و البته خاهش میکنم امید وارم مطالبم بدردتون بخوره!!!!!
و حقیقتش ملاک اینه که من گوشی رو با هاش کار کرده باشم پ990 و ن73 رو فقط دستم گرفتم!!!!!حقیقتش
Printable View
و البته خاهش میکنم امید وارم مطالبم بدردتون بخوره!!!!!
و حقیقتش ملاک اینه که من گوشی رو با هاش کار کرده باشم پ990 و ن73 رو فقط دستم گرفتم!!!!!حقیقتش
من منتظره 6270 هستم. بوگو بيبينيم چه مي كني.
رو چشم!!!!!!!!!
امشب نوشتنش تموم شد حتما میزارم براتون!!!!!فقط در ضمینه هد فون و کیفیت فیلم برداری بجز او تعصب خاصی که روی 6270 داری بگو چه جوریاس!!!!!!!!خودم نه هدفونش و نه فیلمشو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!البته هدفونش میدونم که خوب هست فیلمش هم همینطور!!!!
دادشي من 6681 دارم سرعتش عين ن70 هاستنقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
خوب عزیز ایا من گفتم نسبت به ن70 سرعتش پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!
کلی گفتم سرعتش پایینه!!ن70 هم پایینه !! کلا گوشی سیمبیان دار 10 تا ایراد داره 10 تا سود!!!!!
ممنون از زحمات شما! فقط می خواستم بدونم و۵۵۰ مشکل نرم افزاری داره یا نه؟
6270 كيفيت هدفونش واقعا خوبه من كه ازش راضيم. از وقتي گرفتمش ديگه كمتر ام پي تري پلير بهم آويزونه. فيلمبردارشيم خوبه البته رزولوشنش Qcif هست ولي فريم ريتش عاليه و صدا رو هم از فواصل حتي خيلي دور به خوبي ضبط مي كنه.
دوستان اين تاپيك داره خوب مي شه به شرط اونكه همه صحبت كنن نه سوال؟!؟!؟!
اين هم يه نظر از من:ن 70واقعا گوشي خوبيه يه ايراد ضايع كه داره اينه كه فلاشش خيلي مسخره است در واقع دو سانتيمتر هم نور نداره!!!!!! در ضمن كيفيت عكس و فيلمش عاليه يه چيز هم درباره ي صداش بگم يه بار كه توي طبقه هم كف نشسته بودم و در ها هم باز بودن صداي زنگش از توي زير زمين مي اومد(تلو يزيون هم روشن بود)!!!!
ببين اين دليل نميشه كه ن70 صداي خوبي داره . يه صداي بي كيفيت كه بيشتر صداي تند و تيز از خودش در مياره
البته من يه چيزي جديدا فهميدم اينكه هيچ دو گوشي يكسان نه كيفيت نه بلندي يكسان صدا ندارند من 3 تا 6680 با هم مقايسه كردم يكيش صداش خيلي ضعيف بود يكيش خيلي قوي . يا دو تا كا 750 . نميدونم دليلش چيه؟؟
من شنيدم وي 550 زياد نياز به فلش داره
ولي فقط شنيدم بازم بپرس
با عرض پوزش پدرم که در سن 70 سالگش عاشق اینترنت شده مودم م رو سوزوند
و من 2روزی نتونستم بیام!!!!!!!!!
امشب در مورد 6270 و ک750 حتما مینویسم براتون!!!!!!!
ما منتظريم در مورد k750 مطب بنويسي و در موردش بحث كني ( مرسي )
نوکیا .6280 6270
1 دوربین 2مگا پیکسلی با کیفیت فوق العاده!!!!که توانایی عکاسی با کیفیت بسیار بالا همانند ن90 . ک750 و..اشتباه نکنم مایکرو و فکوس نداره!!!!!!اگه داشت واقعا محشر بود که البته 6280 داره.
2کیفیت فیلم برداری بر طبق گفته میشل زیاد جالب نیست کیو سی ای اف!!!که البته فیلم برداری موبایل هیچ وقت نمیتونه ادم رو راضی نگه داره ولی عکس برداری شاید!!!!!و البته کیفیت 6280 خیلی خیلی بالا هست
3اسپیکر پر قدرت و با کیفیت بسیار عالی به این گوشی توانایی رقابت با گوشی های سونی مخصوصا و550 و و900 رو میدهد البته 6270
4هدفون رو امروز گوش دادم کیفیت بسیار خوبی داره ولی با و800 مثلا تا حدودی برابری میکنه
5ال سی دی بزرگ و با کیفیت مطلوب که باهاش میشه تصاویر با کیفیتی دیدید
6قیافه هم شاید از معدود گوشی های نوکیا باشه که از نظر ظاهر بر روش توجه شده!
