دوستان برای بازی و پینگ خوب کدوم ISP رو پیشنهاد میدین؟
فرهنگ (طرف سیدرضی) میشینم الان صبانت دارم بهترین پینگم تو دوتا2 190 هست.
میگن شاتل خوبه برای پینگ؟؟!
Printable View
دوستان برای بازی و پینگ خوب کدوم ISP رو پیشنهاد میدین؟
فرهنگ (طرف سیدرضی) میشینم الان صبانت دارم بهترین پینگم تو دوتا2 190 هست.
میگن شاتل خوبه برای پینگ؟؟!
سلام
دوستان هنرستان محدوده صارمی نوع خطوط تلفن همش فیبره یا مسی هم وجود داره؟؟
پیشاپیش ممنون .
سلام
ADSL الان تو مشهد چه شرکتی خوبه که دانلود شبانه هم داشته باشه و محدود نکنه سرعت رو؟
سلام دوستان...
من رفتم خونه ی یکی از دوستای پدرم به مودمشون وصل شدم و میخواستم ببینم isp چیه....آخه پسرش نبود ک بپرسم خودش هم نمیدونس
تو گوگل زدم my ip و رفتم از تو اون سایت اولیه(شایدم دومیه!!!!) isp رو نگاه کردم دیدم نوشته information telecomunication company itc (فک کنم در کل میشد سازمان فناوری اطلاعات)
میخواستم بدونم الان دقیقا این از کدوم شرکت گرفته؟؟!!!!مخابراته؟؟؟؟
سلام دوستان...
من رفتم خونه ی یکی از دوستای پدرم به مودمشون وصل شدم و میخواستم ببینم isp چیه....آخه پسرش نبود ک بپرسم خودش هم نمیدونس
تو گوگل زدم my ip و رفتم از تو اون سایت اولیه(شایدم دومیه!!!!) isp رو نگاه کردم دیدم نوشته information telecomunication company itc (فک کنم در کل میشد سازمان فناوری اطلاعات)
میخواستم بدونم الان دقیقا این از کدوم شرکت گرفته؟؟!!!!مخابراته؟؟؟؟ ماله خودم های وبه (گفتم شاید لازم باشه)
مخابرات دوست عزیزنقل قول:
سلام به همه
لطفا این سوال رو جواب بدید،چه شرکتی تو مشهد هم سرعتش خوبه هم شبانش کلا و دائمی رایگانه؟ صبانت داشتم ولی محدوده شبانش میخوام عوضش کنم...
ممنون
دانلود کلا رایگان با سرعت خوب و دائمی، با هم در یک شرکت نداریم.نقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
ولی خوب بفرمایید کدوم شرکت ها در مشهد هستند که شبانه کلا رایگان و نامحدود واقعی میدن؟در وهله بعدی بفرمایید سرعت هاشون تو روز و شب به صورت رایگان چطوره؟
متشکرم
نقل قول:
شرکت اساتک و فن اوا رو پیشنهاد میکنم 2 تا 8 صبح کاملا رایگانه راه کار زیاده بستگی به شما داره اگر اطلاعات بیشتر خاستید شماره تماس میدم
سلام
کابل تلفن منزل ما فیبر نوری هست، و فقط میتونم از مخابرات اینترنت بگیرم.
اخیرا به شدت باهاش مشکل پیدا کردم. چون کلاس آنلاین دارم و دائما قطع میشه .
قبلا یه سالی هم وایمکس مبین نت داشتم، مودم داخلی جواب نمیداد، مودم خارجی برام نصب کردن، با این حال بازم اینترنت درست و حسابی نداشتم. الان که دیگه با وجود این دو تا مجتمع تجاری اطلس و آفتاب کلا بعیده، وایمکس جواب بده.
چیکار کنم؟
راه حلی دارید که من از این اوضاع خلاص بشم؟
4G ایـرانـسل! والـسلام.نقل قول:
در این رابطه خودتون تحقیق کنید! سرعتش تا 7 الی 8 مگابـایت و حتی بیشتر هم میرسه!
دو تا مشکل هست. اول اینکه متاسفانه خونه ما ایرانسل اصلا آنتن نداره.نقل قول:
و دیگه اینکه عمده کار من مطلب گذاری روی سایت هست که با موبایل امکان پذیر نیست.
البته کاری که برای کلاس امروزم میخوام تست کنم، اینه که با همون سیم کار 4 جی ایرانسل کانکت بشم، البته کتابخونه محل، و یا یه جایی غیر از خونه که ایرانسل آنتن داشته باشه.
اساسا آواره شدم :n03:
1- سرچ کنید "پوشش 4G ایـرانـسل" و مطمئن بشید که حتما خارج محدوده اید.نقل قول:
2- ربطی به مشکل کار شما با مـوبایل نداره! شما یا مودم 4G میگری و با کامپـوتر وصل میشی، یا با همون موبایل از طریق کابل، یا از طریق wifi ایـنترنت موبـایل رو به کامپـپیوتر انتقال میدید
ممنون. خیلی خیلی ممنوننقل قول:
یه بارقه هایی از امید داره در من ایجاد میشه. بلکه یه راه حل درست و حسابی برای خلاص شدن از این اینترنت روی اعصابم پیدا کنم.
سرچ کردم، خارج از محدوده نیستیم، ولی خب فکر میکنم، دور یا نزدیک بودن به دکل روی سرعت تاثیر داره، درسته؟ چون چند خونه اونطرف تر از ما مشکل آنتن دهی موبایل ایرانسل ندارن، اینترنت 3G هم براشون کار میکنه، همچین توپ هم کار میکنه.
در مورد انتقال اینترنت از موبایل به کامپیوتر هم سرچ کردم، فقط یه سوال دیگه :blush:
استفاده از مودم 4G بهتره یا انتقال از طریق کابل و WIFI ؟ میخوام ببنیم از لحاظ سرعت این دوتا با هم تفاوت زیادی دارن؟
بله به شدت تاثیر داره دوری یا نزدیکی با دکل، باید ببینید دکل نزدیک خونه تون هست یا نه، فعلا موقتا یک سیم کارت 4G بخرید و اگر گوشی خودتون(ساپورت LTE بودن گوشیتون رو توی سایتهای گوشی چک کنید) از 4G ساپورت نمیکنه از دوستان یا آشنایان بخواین که با سیمکارت 4G شما توی خونه تون براتون سرعت چطوریه. جابه جا هم بشید چندجای خونه و تست کنید همش ....نقل قول:
- اگر گوشی خیلی گرون قیمتی باشه ( حدود 2 تـومن) چون از cat 6 پشتیبانی میکنن معمولا سرعتشون از مودم بیشتره، ولی توی سـرعت های معمولی و در عمل برای استـفاده روزانه فرق زیادی نیست. ولی اگر در روز استفاده تون در حد یکی 2 ساعت هستش به نظر من نیازی به خرید و هزینه بیشتر برای مودم نیست و همون اینـترنت موبایل رو از طریق wifi یا ترجیحا usb با کـامپیوتر share کنید. ولی اگر زیاد استفاده میکنید در روز، بهتره مودم بخرید که گوشی خراب نشه مخصوصا باتـریش هی زود خالی نشه! اطلــاعات بیشتر رو سرچ کنید، همینجا توی تاپیک مودم ها و ... اطـلـاعات زیادی موجوده.
شاتل تا ١٦ شب جمعه اوج پيك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
دوستان مشهدی شما هم در یکی دو روز گذشته سرعت اینترنتتون افت شدید پیدا کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دوستان گول مخابرات رو نخورید من سرویس 16 مگ خریداری کردم الان 8 مگ بیشتر نیست زنگ زدم مخابرات میگه سرعت پایه 2 مگ اپ 16 مگ !!! وقتی هم میخاستم بخرم گفتن 16 مگ اپ میشه خطتون الان 8 مگ هست تو بهترین حالت وگرنه بیشتر وقتا 1 تا یک و نیم مگ هست فقط تو ساعات خلوتی 8 مگ میشه که باید تا 16 اپ بشه اینا به کنار وقتی سرعت میره رو 8مگ اینا نویز میندازن رو خز که کاربر نتونه استفاده کنه 130 ت پول دادم با این هزینه میتونستم برم از شرکت های دیگه سرویس بخرم اما قبلش همچین گفتن این سرویس فلانه که گول خوردم از دیشب تا الان هم 69 گیگ از ترافیک رفته در صورتی که اینقد دانلود نزدم اینو اسمشو چی میزارین؟ ایا دوزدی و کم فروشی نیست؟ شکایت هم کردم طرف زنگ زده دعوا داره میخواد فش بده
دوستان من به خانه جديد اسباب كشى دارم در حال حاضر مشترك صبانت هستم . منطقه فرامرز عباسى كه خانه جديده دو مركز مخابراتى دارد سمت فرد فرامرز عباسى مانند سجاد و خيام مركز صابرى است و سمت زوج مركز استقلال، حالا مركز مخابراتى خانه جديد مركز استقلاله
امروز كه با صبانت صحبت كردم متوجه شدم خط از نوع pcm است و ميشه تنها از خود مخابرات سرويس گرفت! ايا كل مركز استقلال اين طوريه ؟
وكيفيت پوشش وايمكس ايرانسل در مشهد چه جوريه؟ راضى كننده است؟
چناب اگه pcm مثبت باشه میتونید برگردونید به مسی اما اگه منفی باشه که دیگه سلام باید عرض کنید خدمت مخابرات اعظم .
نه کل مرکز استقلال پی سی م نیست
سلام
کسی از مشهد هست که از شرکت پیشگامان اینترنت داشته باشه؟ ترجیحاً منطقه صابری (376)
میشه بگه کیفیت خطش چطوره و تا چه سرعتی جواب میده
ممنون
اینترنت مخابرات مشهد پیشنهاد میشه؟ اگر نه برای مشهد چی پیشنهاد میشه ؟
سلام
دوستانی که در مشهد هستند و سرویس FTTH (فیبر نوری) یا VDSL میگیرن لطفا مرکز مخابراتی خودشون رو بگن و پینگ از این سرور ها بگیرن ممنون.
نوع سرویستون هم مشخص کنید.
ping 4.2.2.4
ping 5.63.10.195
ping tabnak.ir
این طرج "
سرویس 2M کمپین رنگین نت - سحرخیز " پهنای باندش بازه ؟ دانلود منیجر چقدر سرعت میده ؟
دوستان adsl (کابل مسی) با سرعت 8 مگ در مشهد چه شرکتی خوبه ؟ های وب دارم و اصلا راضی نیستم
من اومدم از ایرانسل بسته گرفتم. عحیب بودنش اینه که توی طبقه بالا کلا نت ندارم توی طیقه پایین انتن گوشیم پر میشه:wub: