منتظر سری F باش دوست من( هر چند خودمم دل خوشی از سامی ندارم )نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Printable View
منتظر سری F باش دوست من( هر چند خودمم دل خوشی از سامی ندارم )نقل قول:
رادیو هم که نداره مانند گالاکسی اس 4
چیزی هست که در بعضی مواقع حوصلت سر میره تازه میفهمی و درک میکنی که چه بوده !!!!!!:n09:
اولین بنچ مارک هایی که از این گوشی تو Antutu 4 توسط gsmarena اومده بیرون پایین تر از G2 قرار گرفته ! البته احتمال زیاد با پچ آپدیت اولیه روی نسخه رسمی بهتر میشه
بر خلاف نظر بقیه من از این گوشی خوشم میاد . بالاخره هرچی باشه فیلم برداری 4k داره ضد اب صفحه با کیفیت . فقط طراحیش تکراری شده که اونم میدونم سیاست شرکته . نوکیا با گوشی های خیلی خفن و هر روز بهتر از دیروز خودشو به چیز داد :) سامسونگ تیز تر از این حرفاست ... :n01: این گوشی هم مثل دیگر گوشیای سامسونگ پروفروشترین گوشی خواهد شد فقط همه اونایی که الان نق میزنن خودشون اولین کسایی هستن که میخرن
:n02::n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان تایید حرفام بود دیگه ؟!! :دینقل قول:
البته خودت می دونی که قابل اعتماد ترین بنچمارک Antutu هست که همه جا بهش استناد میشه
Antutu 4
S5 : 35145
G2 : 35444
اگه موبایل بخاطر جنبه عکس و فیلم کسی بره سمتش اشتبا محضه چون نسبت به ساده ترین و ارزون ترین دوربین دیجیتال هیچ حرفی برای گفتن ندارن .اصلا از همون اندازه لنز هم میشه فهمید چه انتظاری از یک نقطه پشت یک گوشی دارید. بزارید بیشتر توضیح بدم چون خیلی ها مثل قبلا خودم یک تصور اشتبا از کیفیت عکس و فیلم موبایل دارن.نقل قول:
من یک زمانی فکر میکردم گوشی که دوربینش 12 مگا پیکسله اتوفوکوس داره دیگه اخرشه! ولی جالبه بدونید کیفیت عکس برداری جدید ترین مدل های موبایل حالا چه گلکسی چه ایفون حتی به پای یک دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی نمیرسه!
این تفاوت وقتی عکس رو بریزی تو یک صفحه نمایشگر بزرگ خندت میگیره! در این حد مشخصه! مخصوصا عکس هایی که تو محیط کم نور ئ شرایط اتفاقی گرفته شده شخصا هیچ وقت موبایل رو بخاطر دوربین دیگه حاضر نیستم بخرم .
الان یک دوربین 700 تومنی 12 مگاپیکسلی کنون دارم تازه فهمیدم حیف تمام عکس ها و خاطراتی که با موبایل ثبت کردم.
شما در نظر بگیرید زوم اپتیکال دوربین عکاسی اون لنز پهن دوربین که حتی تو شرایط نوری بد میتونید عکسی بگیرید که انگار تو روز گرفتید تو ماشین یا در حال حرکت لرزشگیر اوپتیکال داره که تصویر رو مات نمیکنه چه برای فیلم چه برای عکس .تو بارون عکس بگیرید حتی دونه های بارون تو عکس بدون مات شدن میوفتن .
اوهوم دیگه :دینقل قول:
خودت بگیر اصل موضوع رو .
gsmarena نوکیاها رو هم ادم حساب کرده =))
دوستان احتمال معرفی یه گوشی سطح بالا با فریم فلزی شدت گرفت!
( هر چند که تصاویرِش زیاد دلچسب نبود ( تصاویر کانسپت که میگن به مدلِ واقعی نزدیکِ))
یه جوری میگی انگار ما 7.. 8 سال اینجا ... چرخ زدیم تو این سایت . والا .. اینو یه بچه 7 ساله هم میدونه دوربین موبایل به عکاسی هم نمیرسه . شما اطلاع دقیقی نداری که داری بحث مگاپیکسل رو به عنوان کیفیت مطرح میکنی . اصلا چه ربطی داره که دوربین 12 با 5 مقایسه بشه یا نشه ؟ اتفاقا این دوتا خوب هم میتونن با هم رقابت کنن و دوربین 5 از 12 هم بهتره باشه .چون اصلا مگاپیکسل تاثیر کمی تو کیفیت داره . در درجه اول سنسور دوربین هستش که چند اینچه . یعنی اینطور بگم یه سنسور ماکرو 4.3 اینچ دوربین حرفه ای که فقط 2 مگاپیکسل قدرت داره در مقایسه یه 20 مگاپیکسلی دوربین معرفی خیلی بهتر میگیره . بزرگی سنسور بخاطر جمع کردن نور بیشتر و جزئیات بیشتر هست و مگاپیکسل سایز عکس ( نه کیفیت ) اگه جاهی هم گفتم کیفیت دوربین این گوشی خوبه به نسبت گوشی گفتم نه یه دوربین کامپک 700 هزار تومنی :n23:نقل قول:
کسی میدونه این گوشی کی به ایران میاد و قیمتش حول و حوش چه قیمتی ثابت میمونه؟
خوب به سلامتی نسخه پرمیوم این گوشی به کل از طرف مدیر عامل سامسونگ کنسل و شایعه اعلام شده ! سامسونگ از بهترین فرصت برای تموم کردن نارضایتی ها علیه اس 5 استفاده ای نکرد ..
میشه لینک بدید؟نقل قول:
خُب حق با شما بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم سامسونگ برگه برندشو گزاشته سال بعد . حالا ببینید کی گفتم .
چون سال بعد ایفون 6 قراره معرفی بشه . و برابر میشه با معرفی گالاکسی اس 6 و همنام هستند و خیلی با هم مقایسه میشن .
از ریموت اینفرارد این گوش خیلی خوشم میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Based on our extensive Lab tests and measurements, the Galaxy S5 is the Best performing Smartphone display that we have ever tested. It has a long list of new records for best Smartphone display performance including: Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle. The Galaxy S5 has raised the bar for top display performance up by another notch – an impressive achievement for OLED technology!
دوربین ، صفحه نمایش و باتری
نقطه قوت این اسمارت فون هستند.
ریویو دیسپلی میت رو حتما بخونید.
از سامسونگ بعیده :n09::n08:
این چی میگه:n02:
:n13:
اون میگهنقل قول:
رویا پردازی برای galexy S6
یه گوشی باشه باطری خوب داشته باشه ، ما صفحه نمایش 4k و سی پی یو 8 هسته ای نخواستیم.
دوستان تست آسیب پذیریش رو دیدم
خودمونیم همچین زیادم بد نیست.
یه جورایی روز به روز داره تو دلِ طرفداراش جا میگیره.
رنگِ سفیدش هم بنظرم از بقیه قابل تحمل تره.
نسخه اگزینوس به قیمت 2560 برا فروش اومده
1 میلیونش زیادیه !
زیاده؟ :n02:نقل قول:
خُب حق دارید بدنه خوبی نداره
من زیاد با بدنش حال نمیکنم :n09:
اما دوربین شاهــــــــــــکار!
صفحه نمایش بهترین در بین بقیه اسمارتفون ها
سنسور اثر انگشت
امکانات نرم افزاری خفن!
که ایشالا با گشترده شدن فروش
و همچنین برنامهای که سامسونگ برا ایران ریخته فک کنم
تا ۱۸۰۰ قیمتش بکشه پایین تا اوایل تابستون شاید!
بدنش هم خوبه بنظرم نمیشه گفت عالیه ولی از 10 راحت میشه بهش 8 دادنقل قول:
تا دو تومن ارزش داره براش خرج کرد ..
دقت کنید این 2560 برای چیپ اگزینوس هست و اسنپ 801 نیستنقل قول:
در واقع این گوشی با این چیپ یه اس 4 آپدیت شده هست که باید برای 1 میلیون تومن بیشتر بپردازید
همونطور که اس 4 در بدو ورود همچین رقمی داشت و الان 1400 میشه خریدش این هم قیمتش کاذبه
بدنه و طراحی رو همونطور که گفتید اصلا خوب نیست٬ اصلا.نقل قول:
دوربین و صفحه نمایش انصافا خوبن.
سنسور اثر انگشتش هم کاملا چیز بی مصرفیه. اولا فقط واسه وسط انگشت کار میکنه و ثانیا باید انگشت رو سوایپ کنید روش. توی یوتوب ویدیو های مقایسش با سنسور آیفون ۵اس هست. طرز استفاده ی سنسور اس۵ مثل چیزیه که توی موتو اتریکس بود٬ که عملا برای تقریبا همه بی استفاده بود و آپشنی مثل پترن یا پین استفادش راحت تر بود. از نظر من و با توجه به تجربه شخصی خودم٬ سنسور اثر انگشت اس۵ خیلی کم کاربرد تر از ۵اس هست و به شخصه این سنسور رو مزیت برای گوشی به حساب نمیارم.
امکانات نرم افزاری هم کماکان عقیده دارم کاربرد اونقدر زیادی ندارن. خوب هستن٬ ولی نه اونقدری که تو بوق و کرنا میکنن.
همونطور که پیام هم گفتن چیپ اگزینوس روی این گوشی اصلا در برابر اسنپدرگن ۸۰۱ منطقی نیست.
نسخه اسنپدرگن اگه تا تابستون به ۱۸۰۰ برسه نسبتا منطقیه٬ اما نسخه اگزینوس نه.
علاالدین امروز 2300 مشکی
2280 سفید
به احتمال خیلی زیاد قیمت ها شدید بکشه پایین
۵اس هم یادمه ۲روز بعد از فروش حهانی
وارد ایران شد با قیمت ۴۱۰۰!
اس۵ هم ایشالا با از سرگیری فروش سامی به طور مستقیم در ایران با قیمت معقول به فروش برسه.
نقل قول:
اس4 اسنب دارگون 1200 ته محض اطلاع
دوستان عزیز ظاهرا نمیدانند در این گوشی چیپست اگزینوس سریعتر از چیپست اسنپدراگون است و در بنچمارکها امتیاز بیشتری دارد.:n06:
محتوای مخفی: لینک
درسته و ظاهرا شما نمیدونیدنقل قول:
که اسنپ برا کسی مثل من که به اصطلاح رام بازه
بهتره
یا اینکه مصرف بهتری داره( البته مورد دوم در نسخه قبلی بیشتر صدق میکرد)
چرا این موضوع را میدانستم ولی از آنجا که اکثریت کاربران معمولی کاری به این موضوع ندارند لذا فکر نمیکنم بالاتر بودن قیمت نسخه اسنپدراگون که در پستهای قبلی به آن اشاره شد توجیهی داشته باشد (منظورم در S5 است نه S4 ).نقل قول:
گلکسی اس 5 اومد ایران واسه فروش!
یه مقدار گرون بنظر میاد!!نقل قول:
دوستِ من آل دیجیتال هم ۴ روزی میشه برای فروش گذاشته و بنده تو پایتخت هم دیدم برا فروش (۲۳۰۰ میدادن حدودا)نقل قول:
اما الآن اصلا خرید به صرف نیست (مگر دوستانی که مشکلی از نظر مالی ندارن!)
اکثریت کاربران معمولی کاری به نمره ی بنچمارک ندارن. =)نقل قول:
مدل جهانی الان مدل اسنپدرگن هست. پشتیبانی بسیار بالاتری داره و مطمئن باشید استیبلیتی خیلی بالاتری داره از هر نظر٬ دلیل اینکه تمام کشور های جهان اول هم از این مدل استفاده میکنن همینه.
من نسبت به اگزینوس اس4 نظر خوشی نداشتم
ولی از وقتی نوت 3 رو با اگزینوس گرفتم ( و دادم رفت البته :دی )
به نظرم اگزینوس تفاوت خاصی با اسنپ نداره ، و اصلا ارزش خرج کردن برای خرید اسنپ رو نداره . اگه فرقشون 40-50 بود شاید!
الآن S4 دارمنقل قول:
مدل اگزینوس
و دوستم (همسایمون هم میشه یجورایی:n02:) S4 داشت مدلِ اسنپ
در ظاهر تفاوتی نداشتن اما وقتی یروز عوض بدل کردیم
دیدم تو بازی واقعا کمتر داغ میکنه
و یه کوچولو هم استبل تر و با ثبات تره
بنابر این باید S5 رو اگر مقدورِ باهاش کار کنیم ( مثلا بریم تو نمایندگیش )
و اگر اگزینوسش واقعا اونجوری که میگه پیشرفت کرده باشه
و قیمتش هم بهتر بشه
میشه یکی از بهترین گزینه ها برا خرید!
منم خودم اس 4 داشتم 4-5ماه، برای همین میگم زیاد با اگزینوسش راحت نبودم
تفاوت اگزینوس 4و5 توی اینه که هر 8تا توی 5 همزمان کار میکنن ، خوشه بندی و اینا نداره
خُب پس با این اوصاف تو گرما فک نکنم تغییری کرده باشننقل قول:
اما خُب بنظرِ من ویژگی های مثبتِ زیادی هم داره همین اگزینوس
اما باز ترجیح میدم دیوایسِ بعدیم یا آیفون باشه
یا یه آندرویدی با پردازنده اسنپ دراگون