7صفحه کلید خوش دست که با بالا دادن ال سی دی نمایان میشه
8و این گوشی تحت جاوا بوده سرعت بالا و عدم افت سرعت بر اصر افزایش مموری متاسفانه منو بندی جالبی نداره و و دقیقا همان منوی که روی 6230 نصب بود شبیه ش بر روی این گوشی نصب هست متاسفانه این مطلب رو میتوان از ایرادات این گوشی دانست که البته بیشتر سلیقه ای هست من که بهخ هیچ وجه با منو هاش نمیتونم کنار بیام
ولی از جهات دیگر حتی از نوکیا ن90 بهتر عمل کرد
9 قیمت بسیار مناسب 280هبرای 6270 و 305 برای 6280
و اینکه در هر دو گوشی از صدا و دوربین با کیفیت استفاده شدهکه 6270تمرکز بر روی صدا و 6280 بیشتر دوربین هست
گوشی موتورلا وی تری ایکس!!!!!!!!!!!!!!!
1دوربین با کیفیت نسبتا خوب که قابلیت ماکرو هم به اون اضافه شده
2 در ضمینه فیلم برداری اطلاعاتی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 هدفون با کیفیت خوب که حتی از این گوشی میشه مثل یک ام پی تری پلیر با کیفیت استفاده کرد
4اسپیکر در حالت عادی کیفیت و وضوح خوب ولی بلندی کمی داره که با یک سری تغییرات معادله به عکس تبدیل میشه!!!!!!!!!!
5ال سی دی با کیفیت بسیار عالی که حتی از معدود گوشی ها با کیفیت بسیار خوب هست
6طراحی ظاهری هم گوشی در دار و معمولی هست اصلا از لحاظ طراحی به وی تری و وی تری ای نمیرسه ولی باز هم در مقایسه کلی میشه گفت طراحی بسیار خوبی داره
7صفحه کلید نرم و خوش دست
8جاوا که متاسفانه قدرت گوشی های سونی رو در این ضمینه نداره.منو بندی های معمولی و همچنین مشکلاتی در این ضمینه !!!!!!!!ولی از انصاف نگزریم واقعا گوشی پر سرعت و با کیفیتی هست ساپورت مموری هم حداکثر 1گیگ هست حالا اگه کسی مموری بیشتر انداخته ما رو هم مطلع کنه
9قیمت اگه اشتباه نکنم از 300تا325
و مقایسه ک750 و و800 خدا بخاد امشب یا فردا حتما براتون میزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی نظرتون در باره یه امتیاز دهی به گوشی ها چیه!!!!!!!!!
و البته از قدر دانی مهسافت واقعا تشکر میکنم یه نگاهی به مشاهده نظر خاهی بندازین!!!!!!!!!
البته مهم نیست مهم عزیزانی هستن که 94%بنده رو تشویق میکنن
متشكرم بسيار عالي و كامل مي نويسي.
اره خوبه
فقط مقایسه ک750 و و800 رو زودتر بزار
البته مقایسه که نه !چون از نظر من یکی هستن!!!!!!!!!!!
امشب باید برم ثبت نام دانشگاه تو اراک !!نیستم !!متنم هنوز تایپ نکردم میره برای 5شنبه شب
متال جان عالیه دستت درد نکنه حتما ادامه بده
متال جان عیبی نداره . در مورد امتیاز دهی به گوشی ها هم پیشنهاد جالبی هستش ولی فکر کنم علاقه شخصی زیاد تاثیر منفی بزاره.ولی در کل باهات موافقم .اگه بتونم کمکت میکنم.اگه امکان داشتم یه رای دیگه میدادم تا بهتر ادامه بدی.برو که خوب میری.
اقا هنوز ن73 دستت نرسيده؟
ایول متال جان .
تو این چند روزی که من نبودم چه کردی!!!!!!!!!!!!!
انصافا تاپیک خیلی خوب و به درد بخوریه .
مر30
مر30 جيگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب میام فقط ک750 و و800
اقا متال دستت درد نكنه. انتخاب واحد كردي دوست عزيز؟ من دوست داشتم امروز تو دانشگاه ببينمت ولي نميدونستم بايد دنبال چجور ادمي بگردم
موفق باشي
اره این ترم 17 واحد برداشتم!!!!!!شد 480تومن!
موفق باشي دوست عزيز .منم 18.5 واحد برداشتم شد 560000
از n93 بگین
از نوکیا ان 93 بگین
راستش ن93 رو فقط دستم گرفتنم!!!!!!!!!ولی تونستم با پ990 با لا خره کار کنم
اگه اول تاپیک رو یبخونید نوشتم گوشی هایی که باهاشون کار کردم!!!!!!
از بچه ها هم بعلت تاخیر عذر میخام سرم این چند وقته خیلی شلوغه
پس چی شد این کا 750 ؟؟
گوشی ک750 چیزی که خیلی ها دنبالشن
1دوربین 2مگاپیکسلی با فکوس اتومات امکان عکاسی با کیفیت بسیار بالایی رو به شما میده کیفیت عکس های این گوشی خیلی خوب هست و با گوشی های غولی مثل ن90 برابری میکنه(البته غول تو گرون بودن)همچنین توسط ماکرو میشه از برگ.گل و تا مورچه با کیفیت خیلی خوبی عکاسی کرد
2فیلم برداری اصلا به پای ن70 و ن90 نمیرسه فیلم برداریش فقط کار را انداز هست کیفیت جالبی نداره
3اسپیکر با کیفیت و تفکیک صدای خیلی بالا !!ولی از جهت بلندی در حد متوسط قرار داره!!!که بدر کسایی که فقط میخان صداشون بلند باشه عمرا نمیخوره!!!البته یه روشی هست که صداش بینهایت بلند میشه و در عوض تفکیکشو از دست میده!!او نهم اجرای موزیک از قسمت انتخاب زنگ هست
4هدفون کیفیت بسیار خوبی داره ولی هدفون فابریکش تفکیک کمتری نصبت به و800 داره که با میزان کمی هزینه میشه
بهترین صدای پخش موزیک رو از هدفونش گرفت
5ال سی دی کوچک ولی با کیفیت و مهمتر اینکه نوشته ها زیر نور افتاب محو نمیشن !!!!!!!!!!
7صفحه کلیدش خوش دست هست ولی دکمه هاش نسبتا سفت هستن
8قیافه کاملا ساده و مردانه از نظر من از جهت طراحی جوری هست که اگه دست 10000 نفر هم بیافته خز نمیشه
تنها دلیلش هم طراحی ساده و رسمیش هست!!!
9 میشه به جاوای ارتقاع یافته .منو بندی فوق العاده کامل .امکانات بسیار بالا اشاره کرد فقط شاید نبود منشی رو بشه بهش خرده گرفت!!!!!ولی از بقیه جهات کامل هست.
10قیمت که ناقابل 235
دقیقا برای مشخصات این گوشی خوندن ک750 کافی هست و من فقط تفاوت هاشونو میگم!!!!
هدفون و800 نصبت به هدفون فابریک ک750 باس کمتر در ازاش تفکیک فوق العاده داره!!!با توجه به 2تیکه بودن هدفون بصورت فابریک استفاده از هدفون های قوی تر و بهتر براحتی انجام پذیر هست!!!!!!!!
دکمه هاش مقدار بیشتری نرم تر شده اند
کیفیت اسپیکر هاشون هم یکی هست
و فقط میمونه تفاوت های ظاهری که من نمیگم و تفاوت نرم افزاری
در و800 با یکدور زدن دکمه پاور لیست انتخاب پروفایل میاد که تو ک750 نیست
در بخش ستینگ گوشی فقط از نوع چیدمان بعضی از ایکون ها و نحوه ویرایششون با هم تفاوت دارن
در و800 .واکمن پلیر بسیار پیشرفتهای نه از حیث فرق نوع صدا بلکه از جهت امکانات و قابلیت ها داره
برای مینی مایز کرد موزیک پلیر و800 زدن دکمه بک کافی هست ولی ک750 باید روی اپشن رفته و روی گزینه مینی میایز ....در و800 با عوض شدن ترک اسم خاننده و.... بصورت نواری بالای صفحه عبور میکنه که در ک750 اینجور نیست
در بقیه امکانات شبیه هم هستن
خوب این گوشی شباهت زیادی با و800 داره از نوع منو بندی ها کاملا شبیه هم هستن
کیفیت عکس .فیلم برداری واسپیکر شبیه هم هست!!!!!!!
در مورد هدفون هم به مقدار بسیار ریزی تفکیک بالاتری نصبت به و800 داره
در حقیقت سونی تولید و800 بدلیل شباهت بسیار زیاد با ک750 متوقف کرد و رو به تولید و810 اورد
و810 ال سی دی با کیفیت تر و ظاهر بهتری هم داره
قیمت و800=315
و810=300
فقط و فقط نکته برای خرید ک750 و و 800 با یه اهنگ راک(نه اهنگ از اون بالا کفتر میایه :puke: ) یا تکنو و ترنس
حتما در اخرین هد اکولایزر تست کنید !!چون از هر 10تا 4تا اسپیکرهاشون کیفیت نداره یعنی اکولایزر تا اخر رو تحمل نمیکنن و خز خز میکنن!!!!!
این مشکل در و810 رفع شده و با خیال راحت میشه گوشیتونو انتخاب کنین
بهراد جون لطف داری
metal_militia ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بده ببينم چيكار ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...