چه استقبال سردي از بازي شده!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
اینجا اکثر ملت pc بازن ... بازی هم واسه pc نیومده در نتیجه چی بگیم دربارش وقتی بازی نکردیم :دینقل قول:
والا من که نقدش رو تو گیمفا خوندم
بازیِ خوبی بنظر رسید
اما کلا ما pEs بازا با Fifa میونه خوبی نداریم :n02:
دوستانی که بازی کرده تجربهشون رو بگن .
دیشب توی یک چهارم نهایی هر کاری کردم با انگلیس نتونستم اسپانیا رو ببرم
یه جورایی دیگه این اسپانیا عجیب غریب بازی می کنه و هر جوری شده آخر بازی هم گل رو می زنه! :دی
دو سه بار بازیو رفتم نتونستم هر بازی مثلا دقیقه 90 گل خوردم یا مثلا توی دو وقت اضافه و مثلا یه سری بازیکنا مثل نگردو در بهترین مهاجم های تاریخ کار می کنن! :دی
به نظرتون این به خاطر چیه؟
1- بازی سخت درست شده
2- من حرفه ای نیستم
3- اسپانیا
4- میشل پلاتینی
جالبه توی گروهی ایتالیا و اروگوئه رو راحت بردم
سلام . بهتریم پچ جام جهانی برای فیفا14 رو کسی میتونه معرفی کنه:n19:
آره اسپانیا مسخره قوی درست شده من البته فقط تونستم رو حالت پروفشنال اسپانیا رو انگلیس بزنم.تو پیج همسایه طرف گفته با ایران اسپانیا رو 5 به 4 زده!!!!! :n04:نقل قول:
توی اون جام بالاخره اسپانیا رو بردم توی فینال هم آلمان رو بردم و قهرمان شدمنقل قول:
ولی واقعا آلمان هم خیلی قوی بود و یه چند باری بازیو تکرار کردم :دی
کلا توی پروفشنال بازی آسونه و ورلد کلاس هم سخت و فاصله اینا همیشه توی فیفا زیاد بوده
اگه آدم فیفاباز نباشه توی ورلد کلاس صد در صد به مشکل می خوره دیگه توی لگندری که کلا باید فیفاخور باشی! :دی
در مورد ایران هم احتمالا اون فرد یا درجه سختی پایین رفته یا اینکه بازیکنای ایران رو ادیت کرده وگرنه همچین چیزی اصلا امکان نداره اونم با این اورال هایی که برای ایران درست کردن! :دی
ولی به نظرم دیگه ایران در این سطح نیست و چون زیاد باهاش آشنا نیستن بازیکنا رو اینجوری درست کردن
باید یکمی بازیکنا رو ادیت کرد و مثلا در حد اورال 70-75 بشن که تا حداقل با ایران هم بشه توی این بازی لذت جام جهانی رو چشید
نظرت راجع به كليت بازي؟نقل قول:
دوستان ، برای ترکیب ها آپدیتی اومده ؟
نه هنوز دوست خوب من...چرا ميگين گيم بلي تغيير نكرده؟خيلي سريع شده
کلیت بازی که خوبهنقل قول:
به نظر من گیم پلیش نسبت به فیفا 14 روونتر شده و حداقل من که باهاش راحترم
بعضی جاها درسته حرکات عجیب غریب و کهشکانی از CPU می بینیم ولی حالا اینکه بازی سخته رو نمیشه گفت عیبه و میشه اینجوری در نظر گرفت که چالش برانگیزه
شاید بازی بعد یه مدت تکراری بشه و چیزی دیگه برای رفتن نباشه ولی در کل برای یه بازی جام جهانی همه چی خوب و کامله و مشکل بزرگی توی بازی ندیدم
آقا ما pc بازا چیکار کنیم ... مگه ما دل نداریم :n14::n14:
دلت نسوزه همچین چیز مالی نبود تکراری میشه بعد یه دور مود به سوی جام جهانینقل قول:
انیمیشن ها هم تکراری میشه بچسب به همون فیفا 14
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
همچینم شما تعریف میکنی بد نیست. همین که حس و حال جامجهانی به آدم دست میده لذت بزرگیه!نقل قول:
دوستان آپدیتی برای ترکیب ها نیومده ؟
نه هنوز فك نكنم بياد
می گم p30world کلاس اموش فروم نداره ؟amir0098hd بره اونجا اموزش ببینه:n02
در ضمن پست من هم موقع ویرایش تاپیک پاک شه
کلا هر چی از هر جا گیرش بیاد کپی پیست میکنه.اصلانم کاری نداره که ربطی داره به بحث ما یا نه.واقعا که:n15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم متونی بری هر چه قدر خواستی واسه خودت تاپیک بزنی:n09::
خب بالاخره اپدیت squad جدید اومد و داوری و سید جلال و ... اضافه شدن به ایران!
فقط تو یه چیز موندم من!!!
6 تا دروازه بان داریم که رحمان احمدی ک گلر شماره 1مون هست قدرتش از همه پایین تره!!!:n04:حتی از سوشا مکانی و گردان!!!(هر چند من خودم به داوری اعتقاد دارم و این واسم مهم نیست)
یا محمد نوری 69 و پژمان نوری 67 هستن اونوقت رضا حقیقی فقط 47!!!:n03:و بیگ زاده فقط 48!!!:n04:(خیلی دوست داشتم رضا حقیقی و بیگ زاده رو بازی بدم ولی با این قدرتا اصلا نمیشه!!!)
کلا قدرتها خیلی عجیب و غیرب داده شدن و بی نهایت افتضاحن...:n21:
حتی قد بازیکنامون هم درست نیست و خنده داره!!!:n03:
در کل درسته با این اپدیت کمی بهتر شد اوضاع و میشه با ایرانم بازی کرد(قبل این اصلا نمیتونستم!!!) ولی همچنان افتضاحه تیم ما!!!نه قدرتها رو درست دادن و نه حتی قد بازیکنامون درسته!!!:n15:
انصارفرد رو کوچکتر از گوچی کردن!!!:n27:(فقط 1.80!) یا محمد نوری که ته خندس و بازیکن به اون بلندی فقط 1.80 کردن باز!!!:19:در عوض پژمان نوری کوتوله که 1.83 کردن!!!حاج صفی هم کمتر از 1.70!!!!:n29:
خلاصه اینه دیگه!!!خواستم به دوستانی که مثل خودم مشتاقانه منتظر اپدیت اسکواید بودن خبر بدم که اسکواید جدید اومد،یا علی...:46:
این ترکیب ها بعضی هاش روی اعصابه و دیگه تکراری شده
بعد تازه نمی دونم چرا وقتی قدرت ها رو تغییر میدی و همین طور بازیکن جدید می سازی بازی کلا بهم می ریزه!
مثلا دیگه نمیشه موقع انتخاب ترکیب 23 نفره از بازیکنای رزرو کسی رو توی ترکیب اورد!
دیگه رفتم این آپدیت رو دانلود کردم و امیدوارم ترکیب ها همه درست باشه:
این آپدیت جدید اسکواد هم دردی دوا نکرد :دی
امروز من تو جام جهانی انلاین با ایران تو 1/8 1-0 به هلند باختم ولی من صعود کردم!!!:n04::n02::n08:
باگ بازی هست!!!؟:n02:
بلاد کفر رو هم شکست دادم!!!:n07:
مرسینقل قول:
من این فایل رو دانلود کردم
چطور میتونم ازش استفاده کنم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
فلش مموریم رو از طریق xbox ، configure کردمنقل قول:
فایل آپدیت ترکیب رو از طریق برنامه horizon منتقل کردم به فلش
ولی وقتی وصلش میکنم به دستگاه همه فایلها رو میشناسه ولی اصلا فایل آپدیت رو نمیشه دید که بخوام کپی یا Move کنم به هارد xbox
کلا غیر قبل رویته از طریق memory setting دستگاه
چه کار باید بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
این یازی برای کامپیوتر اومده ؟!!!! این لینک رو ببینید حقیقت داره http://shop.-----------.com/2014-fifa-world-cup-brazil-game.php
نه نیومده احتمال اینکه بیاد هم دیگه خیلی بعیدهنقل قول:
جام جهانی شروع شد دیگه,
چهار ماه دیگه هم فیفا 15 میاد با موتور گرافیکی جدید
هاهاهاها
نامرد چرا واسه پی سی نزد :n14::n14:
اگه این بازی واسه pc نیست پس چرا لینک دانلودش برا پی سی تو بعضی سایتا هست ؟
تو چند تا مغازه هم سیدیاشو دیدم !! :n04: