دادا به نظر منps4بگیر که یه دونه بازی انحصاریش به صدتا کنسولx1می ارزه
Printable View
دادا به نظر منps4بگیر که یه دونه بازی انحصاریش به صدتا کنسولx1می ارزه
دوستِ مننقل قول:
الآن من خودم هم طرفدارِ PS4 هستم اما از انحصاری های XB1 هم نمیشه گذشت ( Titanfall-Forz-Hallo 5 ,................)
دوست عزیز بنده ۳-۴ روزی میشه که PS4 خریدم. روزی که رفتم پایتخت همه میومدن از مغازه دار فیمت X1 رو میپرسیدن چون از محدودیت های این جدیده بی اطلاع بودن و فکر می کردن همون 360 هست که بهتر شده. X1 رو باید هر ۲۴ ساعت حداقل یک بار به اینترنت وصل کنید تا چک کنه ببینه -- ی چیزی نشده باشه کنسول. ضمنا قیمتش هم بالا تر هست( البته تو ایران این اختلاف خیلی کمتر هست چون قیمت PS4 رو زیاد میگن اینجا ) اندازه کنسول هم خیلی بزرگتر از PS4 هست (البته این واسه من مهم نیست) .علاوه بر این شما هر وقت خواستید میتونید هارد دیسک ۵۰۰ که روی PS4 هست رو با ید هارد ۱ ترابایت از نوع SSD یا HDD یا SSHD تعویض کنید تا هم فضا هم سرعت بیشتری داشته باشید که این قضیه رو X1 امکان پذیر نیست.نقل قول:
از نظر قدرت سخت افزار هم که PS4 قوی تره!:n02:
مبارکتون باشهنقل قول:
والا خیلی توضیح دادید :دی
من اصلا نگفتم کدوم یکی بهتره
فقط گفتم انحصاری های خوبی داره.
راستی چند قیمت خریدین؟
راضی هستین؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خطاب بهsony_w810i
توی چیزایی که گفتید دوتا اشکال کوچیک وجود داره:
1-اون قضیه ی 24 ساعت اینترنت اصلا وجود نداره(قرار بود باشه ولی به علت اعتراض کاربران مایکروسافت برش داشت).البته با اینترنت واقعا بهتره ولی اینترنت نباشه هم مهم نیس(به جز برای آپدیت اولیه)
2-قیمت بالای ایکس باکس(حدودا 200-300 تومن گرونتره)به علت اینه که همراهش کینکت هست یعنی اگر Ps4 را به همراه Ps Eye بخرید قیمتش با X1 فرقی ندارد.
همن الان خودم X1 دارم و میدونم هم که یه مقدار ضعیفت تر از Ps4 هستش اما سال دیگه(کریسمس)قراره یه آپدیت بیاد که بهش Directx 12 رو اضافه کنه که می گن میتونه قدرتش در اجرای بازی ها رو 40% افزایش بدهد.درضمن بعضی از دوستان گفتن که نمیتونه 1080p اجرا کنه ولی اینطور نیست بعضی از بازی ها رو میتونه بعضی ها رو نه ولی حتما این مشکلو بعدا حل می کنند.ولی یه اشکال کوچیکی که داره اینه که برای بعضی از بازی ها تصویر را کمی تیره نشان میدهد البته توی همه ی بازی ها به صورت نقطه ی ضعف دیده نمیشود بلکه توی بعضی از بازی ها باعث طبیعی تر شدن میشود.ولی جمعا بخوام بگم هرکدوم برا خودشون مزایا و معایبی دارند و بستگی به خودتون داره.اینجوری هم نباید گفت که مثلا انحصاری های Ps4 خیلی بالاتره یا به عکس چون هر کدوم طرفدارای خودشونو دارن.مثلا من خودم از انحصاری های X1 بیشتر خوشم اومده برا همین خریدمش.امیدوارم چیزایی که گفتم مفید بوده باشه:n02:
دوستان ! من از آتاری شروع کردم! دهه شصتی هستم
بعد میکرو
بعد سگا
بعد پلی 1
بعد بازی رو pc
بعد پلی 2
بعد psp
دیگه متوقف شدم!
با ایکس باکس بازی کردم ولی دسته هاش فوق العاده اذیت میکرد منو ... ( منظورم یکی دو ساعت بود! چون ندارم )
دسته های ps رو ترجیح میدم بسیار بسیار!
راحته ...
حیف اون زمان ps3 بود 400-450 نگرفتیم گفتیم گرونه! الان که یا خدا 950 ت
چند وقت پیشم متوجه شدم ps4 اومده! دیدم زدن 1900
بعد با خودم گفتم نه! پلی 3 زیادم گرون نیست :دی
آقا این چرت و پرتا رو بی خیال !
واسه کسی که بخواد روزی یک ساعت تا دو ساعت بازی کنه!
چی پیشنهاد میدین؟
منظورم از بین پی اس 3 و ایکس باکس نیست :دی
چون تک تک کامنت ها رو خوندم همه با تعصب نظر میدادیم جز چند نفر :n02:
منظورم از بین پلی استیشن 3 و 4 هستش !
برم سه رو بگیرم؟
اگه آره ... بازی هاش هنوز گرونه یا ارزونم گیر میاد؟
چون میگم یه وقفه ای افتاد دیگه اصلا نرفتم طرف بازی !
اگه بگیر دست دو بگیرم یا نو؟
پولش هست واسه 4 هم
ولی نمیدونم
می ارزه واقعا یا نه !
سلام....
دوستان من زیاد بازی نمیکنم.... فقط و فقط سالی ! ماهی! یه بار، فوتبالی کال اف دیوتیی کشتی کجی چیزی بازی میکنم...
با سایر مدل بازی ها( ماشین و این روبات و ادم فضایی و اینا) هم اصلا حال نمیکنم و تو کامپیوتر به صورت مفتی هم بازی نمیکنم اینا رو! چه برسه به کنسول!!...
ولی تو کنسول، نسبت به پلی 1 قدیمی ام! خیلی چیزا زیاد شده...
یعنی دیگه ظاهرا بازی ها یه دیوی دی قرار دادن تو کنسول و روشن کردنش و بازی کردن نیست :(...
این توضیحات ریجن و این چیزا رو از کجا میشه گیر اورد که اساسا اینا چیه و چه فرقی میکنه؟؟؟
فوتبال و کشتی کج رو با دوستان و کال اف دیوتی رو انلاین من بازی میکنم( فقط و فقط)... البته رو سیستم جنرالز هم دارم...
مشکل اینه که کل این بازی ها، به گرافیکن... یعنی باید گرافیک رو بذاری رو فول و صدا و همه چیز رو عالی بذاری و بازی کنی و حالش رو ببری ولی سیستمی که این کارو بکنه ظاهرا این روزا 6-7 تومن هزینه میبره...
الان بازی های 3 هم ارزون شده چون کنسول کپی خور شده است بنابراین فعلا شما 3 رو بخر چرا که کلی بازی های درجه یک داره که میتونی مدت ها باهاشون لذت ببری تا این که یک مدت بگذره بعد بری بفروشی و 4 بخرینقل قول:
کنسول های نسل جدید فعلا انچنان پیشنهاد نمیشه نه به خاطر کیفیتشون بلکه به خاطر عدم وجود یک بازی مناسب و در خور توجه.
پیشنهاد من اینه که شما PS3 بخری.
نقل قول:
پیشنهاد من اینه که شما اصلا طرف کنسول نرید.
کسی که سالی ماهی یک بازی میکنه نیازی به کنسول نداره یک PC مناسب شما هست و اون 7-8 تومن هزینه هم کلا صحبت نادرستیه
با نزدیک 2 تومن میتونی سیستمی جمع و جور کنی که به خوبی شما رو برای اون مقدار روزهایی که می خوای وقت گیم بزاری تامین کنه.
ممنونم
فقط اینم بگین
نو بگیرم؟
چون دوستم دست دو داره میفروشه
یا تو اینترنت هستن سایتایی که میفروشن دست دو
اگه پول دارین که نو بگیرین چه بهتر ولی الان دست دو های وجود دارن که نه تنها قیمت خوبی دارن بلکه خیلی هم تمیز و قابل بازی هستن.نقل قول:
اگه مال دوستتون اوکی هستش چرا که نه حتما بگیرید.
دوستان لطفا منو راهنمايي كنيد
الان تو دي جي كالا زده بود
ps3 slim 160 gig
قيمت: 899
ps3slim 320 gig
قيمت: 979
اول يه توضيح مختصر بدين كه slim چيه جريانش؟ چون بعضي از ps3 ها كه گزاشته بود slim نداشت ولي مثلا هارد زده بود 12 گيگ مثلا!
ولي باز قيمتش چندان فرقي نداشت ! مثلا 12 گيگ رو زده 900 تومن ...
اين از اين ...
دومين سوال اينكه 160 گيگ و 320 گيگ واسه چي هستش؟
يعني بازي هايي كه ميكنيم save بشه مراحلش؟ بخاطر اونه؟!:n13:
يه سوال ديگه ...
از كجا بفهميم اين يكي هاي سايت دي جي كالا كپي خور هست يا نه؟!
اگه نباشه چقدر هزينه داره كپي خور كنن؟
و شرمنده سوال آخر!
ما دو نفر هستيم
به جز دو دسته
ديدم بعضي از ps3 ها كه گزاشته بود يه چيزي اضافه داشت
مثلا يكي زده بود
Sony Playstation 3-320GB with Move Starter
اين وسايل اضافي كدومش بدرد ميخوره كه بخريم؟
جريان اين دوربينه چي بود
يه جا ديدم ps3 رو با دوربين گزاشته بودش!
الان يادم اومد قديم به جز slim , يه مدل هم بود fat ميگفتن ...
فرق اين دو چيه؟ قيمتشون هم فرق ميكنه؟
مدل های اسلیم بعد از مدل های FAT منتشر شدن که نسبت مصرف برق کمتر و خنک کنندگی بالاتری دارن ولی در کل هیچ فرقی در اسلیم و Fat سیستم ها وجود نداره.نقل قول:
اما توضیه میکنم حتما اسلیم بخرید، مدل های Fat بیش از حد قدیمی شدن و امکان این وجود داره که کنسولی که می خرید ایرادی داشته باشه، پس ریسک نکنید.
Move Starter یک وسیله مجزا از دسته هستش که بازی های مخصوص خودشو داره- توصیه من به شما اینه که از خرید این وسیله اضافی خودداری کنید- اینو از این بابت نمیگم که وسیله چرت و به دردنخوری هستش بلکه بیشتر به درد اهل گیمرهای حرفه ای و اون دوستان یمیخوره که حتا یک بازی هم از دست نمیدن. حتا دوربین هم به درد شما نمی خوره و شما همون کنسول ساده با دو تا دسته بخرید کافیه.
این که بفهمید کپی خور هست یا نه سادست 1- موقع خرید میپرسید کپی خوره فروشنده میگه بله و تمام.
برای درک بیشتر و بهتر وقتی بر روی کنسول شما تعداد زیادی بازی وجود داره که بدون نیاز به دیسک اون بازی میتونید بازیش کنید این یعنی این که کنسول کپی خوره.
اون مقداری های 120- 320 گیگ ظرفیت هارد کنسول هستن و ربطی به سیو ندارن.
هرچقدر ظرفیت هارد کنسول شما بیشتر امکان ریختن بازی ها داخلش زیاد تر هست و مثلا یک کنسول 160 گیگ 5 تا بازی میخوره و کنسول 320 گیگ 10 تا بازی
مثلا اگه شما کنسول 120 گیگ هاردی بخرید و کل ظرفیت کنسول رو پر کردید بعد از یک مدت که بازی هاشو تجربه کردید باید یک تعدادیشون رو پاک کنید تا برای بازی های جدید فضا باز بشه.
يك دنيا سپاس ... خيلي خيلي كمكم كرد اين توضيحات :n16:
شرمنده قيمت اينو بهم بگين مي ارزه:
چون قيمت بازار رو ندارم به جز سايت ديجي كالا
البته دست دو هست ديگه !
320 کپی خور نرم افزاری
تا بحال باز نشده
هارد پر بازی های انحصاری
تمیز هست (نمیگم نو ولی در حد نو هست .)
دسته اضافی ندارم
یک هفته مهلت تست میدم
پک موو+نویگیشن +دوربین
قیمت 1200
من دقیق قیمت هارو نمیدونم ولی به نظ رکه میارزه فوقش 40-5 تومن بالا یا پایین باشهنقل قول:
ولی اگر تهران زندگی میکنید با همکارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید در ارتباط باشید ایشون در کار خرید و فروش کنسول هستن و خیلی هم بهتر از دیجی کالا میتونن بهتون اطلاعات بدن.
ایا احتمال داره که قیمت کنسول های جدید پایین بیاد چون الان xboxone بدون کینکت هست و هم قیمت ps4 هست یا حالا حالا همین 399 میمونن؟ سپاس :n16:
واسه ادمایی که زیاد بازی نمیکنند ps4 یا ایکس وان بهترین گزینه است چون هم تا سال های بیشتری عمر میکنند(اصلا به تعداد بازیا توجه نکنید)هم بازی اصل و با کیفیت بازی میکنند و**مثلا من هفته ای 3 یا 4 ساعت شاید بازی کنم پس یه بازی 6 ماهی منو سرگرم میکنه***
اما واسه کسی که زیاد بازی میکنه و وضع مالی انچنانی نداره همون نسل 7 بهتره اما دزدین...
در مورد قیمت هم با یکی از دوستان صحبت کردم مثل اینکه پی اس 3 تا اواسط پاییز به 1 و100 میرسه...و ایکس وان هم به 1400خواخد رسید البته با کنیکت
سلام دوستان. میخواستم پلی 4 بگیرم. ریجن دو. این قضیه اپ دیتش چیه؟ چند گیگ هست؟ چون یکی هست 30 تومن بیشتر میگیره.میگه اون 30 تومن برا اپ دیتشه
سلام دوست عزیز
آپدیت نرم افزاری دستگاه هست که یکسری مشکلات نرم افزاری رو بر طرف میکنه و امکانات بهینه و جدیدتری رو در اختیار کاربر قرار میده
شما خودت هم میتونی این کارو انجام بدی نیازی نیست بیرون بدی
Faghat PS4
سلام به همه دوستان.
اقا من میخوام کنسول بگیرم.اهل بازی هستم زیاد بازی میکنم
اولا میخوام کنسول از لحاظ کیفیت گرافیک بازی ها بهترین باشه و بازیهاش متنوع و زیاد باشه.
قیمت برام زیاد مهم نیست.
من الان سیستم خیلی خوبی دارم و خودم چون با قطعات بخوبی اشنا هستم سیستم خوبی بستم و همه بازی های روز رو براحتی حتی با گرافیک بالا اجرا میکنه و مشکلی در بازی های PC ندارم
اما میخوام کنسول که میگیرم واقعا فرقشو در گرافیک و طبیعی بودن بازی و تصویر در مقایسه با PC احساس کنم.
البته مزیت های دیگه کنسول داره که سیستم نداره که میخوام کنسول بازی بگیرم.
الان بهترین کنسولها xbox one && ps4 هستن درسته؟؟
خب ممنون میشم کامل توضیح بدید اولا در مقایسه با سیستم که بازیها رو راحت اجرا میکنه این دوتا کنسول گرافیکشون بهتره و ارزش خرید دارن؟
بعد کامل توضیح بدن دوستانی که بخصوص دارن این کنسول هارو که فرق بین این دوتا ps4 و xbox one چیه؟گرافیک کدوم بهتره؟؟
بازیهای کدوم بیشترو متنوع و با کیفیت تره؟؟
این بازی انحصاری دقیقا یعنی چی؟
امکانات جانبی هر دو رو میشه نام ببرید و بگید مختصر هر کدوم چه کاربردی داره؟مثل کینکت
و اینکه هر کدوم رو که بهتر بود بخرم تا چند سال پشتیبانی میشن و کنسو جدیدتر چند سال بعد قراره بیاد؟
شرمنده زیاد شد سوالهام.
ممنونم ازتونم
بعضی بازی ها تا اینجا کار بروی PS4 با کیفیت 1080 اومده که بروی Xbox1 با کیفیت 900 اومده یا برابر همدیگهنقل قول:
در بعضی بازی ها جزییات بهتر بروی PS4
ولی به اون صورت تا حالا بهم باجی ندادن(از نظر اینکه هیچ کدومشون شاید هیچوقت نخریدم مثل نسل قبل)
X طرفداراش میگن شبکه انلاینش که اسمش Xbox live هست از PSN شرکت سونی خیلی بهتره.ولی اینو مد نظر داشته باشید که ایکس لایو پولی هست.PSN رایگان و پولی داره.
انحصاری همونطور که اسمش مشخصه بازی هست که منحصر شده به همون کنسول.مثل Ryse son of rome ,Sunset Overdrive اختصاصی XBOX1 و برای PS4 که عناوین The Order 1886 و blood borne اومدند.تعداد در سال برای هر کنسول شاید به انگشتان یک دست هم نرسه
امکانات جالبی خاصی ندارند و فقط برای خالی کردن بیشتر جیب مشتری هستند
برای پشتبانی هم دو رقیب مثل هم رفتار می کنند.اصولا شرکت های بازی سازی باید حمایت کنند که اگر الان رو نگاه کنید می بینید که بازی ها جدید برای اگر برای نسل هفت بخواد منتشر بشه برای هر دو کنسول 360 , PS3 میاد
من بودم PS4 چون تا اینجا کار هر چند زیاد چشم گیر نبوده تفاوتش ولی بازم از One بهتر بوده.
ممنون از جوابتون
بازیهای اتنحصاری دوتا رو میشه نام ببرید و بگیدتو گرافیک بازی کدوم بازیهاش بهتره؟
الان ps4 چندتا مدل داره؟اسلیم و.. نداره؟ نمیاد اسلیمش؟اسلیم فرقش چیه؟
ps4 ساخت کدوم کشورها الان تو بازار هست؟ژاپنش هست؟؟
باندل چیه دقیقا؟بازی همراهشه؟چندتا باندل داره؟
بازی اصلاش چنده؟؟هنوز کرک نشده و مشخصه کرک میشه یا نه؟
راستی هارد 500 گیگ کمه دارن برای چیه؟چون وقتی بازی ارجینال فقط میخوره هارد به چه درد میخوره؟
ممنونم
تو پست قبلیم انحصاری ها رو گفتم .شما می تونید تفاوت گرافیکی با سرچ Screen shot بازی ها متوجه بشید.فقط با توجه به اینکه Ryse برای X1 2013 بوده و Order 2015 PS4برای همین گرافیک Order کمی بهتره.از این طرف عنوان Sunset Overdirve Xone نقدهای بهتری از Infamous second son PS4 گرفته همچنین گرافیک بهتری داره. این دوتا بازی رو با هم مقایسه کردم چون شباهت زیادی بهم دارند اگر نه هر بازی باید با سبک خاص خودش مقایسه بشه.نقل قول:
PS4 اسلیم نداره.شاید بیاد. بیادم فرقی نمی کنه چون همون قطعاته با مصرف برق کمتر و کوچیکتر شده (شاید).همش ساخت یکجاست.
ریجن بندی (منطقه بندی)داره که ریجن یک بخری مخصوص سفارش امریکاست.برای دانلود DlC (محتوای اضافی قابل دانلود) بهتره.
باندل چیزی که همراه کنسول میاد.می تونه بازی باشه.می تونه عکس بازی رو کنسول بازی.می تونه خدمات اینترنتی کنسول باشه
حدودای 200 تومان.کرک نشده و معطل شدنش نباش .این نسل خبری نیست(با توجه به اینکه 2سال گذشت).می تونی کرایه کنی روزی 5 تومان یا بخری بعدا 20-40 تومان بزاری روش با یک بازی روز تعویض کنی
درباره هاردم اطلاعی ندارم
بازم ممنونم جواب دادی.
خب پس گرافیک بازیها بستگی به سازنده بازی داره که گرافیک بالا یا پایین میسازه. چندتا سوال هست ممنون میشم بچها جواب بدن
1-بازی هایی که برای دوتا میان مثل فیفا یا ساکر کدوم کنسول گرافیک بهتری داره؟؟
2-راستی من یه سیستم قوی دارم گرافیکمم خوبه بازی های کال اف دیوتی گاست و بتلفیلد 3 رو با بالاترین گرافیک و 1080 اجرا کردم جواب میده میخواستم بپرسم ps4 گرافیکش کیفیتش با سیستم من چقد فرق داره؟جوری هست که ارزش خرید داشته باشه؟
سیستم من اینه>
cpu=intel i7 3770k 3.5 ghz
main-asus z77-v
ram=8 gig 2000mhz
graphik=Nvidia GTX 460 1g 256bit
3-گفتین ساخت کجاست ps4 ؟؟ژاپنش هست؟ چینش کیفیتش خوبه؟؟
4-بعد ریجن ها رو زذن اروپا و اسیا و امریکا و.. فرقش دقیقا چیه؟ میگن اروپا و امریکاش امکاناتش تو ایران جواب نمیده و نباید اصلا اینجا خریدش؟؟درسته؟
5-این دانلود dic چیه؟؟
6-بازی هاش در اینده ارزون نمیشه؟
ممنون
ربطی ب اورجینال و غیر اورجینال ندارهنقل قول:
راستی هارد 500 گیگ کمه دارن برای چیه؟چون وقتی بازی ارجینال فقط میخوره هارد به چه درد میخوره؟
ممنونم
شما هنگامی که دیسک را وارد میکنی دقیقا مثل pc شروع میکنه ب نصب کردن بازی ...و دیسک برای چک کردن لایسنس بازی هست یعنی اینکه بازیت اصل هست یا نه؟
.
.
ببین برتری کنسول ها نسب به pc ها که منو مجبور به خرید کنسول کرد ایناست:
۱.قدیمی نمیشن و تا ۱۰ سال هر بازی که بیاد رو بالا میارن (مثلا گرافیک شما الان خیلی ضعیف هست و cod:aw را متوسط بالا میاره)
۲.میشه باهاشون انلاین بازی کرد (با pc میشه ولی بازی اورجینال خیلی کم گیر میاد)
۳.درد سر نرم افزاری ندارن هی بخوای ویندوز عوض کنی پچ بریزی و....
ریجن کنسول هیچ ربطی به بازی و dlc نداره اون ریجن اکانت هست که برای دانلود dlcباید با بازی یکی باشهنقل قول:
ریجن بندی (منطقه بندی)داره که ریجن یک بخری مخصوص سفارش امریکاست.برای دانلود DlC (محتوای اضافی قابل دانلود) بهتره.
هیج فرقی ندران و اینا همش چرت محضه...نقل قول:
3-گفتین ساخت کجاست ps4 ؟؟ژاپنش هست؟ چینش کیفیتش خوبه؟؟
4-بعد ریجن ها رو زذن اروپا و اسیا و امریکا و.. فرقش دقیقا چیه؟ میگن اروپا و امریکاش امکاناتش تو ایران جواب نمیده و نباید اصلا اینجا خریدش؟؟درسته؟
دستگاهی که برای امریکا میفرستند میشه ریجن ۱ برای اروپا و خاورمیانه میشه ریجن ۲ برای اسیا ریجن ۳ استرالیا ریجن ۴
و هیچ فرقی ندارند فقط ریجن ۳ ژابن جای x و o در منو فرق داره پیشنهاد میشه ۳ ژاپن نخیرید
محتوای اضافی بازی مانند یک اسلحه یک ماشین یک نقشه و...نقل قول:
5-این دانلود dic چیه؟؟
بازی ها بر اساس دلار هستند ۶۰ دلار معمولشه !نقل قول:
6-بازی هاش در اینده ارزون نمیشه؟
ولی بازی های قدیمی الان خیلی ارزونن زیر ۷۰ تومن هستند الان
حجت جان ممنون دمت گرم عالی بود.شرمنده سوال زیاد میپرسم
فقط چندتا سوال دیگه
اخه من فک میکردم عین پی اس 1 و 2 مستقیم از دیسک بازی رو لود میکنمه پس باید نصب شه.
1-پس میگید هارد واسه اینه که چون عین pc بازی باید نصب بشه نیاز به فضا که هارد هست داره.خب اینجوری بعدش همیشه باید برای بازی کردن بازم دیسک بازی رو بزاریم؟؟و وقتی هارد پر شه یعنی متلا 8 تا بازی نصب شد دیگه نمیشه بازی جدید بازی کرد مگر اینکه بازی قبلی رو پاک کنید.درسته؟
خب بعد سوال دیگه اینکه اگه لازمه دیسک همیشه باشه تا بازی بالا بیاد این دیسک ها خش نمی افتن؟؟یا خراب نمیشن؟
2-نگفتین الان تو بازار ساخت کدوم کشور هستش؟
3-این ریجن 3 ژاپن که گفتین یعنی ساخت ژاپنه؟ این دکمهای X و O که گفتین میشه جابجا کرد دیگه؟زبانهای غیر ژاپنی هم هست در این ریجن؟اانگلیسی؟چون ریجن ژاپن زبان کنسول هم ژاپنی هست دیگه درسته؟
4-رو جعبه عکس بازی باشه مثلا GTA یعنی باندل gta هست و بازی gta داخلش هست؟البته قیمتش بالاتره درسته؟ چون یکی میگفت مغازه دار یه ps4 که رو جعبه عکسgta بوده گفته باندل هست اما گفته بازی نداره داخلش؟؟؟؟
بازیهای قدیمیps4 الان چنده؟
سوال اخر اینکه هنگام خرید به چه چیزی توجه کنم که دسته دوم نندازن؟
جعبه پلمپ خاصی داره؟ اونجا تست خاصی باید بکنم؟
خیلی ممنونم
میتونی هاردش را تا ۲ ترا افزاریش بدی هارد ۳.۵ اینچی معمولی لپتاپی میخورهنقل قول:
1-پس میگید هارد واسه اینه که چون عین pc بازی باید نصب بشه نیاز به فضا که هارد هست داره.خب اینجوری بعدش همیشه باید برای بازی کردن بازم دیسک بازی رو بزاریم؟؟و وقتی هارد پر شه یعنی متلا 8 تا بازی نصب شد دیگه نمیشه بازی جدید بازی کرد مگر اینکه بازی قبلی رو پاک کنید.درسته؟
خب بعد سوال دیگه اینکه اگه لازمه دیسک همیشه باشه تا بازی بالا بیاد این دیسک ها خش نمی افتن؟؟یا خراب نمیشن؟
البته باید خیلی پولدار باشی که ۸ تا بازی ۲۰۰ تومنی روش نصب کنی معمولا ی بازی میخری تمومش کردی میفروشیش و یکی دیگه میخری
دیسک هم بلوری بسیار با کیفیت هست که خش نمیگیره و حالت نرم داره
البته من خودم اکانت میخرم مثلا دو روز پیش یکی خریدم بازی اردر با فارکرای توش بود قیمت ۱۰۰ تومن ...اکانت دیگه نیازی ب دیسک نداری و دیتا بازی را باید دانلود کنی و بریزی رو کنسول که خیلی ساده هست
همه چین هستند و توی ی کارخونه البته جدیدا ساخت ژاپن هم هست ولی فرقی ندراننقل قول:
2-نگفتین الان تو بازار ساخت کدوم کشور هستش؟
خیر برای ژاپن زدن میشه عوض کرد ولی تو بازی بر عکس میشننقل قول:
3-این ریجن 3 ژاپن که گفتین یعنی ساخت ژاپنه؟ این دکمهای X و O که گفتین میشه جابجا کرد دیگه؟زبانهای غیر ژاپنی هم هست در این ریجن؟اانگلیسی؟چون ریجن ژاپن زبان کنسول هم ژاپنی هست دیگه درسته؟
وقتی که کنسول رو روشن میکنی ازت زبان رو میپرسه و ربطی ب ریجن نداره
ولی بازم میگم ۳ ژاپن نخر درد سر زیاد داره
باندل یعنی بازی هم روی دستگاه هست روی بعضی ها دیسک و روی بعضی ها کد دیجینالی مثل کارت شارژ که واردش میکنی و شروع میکنه ب دانلودنقل قول:
4-رو جعبه عکس بازی باشه مثلا GTA یعنی باندل gta هست و بازی gta داخلش هست؟البته قیمتش بالاتره درسته؟ چون یکی میگفت مغازه دار یه ps4 که رو جعبه عکسgta بوده گفته باندل هست اما گفته بازی نداره داخلش؟؟؟؟
ب دیلیل کلاش بودن فروشنگان پشنهاد میکنم باندل نخری چون بازی رو بر میدارن ولی پول باندل رو میگیرن
last of us-black flag-killzoneنقل قول:
بازیهای قدیمیps4 الان چنده؟
سوال اخر اینکه هنگام خرید به چه چیزی توجه کنم که دسته دوم نندازن؟
جعبه پلمپ خاصی داره؟ اونجا تست خاصی باید بکنم؟
شماره سریال جعبه با کنسول یکی باشه
تاریخ ساختش از ۲۰۱۴ به بالا باشه (سرچ بزن تاریج ساخت ps4 نشون میده چجوری باید پیداش کنی)
بله پلمپ داره روی جعبه اش اصلا و ابدا ویترنی نخری حتما پلمپ باشه
مهلت تست بگیر
باید تو خونه -۶ ساعت بازی کنی ببینی افت فریمی چیزی نداری داغ نمیشه
سعی کن بازی های که مشکل دارند نگیری مثلا unity چون افت فریم داره و مشخص نمیشه
برای شروع مینونی کرایه کنی
حجت جان دمت گرم ممنون
نگفتین باید برای اجرا همیشه دیسک تو دستگاه باشه؟
این اکانت که گفتین از کجا میخرین و قضیش چیه؟
هر اکانت 100 تومنمه و بازیهاش مشخص نیست شانسی توش بازی هست؟؟
ظرفیت بازی های دانلودی چند گیگه؟من نت سرعت دانلود 250 کیلو دارمم میخوام ببینم میتونم دان کنم
خب پس اگه دانلود کنی دیسک نمیخواد.خب یه سوال پیش اومد برام که خب چطوری چک میکنه ارجیناله بازی یا نه؟بعد تا همیشه تو هارد هست بازی؟این فرقش با کپی خور چیه؟
راستی اگه خراب باشه دستگاه همین افت فریم رو چطوری میشه فهمید؟؟
ممنون
بلهنقل قول:
نگفتین باید برای اجرا همیشه دیسک تو دستگاه باشه؟
سایتهای مختلف دارندنقل قول:
این اکانت که گفتین از کجا میخرین و قضیش چیه؟
هر اکانت 100 تومنمه و بازیهاش مشخص نیست شانسی توش بازی هست؟؟
ظرفیت بازی های دانلودی چند گیگه؟من نت سرعت دانلود 250 کیلو دارمم میخوام ببینم میتونم دان کنم
خیر شانسی نیست و خودت قبلش میتونی ببنی چی توشه و همه هم ۱۰۰ تومن نیستد
محتوای مخفی: ببینید
از ۳۰ گیگ به بالا
لایسنس بازی یا انلاین چک میشه و یا برای همیشه توی دستگاهت ذخیره میشه (بحث شرینگ که خیلی طولانیه)نقل قول:
خب پس اگه دانلود کنی دیسک نمیخواد.خب یه سوال پیش اومد برام که خب چطوری چک میکنه ارجیناله بازی یا نه؟بعد تا همیشه تو هارد هست بازی؟این فرقش با کپی خور چیه؟
بازی مثل درایو کلاپ رو کرایه کن و اپدیت کن بعدش اگر دیدی تیکه تیکه نشون میده افت فریم داره و دستگاهت خرابهنقل قول:
راستی اگه خراب باشه دستگاه همین افت فریم رو چطوری میشه فهمید؟؟
بازم ممنون .
منظور از افت فریم همون تیک زدنه پس.اوکی ممنونم.
سایتهای ایرانیه برای خرید اکانت؟معتبره؟
بازی که دانلود میشه برای همیشه رو هارد هست؟بعد اگه بخئای بدی کسی دیگه بازی کنه میشه؟؟چطوری؟
منچرسیدم مغازه ریجن 2 اروپا رو دارن.خوبه بگیرم؟1400 قیمت دادن
بعد سال ساخت 2015 باشه بهتره؟هرچی جدیدتر باشه بهتره؟
یه روش گفتن که عدد سریال نامبر رو 5 عدد سمت راس نشون دهنده سال و ماهه ساخت هست درسته ای روش؟
چند نفری میگفتن تو یسری بازی ها دستگاه هنگ میکنه و باید از برق بکشن و بعدش هم سیوهاشون پاک شده.
البته میگفتن بازی بتلفیلد4 باگ داره که با اپدیت بهتر شده اما میخواستم ببینم هنگ داره؟خود کنسول باگ داره؟
و اینکه بازی های سنگین هنگ یا خیلی داغ میکنه؟
ممنون
سایت خارجی که میشه همون پی اس استور و گران قیمت!نقل قول:
سایتهای ایرانیه برای خرید اکانت؟معتبره؟
من خودم زیاد خرید داشتم ازش عالیه
قیمت رو نمیدونم ولی هرچی جدید تر باشه بهترهنقل قول:
منچرسیدم مغازه ریجن 2 اروپا رو دارن.خوبه بگیرم؟1400 قیمت دادن
بعد سال ساخت 2015 باشه بهتره؟هرچی جدیدتر باشه بهتره؟
یه روش گفتن که عدد سریال نامبر رو 5 عدد سمت راس نشون دهنده سال و ماهه ساخت هست درسته ای روش؟
روش درسته
من تاحالا اینطوری نشدم ولی هنگ کردن توی یک بازی که بقیه راحت بازی میکنن عادی نیستنقل قول:
چند نفری میگفتن تو یسری بازی ها دستگاه هنگ میکنه و باید از برق بکشن و بعدش هم سیوهاشون پاک شده.
البته میگفتن بازی بتلفیلد4 باگ داره که با اپدیت بهتر شده اما میخواستم ببینم هنگ داره؟خود کنسول باگ داره؟
و اینکه بازی های سنگین هنگ یا خیلی داغ میکنه؟
ممنون
شما حتما برای بار اول یک بازی روون مثل لست اوف اس یا درایوکلاپ کرایه کن
داغ شدن عادی هست سخت افزار بسیار قوی هست
ممنون.
از سایت خارجی با مستر کارت خرید میکنید؟؟
شما تو هیچ بازی و کلا هیچ وقت هنگ ندیدین از دستگاتون؟ریجن چنده مال شما؟
بتلفییلد 4 بازی کردین؟میگن باگ داره خود بازی چند نفر گفتن یجا بخصوص هم گیر میکنه که از خود بازی هست.
سخت افزار هم چون خودم اشنایی کامل با قطعات pc و سخت افزار دارم دیدم اره خیلی قوی هست 8 هسته با فرکانس 1.6که فناوری جدید amd یعنی APU هست و گرافیک قوی و رم 8 گیگ با فرکانس 5500 دماش بالا میره و طبیعی هست اما منظورم اینه که کولینگش خوبه و تو بازیهای سنگین و مدت زمان زیاد روشن باشه میتونه خوب خنک کنه جوری که به مشکل نخوره.چون میگن بعضی بازیها مدت زیاد بازی کنی صدای فن خیلی زیاده
خنک کننده جدا براش نیست؟عین کول پد های لبتاپ زیرش میزاری.همین کول پد های لبتاب نمیشه بزاریم زیرش؟هم با فنش خنک کنه هم رو زمین و فرش که پرز و خاک داره نباشه بهتر نیست؟؟
حالا قیمتش پایین تر نمیاد؟ به نظرتون بگیرم؟نظرتون درمورد ایکسباکس وان چیه؟به جز کینکت خوبش و جدا از ضعف سخت افزاری بازی های انحصاریش میگن به کیفیت پی اس4 نیست و دسته هاشم خوشم نیومد خودم.اینده کدوم کنسول بهتره با اپدیت ها و وسایل جانبی و بازی انحصاری؟
ممنون
من خرید نکردم ولی دوستان با گیف کارت که قیمت هاش ب دلار نزدیکهنقل قول:
از سایت خارجی با مستر کارت خرید میکنید؟؟
بتل ۴ تقریبا اول بازی بود که برای ps4 اومد و خیلی راحت اجرا میشه بله من بازی کردم انلاین و افلاین هیچ گاه دستگاه هنگ نکردنقل قول:
شما تو هیچ بازی و کلا هیچ وقت هنگ ندیدین از دستگاتون؟ریجن چنده مال شما؟
بتلفییلد 4 بازی کردین؟میگن باگ داره خود بازی چند نفر گفتن یجا بخصوص هم گیر میکنه که از خود بازی هست.
اگر بازی خراب باشه بازی هنگ میکنه دستگاه نباید هنگ کنه
سیتیم کولینگش عالی هست شما باید بزاریش روی میز که دو طرف و پشتش هیچی نباشه هرگز نباید روی فرش بزاریش چون تقریبا از همه جاش باد میشکه داخل و از پشتش میده بیروننقل قول:
خنک کننده جدا براش نیست؟عین کول پد های لبتاپ زیرش میزاری.همین کول پد های لبتاب نمیشه بزاریم زیرش؟هم با فنش خنک کنه هم رو زمین و فرش که پرز و خاک داره نباشه بهتر نیست؟؟
نگران داغ شدنش نباشید مشکلی بوجود نمیاد
قیمتش بر اساس دلار هست ولی احتمالا بعد از تعطیلی مدارس میره بالانقل قول:
حالا قیمتش پایین تر نمیاد؟ به نظرتون بگیرم؟نظرتون درمورد ایکسباکس وان چیه؟به جز کینکت خوبش و جدا از ضعف سخت افزاری بازی های انحصاریش میگن به کیفیت پی اس4 نیست و دسته هاشم خوشم نیومد خودم.اینده کدوم کنسول بهتره با اپدیت ها و وسایل جانبی و بازی انحصاری؟
ممنون
ببین ایکس باکس نه میشه اکانکتی خرید نه میشه بازی دس دو خرید (چون هیچ کی ایکس باکس نداره) کلا بدرد ایران نمیخوره چون خیلی خیلی کم) تو ایران ایکس باکس دارند
شاید از بین ۱۰ تا ps4 یک نفر ایکس باکس داشته باشه
کینکتش هم بدرد بچه ۵ ساله میخوره رو بروش بالا پایین بپره!!!
ممنون..
اقا زنگ زدم به فروشنده گفت جعبه پلمپ نداره اصلا فقط خود دستگاه پامپ داره!!!
البته گفتم پلمپ گرد براق رو جعبه داره گفت اره اما به اون که پلمپ نمیگن!! گفتم خب همون مهمه برام.گفت خود دستگاه پلمپ داره.خود دستگاه چطور پلمپی داره؟؟؟؟؟؟
سال ساخت رو هم گفتم چه سالی؟ گفت سال 2014 و 2015 هست که گفتم من 2015 جدیدترینشو میخوام گفت جدیدترین دارم که نیاز به اپدیت نداره..
مگه میشه نیاز به اپدیت نداشته باشه؟یعنی کارخونه ای اپدییت شده یا خود فروشندها اپدیت میکنن؟
جالب اینکه گفت یه دستگاه 2014 رو روش بازی 2015 گزاشتن که جواب نداده!!
همچین چیزی میشه؟؟؟
گفت بدون اپدیت اصلا جواب نمیده بازی!!!!
ددرمورد پلمپ و اپدیت اینها توضیح کامل میدی
فردا میرم بگیرم میخوام کلاه سرم نره
درضمن ریجن 2 قیمت 1250 داد
کاملا چرت محضهنقل قول:
جالب اینکه گفت یه دستگاه 2014 رو روش بازی 2015 گزاشتن که جواب نداده!!
پس من الان نمیتونم بازی های ۲۰۱۵ رو بازی کنم؟:n09::n09::n09::n09:
اپدیت ۲۵۰ مگ بیشتر نیست شما کافی وصل کنی ب نت خودش پیام اپدیت میده و باقی ماجرا
برخی از بازی ها اگر نسخه فریمور قدمی باشع از روی دیسک اپدیت میکنن یعنی فایل اپدیت رو دیسک بازی هست
اخرین اپدیت فک کنم توی فروردین امسال بود طبیعتا اگر ساخت کنسول از اون ب بعد باشه اپدیت هست
البته و صد البته شما تا ۱۰ سال دیگه شاید ۱۰۰ بار کنسول را اپ دیت کنی پس خیلی مساعله سختی نیست
برای انلاین بازی کردن حتما باید کنسول و بازی اپیدت باشن
اپدیت کنسول هم هیجی نیست الکی پول بابتش ندی
فقط یک نت و ۲۵۰ مگ ترافیک میخواد...