من یه ایرانسل اعتباری گرفتم واسه GPRS اما نمی دونم چه جوری باید با k jam کانکشن بسازم اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه .
Printable View
من یه ایرانسل اعتباری گرفتم واسه GPRS اما نمی دونم چه جوری باید با k jam کانکشن بسازم اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه .
من خودم کا جم دارم سرعتش خیلی خوبه هیچ مشکلی نداره به cpu195 نگاه نکن کا جم دو تا cpu مجذا داره یکی برای کارهای مخابراتی و یکی برای کارهای کامپیوتری در نتیجه به راحتی می تونه با یه cpu 400رقابت کنه اصلا نگران سرعتش نباش صداشم که استریو دیگه چی می خوای ؟:31:نقل قول:
این گوشی ها تو ایران هست خیلی چشمم روگ رفته اگر باشه احتمال 90% می خرمش هر چقدر که باشه
O2 XDA Zinc
O2 XDA Stealth
O2 XDA Atom Exec
مخصوصا این دوتا :
O2 XDA Stealth
O2 XDA Atom Exec
دوستان سلام
من ای میت k-Jam دارم. بدک نیست. من راضی هستم
مشکلم اینه که حدود 1 در 1 سانت از touchecreen ش خراب شده. با دفتر مرکزی تماس داشتم گفتن ما تو ایران نمایندگی نداریم. باید گوشیتو بفرستی تا درستش کنیم. کسی راه بهتری رو می تونه پیشنهاد کنه؟
تشکر می کنم
سلام
بهم بگين چطوري ميشه هندزفري بلوتوس رو به اي ميت كا جم وصل كرد البته من خودم O2دارم كه خيلي شبيه كا جم هست كمك لطفا
ythyju
;'
;'
;'
kljkljkjljk
bcvbvhjkjkhjkhjkhj
hgjgjhgjhgnfjjdyhgjhgjfytuytjyjyjytfjuhythjfjنقل قول:
نه عزیز فکر کنم نمایندگی تهران ال سی دیش رو عوض کنن ...نقل قول:
سایتش بهترین منبعه :نقل قول:
نوشته شده توسط pesarak_tanha_love [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان:18:نقل قول:
سی دی نداره که عزیزم باید هارد ریستش کنی
دوستان برای خرید و فروش وسوالات جانبی برنامه و مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری میتونن اینجا تاپیک بدن ...
نقل قول:
مانی جان منم می خوام Kjam بخرم.از اینکه در کل گوشی خوبی هست تاییدش میکنی؟
راستی صداش که از P990 بالاتر هست؟
البته صدا برام مهم نیست فقط جهت اصلاع:31:
سلامنقل قول:
من کا جم دارم.
اگه نخوای برنامه های حجیم باهاش ران کنی سی پی یو مشکلی نداره برای کارهای روزمره مناسبه.ولی هر چی بدی داشته باشه کی بوردش یه دنیا می ارزه.صداش هم فکر میکنم در حد 990 باشه.
در کل من راضی ام ازش
به الفین دی جان بابا اینباکستو خالی کن میخوایم با پست خصوصی ابراز احساسات کنیم اینجا که نمیشه عزیز ...نقل قول:
خب منم این حرفای بالا رو تایید میکنم هرچند قبلا با کیبورد محالف بودم اما یکی دوروزیه دارم ازش استفاده میکنم بد نیست ولی کیبورد کی جم باحال تره ....
آقا برو بخر.
نقل قول:
ممنون الفین جان.:46:
فکر کنم این سوال اخرم باشه.:11:
تا چند گیگ رم میخوره؟:13:
یکی دیگه هم زد به ذهنم.ویندوز موبایل 6 روش نصب میشه؟
:10:
یکی لطف کنه:11:نقل قول:
فکر کنم تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه و ویندوز موبایل 6 هم گشتم پیزی پیدا نکردم ولی احتمال زیاد نصب میشه ...نقل قول:
الفین جان که داره باید نظر بده...
سلام به همگی
راستش من تازگی ها یک کا جم گرفتم , ولی مشکل فارسی نویسی دارم کسی یک لینک فارسی ساز درست حسابی داره به ما بده ! در ضمن چت ساپورت این آی میت خیلی بد بود یک ساعت است که فقط جواب سلام منو داده و هنوز سوالم را جواب نداده . به نظر شما سرشون شلوغه یا موضوع تحریم و این جور چیز هاست ؟
از وقتی گوشی ام را هارد ریست کردم مرتب بر روی زبان عربی ( توی لیست اپراتورهاش فقط کشور های عربی هستند و از ایران خبری نیست ) تنظیم می شه و تقویم و همه چیش می شه عربی , کسی می تونه منو راهنمایی کنه . شاید یک هموطن بهتر کمک کنه تا سایت و ساپورت تیم آی میت .
منتظر راهنمایی شما خوبان هستم
سلام به دوستان
اگه امکانش هست قیمت های به روز گوشی های s100-s200-jam-kjam-9100رو لطف کنید
راستی گوشی با صفحه لمسی تو مایه ای 300000 تومن به غیر از سری p سونی اریکسون چی پبشنهاد میدید؟
نقل قول:اینجا قیمت همه گوشیها و پاکت پی سی ها و امکاناتشونو کا مل گذاشته ...کد:www.shop.ir
من گوشیم i-teq x-bond هستش. حواسم نبود که شارژش تموم شد ، منم برداشتم و زدم به شارژ ، تا اینجا همه چیز عادی بود. اما...!!!
وقتی خواستم روشنش کنم دیدم روشن نمیشه....!!!!!
هر کاری کردم روشن نشد....
واقعا گیجم کرده.... لطفعا یکی کمک کنه...
ممنون
وقتی میخوام ppcرو به کامپیوتر وصل کنم icon برنامهactive syncسبز میشد و می چرخید ولی هر چی صبر کردم وصل نشد.
وقتی clear storageمیکنم درست میشه ولی بعد از مدتی دوباره همینطوری میشد.
سیستم عاملشwm5هستش.
soft reset کردم مشکل حل شد.
تو سایتنقل قول:
آی آر -تی سی آی دات org
فارسی ساز هست.