از همه دوستان خواهش میکنم به این تذکر توجه جدی کنند ممنونمنقل قول:
Printable View
از همه دوستان خواهش میکنم به این تذکر توجه جدی کنند ممنونمنقل قول:
سلامنقل قول:
عشق چیزی جز ترشح هورمونها نیست
هورمونهای خاصی تو بدن هستن که وقتی ترشح میشن باعث احساس شادی و سرخوشی و لذت میشن مثل هورمون دوپامین
وقتی شما عاشق میشید در کنار عشق خودتون احساس لذت و ارامش می کنید این لذت و ارامش بر اثر ترشح هورمونی به نام دوپامین هست
کاکائو سر شار از ماده ای به نام" فنیل اتیل امین " هست این ماده باعث تحریک هورمون دوپامین تو بدن میشه و باعث میشه هورمون دوپامین تو بدن شما تحریک بشه و بیشتر ترشح بشه و شما احساس شادابی و سرخوشی بیشتری کنید
عشق یه چیزی تو مایه های مواد مخدر هستش
مواد مخدر وقتی مصرف میشه باعث ترشح زیاد هورمون دوپامین میشه و مصرف کننده احساس لذت و ارامش میکنه حالا اگه مواد مخدر از مصرف کننده بگیرن احساس میکنه اصلا راحت نیست احساس سرخوشی نداره و
کلافه میشه چون هورمون دوپامین که باعث لذت میشه در بدنش کم شده حالا اگه دوباره بهش مواد مخدر بدن باز دوپامین بدنش زیاد میشه و احساس خوبی بهش دست میده
حالا عشق هم همینجوریه اگه شما در کنار عشقتون باشید هورمون دوپامین و هورمونهای دیگری در بدن شما زیاد ترشح میشه وباعث سرخوشی و لذت میکنید حالا اگه عشقتون در کنارتون نباشه مقدار دوپامین در
بدنتون کم میشه و احساس بدی بهتون دست میده عشق به شدت ادم وابسته میکنه شما در حال حاظر مشکلتون این نیست که چرا شما رو به اد لیست فیسبوکش اضاف نمیکنه مشکل شما اینه که وابسته شدید
حتی اگر به اد لیست عشقتون اضاف بشید در مرحله بعد شما دوباره سعی میکنید باز هم بیشتر بهش نزدیک بشید و اون دوباره شما رو بلاک میکنه چون نمی خواد از یه حدی بیشتر بهش نزدیک بشید
تنها دلیلی که من میبینم اینه که اون دختره شما رو نمی خواد و اگر هم شما رو وارد اد لیستش قبلا کرده به خاطر این بوده که شما زیاد اصرار کردید اونم برای اینکه از گیر دادن شما کم بشه شما رو به اد لیستش اضاف کرده و یا می خواسته شما رو ناراحت نکنه.
سلام
اقای behnamcp تو این مدت که از گفت و گو های این تاپیک گذشته
ایا تلاشی در جهت بهبود خودتون داشتید یا نه؟
ایا هنوز به پیج فیسبوک عشقتون سر میزنید ؟
لطفا بگید در این مدت کار خاصی انجام دادید یا نه؟
سلامنقل قول:
بله یک جلسه پیش روانشناس رفتم متاسفانه هنوز هم به صفحه عشقم سر میزنم حقیقتش خیلی سعی کردم فراموشش کنم اما هنوزم گاهی وقتها بهش فکر میکنم از پیگیری شما هم ممنونم
این رو هم بگم من این مشکلمو در چند سایت مختلف مطرح کردم که بالای 300 کامنت داشتم که بیش از 99 درصد اونها گفته بودند که من باید این ادم رو فراموش کنم منم تمام تلاشمو میکنم امیدوارم موفق بشم برام دعا کنید:n26:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب همین که تصمیم گرفتی فراموشش کنی نشون میده داری منطقی فکر میکنی...و مطمئن باش خیلی زود به روزی میرسی که حتی تو ماورای تصوراتت هم خیال نمیکردی که اینچنین نسبت به طرف مقابل(عشقت) بی تفاوت بشی...و چقدر عجیبه این احساس..چقدر باورنکردنیه....و میخندی به دنیا...با تمام اتفاقاتی که داره می افته...!!!
بسیار عالی
به نظر من دیگه به صفحه عشقت سر نزن بزار روند کنار گذاشتنش سریعتر بشه هر چی از عشقت داری حتی اگه یک ادرس یا یک عکس یا پیام و کلا هر چیزی داری بریز دور
هیچ وقت التماس کسی رو نکن حتی اگه از دلتنگی بمیری
من مطمینم دوباره میتونی عاشق یه نفر دیگه بشی
صفحه قبل یکی از دوستان حرف قشنگی زد :
اپسیلون های منت چنان به سمت بی نهایت های تحقیر میل میکنه که دیگه اثری از شخصیتتون باقی نخواهد ماند.
در زندگیتون منت احدی رو برای اینکه فقط یک اپسیلون بیشتر بهتون توجه کنه، نکشین.
این
امیدوارم هر چه سریعتر از تو ذهنت پاک بشه که دیگه برای یاداوریش ساعتها فکر کنی:n02:
ورزش کردن هم خیلی مؤثره تو فراموش کردن ...
وقتی رفتی ورزش جوری فراموشش میکنی خودتم نمی فهمی که کی فراموشش کردی!
:n06:
آقا منم درگیرم مثل شما ... پنج سالی بود اشنا شده بودیم با هم ... بهش گفتم دلم گیره بهت ... گفت نه ...نقل قول:
هنوزم نتونستم از ذهنم خارجش کنم ...بله سخته .....
ایشون با توجه به اینکه میفرمایید از 19 سالگی ظاهرا اولین احساستون هست . ایا تجربه دوستی با شخصی رو دارید ؟ اگر نه متاسفانه باید بگم شما به دلیل اینکه ایشون شما رو از خودشون طرد میکنند این یک حس مالکیت هست که در مردها نسبت به خانوم ها بیشتر هست معمولا شخص میل عجیبی داره که اون شخصی که طردش میکنه و یا ازش فاصله میگیره رو بدست بیاره به شما قول میدم با اولین دوستت دارم ایشون ( اگر با ایشون به مرجله دوستی برسید ) شما ایشون رو خیلی راحت ترک میکنید . و یک مساله اینکه 5 سال ابراز احساسات میکنید ممکنه باعث تغییر شخصیت توی شما بشه پیشنهاد میکنم کتاب های روانشناسی رو فراموش نکنید و یک چیز " اگه سوالی از ایشون داری " مساله ای تو ذهنت هست که ازارتون میده به هر قیمتی هم شده از ایشون بپرسید .مسایلی که ازارتون میده رو حتی اگه ایشون جواب هم نمیده به اجبار از ایشون بپرسید ! و بعد برای خودتون مشغله فکری درست کنید
سلامنقل قول:
بابت پاسختون ممنونم بله این خانم اولین تجربه عشقی من بوده من تا حالا با هیچ دختری دوست نبودم به نظرم تحلیل های شما منطفی هست اما من متاسفانه دیگه نمی تونم به این خانم پیام بدم چون جدیدا این خانم به من بد و بیراه میگه منم دیگه چشمم ترسیده خدا شاهده من کاری نکردم
نقل قول:
ببینید وقتی یک شخصی با کسی وارد رابطه دوستی نشده معمولا یک تصورات رویایی نسبت به روابط داره و اگه اون احساسی که برای شخص به وجود اومده اولین احساس هست معمولا یک فانتزی هایی توی ذهنش داره به دلیل اینکه شخص رابطه ای رو تجربه نکرده و فقط به یک شخص احساس داشته میل شدیدی نسبت به اون خانوم پیدا میکنه دلیل این کمی هم ترس از پیدا نکردن یک کسی در اینده برای دوست داشتن هست شما اون ادم رو نمیشناسید نمیدونید چه کاراکتری داره درون ادم ها ممکنه با اون چه که توی دانشگاه نشون میدند کاملا متمایز باشه به شما تاکید میکنم حتما حتما این کار و انجام بدید ایشون رو در منگنه نه از طریق فیس بوک بلکه رو در رو بزارید شما به اون شخص احساسی پیدا کردید و اون شخص باید پاسخگو باشه به سوال شما . خیلی محترم با یک بسته شرینی برید جلو و سوالاتتون بپرسید و اون مسایلی که توی ذهن شما توی این 5 ساله مطمینا بارها و بارها تکرار شده رو بریزید بیرون . خیلی محترمانه صحبت کنید به شما قول میدم به مرور زمان ذهنتون که اروم شد فراموشش میکنید .. متاسفانه بدشانسی شما این هست که ایشون اولین احساس شما هست و شما تجربه ای در مورد دوستی ندارید .
.
در هر صورت توصیه اکید میکنم کتاب های روانشناسی رو فراموش نکنید خیلی از افراد وقتی پاسخ منفی از عشقشون میگیرند این احساس دوست داشتنی نبودن که یک فکر کاملا اشتباه هست به سراغ اون افراد میاد و معمنولا کاملا شخصیتشون عوض میشه به مرور زمان ممکنه عادت کنند به تحقیر شدن اما مطالعه کتاب هایی در باب روابط به شما کمک میکنه که به این درک برسید که فقط شما این احساس رو ندارید میلیون ها انسان این احساس رو ممکنه تجربه کرده باشند ..
بلند شید تنها کسی که میتونه شما رو نجات بده خودتون هست
موفق باشید
.
ازین که اینقدر با حوصله جواب میدید ممنونم این خانم متاسفانه رفتند تهران(من خودم ساکن شهر همدان هستم) بنابراین من به ایشون دسترسی ندارم هرچند اگر هنوزم هم همدان بودند موضوع تفاوتی نمی کرد چون وقتی برای این خانم براش پیام عاشقانه میذارم به من فحش میده :n28:به نظرتون این کارش چه معنی ای میده ؟؟به قول یکی از دوستان وقتی منو با این شدت پس میزنه یعنی با تمام وجود میگه از من خوشش نمیاد و من باید برم دنبال کارم:n30:نقل قول:
نقل قول:
ازین که اینقدر با حوصله جواب میدید ممنونم این خانم متاسفانه رفتند تهران(من خودم ساکن شهر همدان هستم) بنابراین من به ایشون دسترسی ندارم هرچند اگر هنوزم هم همدان بودند موضوع تفاوتی نمی کرد چون وقتی برای این خانم براش پیام عاشقانه میذارم به من فحش میده :n28:به نظرتون این کارش چه معنی ای میده ؟؟به قول یکی از دوستان وقتی منو با این شدت پس میزنه یعنی با تمام وجود میگه از من خوشش نمیاد و من باید برم دنبال کارم:n30:
.
خواهش میکنم ..
میدونید چرا این کار و میکنه ؟ چون بی شخصیت هست و برای خودش ارزشی قایل نیست پس نمیتونه برای شخص دومی احتراام و ارزش قایل بشه .اساسا اشخاص وقتی برای خودشون احترام قایل باشند به دیگران هم احترام میزارند ایا شما میخواهید با کسی در ارتباط باشید که برای خودش ارزش قایل نیست میدونید پیامد این رابطه چی هست ؟ مطمین باشید وقتی این رفتارو میکنه رفتارهای دیگه هم خواهد کرد به این دلیل که این افراد به خودارزشمند اعتقاد ندارند و اصولا اکثریت این افراد سطحی نگر هستند
.
مشکل اینجاست فقط با من سرده:45:نقل قول:
عشق و نفرت دو احساس کاملا ضد همن ولی یه ویژگی مشترک دارن که اونم نحوه شروع و ادامه شونه.نقل قول:
الان ازتون بپرسن علت به وجود اومدن اين حس نسبت به اون خانم بگین, میتونین یه جواب دقیق جواب بدین؟ یا ازتون بپرسن چرا نمیتونین ازش رها شین, میتونین یه علت به غیر عشق بیارین؟
خب دقیقا ضد احساس شما تو اون خانم بوجود اومده و اگه همون دوتا سوال مشابه رو ازشون بپرسین(البته از جنبه نفرت) جواباتون زیاد فرقی نخواهد کرد.
میخوام بگم یادتون باشه:
هر وقت تونستین خودتونو قانع کنین که با اون نباشین اونم میتونه خودشو قانع کنه که با شما باشه.
بابت کامنت تون ممنونم به نظرت من باید چی کار کنم؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز
من یه سوال دارم شما دوست داری این خانم چه برخوردی باهات داشته باشه؟
در ضمن چیزی که من تشخیص میدم اینه که شما باعث ترسش شدی
من حدود 10 سال پیش یه مورد همین مدلی داشتم که بعد یه مدت تلاش موفق شدم
بعدا متوجه شدم رفتارم اون اوایل ترسناک بوده
برای اینکه رفتار درست با یه خانم رو یاد بگیری باید با چند نفر دوست بشی یا از دخترای فامیلتون کمک بگیر
در ضمن اگه جلب توجه میخوای توی ابراز احساسات به هیچ وجه عجله نکن
پیشنهاد میکنم با یه دختر دیگه موقتا دوست شی جاست فرندز حالت خوب میشه
من دقیقا حالتو درک میکنم دارم این حرفارو بهت میزنم تقریبا تو همین شرایط تونستم با طرف ارتباط برقرار کنم نزدیک 2 سال هم باهاش بودم
خب فرويد معتقد بود شخصيت انسانها سه بخش داره:نقل قول:
ID
Ego
SuperEgo
ميگفت id همون نيازهاى اوليه و شهوات رو شامل ميشه
بعد superego هست كه ريشه تو اخلاقياتى كه خود شخص بهش معتقده, هنجارهاى جامعه و مواردى مثل دين و... داره
وقتى id و superego با هم به تعادل برسن ego به آرامش ميرسه.
تو شما الان id قويتر از superego هست كه باعث ناراحتیتون شده.
پس سه تا راه دارین كه يكى رو بايد انتخاب كنين:
راه اول: به id پاسخ بدین یعنی یه راه پیدا کنین که به خواستتون برسین
راه دوم: id تون رو از بين ببرين
راه سوم: superegoتون رو قوى كنين
خب كدوم راه مدنظرتون هست؟
خب با توجه به شرایط پیش آمده(سرخوردگی از طرف معشوق) من تمایل دارم که اون خانم رو فراموش کنم (یعنی راه حل دوم) اما متاسفانه نمی دونم چرا نمیشهنقل قول:
خب يه راهش اينه كه اينه كه از شرطى شدن كلاسيك استفاده كنين, به اين صورت كه هر وقت با يه محرك نارحت كننده رو به رو شدين مثل درد, غم, نفرت و خشم و.... اون خانم رو به ياد بيارين بعد یه مدت هر وقت اون خانم رو ببینین نا خودآگاه حس بدی بهتون دست میده.نقل قول:
راه دیگه هدف الآنتون که رسیدن به اون خانم هست رو با یه هدف دیگه جایگزین کنین, مثلا ساز موسیقی مورد علاقتون رو یاد بگیرین, تو ورزش مورد علاقتون مهارت پیدا کنین, زبان برنامه نویسی مورد علاقتون رو یاد بگیرین و...
راه دیگه اینه که خودتون رو به یه شخص اجتماعی که تو برقراری ارتبط با افراد جامعش تبهر داره تبدیل کنین.
آخرین راه استفاده از داروهایی هست که از عوارض جانبیش کاهش libido هست. اگه به سه مورد اول عمل کنین اين مورد هیچ وقت لازم نمیشه
سلامنقل قول:
میشه لطفا در مورد داروی کاهنده libido بیشتر توضیح بفرمایید؟
سلامنقل قول:
خب دسته SSRIs و بتا بلوكرها.
دسته های دارویی دیگه با این اثر حتی قویتر از SSRIs هست ولی به خاطر عوارضشون اصلا توصيه نميشن.
ويرايش:
من خودم تو شرايط ايشون باشم بتا بلوكرها رو بيشتر ترجيح ميدم ولی SSRIs هم تو اين شرايط ميتونن نتايج جالبى داشته باشن.
نقل قول:
سلام مجدد
به هیچ عنوان داروهایی که اشاره فرمودین در این مورد قابل استفاده نیست.(صرفا برای کاهش libido)
ممکنه برخی پزشکان از طریق هورمون هااقدام کنند اما هیچ یک مورد تایید fda نیست.
سلام میشه بگین به نظرتون من باید چی کار کنم؟؟نقل قول:
هیچ کار خاصی نمیتونی انجام بدینقل قول:
وقتی میبینی کسی که واسش جونت در میره با یه نفر دیگس دلت می خواد بمیری
درمان خاصی واسه شکست عشقی وجود نداره
تنها معجون '' زمان'' میتونه بهت کمک کنه که با این مساله کنار بیای
بعد از مدتی یه دوست دیگه پیدا کن باهاش حرف بزن تا کلا خاطرات قبلی کم رنگ بشه
سلام. من با اين موافقم:
نقل قول:
به یک نکته دیگه توجه کن:
اگه روزی برگشت به هیچ عنوان جوابشو نده
اگه برگشت 2 حالت وجود داره :
1. ممکنه تنها شده و تو رو به عنوان یک زاپاس حساب کرده
2. به خاطر عذاب وجدان برگشته
هیچ وقت خودتو کوچیک نکن دنیا که به پایان نرسیده این تجربه خوبی شد تا در اینده بیشتر دقت کنی
منم با جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشدت موافقم ..
یه نکته از دیدگاه خودم عرض کنم اونم اینکه واقعا هیچ دختری ارزش غصه خوردن و ناراحتی رو نداره(من کلا به جنس مخالف بدبینم! شکست هم نخوردم! شرایط جامعه واقعا فرق کرده و معیارا عوض شده) و تاحد امکان نباید سراغ این نوع روابط رفت به نظرم سرکوب کردن نیاز عاطفی بهتر از اینه که بخوایم باهرکسی ارتباط داشته باشیم و درگیر شکست عشقی بشیم..من با تجربه موافقم اما نباید اینو به هرنحوی بدست آورد..بعضی تجارب تاوان سختی داره...
خلاصه بگم که بقول دوستمون شاید شخص دیگه ای تو زندگیتون وارد بشه میتونه بمرور خاطرات گذشته رو کمرنگ کنه و این فکروخیال دائمی و درگذشته زندگی کردن سودی نداره و باید به آینده امیدوار بود
چرا این قدر بعضیا شلوغش کردند.پسر میره خواستگاری یک دختری و اگه شد که شد و اگه نشد هم که نشد فدای سر هم پسره و هم دختره.به نظر من شکست عشقی چه برای دختر و جه برای پسر ارزش اینو نداره که دختر و پسر با اینده شون بازی کنند.ایشالله که هیچ جوونی شکست عشقی نخوره و همه به خوشی برن خونه بخت و ما همیشه شاهد پایکوبی و شادی باشیم.:n20::n19:
چرا اگه برگشت نباید جوابشو بدم؟؟؟؟آخه من که دوسش دارمنقل قول:
تعريفت از دوست داشتن چیه؟ چرا دوسش داری؟ کار مثبتی برا انجام داده؟ باهات خوب رفتار کرده؟ براش اهمیتی داشتی؟ وقتی تو ناراحتی به بودی باهات همدردی کرده یا خودش باعث ناراحتیت بوده؟نقل قول:
احساس تو "دوست داشتن" نیست. دوست داشتن واقعی چیزی نیست همین جوری خود به خود بوجود بیاد:
یه نفر ممکنه هزارتا دلیل داشته باشه که چرا پدر یا مادرشو دوست داره.
یه نفر ممکنه صدها دلیل داشته باشه که چرا همسر وافادارشو دوست داره.
یه نفر ممکنه ده ها دلیل داشته باشه که چرا دوست صمیمیشو دوست داره.
ولی این دختر چی؟ حیفه "دوست داشتن" و اسم اون دخترو تو یه جمله بیاری.
دوست عزیز من این پرسش رو تو چند جای دیگه مطرح کردم یه نفر این مطلب رو نوشته بود:سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم اومدم..
خب منم نظرات خودمو از هزاران سمت و سو میگم..
خب جواب برا عزیزانی که میگن (چرا عاشق کسی شدی که برات سخته...؟؟)خب خواهرای من ...برادرای من...عشق که دست خود آدم نیست...دل که عقل نداره...گوش نداره...به قول زولیخا...کار دل است.دلیل ومنطق نمیشناسد...
و اما در مورد این دوست عاشقمون ..منم موافقم با دوستانی که نظرشون اینه
(((ببینید به عنوان ی دختر بهتون میگم وقتی اینجوری و با این شدت شما رو پس میزنه یعنی به شما هیچ علاقه ای نداره وقتی حتی دوستاتونو اد میکنه یعنی قصدش اینه که با تمام وجود بهتون بگه دست از سرش بردارید...بهترین کار اینه که واقعا دست از سرش بردارین!زندگی خودتونو سر و سامون بدین....)))
شما نبایستی از اول جوری رفتار میکردید که اون بفهمه دیوونشین...
به قول مریم حیدر زاده:بفهمه عاشقش شدی زود میره پیداش نمیشه...
واقعیت امر با عرض تاسف اینه که ما هممون،چه پسر و چه دختر اینطوری هستیم که کوزه ی دم دستی رو نمیبینیم..
شما زیادی حتما به پرو بالش پیچیدین که اونم احساس مزاحمت کرده..
باید از اول جوری خودتون رو بش نشون میدادین،جوری از دور بش محبت ،کمک،جانب داری..و هر رفتار تیز و جنتلمنشانه ای که زیاد به چش نیاد،میکردین که اون متوجه وجود شما بشه...
الان اون طور که شما میگین،دیگه فک کنم کار از کار گذشته باشه.اون شمارو یه جور بدی شناخته.و به نظر من شناخت اولیه خیلی مهمه.فراموشم نمیشه...
وتنها کاری که شما الان میتونین بکنین اینه که سر زخم دلتونو نمک بزنین که حد اقل چرک نکنه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ها تا میرن دانشگاه زود جوگیر میشن .... تا یه دختر بهشون سلام میکنه زود میگن اره این خودشه !! مشکل اینجاست که به حوس زود گذر میگن عشــــــــــــــــــق !
عشق میدونید چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی دائما یک فرد در ذهن و خیالتون باشه . وقتی به اون فکر میکنید ناخداگاه لبخند میزنید و لحظات کنار هم بودن را با هم تداعی میکنید .
وقتی اون فرد رو نبینی میخوای ببینی کجاست چی کار میکنه . وقتی ناراحت میشه ناراحت میشی . وقتی خوشحاله خوشحالی .... بازم بگم ؟:n02:
دیگه کسی نظری نداره؟
دوست عزیز باور کنید اگه از همون روزی که این تایپیک رو زدید شروع کرده بودید به فراموشیش الان رنج کمتری میکشیدید.
کافیه با یه نفر دیگه دوست شید خیلی راحت فراموشش میکنید چون بین شما تقریبا هیچ اتفاقی نیافتاده!
حتی اگه به زندگی روز مره بپردازید و کمتر ذهنتون رو مشغولش کنید خودش فراموش میشه
-----------------
پی نوشت: عضو پروفشنال شدم:)
داداش تو رو خدا فراموشش کن...یعنی اینهمه نظر بچه ها دادن در شما ذره ای تاثیر نداشت؟:n03:
برای اینکه دوستان اشتباه راهنماییش کردن، اشتباه ازش خواستن ولش کنه.نقل قول:
اگر دوستان و من انسان پخته ای بودیم، بهش میگفتیم برو به پاش بیوفت، برو التماسش کن که بهت نگاه کنه و به اندازه یک ارزن از دریای بیکرانش بهت ارزش بده و به غلامی قبولت کنه.
اگر همه این دوست عزیز مارو تشویق به التماس میکردن ایشون قطعا امروز پاسخ خودشون رو دریافت کرده بودن. :n16:
امیدوارم حرفی که فرمودید شوخی باشه!!!!!! هیچ چیزی با اجبار بدست نمیاد اینو شما بهتر از من میدونید...به نظر من هیچکسی ارزش اینو نداره که بخوایم به پاش بیوفتیم و خودمونو کوچیک کنیم...(به استثنا پدر و مادر)نقل قول: