیندازیم ؟
H6430
منظورم پخش کردن عکس و فیلم نیست،دقیقا صفحه آیفون و ایکون برنامه ها و اینا بیفته رو صفحه تلویزیون
دوست عزیزنقل قول:
خیر نمی توانید مگر با برنامه
نرم افزار AirDroid در گوشی تان می توانید استفاده کنید. که باید مرورگر را باز کنید و آی پی آدرسی را که نرم افزار می دهد وارد و استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجددنقل قول:
ممنون از پاسختون
عزیز برای ای او اس میخوام
نه اندروید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
برای ال جی
smartshareریختم کاپیوترو گوشی وصل کردم
برای تصویر روی tvهم با نکسوس تونستم گوشیا دیگه نمیشه ؟
لعد ال جی ها تصور تلویزیون هم میشه انداخت روی گوشی بر عکس؟
سلام.چرا برنامه سامسونگ لینک روی گوشیم نصب نمی شه?
مدل گوشی:
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه این برنامه برای سامسونگ قابلیت دارد.
سلام
من پست اول رو خوندم
ولی نمی تونم وصل بشک
گوشی سامسونگ a8
تلوزیون سامسونگ ua46d6960
لپ تاپ لنووو
گزینه soft AP هم نداره
با وای فایش به اینترنت وصل میشه
دوست عزیزنقل قول:
در لپ تاپ برنامه all shear را نصب کردید؟ و اینکه اگر گوشیتان میرورینگ نداشته باشد از آن قابلیت هم نمی توانید استفاده کنید. و اگر همه چیز داشته باشید مورد گفته شده در پست اول را بدرستی انجام دهید حتمان انجام خواهد شد.
نکته : آنتی ویروس و فایروال هم گاهی ایجاد مزاحمت برای ارتباط می کند. حتماًآن را غیرفعال کنید.
سلام به همه ی دوستان!
.
آقا من یه تلویزیون ال جی دارم، چجوری با وای فای به گوشی وصلش کنم؟؟؟
وصل میشه ولی نمیتونم فایلای روی گوشی رو توو تلویزیون بیارم
برنامه ی LG TV Smatshare رو هم روی گوشی ریختم ولی بازم نتونستم بیارم
لب تاب خیلی زود وصل میشه ولی این گوشیه رو هر کاری میکتم نمیتونم بیارم
.
وقتی که متصل میشه، تا میرم قسمت Smartshare تلویزیون، میزنه اتصال دستگاه های مرتبط قطع شد
.
.
.
چی کار کنم؟؟؟:n37:
دوست عزیزنقل قول:
از روش زیر در ال جی استفاده کنید.
ارتباط به کمکWi-Fi Direct
Wi-Fi Direct به شما اجازه می دهد برای اتصال مستقیم به دستگاه های دیگر روی Wi-Fi بدون نیاز به یک روتر.
شما می توانید Wi-Fi Direct را برای انتقال محتوای در گوشی های هوشمند و یا کامپیوتر تان ذخیره به تلویزیون های هوشمند خود استفاده کنید.
نکته
سیستم عامل بر روی گوشی های هوشمند و یا کامپیوتر ممکن است از Wi-Fi Direct پشتیبانی نکند.
برای اتصال گوشی های هوشمند فعال کردن Wi-Fi Direct به تلویزیون های هوشمند خود ، مراحل زیر انجام دهید:
در تنظیمات Wi-Fi گوشی های هوشمند، فعال کردن Wi-Fi Direct
در تلویزیون هوشمند خودتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <Smart Home ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) >Settingsرا انتخاب کنید >.
انتخاب کنید Wi-Fi Direct و سپس on را انتخاب کنید.
گوشی های هوشمند که می خواهید برای اتصال از طریق Wi-Fi Directرا انتخاب کنید.
انتخاب بله می فرستد درخواست اتصال از تلویزیون های هوشمندتان به گوشی های هوشمند تان
در گوشی های هوشمند، پذیرش یا همان accept را ضربه بزنید برای تکمیل اتصال.
به اشتراک گذاشتن محتوا پس از اتصال گوشی های هوشمند به تلویزیون هوشمندتان مراحل زیر را انجام دهید:
در گوشی های هوشمند، برنامه SmartShare را اجرا کنید.
در برنامه SmartShare به، شیر از گوشی من را انتخاب کنید.
در برنامه SmartShare ، به تب to ضربه بزنید و انتخاب کنید تلویزیون هوشمند خود را برای تکمیل اتصال.
ارسال محتوا از تلفن پوشه من به تلویزیون به منظور مشاهده آن بر روی تلویزیون های هوشمند تان.
حالا می توانید از برنامه تان لذت ببرید.
داداشه من!
من این کارو کردم!
زمانیکه تلویزیون و گوشی به هم وصل میشن، وقتیکه برنامه ی Smartshare رو باز میکنم و میخوام مثلا یه عکسو با تلویزیون share کنم، برنامه ی Smartshare تلویزیون رو پیدا نمیکنه
دوست عزیزنقل قول:
اگر مراحل بالا را درست انجام داده باشید باید بتوانید ارتباط را برقرار کنید دوباره چک و سعی کنید.
همه ی این کارا رو انجام دادم، همه شم درسته ولی تصویره نمیاد:n37:
.
تلویزیونم LG هستش و منم از برنامه ی LG TV Smartshare در گوشی استفاده میکنم!
از یه برنامه ی دیگه استفاده کنم میگی؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
برند گوشی تان چیست؟ و تا آنجا که می دانم باید از همان روش گفته شده در پست بالا استفاده کنید.
HUAWEI G610
.
همه ی این کارا رو میکنم، همه شم درسته، اتصالم برقرار میشه! زمانیکه گزینه ی Share نرم افزاره روی گوشی رو میزنم همون پیغامه عکسه میاد
( اگه برنامه ی Smartshare تلویزیون رو هم باز کنم، پیغام "همه ی دستگاه های متصل شده جدا شدند" میاد)
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است با گوشی شما سازگار نباشد و در ضمن اگر آنتی ویروس و یا فایروال روی گوشی تان دارید آن را غیر فعال کنید چون آنی ویروس ممانعت از ارتباط می کند.
با سلام تلویزیون من اسنوا اسمارت هست وای فای هم داره چطور میتونم فایلها رو مستقیم با گوشی روش پخش کنم
دوست عزیزنقل قول:
اگر از پست اول نمی توانید استفاده کنید می توانید از این برنامه استفاده کنید.
نرم افزار Chromecast
تنها کافی است شبکه وای فای را با گوشی و تلویزیون Sync کرده و فیلم مورد علاقه خود را در تلویزیون تماشا کنید . از این پس دیگر به هیچ کنترلی احتیاج نخواهید داشت . شما می توانید از راه دور فیلم مورد نظر را کنترل کرده و آن را عقب/جلو ببرید .
وایفای روشن ولی گوشی نمیتونه پیداش کنه
سلام ، من تلویزیون فیلیپس دارم که وای فای نداره و با کابل به مودم وصله.
چطوری میتونم محتوای گوشی رو تلویزیون ببینم ؟
بین تلویزیون و کامپیوترم با روش dlna ارتباط هستش و همینطور بین گوشی و کامپیوتر. اما گوشی و تلویزیون همدیگر رو پیدا نمیکنند ، آیا باید توی مودم تنظیم خاصی رو انجام بدم یا راه دیگه ای داره؟
سلام
مودم رو با کابل به تلویزیون وصل کنید. با وای فای گوشی به مودم وصل بشید. فایل مورد نظرتون رو تو گوشی باز کنید و با برنامه هایی مثل AllCast اجرا کنید. به همین سادگی :n20::n20::n20: ( من خودم با گوشی توت 2 و تلویزیون سونی ) انجام دادم. فقط متاسفانه تصویر زیاد بزرگ نیست :n03::n03::n03: و باز هم متاسفانه چون تلویزیون من MKV را ساپورت نمیکنه تو این حالت هم MKV را پخش نمیکنه
برنامه اي معرفي كنيد واسه گوشي سامسونگ كه فقط واسه ارسال فيلم و عكس نباشه بشه بازي رو هم ارسال كنه رو تلوزيون
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم بازی را نمی شود انتقال داد.
باسلام دوستان یه سوال، میخوام تلویزیون lg با سیستم امل web os 2 رو دایرکت کنم اما،تو همون مرحله اول یعنی رو شن کردن وایفا وقتی وایفا رو روشن میکنم درحال سرچ کردن تلویزیون رو نمیتونه پیدا کنه چیکار کنم،قابلیت شیر اسکرین رو میشه انجام داد تیوی رو و پیدا میکنه اما واسه دایرکت کردن چیزی به اسم تلویزیون پیدا نمیکنه ،هات اسپاد تلویزیون رو باید از کجا روشن یا فعال کنم؟:n03: